JIVAIS

Divers


Dénomination : JIVAIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 460.393.573

Publication

23/07/2014
ÿþ mod 11.1

Lli1k B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tVWIIÏI11IW11IVW~~VIMMI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0460.393.573 Benaming (voluit) : JIVAIS

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Westrozebekestraat 54

8980 Zonnebeke (Passendale)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Philippe STOCKMAN te Moorslede op 23 juni 2014, 'Geregistreerd op het, registratiekantoor: IEPER 1 op 23 juni 2014. Bladen: 8 Verzendingen: O. Register 5 boek 0186 Blad 016 Vak 14 Ontvangen. registratierechten: ¬ 50,00. Ontvangen boete laattijdigheid: ¬ 0,00. De Ontvanger (getekend) Jean-Pierre Lemaire De Adviseur ai,', blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éenparigheid van stemmen besloten heeft hetgeen volgt 1.-De vergadering neemt kennis van het ontslag als statutair zaakvoerder, ter zitting aangeboden door de heer DEJONCKHEERE Hugo, wonende te 8980 Zonnebeke (Passendale), Westrozebekestraat 54, met ingang van 23 juni 2014. Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van décharge voor de uitoefening van het mandaat van de ontslagnemende zaakvoerder,

De naamloze vennootschap "DIDOT', met zetel te 8980 Zonnebeke (Passendale), Westrozebekestraat 51, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DEJONCKHEERE Stan, verklaarde, met instemming van de: vergadering, de hoedanigheid van beherend vennoot aan te nemen, welke verklaring tevens in de statuten zal opgenomen worden.

De vergadering besluit vervolgens de naamloze vennootschap "DIDOT', vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer DEJONCKHEERE Stan, aanvaardende, te benoemen tot statutair zaakvoerder met ingang van 23 juni 2014, zoals hierna vastgelegd in de statuten.

De naamloze vennootschap "DIDOT', vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer DEJONCKHEERE Stan,: verklaarde het haar toegekende mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor, het uitoefenen van haar bestuursmandaat.

De naaml" ze vennootschap "UNITED WOOL SPINNERS" met zetel te 8980 Zonnebeke (Passendale),' Westrozebekestraat 45, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DEJONCKHEERE Hugo, verklaarde, met instemming van de vergadering, de hoedanigheid van stille vennoot aan te nemen.

De vergadering besluit dienovereenkomstig de statuten aan te passen zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

2.-ce vergadering besluit, na kennisname van het verslag van het bestuursorgaan en aangezien de houder van de aandelen buiten kapitaal uitdrukkelijk zijn instemming betuigd heeft, tot intrekking en schrapping van de specifieke rechten toegekend: aan de aandelen buiten kapitaal, alsmede tot het afschaffen van de vijfentachtig (85) aandelen buiten kapitaal. De vergadering stelt vast dat de vennootschap bijgevolg vanaf heden volgende vennoten telt:

- de naamloze vennootschap "DIDOT', beherend vennoot, en

- de naamloze vennootschap "UNITED WOOL SPINNERS", stille vennoot,

en dat de hoedanigheid van de eerdere beherende en stille venno(o)t(en) ten einde is gekomen.

3.-De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met drie miljoen negenhonderdduizend euro (¬ 3.900.000,00) om het: kapitaal te brengen van drie miljoen negenhonderd éénennegentigduizend vijfentachtig euro en vijfenzeventig cent (E: 3.991.085,7e) op éénennegentigduizend vijfentachtig euro en vijfenzeventig cent (¬ 91.085,75), en dit door terugbetaling op ieder der duizend zeshonderd en tien (1.610) kapitaalsaandelen van werkelijk volgestort kapitaal ten bedrage van een (afgerond) bedrag van tweeduizend vierhonderd tweeëntwintig euro en zesendertig cent (¬ 2.422,36), aan te rekenen op het, werkelijk gestort kapitaal.

De terugbetaling zal, met instemming van de vennoten, gebeuren als volgt:

1° ten bedrage van tweeduizend vierhonderd tweeëntwintig euro en zesendertig cent (E 2.422,36) aan de naamloze: vennootschap "UNITED WOOL SPINNERS", door overschrijving op rekening aan te duiden door de naamloze vennootschap, "UNITED WOOL SPINNERS", en

2° ten bedrage van drie miljoen achthonderd zevenennegentigduizend vijfhonderd zevenenzeventig euro en vierenzestig cent, (E 3.897.577,64) aan de naamloze vennootschap "DIDOT', als volgt

- één miljoen driehonderd en vierduizend zevenhonderd zevenentachtig euro (¬ 1.304.787,00) door overschrijving op rekening aan te duiden door de naamloze vennootschap "DIDOT', en

- één miljoen tweehonderd negenennegentigduizend vijfhonderd en zeven euro vijfenzeventig cent (E 1.299.507,75) door, uitbetaling in natura door overdracht van de vordering in rekening courant die de commanditaire vennootschap op aandelen: "JIVAIS" heeft op de heer DEJONCKHEERE Wim, wonende te 8800 Roeselare, Vierwegstraat 209, en

- één miljoen tweehonderd drieënnegentigduizend tweehonderd tweeëntachtig euro negenentachtig cent (E 1.293.282,89) door uitbetaling in natura door overdracht van de vordering in rekening courant die de commanditaire vennootschap op aandelen "JIVAIS heeft op mevrouw DEJONCKHEERE Fris, wonende te 8840 Westrozebeke, Kruisstraat 1,

Op de laatste blz. van Luik 1t vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen en voorwaarden gesteld in artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen, De vergadering verleent vervolgens machtiging aan het bestuursorgaan om dit besluit te concretiseren, Het bestuursorgaan wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is en voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen. Het bij wijze van geldschieting gestorte bedrag bedraagt na voormelde kapitaalvermindering zesenvijftig euro en achtenvijftig cent (E 56,58). 4.-De vergadering besluit een bedrag van honderd zesentwintigduizend éénennegentig euro tweeënveertig cent (E 126.091,42) over te boeken vanuit de wettelijke reserve naar de beschikbare reserves.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan het bestuursorgaan om dit besluit te concretiseren en gelast het bestuursorgaan om de wettelijke reserve te herleiden tot het door de wet vereiste minimum door overboeking van het verschil naar de beschikbare reserves. De aanwending van deze overgeboekte reserves voor uitkering aan de vennoten kan pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot uitkering, de schuldeisers volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

5.-De vergadering stelt vast dat sinds twaalf december tweeduizend en elf alle aandelen van de vennootschap op naam zijn en de bestaande aandelen aan toonder vervangen werden door een inschrijving op naam in het register van aandelen, geregistreerd op het kantoor der registratie op zestien december tweeduizend en elf, boek 129, blad 22, vak 20. De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het feit dat aile aandelen sinds twaalf december tweeduizend en elf op naam zijn en dit zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

6.-De vergadering besluit de statutaire bepalingen inhoudende bevoegdheden van het bestuursorgaan betreffende toegestaan kapitaal, af te schaffen, en dit wegens het verstrijken van de termijn ervan.

7.-De vergadering besluit de modaliteiten van: zetelverplaatsing; uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij uitgifte van converteerbare obligaties en warrants; aflossing van het kapitaal; ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten; overdracht van aandelen; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen); de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap; bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening, omzetting, te (her)formuleren. 8.-De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen. De nieuwe statuten, waarvan elk artikel afzonderlijk werd besproken en goedgekeurd, luiden bij uittreksel als volgt:

"SKATUTEN

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een handelsvennootschap onder de vorm van commanditaire vennootschap op aandelen en draagt de naam ".l1VAfS".

ZE EL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Zonnebeke (Passendale), Westrozebekestraat 54. De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving. Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Het verwerven door inschrijving, aankoop of anderzinds, het vervreemden en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening.

11. a. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurlinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

c. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

d. de produktie en afwerking van alle textielgarens en -weefsels,

e, de exploitatie van landbouw- en veeteeltactiviteiten en de handel, bewerking en verwerking van alle produkten

voortkomende van deze exploitaties.

f. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve eard; in de ruimste zin, ter

uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of

onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur,

g, het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere

ondernemingen of vennootschappen;

h. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how en aanverwante

immateriële duurzame aktiva.

I, het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden.

j. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

k. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a ~ mod 1 t.1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vcor-

behouden aan het Beigisch Staatsblad

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van , vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éënennegentigduizend vijfentachtig euro en vijfenzeventig cent (¬ 91.085,75) en is verdeeld in duizend zeshonderd en tien (1.610) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

RAAD VAN BESTUUR - CONTROLE

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire zaakvoerder(s), die beherend vennoot moet(en) zijn. Een zaakvoerder wordt benoemd en ontslagen door de algemene vergadering beslissend met het aanwezigheidsquorum vereist voor statutenwijziging, met dien verstande dat de beslissing dient genomen te worden met eenparigheid van alle aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, en de benoeming niet kan worden verricht noch bekrachtigd, dan met instemming van de zittende zaakvoerder, zo er een is.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd ; de naamloze vennootschap "DIDOT", waarvan de zetel gevestigd is te 8980 Zonnebeke (Passendale), Westrozebekestraat 51, B714/ BE-0452.827.276, RPR Gent, afdeling laper, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer DEJONCKHEERE Stan, wonende te 8840 Steden, Kleine Veldstraat 49.

De enige zaakvoerder, of zo er meerdere zijn de zaakvoerders samen optredend, heelt/hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Ingeval van conversie van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht in aandelen zonder stemrecht, heeft/hebben de zaakvoerder(s) de bevoegdheid om het maximum aantal te converteren aandelen te bepalen en de conversievoorwaarden vast te stellen.

AI wat door de Wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

Wanneer de zaakvoerder bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met het belang van de vennootschap, dan is de zaakvoerder verplicht, als hij enig zaakvoerder is, de algemene vergadering hiervan in kennis te stellen en een lasthebber ad hoc te doen aanstellen om namens de vennootschap te handelen. Zijn er nog meerdere zaakvoerders of is er een college van zaakvoerders, dan zal hij de overige zaakvoerders of het college van zaakvoerders daarvan op de hoogte te stellen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de vergadering.

Behoudens delegatie van bevoegdheden, zoals bepaald hierna, wordt de vennootschap, in en buiten rechte, vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder, alleen optredend, of zo er meerdere zijn door de zaakvoerders samen optredend.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meerdere personen.

in geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt/bepalen de zaakvoerder(s) de vergoeding die aan deze functie is verbonden.

De persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber zijn bevoegdheid voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen of subdelegeren.

De stille vennoot is slechts verbonden ten belope van zijn inbreng. De stille vennoot die voor de vennootschap tekent, anders dan bij bijzondere volmacht verleend door de zaakvoerder(s), wordt ten aanzien van derden hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De beherende vennoot is ten aanzien van derden onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit. JAARVERGADERING

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen de eerste maandag van de maand december om negentien uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf vennoot moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger. leder aandeel heeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de vennoten, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere vennoot of gemachtigde ondertekend.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint iederjaar op één juli en wordt op dertig juni van het daarop volgende jaar afgesloten.

WINSTB STEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen ad éénhonderdste van de kapitaalwaarde.

Interimdividend

De zaakvoerder(s) kan/kunnen, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerders) bepaalt/bepalen het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden voor de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd, die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht. Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Vennoten die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

LIQUIDATIESALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

9.-Opdracht tot coördinatie van de statuten met behoorlijke neerlegging ervan.

De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten Inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

-Mevrouw Eveline Christiaens;

-De heer Wouter Quaghebeur.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

su tk Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2014 : IE037151
31/12/2012 : IE037151
23/01/2012 : IE037151
30/12/2010 : IE037151
01/02/2010 : IE037151
30/01/2009 : IE037151
19/12/2007 : IE037151
07/02/2007 : IE037151
10/11/2006 : IE037151
23/01/2006 : IE037151
19/01/2005 : IE037151
03/02/2004 : IE037151
24/03/2003 : IE037151
28/02/2003 : IE037151
29/06/2002 : IE037151
10/03/2001 : IE037151
23/03/2000 : IE037151
17/04/1997 : IE37151
12/10/2016 : IE037151
12/10/2016 : IE037151

Coordonnées
JIVAIS

Adresse
WESTROZEBEKESTRAAT 54 8980 PASSENDALE

Code postal : 8980
Localité : Passendale
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande