JOHN O'KELLY BLOODSTOCK SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOHN O'KELLY BLOODSTOCK SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.482.871

Publication

11/07/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsb1,1

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie Rechtbank Koophandel

*14134638*

Ondernemingsnr : 0458.482.871

Benaming (voluit) : JOHN O'KELLY BLOODSTOCK SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Chaletstraat 15

8400 Oostende

Onderwerp akte :BVBA: afschaffing nominale waarde aandelen - uitdrukking van het kapitaal in euro - kapitaalverhoging door inbreng in natura van de schuldvordering - statutenwijzigingen - vaststelling van de herwerkte tekst van de statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieg hem de Ten Berghe te Oostende op 20 juni 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOHN O'KELLY BLOODSTOCK SERVICES", met zetel te 8400 Oostende, Chaletstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister nummer (BE): 0458,482.871, B.T.W.-plichtig:

1) beslist heeft de nominale waarde van elk aandeel te vervangen door een fractiewaarde.

2) beslist heeft om het kapitaal voortaan uit te drukken in euro.

Oe vergadering heeft bijgevolg vastgesteld dat het kapitaal van de vennootschap zevenendertigduizend

honderd vierentaohtig euro drie cent (¬ 37.184,03) bedraagt.

3) kennis heeft genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 16 juni 2014, waarbij de zaakvoerder uiteenzet waarom de hierna beschreven en door de zaakvoerder voorgestelde kapitaalverhoging in nature van belang is voor de vennootschap.

4) kennis heeft genomen van het revisoraal verslag de dato 19 juni 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit", met zetel te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door Mevrouw Leen DEFOER, bedrijfsrevisor, naar aanleiding van de hierna beschreven inbreng in natura, alsmede van de hierna beschreven kapitaalverhoging.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

'8. Besluiten

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging ten bedrage van 418.500,00 EUR, bestaat uit de inbreng van een schuldvordering in rekening courant ten opzichte van de aandeelhouders John O'Kelly en Cobbaert Magali, als gevolg van een tussentijdse dividenduitkering, voor een totaal bedrag van 465.000,00 EUR,

Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden zonder de uitdrukking van een uitgiftepremie en zonder'. toekenning van nieuwe aandelen. Het totale bedrag waarmee het kapitaal wordt verhoogd bedraagt 418.500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature

b) de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

C) de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Als vengoeding voor de inbreng in natura van 418.500,00 EUR worden geen nieuwe aandelen gecreëerd,;, Aangezien er slechts twee aandeelhouders zijn en de kapitaalverhoging door dezelfde aandeelhouders wordt:i onderschreven is er geen benadeling (verwatering) voor de bestaande aandeelhouders John O'Kelly en Magali Cobbaert,

, Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffendei

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Mus opgesteld en beëindigd te Gent op 19 juni 2014

Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA

Op de laatste olz, van tank B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naamen handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

moc111.1

Voorbehouden an het Belgisch Staatsbrad

Vertegenwoordigd door

Leen Defoer

Bednjfsrevisof

6) beslist heeft, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B, het kapitaal van de .

" vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van voormeld tussentijds dividend, zijnde vierhonderd achttienduizend vijfhonderd euro (E 418.500,00), om het kapitaal van zevenendertigduizend ' honderd vierentachtig euro drie cent (E 37.184,03) te brengen op vierhonderd vijfenvijftigduizend zeshonderd vierentachtig euro drie cent (E 466.684,03), door kapitaalverhoging in natura, zonder creatie van nieuwe

aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W113.

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de . vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90 %) van de vordering tot uitkering van voormeld tussentijds netto-dividend, die zij hebben ten leste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vennoten, de Heer John O'KELLY en Mevrouw Magali COBBAERT, hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die hebben uiteengezet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting hebben de vennoten verklaard negentig procent (90 %) van voormelde schuldvordering of een bedrag van vierhonderd achttienduizend vijfhonderd euro (E 418.500,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort werd aan de fiscus.

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge voornoemd besluit de kapitaalverhoging definitief is, waarbij de kapitaalverhoging van vierhonderd achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 418.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt is en het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd vijfenvijftigduizend zeshonderd vierentachtig euro drie cent (¬ 455.684,03), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizendvijfhonderdste (1/1.500ste) van het kapitaal.

6) beslist heeft de statuten van de vennootschap aan te passen aan het nieuw Wetboek van ; vennootschappen, ingevoerd bij de wet van 7 mei 1999, zoals onder meer gewijzigd bij de wet van 23 januari 2001, de wet van 2 augustus 2002 en de wet van 2 juni 2006.

7) beslist heeft de herwerkte statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt, met behoud van de

kenmerken van de vennootschap, onder meer rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten en met

het nieuw Wetboek van vennootschappen, waarvan volgend uittreksel:

Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming

"JOHN O'KELLY BLOODSTOCK SERVICES".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Chaletstraat 15.

Doel.

De vennootschap heeft als doet

, A. Alle handelingen die te maken hebben met de handel in paarden en paardensporten en, aanverwante

activiteiten :

1. De marketing, het promoten en commercialiseren van de paardensport, in het bijzonder met betrekking tot het volbloed renpaard, doch tevens van alle andere rassen, zowel op nationaal ais op internationaal vlak. Dit omvat het kopen, verkopen en leasen van paarden, het samenstellen en oprichten van syndicaten - en dit alles voor paarden van elk geslacht en leeftijd (merries, veulens, jaarlingen, paarden in training, hengsten, enz.) - het makelen, het zelf in eigendom houden, het optreden als agent voor derden en het handel voeren in het algemeen; het verkopen, organiseren van vakbeurzen, tentoonstellingen en conferenties, en het veilen (dit laatste ook van artikelen die niet tot de paardensector behoren), zowel voor eigen rekening als voor derden, van paarden en toebehoren, zoals uitrusting voor paard (tuig, zadels, schoeisel, dekens,... en alle andere kleding voor paarden) en mens (hoofdbedekking en - bescherming, jassen, rijbroeken, rijlaarzen, enz.), medische producten (zoals vitamines en voedersupplementen voor het paard), voer, en andere toebehoren (onder andere voertuigen voor het vervoer van paarden, koetsen, stallingen, bodembedekking, schuttingen, onderhoudsproducten en technieken), computer software en andere data met betrekking tot de paardensector, dit alles in de breedste betekenis van het woord, met inbegrip van handel met commissies en consignaties.

B. Alle activiteiten die te maken hebben met de handel in roerende en onroerende producten in het algemeen, het management, financieel en commercieel beheer en advies in de meest uiteenlopende financiële, commerciële en industriële sectoren, zoals:

1, Het verhuren of huren, al of niet onder het B.T.W.-stelsel, de aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten alsmede aile activiteiten die betrekking hebben op de onroerende leasing;

2. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

3. Het afsluiten van lijfrente-overeenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen;

4. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere, het schrijven van

" boeken en artikelen en bijdragen voor boeken, tijdschriften en kranten op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

5. Alle activiteiten in de financiële sector met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

a/ het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c/ het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen van emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

d/ het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

e/ het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg medeverbinden en aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten , en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Om deze doeleinden te realiseren, kan de vennootschap overgaan tot aile mogelijke daden, overeenkomsten, commerciële en financiële transacties, transacties van onroerende en roerende goederen, die, hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met de doeleinden van de vennootschap, of die van aard zijn de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap , kan, door het inbrengen van kapitaal, surrender, fusie of op eender welke andere manier, een belang verwerven in alle vennootschappen of firma's die een gelijkaardig doel nastreven of van aard zijn de activiteit van de vennootschap uit te breiden.

. Het sociaal doel breidt zich ook uit tot aile hierop aansluitende producten en activiteiten.

Het begrijpt zowel de handel in het groot als in het klein in deze artikelen en alle daarmee verband houdende voorwerpen, artikelen en activiteiten, de aan-, en verkoop, de studie, de fabricatie, de in-, uit- en doorvoer van zelfde, dit alles in de breedste zin ais groothandel en ais detailhandel.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de , uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of

" te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatiehandel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in de vreemde, op ' gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

De maatschappij mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen en mag borgstelling verrichten ' voor derden.

Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaat.

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd

vijfenvijftigduizend zeshonderd vierentachtig euro drie cent (¬ 455.684,03),

Het wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één/duizendvijfhonderdste (1/1.500810) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan

niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun"

opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de

" uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

%roof-

 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Von-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

De algemene vergadering stelt vast of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet bezoldigd is, en stelt het bedrag van de eventuele bezoldiging vast. De bezoldiging kan zowel in geld als in nature worden toegekend.

tedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door de ' enige zaakvoerder, alleen handelend, indien er maar één zaakvoerder in functie is, en door twee zaakvoerders, samen handelend, indien er minstens twee zaakvoerders in functie zijn.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand december om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 27 van deze statuten, dan dient de vennootschap net rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen , van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige . wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven . per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een andere vennoot, om zich op een algemene vergadering te laten vertegenwoordigen alsook in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hen aangewezen plaats tenminste vijf voile dagen voor de vergadering neergelegd worden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftelijke Procedure.

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen; - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed . te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven Vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de: vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boek"aar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- -

--------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso' Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend kalenderjaar. Bes emmino van de winst.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het ' voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste : boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is

" of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet C de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ver, &inch

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal

8) aile bevoegdheden heeft verleend aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijdse dividend.

De vergadering heeft hierbij volmacht verleend aan FNAC°, met zetel te 8400 Oostende, Heilig Hartlaan 15, die voor de uitvoering van dit mandaat vertegenwoordigd zal zijn door de Heer Filip MISSEEUW of door een persoon door haar daartoe gemachtigd, om in naam van de vennootschap, de nodige stukken te ondertekenen in verband met de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een ondememingsloket naar keuze.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd; 1) expeditie van het proces-verbaal van 20 juni 2014;

2) verslag van de zaakvoerder; 3) verslag van de bedrijfsrevisor; 4) gecoördineerde statuten.

Vocir-

s behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.12.2013, NGL 14.02.2014 14038-0307-014
05/03/2013 : OO053607
05/03/2012 : OO053607
04/03/2011 : OO053607
05/03/2010 : OO053607
18/02/2009 : OO053607
19/02/2008 : OO053607
26/02/2007 : OO053607
24/02/2006 : OO053607
03/02/2006 : OO053607
21/03/2005 : OO053607
08/02/2005 : OO053607
31/01/2005 : OO053607
03/07/2003 : OO053607
10/03/2001 : OO053607
05/02/1999 : OO053607

Coordonnées
JOHN O'KELLY BLOODSTOCK SERVICES

Adresse
CHALETSTRAAT 15 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande