JOBES

Société en commandite simple


Dénomination : JOBES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.589.618

Publication

19/12/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.veaergetegu tui rechtbank van koop and

Brugge -- afdeling te Gosifiendie

°° 0 l Q _ , _:011

Ondernemingsnr : p ó H . S33.4 42

Benaming

(voluit) : Jobes

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Afrikalaan 41 - 8400 Oostende Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte, opgemaakt op 26 oktober 2011, dat een gewone commanditaire' vennootschap werd opgericht tussen:

Q'De heer Johan Beselaere, Afrikalaan 41, 8400 Oostende

Q'Mevrouw Gwendy Sterck, Afrikalaan 41, 8400 Oostende

en waarvan de voornaamste bepalingen ais volgt luiden:

Art. 1. De Gewone Commanditaire Vennootschap draagt de naam "Jobes".

Het maatschappelijk handteken zal toebehoren aan Johan Beselaere

Art. 2. Deze vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon : In hoofdzaak

1)het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden en vormen van personeel;

2)advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

3)De aan- en verkoop, de behandeling, de fabricatie en herstelling van alles inzake decoratie en vloerbekleding,

4)Alsook de handel in alle goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan voormelde activiteiten

5)Het beheer van onroerend patrimonium in de breedste zin van het woord, zowel voor zichzelf als voor de zaakvoerders

6)Het ontwerpen, ontwikkelen en verspreiden van software die hier rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houdt.

In bijzaak

7)Het beheer van onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen van derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

8)De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle onroerende en roerende goederen, desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden, zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware, gronden en gebouwen

9)Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke

10)Het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bE

E St

*iiisooae"

Bijlagen bid lfëïBëlgiséTi SïàdtsbIad =197TZ72UT1- Annexes dû Moniteur belge

.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

11)Het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vorm ook en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen,

12)Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van zaken, cliënten financiers of andere in de breedste zin.

13)De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende-, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar, zij kan tevens, tot waarborg van eigen verbintenissen of tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

Zowel in België ais in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids- handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Art. 3. De duur van de vennootschap is onbeperkt behoudens gevallen van vervroegde ontbinding voorzien door de wet en de statuten. De vennootschap mag bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen en kantoren vestigen in België als in het buitenland.

Art. 4. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Afrikalaan 41-8400 Oostende. De zetel kan op elk ogenblik bij beslissing van de zaakvoerder worden overgebracht naar elke andere plaats, mits bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Art. 5. Johan Beselaere wordt benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap en zal zonder vergoeding worden uitgevoerd, tenzij de algemene vergadering hiertoe anders beslist. .

Art. 6. Het kapitaal is vastgelegd op duizend euro (eur 1000,00) Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk twee/duizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Geen enkele vennoot kan zijn rechten alsook de eigendom, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan zonder toestemming van de algemene vergadering.

I. Inschrijving  afbetaling

Op de vijfhonderd (500) aandelen wordt ingeschreven in geld, tegen de prijs van 2,00 euro per aandeel als

volgt :

-door de heer Johan Beselaere: vierhonderdnegen en negentig aandelen, alle afbetaald in gelijke mate en

samen voor 998,00 euro.

-door mevrouw Gwendy Sterck : één aandelen alle afbetaald in gelijke mate en samen voor 2,00 euro.

Art. 7. Ieder jaar de laatste vrijdag van juni, om negentien uur wordt er een algemene vergadering der vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen

Art. 8. Het maatschappelijk dienstjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste maatschappelijk dienstjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012.

Art. 9. De nettowinst wordt gevormd overeenkomstig de wet. Van deze winst wordt vijf procent afgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afname is niet meer verplicht zodra de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Art. 10 Alle verbintenissen, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle verrichtingen gesteld sinds één januari tweeduizend en elf door de oprichters, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden door de hierbij opgerichte vennootschap overgenomen. Deze overname heeft echter slechts effect op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Art. 11. Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap ow BVBA Carbofisc Boekhoud -en Fiscaal Advieskantoor, boekhouder  fiscalist met maatschappelijke zetel te Proosdijstraat 97 te 8020 Oostkamp met de macht om in de plaats te stellen om alle administratieve formaliteiten te vervullen ten gevolge van de oprichting van de vennootschap en daartoe de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber, bij de federale overheidsdienst financiën, bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij alle andere federale, regionale, provinciale, gemeentelijke en andere administraties.

Oostende, 26 oktober 2011

Johan Beselaere Zaakvoerder.

Bïjtagen bij hëf Bétgi"sch S'f~á~s6l~d _ t~C1ZrZ0YI Aüüëxë`s dü MónifëürTiélgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOBES

Adresse
AFRIKALAAN 41 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande