JENVER INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JENVER INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.869.080

Publication

07/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Sr blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester François BLONTROCK, ;notaris ter standplaats Brugge, op 11 september 2014, te registreren, dat ;de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten :vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JENVER INVEST beslist heeft: ;1) het boekjaar van de vennootschap te wijzigen teneinde het voortaan te ;laten lopen van één januari tot eenendertig december van hetzelfde jaar. Fiat huidig boekjaar loopt van één oktober tweeduizend en dertien tot 'eenendertig december tweeduizend en veertien,

De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 29, lid 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

'Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar."

2) de eerste zin van artikel 18, lid lvan de statuten te vervangen door volgende zin:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, 'moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om elf uur."

3) volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen van het Wetboek van vennootschappen.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

NAAM: JENVER INVEST

ZETEL: 8500 Kortrijk, Koning Albertstraat 33.

DUUR: onbepaalde tijd,

'DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemene activiteiten.

:A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,

Griffie

K. ENGELS

ModFDF tii.1

art In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELGE

17 5U'. nit

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, air1. i?ORuRt. w

MONITE

63 - ELGISCH

NEERGELEGD

Onderrtemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort):

Rechtsvorm :

0847.869.080

Jenver Invest

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel

(volleng adres)

Onderwern(en) akte ; statutenwij ziging

Koning Albertstraat 33 8500 Kortri-ik

+19209386'

1- 2014

STAATSBLAD

,*

verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten

vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven

octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel

vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't

tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling,

van nieuwe producten, nieuwe vormen

II. Beheer van een eigen roerend en A/ Het aanleggen, het oordeelkundig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

van van

en kort

de vervaardiging of commercialisering van technologie en hun toepassingen. onroerend vermogen.

uitbouwen en beheren van een onroerend

vermogen; alle verrichtingen betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële onrechtstreeks met haar doel verwant of verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, handelingen kan stellen, die op welke wijze verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken buitenland, op alle wijzen en manieren, die achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

KAPITAAL; Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en twaalf duizend vierhonderd euro (412.400,00 EUR). Het is verdeeld in vierduizend honderd vierentwintig (4.124) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van één vierduizend honderd vierentwintigste (1/4.124ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT: Iedere zaakvoerder

vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING; De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand juni om elf uur. Indien die dag een wettelijke

met

aard die rechtstreeks of verknocht zijn of de

zodat de vennootschap alle ook kunnen bijdragen tot de

zowel in België als in het zij het best geschikt zou

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden op.de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

VERTEGENWOORDIGING-TOELATINGSVOORWAARDEN: Iedere vennoot kan per

brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen,

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan komt de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden rechten toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. De de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

BOEKJAAR: Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING, Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) die op dat ogenblik in functie zijn. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. De ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte is mogelijk mits naleving van de desbetreffende wettelijke voorwaarden.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen

zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de

aandelen, hetzij door bijkomende volstorting tedoor eisen lastens de niet

voldoende volgestorte aandelen, hetzij voorafgaandelijke

terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering.

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 19.12.2013, NGL 26.12.2013 13700-0562-011
14/10/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IR

i

Voor-

behouder aan het Belgisch

5taatsblac

1 III IIIlIIIIIIII~

x13155787*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschapplijke zetel van de vennootschap op 17 september 2013 blijkt dat navolgende besluiten werden genomen, en dit telkens met éénparigheid van stemmen :

1, De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Jensi Vercruysse, wonende te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 162 bus 201, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden.

2. De vergadering beslist te benoemen tot nieuwe zaakvoerder met ingang van heden

de BVBA Group Daenens, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8310 Assebroek, Weidestraat 154, met ondememingsnummer 0811.426.576, RPR Brugge.

Het mandaat van de BVBA Group Daenens als zaakvoerder van de vennootschap zal conform artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden uitgeoefend door de BVBA DMC, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8310 Assebroek, Weidestraat 154, vertegenwoordigd door de heer Nico Daenens, wonende te 8310 Assebroek, Weidestraat 154, die door de BVBA Group Daenens werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat in de vennootschap.

Aldus getekend voor de BVBA Group Daenens

BVBA DMC, zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Nico Daenens, vast vertegenwoordiger

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r _

Ondernemingsnr : 0847.869.080

Benaming

(voluit) : JENVER INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Koning Albertstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IR

i

Voor-

behouder aan het Belgisch

5taatsblac

1 III IIIlIIIIIIII~

x13155787*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschapplijke zetel van de vennootschap op 17 september 2013 blijkt dat navolgende besluiten werden genomen, en dit telkens met éénparigheid van stemmen :

1, De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Jensi Vercruysse, wonende te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 162 bus 201, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden.

2. De vergadering beslist te benoemen tot nieuwe zaakvoerder met ingang van heden

de BVBA Group Daenens, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8310 Assebroek, Weidestraat 154, met ondememingsnummer 0811.426.576, RPR Brugge.

Het mandaat van de BVBA Group Daenens als zaakvoerder van de vennootschap zal conform artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden uitgeoefend door de BVBA DMC, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8310 Assebroek, Weidestraat 154, vertegenwoordigd door de heer Nico Daenens, wonende te 8310 Assebroek, Weidestraat 154, die door de BVBA Group Daenens werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuurdersmandaat in de vennootschap.

Aldus getekend voor de BVBA Group Daenens

BVBA DMC, zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Nico Daenens, vast vertegenwoordiger

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r _

Ondernemingsnr : 0847.869.080

Benaming

(voluit) : JENVER INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Koning Albertstraat 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

23/08/2012
ÿþ mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E NCCl-iCGi^LCGU

14 -08.. 2012 LGISCH STAATSB

2a 07, 2012

HTBANK KOOPHANDEL KQRTF~i~te

CF

BELG

MONITEUR

IIIIu IIIIIIIIIIIII

*12145553*

Va beha an n Beld Staat

A

L

r

©ndernemingsnr " O T .9 g65 070

Benaming (voluit) :JENVER INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Albertstraat 33

8500 Kortrijk

Onderwerp akte

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 19 juli 2012, blijkt dat een BVBA werd opgericht als volgt :

Vennoot:

De heer VERCRUYSSE Jensi Nico, echtgescheiden, geboren te Kortrijk op: eenentwintig maart negentienhonderdnegenenzeventig (identiteitskaart nummer 591-1957753-07 - rijksregister nummer 79.03.21-143.34), wonende te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 162 bus 201.

Naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam : "JENVER INVEST".

Duur

onbepaald

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemene activiteiten.

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. "

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien,

Op de. laatste biz. van Luik B vermelden . Recta . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belg

R ~

Voorbehouden J aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.1

knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van

om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van

nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten . rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

vierhonderdentwaalfduizend vierhonderd euro (¬ 412.400,00) vertegenwoordigd

door vierduizend honderdvierentwintig (4.124) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, onderschreven door inbreng door de oprichter van 299 aandelen van de bvba "Your freetime", te Kortrijk, Koning Albertstraat 33 en van 1240 aandelen van de bvba "Trap 2", te Kortrijk, Koning Albertstraat 33.

Verslap van de bedrijfsrevisor

De besluiten van het verslag van Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, kantoor houdende te 9090 Melle, Collegebaan 2D, alhier

Op de laatste bb. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzEj van de perso(o)nieni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verfegenv oordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

vertegenwoordigd door de heer Peter Weyers, bedrijfsrevisor, de dato 16 juli 2012 luiden als volgt

"Ondergetekende Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Peter Weyers, bedrjfsrevisor en vennoot, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, werd op 6 juli 2012 aangesteld door de heer Jensi Vercruysse, toekomstige oprichter van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JENVER INVEST , waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 8500 Kortrijk, Koning Albertstraat 33 om overeenkomstig art. 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken, inzonderheid over de beschrijving van elke inbreng in natura en over de toegepaste methoden van waardering.

lk bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle

van inbreng in natura en quasi-inbreng van het instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de toekomstige oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 412.400, 00 euro, betreft de toekenning van 4.124 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde met een totale fractiewaarde van 412.400,00 euro,

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.': De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

Benoeming - Ontslag.,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

~ Voor-bahouden 3 aan het Belgisch Staatsblad











Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedaniaheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

f ~

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De benoeming van (een) niet-statutaire zaakvoerder(s) geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet-statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid

,/ van de uitgebrachte stemmen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

E3estu u r.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderinq.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand maart om 10 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Boekjaar -- Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 ....... september van het daaropvolgend daar-.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetz¬ i van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst - Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

KEUZE VAN WOONPLAATS.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste algemene vergadering - eerste boeklaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 30

september 2013.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

2. Commissaris.

De comparant stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de

verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet

gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

3. Benoeming zaakvoerder.

De comparant benoemt tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de

vennootschap de heer Vercruysse Jensi voornoemd.

4. Zetel.

De comparant beslist de zetel van de vennootschap te vestigen te 8500 Kortrijk,

Koning Albertstraat 33.

5. Volmacht administratie.

Er wordt volmacht gegeven aan mevrouw Martens Linda, en mevrouw Vansteenkiste Isabelle, in hun hoedanigheid van medewerkers van Deloitte Fiduciaire, kantoor houdende te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a, voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en schrapping in de kruispuntenbank voor ondernemingen en activering BTW nummer. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte oprichting dd. 19/07/2012

-verslag van de bedrijfsrevisor dd. 16/07/2012

-verslag van de zaakvoerder dd. 16/07/2012

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{ais} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

" -e

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 30.09.2015 15622-0125-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.07.2016, NGL 30.08.2016 16526-0456-019

Coordonnées
JENVER INVEST

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 33 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande