JEMILA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JEMILA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.924.194

Publication

20/02/2014
ÿþmai 11,1

tn de bij lagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie! na neerlegging ter griffie van de akte

(5 ' 0892.924.194

-_--'--.

Benaming

(voum:Jemila

(vorknrt): .'

. ~

Rechtsvorm : besloten vennootschap me beperkte aansprakelijkheid

Zetel Albrecht Rodenbachstraat

89081spor(VIanlartinga)

(J~~am~erpm~ta'~\y~^~^mt~tot~o ~~~~o~

:BVBA: »«~ Er is een akte ondertekend ten kantore van notaris Stephan Muuhuoo met standplaats te Roaahrugge-:~ Hodngepopehngaup een en dertig januari tweeduizend en veertien, akte geboekt te leper, kantoor Poperinge; op 4 februari 2014' vier balden, geen verz. Boek 51452 blad 30 vak 10 ontvangen 50 euro de Ontvanger ai.: / Jean-PierreLemo|na^ waarbij

IS VERSCHENEN .'

~ .

De heer VANLOOT Johan Jerome Gaston Cornelius, geboren te leper op achttien juni negentienhonderd , drieënzestig, rijksregisternunnmer 630618-293.47, VERHAEGHE, geboren te leper op dertien juli negentienhoodenÍ vierenzestig, wonende te 8620 Nieuwpoort, VVo1sme/kweg G. enig vennuct, handofeod als buitengewone algemene vergadering van de bas|otan vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'UGU|LA', waarvan de zetel gevestigd is te 8908 leper-: (V|amartinge) Albrecht Rodenbachstraat 55, BTW BE-0892.924.194 RPR leper De enige vennoo vat de agenda aan en neemt volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT -KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA \oansbpbedriVbravnur De vergaderingkennishetÓoo,domx~vereiste verslagburgerlijkeonderde: '--van'-- vorm van een coöperatieve vennootschapmet beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONOKT ROOBROUOK - CHR|8T1AENG BEDR|JFGREV18OREN.. afgekort "VRC BEDR|JFSRGV|8OREN^, waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A\. vertegenwoordigd door de heer Hedwig, VANDER DONCKT, bedrUfsrevioor, kantoor houdende te 8800 Roaso|ano, Kwadestraat 1511A, bus 42.' betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt 6. BESLUITEN

.' Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte '|

"JEM1LA", door een inbreng in natura bestaande uit de inbreng van schuldvorderingen ontstaan uit d&; winstuitkering ter gelegenheid van een tussentijds dividend aan de vennoten, voor een waarde 1.080.000,00:! aJR, zijn wij bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedriffsrevisorenzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan vennootschap

verantwoordelijkde waardering van de ingebrachte,van heti aantaldoor devenno~sohapu~ba geven aandelen ter vergoeding van dn inbreng inn~u:o| bepaling

b) de beschrijving van de inbren in natura beantwoordt aan de normale vereiste van nauwkeurigheid ern; duidelijkheid;

Op de laatste bIz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedan notaris, hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

FEB.~

1

~~1^

~i.|~~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

c) dat de voor de inbreng in natura door de partij weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven S aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 16.820 aandelen van de bvba "JEMILA", zonder vermelding van nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut Aran de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de = verrichting, de waarde van de inbreng of van de ais tegenprestatie toegekende vergoeding.

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging van de bvba JEMILA", te Ieper (Vlamertinge) en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 21 januari 2014 door "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

Hedwig VANDER DONCKT

Bedrijfsrevisor

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miljoen éénenveertigduizend driehonderd achttien euro éénendertig cent (¬ 1.041.318,31) om het kapitaal te brengen ' van drie miljoen tweehonderd vijftigduizend vierhonderd achtennegentig euro (¬ 3.250.498,00) op vier miljoen tweehonderd éénennegentigduizend achthonderd zestien euro éénendertig cent (¬ 4.291.816,31) door de ' hierna beschreven inbreng in natura (dividendvordering), mits creatie en uitgifte van zestienduizend achthonderd en twintig (16.820) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van achtendertigduizend zeshonderd éénentachtig euro negenenzestig cent (¬ 38.681,69) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De heer VANLOOT Johan, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00).

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemde ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen op zevenentwintig december tweeduizend en dertien ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van zevenentwintig december tweeduizend dertien. Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan de inbrenger, de heer VANLOOT Johan, van zestienduizend achthonderd en twintig (16.820) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, genummerd van tweeënvijftigduizend vijfhonderd en vijf (52.505) tot en met negenenzestigduizend driehonderd vierentwintig (69.324), uitgegeven aan de globale prijs van één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van achtendertigduizend zeshonderd éénentachtig euro negenenzestig cent (¬ 38.681,69), welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". Deze zestienduizend achthonderd en twintig (16.820) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Toekenning lidmaatschapsrechten

De aldus onderschreven zestienduizend achthonderd en twintig (16.820) aandelen worden, als volledig volgestort toegekend aan de onderschrijver ervan, dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze zestienduizend achthonderd en twintig (16.820) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dal tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dal de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5' van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de heer VANLOOT Johan alleen, houdt in dat hij alleen jegens ` de vennootschap geldt als vennoot.

Uit de hier voorgelegde bijzondere verklaring de dato acht en twintig januari tweeduizend en veertien uitgaande van de echtgenote van de heer Johan VANLOOT, te weten mevrouw Christine VERHAEGHE, voornoemd, blijkt dat mevrouw Christine VERHAEGHE ermee instemt dat haar echtgenoot voormelde inbreng doet, waarbij: als vergoeding van deze inbreng aan de heer Johan VANLOOT zestienduizend achthonderd

twintig (16.820) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEMILA" toegekend worden, welke aandelen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis, en

de vermogenswaarde van deze zestienduizend achthonderd twintig (16.820) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen haar en haar echtgenoot bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zijn aan de heer Johan VANLOOT, en

de inschrijving van deze aandelen, op naam van de heer Johan VANLOOT alleen, inhoudt dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Algemene voorwaarden van de inbrenq

De voormelde dividendvordering worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

Pro-fisco verklaring

1/ Pro fisco verklaart de verschijner de waarde van de hierbij ingebrachte dividendvordering te bepalen op één miljoen tachtigduizend euro (¬ 1.080.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng,

2/ De optredende notaris heeft lezing gegeven van het eerste lid van artikel 203 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten, dal luidt als volgt: "In geval van bewlmpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken

rechte Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd.". "

TWEEDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van achtendertigduizend zeshonderd eenentachtig euro negenenzestig cent (¬ 38.681,69) om het kapitaal te brengen van vier miljoen tweehonderd éénennegentigduizend achthonderd zestien euro éénendertig cent (4.291.816,31) op vier miljoen driehonderd dertigduizend vierhonderd achtennegentig euro (¬ 4.330.498,00) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen,

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vier miljoen driehonderd dertigduizend vierhonderd achtennegentig euro (¬ 4.330.498,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negenenzestigduizend driehonderd vierentwintig (69.324) aandelen.

Ingevolge onderhavige inbreng en kapitaalverhogingen wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven', dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

' VIERDE BESLUIT -- WIJZIGING VAN DE MODALITEITEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit ingevolge wijziging van de wetgeving de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening te ' wijzigen zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

mod 11.1

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- De eerste zin van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen driehonderd dertigduizend vierhonderd achtennegentig euro

(¬ 4.330.498,00) en is verdeeld in negenenzestigduizend driehonderd vierentwintig (69.324) gelijke aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

- De tweede zin van artikel viifentwintia van de statuten wordt vervangen door volgende tekst;

"De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter

bevestiging / homologatie worden voorgelegd."

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de

optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte.

- Het bedrijfsrevisoraal verslag inzake inbreng in natura bij de kapitaalverhoging opgemaakt te Roeselare op 21 januari 2014 door " Vander Donckt- Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren " burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VAN DER DONCKT, bedrijfsrevisor.

- verslag van de zaakvoerder 28/01/2014

- de gecoordineerde statuten van 31101/2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 03.07.2013 13268-0465-033
18/10/2012
ÿþoi

IIIIIu Ilul IIIIIIII

*izi~aa~x-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0892.924.194

Benaming (voluit) :.iEMILA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort) : *

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

zetel : Albrecht Rodenbachstraat 55

8908 leper (Vlamertinge)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

!? Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan MOURISSE, Notaris met standplaats te Roesbrugge-Haringe/Poperinge de dato VIJF OKTOBER. TWEEDUIZEND TWAALF, "ter registratie;; :; aangeboden", dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap? met Beperkte Aansprakelijkheid "JEMILA", waarvan de zetel gevestigd is te 8908 leper (Vlamertinge), Albrecht! Rodenbachstraat 55, BTW BE-0892.924.194, RPR leper.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Stephan MOURISSE te Poperinge (Roesbrugge-Haringe) op vijftien; oktober tweeduizend en zeven, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van:: negenentwintig oktober daarna, onder nummer 07157624.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Stephan MOURISSE te Poperinge;; 6, (Roesbrugge-Haringe), op zeventien februari tweeduizend en negen, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie maart daarna onder nummer 09032671. In de schoot van voormelde vergadering werden volgende besluiten genomen, alhier letterlijk geciteerd : EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERM1NDERING

De enige vennoot besluit het kapitaal te verminderen met twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) om het:! kapitaal te brengen van vijf miljoen tweehonderd en vijftigduizend vierhonderd achtennegentig euro (¬ P 5,250.498,00) op drie miljoen tweehonderdvijftigduizend vierhonderd achtennegentig euro (¬ 3.250.498,00),;, door terugbetaling van een globaal bedrag van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) pro rata te verdelen over alle!! aandelen en volledig aan te rekenen op werkelijk volgestort kapitaal.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het!l Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De enige vennoot verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren.

De zaakvoerder wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet ? toegelaten is en voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen.

TWEEDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE MODALITEITEN INZAKE VRAAGRECHT

De vergadering besluit de modaliteiten inzake vraagrecht te wijzigen zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

DERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE MODALITEITEN INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering besluit de modaliteiten inzake ontbinding en vereffening te wijzigen zoals bepaald in het vierde besluit hierna.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten, beslist de vergadering de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt:

- vervanging van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen tweehonderdvijftigduizend vierhonderd achtennegentig euro (¬ 3.250.498,00) en is verdeeld in tweeënvijftigduizend vijfhonderd en vier (52.504) gelijke aandelen if zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

- vervanging van de tekst van de subtitel Vraagrecht in artikel éénentwintig van de statuten door de; : volgende tekst:

"De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of;; schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van;I





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bef a~ Be Sta;

r~



tiL Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

gegevens of feiten niet van die aard' is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van deurvennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

° De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering

ontvangen,"

- vervanging van de tekst van artikel vijfentwintig van de statuten door de volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

De vereffenaar(s) zalfzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient 1 dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

VIJFDE BESLUIT :

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Notaris Stephan Mourisse

Worden tevens neergelegd

" Gelijkvormig afschrift van de akte dd. 05.10.2012

" Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 02.07.2012 12253-0077-030
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 16.06.2011 11176-0071-030
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 22.06.2010 10208-0087-032
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.08.2009 09682-0117-028
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 10.07.2015 15295-0397-032
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16344-0596-032

Coordonnées
JEMILA

Adresse
ALBRECHT RODENBACHSTRAAT 55 8908 VLAMERTINGE

Code postal : 8908
Localité : Vlamertinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande