JODI FOOD

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JODI FOOD
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 534.513.253

Publication

28/05/2013
ÿþRechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : DUINENWEG 333/0305 - 8430 MIDDELKERKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d, 26104/2013, blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een Vennootschap onder Firma.

- Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Vennootschap Onder Firma" onder de naam "Jodi Food",

- Zetel: Duinenweg 333/0305 - 8430 Middelkerke

-

Duur:De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

- Oprichters:

* De heer Dirk Blaaser, wonende te Steenweg 106 -- 9810 Eke-Nazareth;

* De heer Johnny Van de Gucht, wonende te Duinenweg 333/0305  8430 Middelkerke.

Doel:

De vennootschap zal tot doel hebben:

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zowel in België als In het buitenland

Algemene groot- en kleinhandel in voedingsmiddelen en dranken (algemeen assortiment, zonder beperkingen); inclusief de thuisbezorging, het leveren en de verkoop aan de horeca De overige groot- en kleinhandel in voedings- en genotsmiddelen in gespecialiseerde winkels. De niet-gespecialiseerde groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen, dranken en genotsmiddelen.

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom ais in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

0.;jiiet`

. , ~-~l I~" _

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

a

531- 53

JODI FOOD

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iVeCïf3rgef~§ Lr v4-11

rechtbank vii-i

Brugge  a'fdalirtg

OD 6MEI

Griffie Ûe orne"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

,De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in Wetten en ;Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

iDe vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

;Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst en volstort kapitaal bedraagt 3.000,00 euro. Het is verdeeld in 400 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

-Boeklaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van datzelfde jaar. Alaemene vergadering: zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur.

Winstverdeling; Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald ,door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname ;van net geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar: begint vanaf heden tot 31/12/2014.

2. Eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni 2015.

3. Zaakvoerders: De heer Dirk Blaaser en de heer Johnny Van de Gucht. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

5. Volmacht: De oprichters geven bij deze volmacht voor onbepaalde tijd aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D&D Fisc , met zetel te 9700 Oudenaarde, Louise-Mariekaai 16, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Günther Delputte, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Keerstraat, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie en de neerlegging van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de aanvraag, wijziging en stopzetting van een BTW-nummer en de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds.

Tesamen hiermee neergelegd:

- Geregistreerd exemplaar van de oprichtingsakte

De heer Dirk Blaaser

Zaakvoerder

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden teverte_genwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/05/2015
ÿþRechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : DUINENWEG 333 BUS 0305  8430 MIDDELKERKE

{s~olledig adres)

Onderwerp akte ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 15/04/2015, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat de zaakvoerder heeft beslist om met ingang vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar: Parijsstraat 1210301  8430 Middelkerke.

De heer Dirk Blaaser

Zaakvoerder

Mud Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t-

Griffie Rechtbank Koophandel

Ilu1iiii soli

*15063749*

i 11

Ondernerningsnr , 0534.513.253

Reriamirzg

(voluit) JOD1 FOOD

(veikort) ,

ql

à

CS.> kliz :,a71 Lu k C vG>rrneldun Recto Naam en hoedonlgrleLd van de P.3strurrietltorende notaps hetzij van de perso¬ a3nten)

b~vflegd . Mcntsperso.cn ten aar,7 er, vert derden fV vc;récot:cny,.iore'rFigen

tFare° " 1\1,1awn i)rinriteherung.

Coordonnées
JODI FOOD

Adresse
DUINENWEG 333, BUS 0305 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande