JES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 845.948.777

Publication

06/11/2013
ÿþr 1- ~'

J~F

,.~~-.~~.~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK KUL1i'.i,Atlu1=t,

25 q~(~j

((-- - " -~-" -~--~..

W. 201.3-U3

GiguiTRIJK

J

1111

*13168075*

Ondernemingsnr : 0845.948.777 11/10/2013, beslist met eenparigheid van met nationaal nummer 80.12.20-233.58, te,

. Benaming van zijn mandaat tot op heden.

(voluit) : JES

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Holstraat 47 te 8790 Waregem (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering gehouden ten zetel op dd. stemmen om het ontslag als zaakvoerder van de heer Ampe Steven, aanvaarden met ingang vanaf 11/10/2013.

Er wordt kwijting verleend aan de zaakvoerder voor de uitvoering

Aldus opgesteld te Waregem op 11/10/2013.

Chanterie Jeroen,

zaakvoerder

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/05/2012
ÿþ Mot Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*iaovs9is"

NEERGELEGD

15, 05, 2012

RECI iiA1OO HANDEL

" Ondernemingsnr : $ q s. g 4$ .~

Benaming

(voluit) :.JES

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Holstraat 47 te 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgesteld te Waregem in drie originelen

tussen:

- Ampe Steven, wonende in de Ververijstraat 13 A te 8790 Waregem, met

233.58

en

- Chanterie Jeroen, wonende in de Zultseweg 228 te 8790 Waregem, met

285.23

En

- Schelstraete Eveline, wonende in de Wetstraat 231 te 8790 Waregem, met

164.41

op datum 15/05/2012 dat er nationaal nummer 80.12.20-

nationaal nummer 87.08.04-

nationaal nummer 79.09.15-

een vennootschap onder firma is opgericht als volgt : JES,

TITEL EEN ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 1 : benaming

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma. Zij wordt opgericht onder de benaming

"JES". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding vennootschap

onder firma, afgekort VOF.

Artikel 2 : maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Holstraat 47. De zetel kan worden overgebracht naar iedere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerders. De vennootschap mag bijhuizen, agentschappen of verkoopsbureaus oprichten in binnen- en buitenland bij beslissing van de zaakvoerders.

Artikel 3 : doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor .rekening van derden:

* De uitbating, het beheer, de verhuur en de inrichting van drankgelegenheden, hotels, bed 8i breakfast, verbruikssalons, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, traiteurdiensten, alsook het inrichten van gastronomische weekends, banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van aile diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

* De inrichting, het verhuur en de uitbating van een hotel, restaurant en loungebar, de organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van aile eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houd.

* De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van festivals, culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

* De groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in; allerhande goederen en diensten, in allerhande voedingswaren en toebehoren.

* Exploitatie van taxi's, verhuur van personenauto's met chauffeur, uitbating van een koerierdienst, luchthavenvervoer, vervoer van goederen over de weg,

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen niet betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhulsinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

* Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

* Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het

Bank- en Financiewezen of die onder het beroep van vastgoedmakelaar vallen. .

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

* Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

* Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

* Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

* De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

* De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de . ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

TITEL TWEE : KAPITAAL, DEELBEWIJZEN

Artikel 4 : bedrag maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld 1.500,00 euro .

Het is volledig geplaatst en verdeeld in 150 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale

waarde.

Artikel 5 : inschrijving en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt tegen pari in geld ingeschreven:

voornoemde Ampe Steven heeft ingetekend voor 50 aandelen en heeft 500,00¬ gestort,

voornoemde Chanterie Jeroen heeft ingetekend voor 50 aandelen en heeft 500,00¬ gestort,

voornoemde Schelstraete Eveline heeft ingetekend voor 50 aandelen en heeft 500,00¬ gestort,

Samen 1500,00 euro hetzij voor 150 aandelen op welk maatschappelijk kapitaal aldus volledig is

ingeschreven.

Artikel 8 aard van de aandelen

Alle deelbewijzen zijn op naam, deze zijn niet verhandelbaar en hun overdracht is slechts mogelijk mits

naleving van de voorwaarden in de wet en de statuten voorzien.

Artikel 9 : overdracht van deelbewijzen - verkooprecht

A.Bij overdracht van aandelen onder levenden

Wanneer een aandeelhouder wenst uit te treden of zijn aandelen in eigendom of in vruchtgebruik wenst over te dragen aan een kandidaat-overnemer, dan dient hij dit aangetekend mee te delen aan de zaakvoerder(s) van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) van de vennootschap dienen binnen de acht (8) dagen na ontvangst van voormelde kennisgeving de aandeelhouders van de vennootschap uit te nodigen hun wens uit te drukken of zij de aangeboden aandelen al dan niet willen overnemen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De overige aandeelhouders van de vennootschap zullen alsdan het recht hebben de aandelen in te kopen volgens hun proportioneel aandelenbezit en dit tegen een overeen te komen prijs dan wel, indien geen akkoord terzake wordt bekomen, tegen de prijs bepaald door een onafhankelijk deskundige, aan te stellen in onderling overleg tussen de betrokken partijen. Indien niet tot overeenstemming kan worden gekomen omtrent aanstelling van de deskundige, zal deze op verzoek van de meest gerede partij worden aangesteld door de

bevoegde rechtbank.

De conform het vorige lid aangestelde deskundige zal de prijs verantwoorden in een verslag dat aan de betrokken partijen zal worden meegedeeld binnen een termijn van zestig (60) dagen na zijn aanstelling. Tegen de beslissing van de aldus aangestelde deskundige is geen verhaal mogelijk.

De overige aandeelhouders kunnen hun voorkooprecht op de aangeboden aandelen uitoefenen middels kennisgeving per aangetekend schrijven aan de zaakvoerder(s) van de vennootschap binnen een termijn van dertig (30) dagen na de definitieve vaststelling van de prijs, hetzij door de betrokkenen zelf, hetzij door de deskundige zoals hiervoor bepaald.

Het voorkooprecht van elke aandeelhouder is evenredig tot het aantal aandelen dat hij reeds bezit in de vennootschap, In geen geval worden de aangeboden aandelen gefractioneerd; in geval het aantal over te dragen aandelen niet proportioneel kan worden verdeeld over de aandeelhouders die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, zullen de resterende aandelen worden toegewezen door het tot tussen de aandeelhouders waarvan het voorkooprecht werd beperkt.

De prijs voor de overname van de aandelen is betaalbaar binnen de maand na de kennisgeving tot uitoefening van het voorkooprecht. De overnemer verwerft het genot en de eigendom van de betreffende aandelen vanaf de datum van betaling van de prijs. Bij gebreke aan betaling binnen deze termijn zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn door de overnemer ten belope van de dan geldende wettelijke rentevoet vermeerderd met twee procentpunten.

Indien niet alle aandelen van de uittredende aandeelhouder worden overgenomen binnen de vooropgestelde periode, zal de uittredende aandeelhouder zijn aandelen kunnen overdragen of te koop kunnen aanbieden aan een derde, en dit binnen een termijn van zes (6) maanden te rekenen vanaf de datum waarop is gebleken dat het voorkooprecht niet werd uitgeoefend op de aangeboden aandelen. De overdracht van de aandelen zal echter slechts kunnen plaatsvinden tegen minstens de prijs vastgesteld door de deskundige.

B.Bij overgang van aandelen ingevolge overlijden

In geval van overlijden van een aandeelhouder, zijn diens erfgenamen of legatarissen ertoe gehouden binnen een termijn van drie (3) maanden na het overlijden van de aandeelhouder zijn aandelen te koop aan te bieden aan de overige aandeelhouders van de vennootschap, en dit middels een kennisgeving aan de zaakvoerder(s) van de vennootschap.

Het voormelde houdt een onherroepelijke verkoopverbintenis in die eveneens de erfgenamen en/of legatarissen van de overleden aandeelhouder bindt.

De erfgenamen of legatarissen van de aandelen zullen hierbij aan de zaakvoerder(s) van de vennootschap de nodige stukken moeten voorleggen waaruit blijkt dat de aandelen hen toekomen (zoals overlijdensakte, akte van bekendheid, gebeurlijk een voor eensluidend verklaard afschrift van het testament, verdelingsakte enz...).

De zaakvaerder(s) van de vennootschap dienen binnen de acht (8) dagen na ontvangst van voormelde kennisgeving de aandeelhouders van de vennootschap uit te nodigen hun wens uit te drukken of zij de aangeboden aandelen al dan niet willen overnemen.

De overige aandeelhouders van de vennootschap zullen alsdan het recht hebben Ide aandelen in te kopen volgens hun proportioneel aandelenbezit en dit tegen een overeen te komen prijs dan wel, indien geen akkoord terzake wordt bekomen, tegen de prijs bepaald door een onafhankelijk deskundige, aan te stellen in onderling overleg tussen de betrokken partijen. Indien niet tot overeenstemming kan worden gekomen omtrent aanstelling van de deskundige, zal deze op verzoek van de meest gerede partij worden aangesteld door de bevoegde rechtbank.

De conform het vorige lid aangestelde deskundige zal de prijs verantwoorden in een verslag dat aan de betrokken partijen zal worden meegedeeld binnen een termijn van zestig (60) dagen na zijn aanstelling. Tegen de beslissing van de aldus aangestelde deskundige is geen verhaal mogelijk.

De overige aandeelhouders kunnen hun voorkooprecht op de aangeboden aandelen uitoefenen middels kennisgeving per aangetekend schrijven aan de zaakvoerder(s) van de vennootschap binnen een termijn van dertig (30) dagen na de definitieve vaststelling van de prijs, hetzij door de betrokkenen zelf, hetzij door de deskundige zoals hiervoor bepaald.

Het voorkooprecht van elke aandeelhouder is evenredig tot het aantal aandelen dat hij reeds bezit in de vennootschap. In geen geval worden de aangeboden aandelen gefractioneerd; in geval het aantal over te dragen aandelen niet proportioneel kan worden verdeeld over de aandeelhouders die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, zullen de resterende aandelen worden toegewezen door het lot tussen de aandeelhouders waarvan het voorkooprecht werd beperkt.

De prijs voor de overname van de aandelen is betaalbaar binnen de maand na de kennisgeving tot uitoefening van het voorkooprecht. De overnemer verwerft het genot en de eigendom van de betreffende aandelen vanaf de datum van betaling van de prijs. Bij gebreke aan betaling binnen deze termijn zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn door de overnemer ten belope van de dan geldende wettelijke rentevoet vermeerderd met twee procentpunten.

Indien niet alle aandelen van de uittredende aandeelhouder worden overgenomen binnen de vooropgestelde pericde, zullen de erfgenamen of legatarissen van de overleden aandeelhóuder zelf kunnen

toetreden tot de vennootschap dan wel hun aandelen te koop kunnen aanbieden aan een derde. De overdracht van de aandelen zal echter slechts kunnen plaatsvinden tegen minstens de prijs vastgesteld door de

'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

deskundige, en dit uiterlijk binnen een termijn van .zes (6) maanden te rekenen vanaf de datum waarop is gebleken dat het voorkooprecht niet werd uitgeoefend op de aangeboden aandelen.

TITEL DRIE : BEHEER EN TOEZICHT

Artikel 10 ; zaakvoerders

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, welke of derden of

vennoten kunnen zijn, De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten samen handelend, welke hen,

eveneens samen handelend, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan,

TITEL 4 : DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14 : bijeenkomst

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de 3de vrijdag van de maand juni om 20u op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die samen minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL VIJF : BALANSEN EN WINSTVERDELING

Artikel 17 : boekjaar en jaarrekeningen

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde

kalenderjaar.

TITEL ZEVEN ; DIVERSE BEPALINGEN EN SLOTBEPALINGEN

Artikel 25 : aanstelling zaakvoerder

Als zaakvoerders voor onbepaalde tijd worden benoemd:

voornoemde Ampe Steven;

voornoemde Chanterie Jeroen;

voornoemde Schelstraete Eveline.

Ze aanvaarden bij deze hun mandaat.

Artikel 26 : eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op datum 15/05/2012 en wordt afgesloten op 31/12/2013.

Artikel 27 ; overname verbintenissen

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten, door één van hen aangegaan sinds 01/05/2012, in naam van de vennootschap en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige

vennootschap van rechtspersoonlijkheid. Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder(s) alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

Artikel 28 : volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan LeadService Comm.V, ondernemingsnummer 0821.029.477, met als zaakvoerder Deprez Stephanie, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de KruispuntBank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit , te verzekeren.

Opgemaakt in drie (3) exemplaren te Waregem op 15/0512012.

Ampe Steven Chanterie Jeroen

Oprichter  Zaakvoerder Oprichter  Zaakvoerder

Schelstraete Eveline

Oprichter-Zaakvoerder

Op.de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2015
ÿþ~

Had Word ILI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u

" 15121 5"

MONITEUI

1 -08



Rechtbank ven KOOPHANDEL

Z BELGE Gent,

17 JULI 2015

- 2015 [idafeReR1JK



-NEERGELEGD

17 JOLI 2015

Ondememingsnr : 0845.948.777 BELGISCH STAATSB Benaming

(voluit) : JES Rechtbank van KOOPHANDEL

(verkort) : Gent, afd. KORTRIJK

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Holstraat 47 te 8790 Waregem (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en definitieve sluiting van de vereffening

" Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 30/06/2015, gehouden ten zetel, blijkt volgende: Alle aandeelhouders zijn aanwezig en verklaren dat de vennootschap op heden, 30/06/2015, geen activiteiten meer heeft en mevrouw Schelstraete Eveline, ten persoonlijke titel zal instaan voor het vereffenen van alle schulden, bestaande of toekomstige, alsmede voor het realiseren van alle activa, bestaande of toekomstige. Er is geen activa meer te verdelen onder de schuldeisers en bijgevolg wordt er geen vereffenaar aangesteld. Bij deze wordt unaniem besloten dat de vennootschap hierdoor op heden vereffend wordt en met ingang vanaf 30/06/2015 ontbonden wordt en definitief is afgesloten.

De boekhoudkundige stukken en bescheiden zullen gedurende 5 jaar bewaard worden te "8790 Waregem, Krakeelhoek 17",

Ontslag en kwijting wordt verleend voor hun mandaat ais zaakvoerder vanaf 30/06/2015 aan Chanterie Jeroen en Schelstraete Eveline.

Aldus opgesteld te Waregem op 30/06/2015.

Chanterie Jeroen, Schelstraete Eveline,

zaakvoerder zaakvoerder

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- staat van actief en passief per 30/06/2015:

- verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 3010612015,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
JES

Adresse
HOLSTRAAT 47 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande