JEFFRASLEEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEFFRASLEEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.789.605

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 04.07.2014 14268-0288-016
12/11/2013
ÿþ Mod word 7t.7

Y-q-e-7e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NrrERGELE.Giv

i3i;Cle8ANK VAN Kp(e3iiANQEI. 7f.

BRUGCE {,~fz~r rin~r Bruge°:,.?

-n:e

0 0~iffie

~~~~,~

Ondernemingsnr : 0534.789.605

Benaming

(voluit) : JEFFRASLEEP

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Koningin Astridlaan 99 te 8200 Sint-Kruis (Brugge)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Gert De Kesel te Sint-Kruis (Brugge) op negenentwintig oktober tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst en aan de bepalingen van artikel 731 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering neemt akte dat er geen belangrijke wijzigingen zich hebben voorgedaan in het vermogen van de te splitsen vennootschap en in de verkrijgende vennootschap sedert de opstelling van het splitsingsvoorstel

DERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het in de agenda opgenomen verslagen.

Voor zoveel als nuttig en nodig, verzaken de vennoten aan de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De conclusie van het verslag van de BV ovv CVBA AUDITASBEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de Heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, luidt als volgt:

«8, BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA JEFFRASLEEP met zetel te Koningin Astridlaan 99,. 8200 Sint-Michiels, RPR Brugge (afdeling Brugge) 0534.789.605, bestaat uit de inbreng van een bedrijfstak "exploitatie Sleepy-winkel Wevelgem" door de NV JEFFRA en omvat alle activa en passiva die betrekking hebben op deze bedrijfstak.

Het betreft een inbreng voor een totale netto-inbrengwaarde (= boekwaarde) van 82.901,42 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 11.850 aandelen van de BVBA JEFFRASLEEP zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Q'dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding: i van de inbreng in natura;

Q'dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Q'dat, in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door kapitaalverhoging/ovememing waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden (= nominale waarde) tenminste' overeenkomen met de stijging van het eigen vermogen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij vestigen de aandacht op het feit dat de nieuwe aandelen uitgegeven worden onder de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De in het fusievoorstel en in onderhavig verslag opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens zijn getrouw en voldoende om de algemene vergadering die over het voorstel moet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge stemmen, voor te lichten. De gehele verrichting wordt doorgevoerd in het kader van een financiële en familiale reorganisatie en grijpt plaats met volkomen kennis van zaken vanwege de betrokken partijen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 25 oktober 2013.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor»

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot de inbreng in de vennootschap BVBA JEFFRASLEEP ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap NV JEFFRA overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van de exploitatie van de sleepywinkel te Wevelgem van de vennootschap NV JEFFRA; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen,

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 01 april 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap. De verkrijgende venncotschap werd opgericht met overname van de verbintenissen in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen met ingang van 01 april 2013.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel ais nodig, wordt verwezen.

INBRENG  VOLSTORTING

Vervolgens is hier tussengekomen de naamloze vennootschap "JEFFRA", met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 34114, KBO BTW BE 0420.043.454, RPR Kortrijk, hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, met name Mevrouw TAILLEU Nele, voornoemd, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

Tot bestuurder benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 02 augustus 2013, en tot gedelegeerd bestuurder gehouden onmiddellijk erna, beide beslissingen gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 augustus 2013, onder nummer 0132628.

Voor wie verschijnt Mevrouw PERSYN Sylvie voornoemd, ingevolge volmacht de dato 25 oktober 2013;

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de volledige actieve en passieve toestand van de exploitatie van de sleepywinkel te Wevelgem die van haar vermogen afhangt.

Deze bedrijfstak is nader omschreven en gewaardeerd in het vcorstel van partiële splitsing waarnaar er, voor zover als nodig, verwezen wordt.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG:

1. REGELING VAN DE INBRENG

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven In artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van gezegde bedrijfstak vastgesteld op 31 maart 2013 en omvat aile activa en passiva die er betrekking op hebben. Alle verrichtingen vanaf 01 april 2013 zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn door de verkrijgende vennootschap.

2, OVERDRACHT VAN DE EIGENDOM EN VAN HET GENOT

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdracht aan de verkrijgende vennootschap mee van de activa en passiva die betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak.

De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de materiële en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die vanaf vandaag door de partieel gesplitste vennootschap warden overgedragen en hun genot vanaf heden.

3. BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium van de ingebrachte bedrijfstak, activa en passiva, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing en in de hierboven vermelde verslagen. Deze documenten zijn echter niet noodzakelijk exhaustief. Alle elementen van het actief en passief van het patrimonium van de partieel gesplitste vennootschap die als noodzakelijk deel van de ingebrachte bedrijfstak dienen beschouwd te worden, zullen overgebracht worden naar de verkrijgende vennootschap, zelfs indien zij niet opgenomen zijn in deze documenten.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap NV JEFFRA, te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap BVBA JEFFRASLEEP dat in de verkrijgende vennootschap wordt ingebracht tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste bedrijfstak.

4. STAAT VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN  WAARBORGEN

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren.

De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit ailes op eigen risico.

5. OVERDRACHT VAN DE LASTEN

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van 01 april 2013 alle gewone of buitengewone lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

6. OVERGEDRAGEN SCHULDVORDERINGEN

Vanaf 01 april 2013 worden de schuldvorderingen en rechten overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap en gaan ze zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap.

De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting.

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap op aile goederen en tegen alle debiteuren.

7. OVERGEDRAGEN SCHULDEN

De schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen gaan vanaf 01 april 2013 zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap.

De verkrijgende vennootschap zal bijgevolg in de plaats van de partieel gesplitste vennootschap de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat met name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers.

De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds.

8, OVERGEDRAGEN VERBINTENISSEN

De verkrijgende vennootschap zal alle contracten en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel, met ingang van heden,

De personeelsleden van de partieel gesplitste vennootschap in dienst staande van de uitbating van de ingebrachte bedrijfstak worden bij de vennootschap geïntegreerd in toepassing van de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis.

9. ANDERE OVERGEDRAGEN ELEMENTEN

De inbreng omvat in het algemeen:

1) alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten overstaan van alle derden, inclusief de openbare besturen;

2) de last van de door de partieel gesplitste vennootschap overgedragen elementen van het passief, dat wil zeggen alle gekende en ongekende passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige inbreng en die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van vóór 01 april 2013 evenals de uitvoering van alle verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking hiertoe.

10. ARCHIEVEN EN DOCUMENTEN

De inbreng omvat ook de boekhoudkundige archieven en documenten met betrekking tot de overgedragen elementen, die de verkrijgende vennootschap moet bewaren en zo nodig aan de partieel gesplitste vennootschap moet meedelen.

11. KOSTEN

Alle kosten, erelonen, belastingen en lasten ten gevolge van de onderhavige inbreng zijn ten laste van de

verkrijgen de vennootschap.

VIJFDE BESLISSING

De inbreng wordt boekhoudkundig als volgt bestemd:

1/ kapitaal: 4.646,65-

2/ reserves: 69.408,92-

-wettelijke reserve: 464,66-

h

a

Y

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, ti

i

;,'



-vrijgestelde reserve: 11.552,75-

-beschikbare reserve: 57.391,51-

3/ overgedragen winst/: 8.845,84-

De vergadering stelt vast dat het kapitaal een eerste maal verhoogd wordt met vierduizend zeshonderd zesenveertig euro vijfenzestig cent (¬ 4.646,65) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op drieëntwintigduizend tweehonderd zesenveertig euro vijfenzestig cent (¬ 23.246,65), door uitgifte van elfduizend achthonderd vijftig (11.850) nieuwe gewone aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf 01 april 2013 in de winst zullen deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap uitgereikt in de verhouding tot hun huidig aandelenbezit, met dien verstande dat het vruchtgebruik van de Heer TAILLEU Joseph en van Mevrouw VANDEN BUSSCHE Anna zal blijven voortbestaan op de tienduizend zeshonderd eenenzestig (10.661) aandelen van de BVBA JEFFRASLEEP die naar aanleiding van de partiële splitsing worden uitgegeven.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van zesduizend achthonderd drieënveertig euro vijfendertig cent (¬ 6.843,35) om het te brengen van drieëntwintigduizend tweehonderd zesenveertig euro vijfenzestig cent (¬ 23.246,65) op dertigduizend negentig euro (¬ 30.090,00) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en overeenkomstige opeenvolgende wijziging van artikel 5 van de statuten ingevolge bovenvermelde beslissingen, zoals hierna vermeld.

ZEVENDE BESLISSING

In overeenstemming met de genomen besluiten beslist de vergadering om de volgende wijzigingen in de statuten aan te brengen

11 DOEL

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen dat het doel van onderhavige vennootschap overeenstemt met het doel van de partieel gesplitste vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen, zodat een wijziging aan het doel van onderhavige vennootschap zich niet opdringt.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

2/ KAPITAAL

Aanpassing van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging en

bijgevolg vervanging van de tekst van artikel 5 door de volgende tekst :

"Artikel 5. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend negentig euro (¬ 30.090,00).

Het wordt vertegenwoordigd door twaalfduizend zesendertig (12.036) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/twaalfduizend zesendertig (1112.036ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering besluit ais bijkomende (niet-statutaire) zaakvoerder aan te stellen met ingang van heden

voor onbepaalde duur:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUNA-NN", met zetel te 8520 Kuume, Pieter

Vinckestraat 87, KBO 0525.957.457., RPR Kortrijk, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw VAN ISEGHEM

Ann Stefaan Gudrun, geboren te Kortrijk op 04 augustus 1968, nationaal nummer 690401 286-94, wonende te

8520 Kuurre, Pieter Vinckestraat 87.

Die verklaard heeft te aanvaarden, en bevestigd heeft niet getroffen te zijn door een maatregel die zich

hiertegen verzeg

Het mandaat wordt bezoldigd.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coërdinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel;

 aan de BV ovv BVBA CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge (Sint-Andries), Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.-------- voor eensluidende analytisch

uittreksel --

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Gert De Kesel









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2013
ÿþr

Mod word r1.1

In de bijlagen bij .het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging tergriffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

NeRGfálrEGt5 ter GR)FFiI; de.

rtECH T t3ANK VAN KOOPHANDEL i'E

BRUGGE (Afdaling Bruaae)

Ondememingsnr 0534 789 605

Benaming

(voluit) : JEFFASLEEP

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Sint-Michiels, Koningin Astridlaan 99

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

11111111

*13133417*

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728; . van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door' overneming (partiële splitsing), waarbij de Nv Jeffra een deel van haar vermogen afsplitst naar de Bvba Jeffrasleep, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (at)splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Nv Jeffra en van de Bvba! Jeffrasleep op 02/08/2013 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE'

SPLITSING DEELNEMEN

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Naam :JEFFRASLEEP

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Sint-Michiels, Koningin Astridlaan 99,

De vennootschap werd opgericht op 24 mei 2013 bij akte verleden voor notaris Eric Deroose te Knokke-' Helst vervangende zijn ambtsgenoot notaris Thomas Dusselier (B.S., 7 juni 2013 onder nummer 13086325).

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Brugge onder het nummer 0534.789.605. De vennootschap heeft als doel;

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het kopen, verkopen en de vertegenwoordiging van alle meubelen, vooral slaapkamers, alle slaapcomfort en bijhorend textiel en accessoires, alsmede het inrichten van interieurs.

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies,

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van ,een roerend .vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan" bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: JEFFRA

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 341/4

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Swennen Marc te Nieuwpoort op achttien januari negentienhonderd tachtig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien februari negentienhonderd tachtig onder nummer 405-28.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het voorlaatst bij proces-verbaal opgesteld door notaris Jean Bernard Maeterlinck te Gent op veertien november tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op acht december tweeduizend en zes onder nummer 184127,

Statuten werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Sint-Kruis (Brugge) op achtentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op achttien januari tweeduizend en twaalf onder nummer 0016718,

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0420 043 454, rechtbank Kortrijk.

De vennootschap heeft ais doel:

Het kopen, verkopen van alle meubelen, tapijten, gordijnen, luchters, versieringen en alles wat ermede verband houdt, alsmede het inrichten van interieurs, en het beheer van vennootschappen, alsmede de bouwpromotie in de ruimste zin van het woord, de aanneming van alle bouwwerken, wegeniswerken, metsel- en betonwerken, de coördinatie van aile aannemingen en onderaannemingen in de ruimste zin van het woord, de aan- en verkoop en vertegenwoordiging van aile bouwmaterialen, alle houtsoorten en metalen, en alle verrichtingen, inzonderheid privaatbouw, die enigszins rechtstreeks dit doel kunnen bevorderen of ermede verwant zijn in België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties van het even welke aard of ermede verbandhoudende handelingen doen, onder meer de aan- en verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, omvorming of ombouwing en valorisering van onroerende goederen van alle aard, zo gebouwen als gronden, zo op het platte land, als in de bebouwde kommen, en dit door middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw of verbouwing en verder alle plaatsingen van kapitalen in roerende en onroerende goederen en/of waarden en het beheer van alle welkdanige goederen.

De vennootschap kan ter verwezenlijking van haar doel aile roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, onderhuren en onderverhuren en verder alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, die de uitbreiding der handelszaak kunnen bevorderen, of de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

RUILVERHOUD1NG VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

RUILVERHOUDING

Rekening houdend met:

-de uiteenzetting opgenomen in het afsplitsingsvoorstel;

-de waarde van de goodwill en andere latente meerwaarden;

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het geringe belang van de bekomen waarde

wordt beslist, teneinde tot een werkbare verhouding te komen, dat de verkrijgende vennootschap, de BVBA

JEFFRASLEEP, 11.850 nieuwe aandelen zal uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing,

Het kapitaal van de BVBA JEFFRASLEEP na partiële splitsing zal bijgevolg vertegenwoordigd worden door

12.036 (namelijk 186 bestaande en 11.850 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de verkrijgende vennootschap de BVBA JEFFRASLEEP die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de aandeelhouders van de NV JEFFRA, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de BVBA JEFFRASLEEP door toedoen van het bestuursorgaan.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELENIN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst vari de BVBA JEFFRASLEEP is vastgesteld op 1 april 2013.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de NV JEFFRA met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA JEFFRASLEEP is vastgesteld op 1 april 2013.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

ln de NV JEFFRA zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen. Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS, BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN HET 1N ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 731, §1 W.Venn. zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en zal in toepassing van artikel 731, §2 W,Venn, de daarin bedoelde bepalingen worden gevolgd.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

Het naar de verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

A. ACTIVA

1.Installaties, machines en uitrusting

Dit betreffen de installaties, machines en uitrusting die betrekking hebben op de bedrijfstak exploitatie

Wevelgem die wordt afgesplitst voor een totale boekhoudkundige waarde van TWEEDUIZEND ZESTIEN

EURO ZESTIG EUROCENT (¬ 2.016,60).

2.Meubilair en rollend materieel

Dit betreffen het meubilair en het bureelmaterieel dat betrekking heeft op de bedrijfstak exploitatie

Wevelgem dat wordt afgesplitst voor een totale boekhoudkundige waarde van DRIEHONDERD

DRIEËNVIJFTIG EURO ZESENNEGENTIG EUROCENT (¬ 353,96).

3. Voorraden

Dit betreffen de voorraden met betrekking tot de exploitatie Wevelgem voor een totaal bedrag van

HONDERD VEERTIENDUIZEND VIERHONDERD DRIEËNVIJFTIG EURO (¬ 114.453,00).

4.Handelsvorderingen

Dit betreffen de handelsvorderingen voor een totaal bedrag van VIERENZEVENTIGDUIZEND

DRIEËNTWINTIG EURO VIER EUROCENT (¬ 74.023,04).

5.Overige vorderingen

Dit betreft de btw te herzien met betrekking tot de exploitatie Wevelgem voor een totaal bedrag van

ZESHONDERD ACHTENTACHTIG EURO EENENDERTIG EUROCENT (¬ 688,31).

B. PASSIEF

1.Eigen vermogen

o

"

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves,. belastingvrije reserves, beschikbare reserves en overgedragen resultaat per 31/03/2013 worden, conform artikel 213.W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief váór de verrichting. De nodige reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen,

2.Schulden op ten hoogste 1 jaar handelsschulden

Dit betreffen de openstaande leveranciersschulden met betrekking tot de af te splitsen bedrijfstak exploitatie Wevelgem voor een bedrag van VIERENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD VEERTIG EURO VIJFENNEGENTIG EUROCENT (E 84.640,95),

3.Schulden op ten hoogste 7 jaar  fiscale en sociale schulden

Dit betreffen de openstaande fiscale en sociale schulden met betrekking tot de af te splitsen exploitatie , Wevelgem voor een bedrag van DRIEËNTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO VIERENVIJFTIG EUROCENT (E 23.992,54).

4.Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van deze verkrijgende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

5. Personeel

De BVBA JEFFRASLEEP zal optreden als overnemer conform de collectieve arbeidsovereenkomst tweeëndertig bis (CAO nr, 32bis) betreffende het behoud van de rechten van de werknemers bij wijziging van werkgever ingevolge de overgang van ondernemingen.

C.NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de verkrijgende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste bedrijfstak.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING 1S GEBASEERD

Gelet op de in het afsplitsingsvoorstel opgenomen elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 11.850 aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA JEFFRASLEEP warden toegekend aan de aandeelhouders van de NV JEFFRA.

Samen hiermee neergelegd: (at)splitsingsvoorstel

Bvba Sleepinvest

statutaire zaakvoerder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

mevrouw Nele Taillieu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013
ÿþr Mod Word 11.1

(11 < I ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de alCe

NEERGELEGD ter ..* ii-FIE de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

BRUGGE (Afdaling Brugge

op: 2 7 MEI LLD.

GrikêcgeF

u *1308 325

1

V beh aa Bel staf

Ondernemingsnr :

Benaming 534789"6O

(voluit) : .lEFFRASLEEP (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Koningin Astridlaan 99 te 8200 Brugge (Sint-Michiels)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Eric Deroose, te Knokke-Heist, vervangende zijn ambtgenoot geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op vierentwintig mei tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat :

1. Mevrouw TAILLIEU Nele Cecile Vital, geboren te Kortrijk op negenentwintig juni negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 8670 Koksijde, Leopold Il Laan 217/KV01.

2. Mevrouw TAILLIEU An Alice Karoline, geboren te Kortrijk op drieëntwintig augustus negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 8670 Koksijde, Zonstraat 31,

3, Mevrouw TAILL1EU Sofie Martine Guy, geboren te Kortrijk op dertien april negentienhonderd eenentachtig, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Paddenhoek 37,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "JEFFRASLEEP".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Mevrouw TAILLIEU Nele, wonende te 8670 Koksijde, Leopold Il Laan 2171KV01, voornoemd, titularis van tweeënzestig (62) aandelen;

2. Mevrouw TAILLIEU An, wonende te 8670 Koksijde, Zonstraat 31, voornoemd, titularis van tweeënzestig (62) aandelen;

3. Mevrouw TAILLIEU Sofie, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Paddenhoek 37, voornoemd, titularis

van tweeënzestig (62) aandelen;

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

Oprichters aantal aandelen

TAILLIEU Nele 62

TAILLIEU An 62

TAILLIEU Sotie 62

Totaal: 186

De oprichters verklaren en erkennen dat de totaliteit der aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend

driehonderd euro (¬ 6.300,00),

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬

6.300,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de

vennootschap in oprichting bij de KBC BANK.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

Zetel

De zetel is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 99.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor;

zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke;

taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door

het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter

bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste biz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge , De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. Doel

De vennootschap heeft tot doek

IVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

.Het kopen, verkopen en de vertegenwoordiging van aile meubelen, vooral slaapkamers, alle slaapcomfort en bijhorend textiel en accessoires, alsmede het inrichten van interieurs,

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen,

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

il.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

iill.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doe! hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels bepaald in Artikel 24 van de statuten; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten ais het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één! honderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge . r' Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiemavolgende regels.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bvba SLEEPINVEST, ondernemingsnummer 0527 999 605, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Nele Taillieu, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van aile vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Indien er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt hij alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij gezamenlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ongeacht het aantal zaakvoerders, kan een statutaire zaakvoerder steeds alleen optredend de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

lndien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in Artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Oproepingen

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de besternmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 ` van het Wetboek van vennootschappen.

Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden, Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in Artikel 24 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-rgen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen,

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden cm die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van vennootschappen niet van toepassing.

Overgangsbepalingen

EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december 2013.

DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei 2014 om tien uur. OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf ÉÉN APRIL TWEEDUIZEND DERTIEN.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verwor-'ven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

COMMISSARIS

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan Bvba CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en aile aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

SAMENKOMST BESTUURSORGAAN BIJZONDERE VOLMACHT

In overeenstemming met artikel 29 van de statuten geeft de alhier benoemde zaakvoerder, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, een bijzondere volmacht aan de Heer TAILLIEU Joseph André Jérôme Marie Godelieve, geboren te Kortrijk op 01 oktober 1952, nationaal nummer 521001 057-08, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), 's Heerboudewijnsburg 134, teneinde volgende handelingen namens de vennootschap te stellen:

1° In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in aile post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken in dit verband te ondertekenen.

2° Algemeen beheer van de exploitatie

De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens de verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door het bestuursorgaan.

Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot maximum een bedrag van ¬ 10.000,00 per aankoop of met uitsluiting van investeringen voor meer dan ¬ 10.000,00 (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingsdocumenten en het visum van de facturen).

Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3° Financiële verrichtingen m.b.t, de uitbating van de exploitatie

Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

Alle cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en protesteren, evenals alle post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de vennootschap.

Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

' 'Voor- ' 'befioirdbh

aan het

Belgisch Staatsblad

Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door het bestuursorgaan niet zijn betwist, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

Alle handelseffecten als trekker op de klanten van de vennootschap, tekenen, onderhandelen en endosseren tot maximum ¬ 10.000,00 per effect.

Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de vennootschap verdisconteren tot maximum ¬ 10.000,00 per effect:

Mie deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, alle borgtochten overeenkomen en lichten.

Alle waarborgmodaliteiten ten gunste van derden m.b.t. " het uitvoeren van de verplichtingen van de vennootschap, evenals het openen van documentaire kredieten bedingen t.o.v. van banken en andere financiële instellingen, conform de meest gunstige normale marktvoorwaarden, dit alles tot beloop van een bedrag van maximum ¬ 10.000,00 per transactie.

Aile huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

4° Tewerkstelling

Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag, dit ailes binnen de algemene voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en onverminderd de bevoegdheden van het bestuursorgaan.

5° En in het algemeen

Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de exploitatie van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voor zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door het bestuursorgaan.

Alle voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namens de vennootschap indien zij het kader van het normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Aile uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van het bestuursorgaan, in toepassing van de wet en van de statuten, de gezamenlijke handtekening van de zaakvoerders steeds vereist zijnde. Het betreft met name alle daden van verwerving, cessie, wijziging m.b.t. de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap.

---------voor eensluidende analytisch uittreksel--------

Worden hierbij tegelijk neergelegd ;

- expeditie van de akte

(getekend) notaris Eric Deroose

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JEFFRASLEEP

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 99 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande