JAN VERBEKE VERKOOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAN VERBEKE VERKOOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.523.392

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 31.07.2014 14387-0081-016
13/08/2013
ÿþmai 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MON TEUR BELGE

0.6 -08- 2013 BELGISCH STAATSBLAL .

24. 07, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

Grff KORTRIJK

I~ri I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0831.523.392

Benaming (voluit) :Jan Verbeke Verkoop

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neder Mosscher, 45 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OF PARTIELE SPLITSING - STATUTENWIJZIGINGEN

E blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd, ;notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 19 juli 2013, die; :;eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor tei :,Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten ,;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jan Verbeke !Verkoop" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING: Vereenvoudigde procedure - Kennisname van de!

documenten.

.;Vereenvoudigde procedure.

;i De vergadering beslist uitdrukkelijk de vereenvoudigde procedure toe,

te passen zoals voorzien in artikel 734 van het wetboek van;

;;vennootschappen.

;Verslagen en voorafgaande verklaringen.

!!De enige vennoot verklaart kennis te hebben genomen van de inhoud?

i van de volgende documenten en verslagen :

ij

Splitsingsvoorstel.

'De zaakvoerder van de onderhavige vennootschap heeft op 28 mei 2013; !leen splitsingsvoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het; wetboek van vennootschappen;

Verslagen met betrekking tot de inbreng in natura in dei ;verkrijgende vennootschap :

ij °De zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap heeft op 15 juli'

2013 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld conform artikel; ;313 van het wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in !!natura in het kader van de partiële splitsing.

°De bedrijfsrevisor heeft op 18 juli 2013 een schriftelijk verslag; ,;opgesteld conform artikel 313 van het wetboek van vennootschappen;

met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van; ',onderhavige partiële splitsing.

;Het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke; ;;vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte; i, aansprakelijkheid "Piet Dujardin Bedrijfsrevisoren", met zetel tel ;8560 Wevelgem, Kortrijkstraat, 12, vertegenwoordigd door de heer! ;',Dujardin Piet, bedrijfsrevisor, besluit letterlijk als volgt :

" 5 . BESI,UXT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP in het kader van de partiële splitsing met overdracht van de bedrijfstak bestaande uit het verstrekken van diensten en faciliteiten aan de audiovisuele sector door de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES naar de bestaande BVBA JAN VERBEKE VERKOOP, kan ik besluiten hetgeen volgt







1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhogingen door inbreng in natura; het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de reeds bestaande vennootschap BVBA JAN VERBEKE VERKOOP.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES zijn bedrijfseconomisch verantwoord.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien hierbij wel een principieel voorbehoud te formuleren nopens de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen naar de verkrijgende vennootschap BVBA JAN VERBEKE VERKOOP voor een bedrag van 1.652,15 EUR, bestaande uit 982,30 EUR volstort kapitaal en 669,85 EUR andere eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 16 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP, die zullen worden toegekend aan de enige aandeelhouder van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES, zijnde de heer Jan VERBEKE, voornoemd.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

TWEEDE BESLISSING: Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door overneming (artikel 677 van het wetboek van vennootschappen) -- Overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de te splitsen vennootscha .

De algemene vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren en beslist aldus tot de partiële splitsing waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jan Verbeke Producties" met zetel te 8800 Roeselare, Kleine Weg, 239 (belasting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

=dl 1.1

op de toegevoegde waarde, nummer BE 0474.456.890,

rechtspersonenregister Kortrijk) (hierna de "te splitsen vennootschap" of overdragende vennootschap") zonder ophouden te bestaan de algemeenheid van goederen die samen de bedrijfstak "verstrekken van diensten en faciliteiten aan de audiovisuele sector" vormt, overdraagt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jan Verbeke Verkoop" (hierna de "onderhavige vennootschap" of de "verkrijgende vennootschap"), overeenkomstig de opdeling en modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

DERDE BESLISSING.

Kapitaalverhoging.

Ter vergoeding van de overdracht van de algemeenheid van goederen die samen de bedrijfstak "verstrekken van diensten en faciliteiten aan de audiovisuele sector" vormt door de overdragende vennootschap, beslist de algemene vergadering het kapitaal te verhogen ten bedrage van duizend en negenenveertig euro eenentwintig cent (1.049,21 EUR) om het te brengen van

achttienduizend zeshonderd euro op negentienduizend

zeshonderdnegenenveertig euro eenentwintig cent (19.649,21 EUR) door het creëren van zestien (16) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde van dezelfde aard en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de resultaten van de onderhavige vennootschap vanaf de datum van uitgifte.

Deze zestien (16) nieuwe aandelen worden toegekend, aan de enige vennoot van de partieel te splitsen vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

Vervanging van de tekst van artikel 5 van de statuten.

De tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst : "Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend zeshonderdnegenenveertig euro eenentwintig cent (19.649,21 EUR), vertegenwoordigd door honderdzestien (116) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdzestiende van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

VIERDE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2013 opgemaakt conform artikel 287 van het wetboek van vennootschappen.

Vervolgens beslist de vergadering het doel te vervangen met de activiteiten zoals beschreven in de beslissing nopens statutenwijziging hierna.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat, vermits de buitengewone algemene vergadering van de partieel te splitsen vennootschap gehouden op heden, en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de buitengewone algemene vergadering van deze vennootschap, waarvan de notulen vervat zijn in deze akte, het splitsingsvoorstel heeft goedgekeurd, de met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing verwezenlijkt werd.

En dit na goedkeuring door de onderhavige vergadering van de statutenwijziging die uit de splitsing voortvloeit overeenkomstig artikel 738 van het wetboek van vennootschappen. Ingevolge de verwezenlijking van de splitsing kan tevens vastgesteld worden dat de naam van de gesplitste vennootschap werd gewijzigd in "Jan Verbeke Vastgoed" en het doel gewijzigd zoals opgenomen in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

notulen van de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste

vennootschap gehouden op heden voorafgaandelijk aan deze.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering verleent machten aan de zaakvoerder tot uitvoering

van de genomen beslissingen en om de verdere formaliteiten van de

partiële splitsing door overneming te vervullen.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist de naam te wijzigen in "Jan Verbeke

Producties".

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 8800 Roeselare,

Kleine Weg, 239.

NEGENDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen

beslissingen als volgt :

- Artikel 1 : de woorden "Jan Verbeke Verkoop" worden vervangen door de woorden "Jan Verbeke Producties".

- Artikel 2 : de eerste alinea van dit artikel wordt vervangen door

de volgende tekst :

"De zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Kleine Weg, 239."

- Artikel 3 . de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen alle verrichtingen die verband houden met:

- het leveren van journalistieke bijdragen voor persagentschappen, kranten en weekbladen;

- het leveren van berichten, verslagen en montages voor radio en televisie;

- de aan- en verkoop en verhuur van audiovisueel materiaal;

- het leveren van camera- en geluidsopnames.

- aan- en verkoop en productie van bedrijfsfilms, documentaires, foto's, magazines, alle camera- en geluidsopnames in de meest ruime zin, DVD's en CD's en alle andere mogelijke dragers van informatie

- tussenpersoon in de handel;

- het nemen van participaties en deelnemingen in andere reeds bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen;

- het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen;

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil en in het bijzonder het beheer en de valorisaties van alle waardepapieren.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden - ean het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 19 juli 2013; gecoördineerde tekst van de statuten; verslagen zaakvoering en de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r ~

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



mod 1 i.1

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 22.07.2013 13337-0588-010
18/06/2013
ÿþ,

Mod Woed 11.1

.< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tllIl~iuiU~u~~i~uuiui

<1309 09

V beh aa Bel Staa

NA

NEERGELEGD

0 5. 06. 2013

RECN~KrJKAIVDEt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0831.523.392

Benaming

(voluit) : JAN VERBEKE VERKOOP

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NEDER MOSSCHER 45 - 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL

Uittreksel uit het splitsingsvoorstel opgesteld op 28 mei 2013 door de respectievelijke bestuursorganen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen, in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Bij de verrichting betrokken vennootschappen:

1. de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES, vennootschap naar Belgisch recht, niet maatschappelijke zetel gevestigd te 8800 Roeselare, Kleine Weg 239, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Kortrijk met ondernemingsnummer 0474.456.890 (de partieel te splitsen vennootschap); en

2. de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8500 Kortrijk, Neder Mosscher 45, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Kortrijk met ondernemingsnummer 0831.523.392 (de verkrijgende vennootschap).

Ingevolge de partiële splitsing van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES zal een deel van het vermogen van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES, bestaande uit de bedrijfstak met als voorwerp het verstrekken van diensten en faciliteiten aan de audiovisuele sector, omvattende zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding overgaan naar de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP, tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES van nieuw te creëren aandelen van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP.

Voorafgaandelijk aan de partiële splitsing zal het kapitaal van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES worden verhoogd met een bedrag van 49.287,20 EUR middels inbreng in speciën door de heer Jan VERBEKE zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De vergoeding voor de inbreng zal bestaan uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Het kapitaal van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES zal na voormelde inbreng aldus 136.049,21 EUR bedragen, volstort t.b.v. 127.372,94 EUR, vertegenwoordigd door 6.784 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1 / 6.784e van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP bedraagt 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 1/100e van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort ten belope van 12.400,00 EUR.

Ruilverhouding:

Ter bepaling van de ruilverhouding en ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen bij de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP naar aanleiding van de inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES in het kader van de voorgenomen partiële splitsing, wordt de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP gewaardeerd op 10.000,00 EUR.

De waarde van 1 aandeel van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP wordt derhalve bepaald op 100,00 EUR (hetzij 10.000,00 EUR 1100 aandelen),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng van het naar de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP af te splitsen deel van het vermogen van de partieel te splitsen BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES gebeurt overeenkomstig het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tegen boekwaarde.

Uit de toebedeling van het actief en passief van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES, zoals blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2012 (gevoegd in bijlage bij het splitsingsvoorstel), volgt een afsplitsing van vermogen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES naar de verkrijgende vennootschap BVBA JAN VERBEKE VERKOOP ten belope van 1.652,15 EUR.

Ter bepaling van de ruilverhouding en ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen bij de verkrijgende vennootschap BVBA JAN VERBEKE VERKOOP wordt het af te splitsen actief en passief van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES gewaardeerd op 1.600,00 EUR.

Het bestuursorgaan van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP zal, onmiddellijk na de notariële akte van de partiële splitsing 16 nieuwe aandelen creëren van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP, die zullen toekomen aan de enige aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES, meer bepaald. de heer Jan VERBEKE, wonende te 8500 Kortrijk, Neder Mosscher 45.

De aldus uitgereikte aandelen in de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling.

Overige bepalingen;

Na de kapitaalverhoging in het kader van de partiële splitsing zal het kapitaal van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP als volgt zijn samengesteld

Kapitaal BVBA JAN VERBEKE VERKOOP 18.600,00 EUR

(volstort voor een bedrag van 12.400,00 EUR)

Kapitaalverhoging n.a.v. partiële splitsing 1.049,21 EUR

(volstort voor een bedrag van 982,30 EUR)

Kapitaal BVBA JAN VERBEKE VERKOOP (na kapitaalverhoging) 19.649,21 EUR

(volstort voor een bedrag van 13.382,30 EUR)

Het kapitaal van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP zal na de partiële splitsing bijgevolg 19.649,21 EUR bedragen, volstort ten belope van 13.382,30 EUR. Het kapitaal van 19.649,21 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 116 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1 / 116e van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES zal ingevolge de voorgenomen partiële splitsing worden gebracht op 135.000,00 EUR, volstort ten belope van 126.390,64 EUR.

Aansluitend op de partiële splitsing zal de naam van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES worden gewijzigd in « JAN VERBEKE VASTGOED » en zal de naam van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP op haar beurt worden gewijzigd in « JAN VERBEKE PRODUCTIES ». Daarnaast zal ook het maatschappelijk doel van beide vennootschappen worden gewijzigd teneinde hun doel te laten aansluiten met de daadwerkelijk door hen uitgeoefende activiteiten.

Boekhoudkundige retroactiviteit

De handelingen door de vennootschap gesteld sedert 1 januari 2013 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP.

Alle contracten en vergunningen van de BVBA JAN VERBEKE PRODUCTIES met betrekking tot het af te splitsen vermogen worden onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap BVBA JAN VERBEKE VERKOOP.

Alle financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, fiscale en sociale controles en waarborgverplichtingen die betrekking hebben op het afgesplitste vermogen zullen integraal ten laste komen van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP.

I

Voo

~beho den

aan het

Belgisch

Staatsblad

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en/of sociale controles enz, die voortvloeien uit gebeurtenissen vôôr datum van 1 januari 2013 ten laste van de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP.



Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voorzover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan warden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, zullen toebehoren aan de BVBA JAN VERBEKE VERKOOP.

Aanstelling bedrijfsrevisor

De BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, werd belast met het opstellen van de revisorale verslaggeving overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichtte prestaties,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Aldus getekend:

de heer Jan Verbeke, zaakvoerder BVBA JAN VERBEKE VERKOOP

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel dd, 28 mei 2013



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 30.07.2015 15375-0555-015
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 17.07.2016 16333-0128-015

Coordonnées
JAN VERBEKE VERKOOP

Adresse
NEDER MOSSCHER 45 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande