JARTES

Divers


Dénomination : JARTES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 862.920.809

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.03.2014, NGL 02.04.2014 14081-0266-012
16/10/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

UIB

1

1111111111V1.1111,11111111111

Ondernemingsnr : 0862.920.809

Benaming

(voluit) : Jartes

(verkort):

b" tod Word 11.t

1,4 ..L...ros.it...L_LszAu l L...fs. rs..-LL Lrr itz: Rechtbank van Koophandel Cent

07 OKT, 2014 AfemeEuRNE



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Venusschelpweg 7- 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING-SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Peter De Baets te Koksijde op 22 september 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeleheid Jartes met zetel te 8670 Koksijde, Venusschelpweg 7, opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Marc Vanden Bussche te Koksijde op 19 januari 2004, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 januari daarna, onder nummer 04016004, met eenparigheld van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder opgesteld, inhoudende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag van de voornoemde cednifsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd, afgestoten op tweeëntwintig juli tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

De conclusies van het verslag van de voormelde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA JARTES met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Venusschelpweg 7, een boekhoudkundige staat afgesloten op 22 juli 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 716.103,60 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 526.079,55 EUR. ln toepassing van artikel 181 van' het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden aile schulden ten aanzien van, derden op daftrrn van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op hei moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele: normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 22 juli 2014 de toestand van de. vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passive.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA JARTES en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Roeselare, 28 augustus 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE

(volgt de handtekening)"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en van voormelde staat van activa en passive. Tevens erkent de vergadering een afschrift te hebben ontvangen van de voormelde staat van activa en passiva en van de beide voormelde verslagen. Deze zullen samen met een expeditie van onderhavige akte worden neergelegde op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 van het

Bijlagen bij hetBelgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

. .. . ....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

t.

Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft en de wet van vijfentwintig april tweeduizend veertien houdende diverse bepalingen betreffende Justitie, tot ontbinding en :

vereffening in één akte. "

"

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe, als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden) zijn luidens de staat van activa en passive beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

DERDE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering onderzoekt de rekeningen ter vereffening van de vennootschap, afgesloten op heden, nadat : de vennoten ieder uitdrukkelijk hebben verzaakt aan de termijn voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen voor de neetiegging van voormelde rekeningen.

De vergadering keurt vervolgens deze rekeningen goed. "

VIERDE BESLUIT ONTSLAG ZAAKVOERDER - KWIJTING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Franky Delaey, voornoemd, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aJARTES".

De vergadering verleent hen volledige en eervoile décharge voor zijn opdracht. "

VIJFDE BESLUIT  SLUITING VAN DE VEREFFENING  TOEBEDELING ONROERENDE GOEDEREN

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten. "

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ',JARTES" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering stelt vast dat geen maatregelen tot consignatie van golden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap eigenares was van het vruchtgebruik van volgende onroerende goederen en dit voor een periode van vijftien jaar te rekenen sedert dertig juni tweeduizend en : negen:

GEMEENTE KOKSIJDE VIJFDE AFDELING  OOSTDUINKERKE  EERSTE AFDELING - 38018

In een gebouw, gelegen Leopold II Lean 16, volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel gekend onder de sectie B, nummer 13, met een oppervlakte van één are zesenveertig centiare (la 46ca):

1. De studio gelegen op de eerste verdieping en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, de studio zelf, badkamer, slaapkamer, koer, WC, en een kleine berging.

b) in mede-eigendom en gedwongen on Verdeeldheid: vijftien/honderdsten (16/100sten) in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

2. Het appartement gelegen op de eerste verdieping en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, keulen, klein overdekt terras, zithoek en living,

slaapkamer, badkamer en koer.

" b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twintig/honderdsten (20/100sten) in de gemene delen van het gebouw waaronder de grond.

3. De zolderruimte gelegen op de zolderverdieping en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de zolderruimte zelf.

b) ln mede-eigendom en gedwongen onvecieeldheld: vijf/honderdsten (6/10Osten) in de gemene delen van het gebouw, waaronder de grond.

Zoals deze goederen zijn beschreven In de basisakte verleden voor het ambt van notaris Marc Vanden Bussche te Koksijde op drientwintig december negentienhonderd negenennegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op zeven januari daarna, boek 9974 nummer 1.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goederen zijn eigendom, voor het vruchtgebruik gedurend een periode van vijftien jaar te rekenen sedert dertig juni tweeduizend en negen, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JARTES te Koksijde, en voor de blote eigendom, van de heer Franky Delaey en zijn echtgenote mevrouw Natalie Schottey, beiden te Koksijde, om het aangekocht te hebben jegens de heer Danny Delaey en zijn echtgenote mevrouw Elise Stevelinck, beiden te Koksijde, blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Peter De Baets te Koksijde op dertig juni tweeduizen en negen, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op vijftien juli daarna, onder formaliteitenummer 066-T-15-07-2009-04697.

Ingevolge de afsluiting van de vereffening stelt de comparant vast dat de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap is uitgedoofd, met tot gevolg de eigendomsoverdracht van de voorschreven goederen aan de

comparant. Op de laatste blz. van Lu* B vernielden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

liffragen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

De instrumenterende notaris heeft de comparant er op gewezen dat, ingevolge de bepalingen van het gekozen huwelijksvermogensstefsel, betreffend vruchtgebruik op de voorschreven onroerende goederen zal toebehoren aan de huwelijksgemeenschap die bestaat tussen hemzelf en zijn echtgenote.

Is alhier tussengekomen, mevrouw Natalie Schottey, voornoemd, die kennis neemt van de aangroei van de huwelijksgemeenschap, verklaart ermee in te stemmen en erkent dat de aangroei niet strijdig is met de gezinsbelangen.

BODEMDECREET

WATERPARAGRAAF

Aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, beslist de vergadering dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, bij de heer Franky Delaey, voornoemd.

De vergadering verleent volmacht op ondermeer de bankrekening van de vennootschap aan de heer Franky Delaey, voornoemd, teneinde het vereffeningssaido uit te keren aan de vennoten,

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake wijziging en schrapping van Inschrijving of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ghysel en De Lombaerde, met maatschappelijke zetel te 9061 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1099, en met ondernemingsnummer 0433.284.251, evenals aan al haar aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter De Baets

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- verslag bestuursorgaan

staat van actief en passief

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste brz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.03.2013, NGL 03.06.2013 13142-0080-013
06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 05.06.2012 12143-0161-012
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 20.06.2011 11174-0069-012
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.01.2010, NGL 04.06.2010 10147-0273-012
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 08.06.2009 09194-0118-012
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.03.2008, NGL 20.06.2008 08249-0294-012
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 18.06.2007 07225-0304-012
29/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 28.09.2006 06800-2941-013
20/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.06.2005, NGL 17.06.2005 05268-0866-014

Coordonnées
JARTES

Adresse
Zetel: Venusschelpweg 7- 8670 Koksijde

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande