JMD INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JMD INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.340.694

Publication

22/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

1 ,4 15:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilm1111,!qgggt111 '74T

SUR BELGE



8' 2014 NEERGELEGD

2 3 }Uil 2014

STAATSBLA 3 Rechtbank van KOOPHANDEL

G ,lttle KORTRIJK

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsblar

Ondernemingsnr : 0441.340.694

Benaming

(voluit) : JMD INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8791 Waregem (Beveren-Leie), Kortrijkseweg 299

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING BOEKJAAR EN JAARVERGADERING - OMZETTING -- STATUTENWIJZIGING -- BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de buitengewone vergadering opgemaakt door notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op 20 juni 2014, blijkt dat ondermeer de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen;

1. Het kapitaal te verhogen door inbreng in geld met honderd tachtig duizend euro (180.000,- euro) om het te brengen van twee en zestig duizend euro (62.000,- euro) op twee honderd twee en veertig duizend euro (242.000,- euro) zonder het creëren van nieuwe aandelen. Deze kapitaalverhoging dient te geschieden in geld.

De vergadering deelt mee dat voormelde kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

2. Toekenning van voorkeurrecht en inschrijving op de kapitaalverhoging.

3.Uitoefening van voorkeurrecht, onderschrijving en volledige volstorting door Heer Desauw Jacques te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Kortrijkseweg 299 en Mevrouw Dejaegere Marijke te 8791 Waregem (Beveren-Lele), Kortrijkseweg 299. Het bankattest werd bezorgd aan notaris Declerck Henry en berust in zijn dossier.

4,Vaststelling dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is

5.De aandelen thans te nummeren en de tekst van artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal van de vennootschap en wel door de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op twee honderd twee en veertig duizend euro (242.000,- euro) en is vertegenwoordigd door duizend honderd (1.100) effecten, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend honderdste (111,100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Alle duizend honderd (1.100) effecten zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De aandelen worden thans genummerd."

6.Het boekjaar te laten beginnen op één januari en het te laten eindigen op één en dertig december van ieder jaar en als zodanig artikel één en dertig van de statuten aan te passen. Ten titel van overgangsbepaling wordt alhier beslist dat het huidig boekjaar uitzonderlijk zal lopen tot één en dertig december twee duizend en veertien.

7,De jaarvergadering te verplaatsen naar de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur en artikel elf als dusdanig aan te passen.

8.Lezing van het verslag van de bestuurders en van de bedrijfsrevisor, BVBA Bedrijfsrevisorenkantocr Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor met kantoor te Wevelgem, over de staat der activa en passiva bestanddelen van de vennootschap op 31 maart 2014 hetwelk hiervan integrerend deel uitmaakt, welk rapport besluit als volgt

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2014 die de Raad van Bestuur van de NV JMD INVEST heeft opgesteld met een balanstotaal van 379.906,74 EUR en een netto-actief van 333.254,40 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden met uitzondering van een niet geboekte afschrijving op het materieel vast actief (ad 15.000,00 EIJR) en een niet geboekte provisie m.b.t, vennootschapsbelasting inkomstenjaar 2014 (ad 10.000,00 EUR). Het gecorrigeerd netto -- actief van de NV JMD INVEST bedraagt derhalve 308.254,40 EUR.

1k dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het gecorrigeerd netto -- actief van de NV JMD INVEST, voormeld, ten belope van 308.264,40 EUR is groter dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 62.000,00 EUR.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap (ad 62.000,00 EUR) is voldoende als minimumkapitaal voor een bL oten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals dit werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen op 18.550,00 EUR,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV JMD INVEST naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden,

Wevelgem, 12 juni 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Dit verslag van de BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor met kantoor te Wevelgem, hetwelk dateert van 12 juni 2014 zal samen met de uitgifte van deze akte neergelegd worden op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering verklaart de twee voormelde verslagen te aanvaarden en goed te keuren.

9.De vergadering, na verklaard te hebben voldoende kennis te hebben van voorgemelde verslagen en staat, keurt deze eenparig goed, en besluit met eenparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspraKelijkheid aan te nemen.

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aanspraKelijkheid.

De activiteit, naam, zetel, de duur, de vennoten en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd, Het maatschappelijk kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile passiva en activa, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten. Het boekjaar en de datum van de jaarvergadering blijven behouden,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het rechtspersonenregisternummer 0441.340.694 waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is te Kortrijk evenals het B.T.W. nummer evenals om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de naamloze vennootschap haar door eender welke instantie werden verleend.

De omzetting geschiedt op basis van de balans van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Door het feit van de omzetting wordt heel het vermogen van de naamloze vennootschap, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dit alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die eenvoudig in de plaats wordt gesteld in al de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap.

Ieder aandeel zonder aanduiding van nominale waarde van de naamloze vennootschap zal vervangen worden door een aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zonder aanduiding van nominale waarde.

6. Met eenparigheid van stemmen kwijting aan de bestuurders van de naamloze vennootschap: de omzetting voorafgaand goedgekeurd stelt eveneens een einde aan hun mandaat.

7. Met eenparigheid van stemmen de statuten van de omgevormde vennootschap te vervangen door

volgende tekst die vanaf heden van kracht zal zijn voor de vennootschap.

RECHTSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Haar naam

luidt: "JMD INVEST"

ZETEL: 8791 Waregem (Beveren-Leie), Kortrijkseweg 299.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

A) - onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen;

- onderneming voor rioleringswerken;

- onderneming voor water en gasvoorziening;

- onderneming voor het leggen van kabels en van diverse leidingen;

- onderneming voor grondwerken;

- onderneming voor het aanleggen van speelpleinen en sportvelden, evenals van parken en van tuinen;

-

onderneming voor het plaatsen van afsluitingen;

B) - onderneming voor het uitvoeren van diverse tuinbouwwerken voor rekening van derden;

- onderneming voor het snijden en snoeien van bomen;

onderneming voor het aanleggen van speelpleinen en sportvelden, evenals van parken en tuinen;

- groot- en kleinhandel in meststoffen (bestemd voor bloemen en planten, geen bereiding, fabricatie, in-

noch uitvoer, geen fourage en strol;

- groot- en kleinhandel in bloemen en sierplanten, zaden en tuingereedschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft verder tot doel alle ontwerp-aanleg en onderhoudsactiviteiten in verband met groenen tuinaanleg, zowel privé- als openbare werken, terreinen, privé- of openbare afritten, parkings, groenaanleg in wijken, wegenissen; dit zonder beperking van enige aard ook.

De vennootschap heeft ook tot doel het kopen en verkopen, de vertegenwoordiging, het kweken, de in- en uitvoer van planten, bomen, evenals van tuinmobilier en van om het even welke materialen in verband met aanleg en uitrusting van zwembaden en wateroppervlakten, verlichting inbegrepen, en onderhoud zoals hierboven omschreven; het huren, verwerven van alle werkplaatsen, ateliers, magazijnen, nodig tot het verwezenlijken van het doel.

C) -Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op bet beheer of het productief maken, van roerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen,

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coërdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen,

waarin ze participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve on financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in Belgie of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel van aanwijzende aard en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, bet statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadvi-Nseurs,

Zij zal haar doel mogen nastreven zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en ook als commissie-handel.

De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn om het bereiken ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, in elk vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op twee honderd twee en veertig duizend euro (242.000,-euro) en is vertegenwoordigd door duizend honderd (1,144) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ duizend honderdste (111.100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle duizend honderd (1,100) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Alle aandelen worden genummerd,

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, aile akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten vertegenwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gegeven,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder geval afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

TOEZICHT: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerst-volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten volgens de regelen voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt,

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extrabezoldiging aan de zaakvoerders zal worden uitbetaald,

8, De De statuten van de vennootschap aldus vastgesteld en de vennootschap aldus omgezet zijnde in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hebben de comparanten verklaard onmiddellijk in een bijzondere algemene vergadering bijeen te komen onder het voorzitterschap van Heer Desauw Jacques, voornoemd, die Mevrouw Dejaegere Marijke, eveneens voornoemd, aanstelt als secretaris en stemopnemer.

De bijzondere algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist:

Benoeming van de zaakvoerders.

De comparanten beslissen met eenparigheid twee zaakvoerders aan te stellen en benoemen tot die functie, die onbezoldigd zal worden uitgeoefend, namelijk voornoemden: Heer Desauw Jacques te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Kortrijkseweg 299 en Mevrouw Dejaegere Marijke te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Kortrijkseweg 299.

Zij verklaren allen te aanvaarden.

Volmacht.

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van aile formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan de Fiscaliteit De Buyst te 8540 Deerlijk, Hoogstraat 27 evenals zijn medewerkers, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, evenals voor alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot KBO, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten,

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Geen benoeming van commissaris,

De comparanten stelden vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in het wetboek vennootschappen. Bijgevolg besluiten zij geen commissaris aan te stellen.

9. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris en/of aan een zaakvoerder om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de akte

-Verslag van de Bedrijfsrevisor

-Verslag van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Voor-

behouden

1 pan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2014 : KO121876
21/03/2013 : KO121876
05/03/2013 : KO121876
10/02/2012 : KO121876
25/02/2011 : KO121876
04/03/2010 : KO121876
09/02/2009 : KO121876
23/07/2008 : KO121876
28/02/2008 : KO121876
20/02/2007 : KO121876
03/02/2006 : KO121876
29/03/2005 : KO121876
03/03/2004 : KO121876
10/08/2002 : KO121876
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.09.2015, NGL 28.09.2015 15618-0524-014
06/07/2001 : KO121876
01/09/1999 : KO121876

Coordonnées
JMD INVEST

Adresse
KORTRIJKSEWEG 299 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande