JOHAN REYNDERS

Divers


Dénomination : JOHAN REYNDERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 447.016.580

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14208-0443-012
24/01/2014
ÿþ 1- j. r+1*1 Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOMTEUP E-



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staateblad

1?

3ELGISC

-01- 2014

H STAATSBLA

NEERGELEGD

-9. M. 2014

RECHT8ANK KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111111111 1111 1111

Ondernemingsnr : 0447.016.580

Benaming

(voluit) : JOHAN REYNDERS

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel: 8560 Wevelgem, Brouwerijstraat 26

(volledig adres)

Onderwerp akte: REGIME ARTIKEL 537 WIB - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND GEVOLG DOOR KAPITAALVERHOGING IN NATURA - STATUTENWIJZIGINGEN - ONTSLAG EN (HER)BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Francis DEVELTER, geassocieerd notaris te Menen op 27 december 2013, met volgend registratierelaas "geregistreerd te Menen op 3 januari 2014, vier bladen, geen renvooien, boek 205 blad 681vak 3, ontvangen; vijftig euro (¬ 50,00), de E.A. Inspecteur (getekend) BEELPREZ P.", dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap onder meer het volgende beslist heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het artikel 8 van de statuten aan te passen aan de gerealiseerde omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op eenendertig maart: tweeduizend en dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap vierhonderd: negenenzestigduizend achthonderd eenenzeventig euro twee cent (¬ 469.871,02) bedragen, zoals blijkt uit de. goedgekeurde jaarrekening van tweeduizend en elf.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG "

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen vierhonderd negenenzestigduizend achthonderd éénenzeventig euro twee cent (¬ 469.871,02) bedraagt.

VIERDE BESLUIT: KENNISNAME VAN DE BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering neemt kennis van het besluit genomen door de bijzondere algemene vergadering van twaalf december tweeduizend en dertien om over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van VIERHONDERD EN ZEVENDUIZEND NEGENHONDERD ACHTENNEGENTIG EURO NEGENENTACHTIG CENT (¬ 407.998,98) en ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de notulen van deze' bijzondere algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang van de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalvernoging en van het, verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de' toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaande aan dit besluit een exemplaar van deze verslagen te hebben' ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bederevisor de dato twaalf december tweeduizend en dertien opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, luiden letterlijk ais volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de bestuurder, dhr. Reynders Maria, op 1 december 2013 om krachtens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

art. 602 van de Vennootschappenwet verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van het tegoed aan dividend van dhr, Reynders Johan ten belope van 366.905,24 EUR, en het tegoed aan dividend van mevr, Matthys Regine ten belope van 293,76 EUR bij de NV JOHAN REYNDERS, met zetel te 8560 Wevelgem, Brouwerijstraat 26.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit creatie van 7.403 nieuwe aandelen van de NV Johan Reynders, waarvan er 7.397 zullen worden toegekend aan dhr, Reynders Johan en 6 aan mevr. Matthys Regine.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden, Deze kapitaalsverhoging kadert binnen art. 537 WIB 92.

Deinze, 12 december 2013

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigd door

Bart Bosman, zaakvoerder".

Besluit

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijdse dividend, hetzij driehonderd zevenenzestigduizend honderd negenennegentig euro (E 367199,00), om het van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) te brengen op vierhonderd negenentwintigduizend honderd negenennegentig euro (¬ 429,199,00), door de uitgifte van zevenduizend vierhonderd en drie (7.403) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90 %) van de vordering tot uitkering van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderd zevenenzestigduizend honderd negenennegentig euro, met name de geblokkeerde rekening 1471 te betalen dividend" die ontstaan is naar aanleiding van de uitkering van het tussentijds dividend.

ZESDE BESLUIT : VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Tussenkomst Inschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders, negentig procent (90 %) van deze schuldvordering ten belope van driehonderd zevenenzestigduizend honderd negenennegentig euro (E 367.199,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat het resterende tien procent als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort, hetzij:

-door de heer Reynders Johan inbreng van een schuldvordering ten belope van driehonderd zesenzestigduizend negenhonderd en vijf euro vierentwintig cent (E 366.905,24);

-door mevrouw Matthys Regine inbreng van een schuldvordering ten belope van tweehonderd drieënnegentig euro zesenzeventig cent (¬ 293,76).

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile aandeelhouders, die aanvaarden, de zevenduizend vierhonderd en drie (7.403) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

-aan de heer Reynders Johan, voornoemd : zevenduizend driehonderd zevenennegentig (7,397) aandelen; -aan mevrouw Matthys Regina, voornoemd: zes (6) aandelen.

ZEVENDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd zevenenzestigduizend honderd negenennegentig euro (E 367,199,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus werkelijk gebracht werd op vierhonderd negenentwintigduizend honderd negenennegentig euro (¬ 429.199,00), vertegenwoordigd door achtduizend zeshonderd drieënvijftig (8.653) aandelen, zonder nominale waarde.

Voor. behouden "aan het $elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ACHTSTE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, besluit de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd negenentwintigduizend honderd negenennegentig euro

(@ 429.199,00),

Het wordt vertegenwoordigd door achtduizend zeshonderd drieënvijftig (8.853) aandelen, zonder nominale

waarde, die ieder één/achtduizend zeshonderd drieënvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

NEGENDE BESLUIT : BENOEMING EN HERBENOEMING BESTUURDERS

De vergadering stelt het ontslag van de dames Reynders Maria en Francois Maria, voorheen aangeboden

' vast.

De vergadering geeft hen kwijting voor hun opdracht.

De vergadering besluit om mevrouw Matthys Regine, wonende te 8580 Wevelgem, Brouwerijstraat 26, te

benoemen tot bestuurder tot de algemene vergadering van tweeduizend en negentien en de heer Reynders

Johan te herbenoemen tot bestuurder tot de algemene vergadering van tweeduizend en negentien.

Mevrouw Matthys Regine en de heer Reynders Johan verklaren deze opdracht te aanvaarden.

TIENDE BESLUIT  VOLMACHT CCORDINATIE

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris aile machten om de gecoördineerde statuten van

de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ELFDE EN LAATSTE BESLUIT MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

De aldus benoemde bestuurders komen samen in vergadering van raad van bestuur en verklaren aan te

stellen:

-als gedelegeerd-bestuurder: de heer Reynders Johan, voornoemd;

-als voorzitter van de raad van bestuur; de heer Reynders Johan, voornoemd.

Die verklaart deze opdrachten te aanvaarden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie akte statutenwijziging:

-verslag van het bestuursorgaan;

-verslag van de bedrijfsrevisor,

-gecoördineerde statuten

Meester Francis Develter, geassocieerd notaris te Menen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013 : KOT000402
25/06/2012 : KOT000402
25/07/2011 : KOT000402
02/08/2010 : KOT000402
28/06/2010 : KOT000402
26/06/2009 : KOT000402
25/07/2008 : KOT000402
31/05/2007 : KOT000402
29/06/2005 : KOT000402
30/06/2004 : KOT000402
04/07/2003 : KOT000402
04/04/2003 : KOT000402
04/07/2001 : KOT000402
01/01/1995 : KOT402
18/04/1992 : KOT402
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0124-010

Coordonnées
JOHAN REYNDERS

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 26 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande