JOJUSI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOJUSI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.967.322

Publication

18/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-09-2014

Griffie

*14308220*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561967322

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

JOJUSI

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap  Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper, op dertien september tweeduizend veertien, waarvan een expeditie wordt neergelegd vóór registratie, blijkt dat door:

1/ Mevrouw FORREZ Josephine Charlotte Eliane, geboren te Ieper op zevenentwintig november negentienhonderd negen en tachtig, ongehuwd, wonende te 8900 Ieper, Tramstraat 17;

2/ Mevrouw FORREZ Juliet Maria Eliane, geboren te Ieper op een april negentienhonderd tweeënnegentig, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Frans Nensstraat 1, een vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM : JOJUSI

3) ZETEL : Maaldestedestraat 49, 8902 Ieper-Zillebeke

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvings-regime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle management-bijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

Onderwerp akte :

Maaldestedestraat 49 8902 Ieper

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt:

1/ Door Mevrouw Josephine Forrez, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van de helft van het kapitaal en waarvan zij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden haar drie en negentig (93) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van twee/derden (2/3).

2/ Door Mevrouw Juliet Forrez, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van de helft van het kapitaal en waarvan zij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden haar drie en negentig (93) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van twee/derden (2/3).

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeen-stemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennoot-schappen een bedrag, groot twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC-Bank te Ieper, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op twaalf september tweeduizend veertien.

6) DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1? het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2? behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING : Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

11) BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS :

Onmiddellijk hierna zijn de oprichters bijeengekomen in een algemene vergadering en hebben zij

besloten te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur :

- de Heer FORREZ Paul René Cornelius, geboren te Roeselare op eenentwintig mei

negentienhonderd twee en zestig, echtgenoot van Mevrouw BRUYNOOGHE Mariane, wonende te

8902 Ieper- Zillebeke, Maaldestedestraat 49, die verklaart te aanvaarden;

- Mevrouw Josephine Forrez, voornoemd, die verklaart te aanvaarden;

- Mevrouw Juliet Forrez, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

19/02/2015
ÿþ Nod Word 11.1



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR

1 i -02-LGISCH ST

MW!

pl

BE

I

iu

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0561.967.322

JOJUSI

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maaldestedestraat 49, 8902 Zillebeke

Uittreksel fusievoorstel d.d.19112/2014

~ .FüSiEIiOOftSï'Et-.

A, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOJUSI" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8902 ZILLEBEKE (IEPER), Maaldestedestraat 49,

Vennootschap opgericht onder de naam "JOJUSI" bij akte verleden voor notaris Eric HIMPE te leper, op 13 september 2014, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 september 2014 onder nummer 14308220.

Rechtspersonenregister nummer 0561.967,322, bevoegde Rechtbank van Koophandel leper, B.T.W.-plichtig BE 0561.967.322.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders overeenkomstig de aanstelling in de

oprichtingsakte:

-De heer Paul Forrez, wonende te 8902 Zillebeke, Maaldestedestraat 49.

-Mevrouw Josephine Forrez, wonende te 8900 laper, Tramstraat 17.

-Mevrouw Juliet Forrez, wonende te 3000 Leuven, Frans Nensstraat 1.

A hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8902 ZILLEBEKE (IEPER), Maaldestedestraat49.

Opgericht voor notaris Marcel DELODDER, op 21 juni 1996, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch StaatsbEad van 11 juli 1996 onder nummer 960711-546, Statuten voor de laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor notaris Eric HIMPE te leper, op 3 februari 1998, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 1998 onder nummer 980228, sindsdien niet meer gewijzigd.

Rechtspersonenregister nummer 0458.267.491, bevoegde Rechtbank van Koophandel leper, B.T.W.-plichtig BE 0458.267.491.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend negenhonderd-zesentachtig euro negenenzestig eurocent (30.986,69 EUR). Het is verdeeld in duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizend tweehonderdvijftigste (1/1.250ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, overeenkomstig de benoeming op 2 januari 1998, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari 1998 onder nummer 980228,

-De heer Paul Forrez, wonende te 8902 Zillebeke, Maaldestedestraat 49.

-Mevrouw Mariane Bruynooghe, wonende te 8902 Zillebeke, Maaldestedestraat 49.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

B hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

2.VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen A en B verklaren dat zij kennis hebben van:

4,Artikel 671 W. Venn, dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die al houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

De vereiste voorwaarden, opdat er fiscale vrijstelling bij fusie is, zijn:

-de zetel (werkelijke ent of statutaire) van de inbrengende vennootschap moet in de E.E.G. gelegen zijn.

-de inbreng moet, (eventueel) na aftrek van de op het tijdstip van inbreng door de inbrengende vennootschap verschuldigde sommen, uitsluitend vergoed worden door toekenning van aandelen, die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen, gebeurlijk samen met een vergoeding in geld.

-gans het bezit van de opgeslorpte vennootschap moet worden ingebracht, d.w.z. vergoed worden met aandelen (buiten eventueel een kleine vergoeding in geld = hoogstens 1110 van de nominale waarde van de aandelen)

-er moeten twee of meer vennootschappen bestaan met reeds een eigen activiteit gedurende een zekere tijd, opdat fusie mogelijk is.

-één of meer vennootschappen moeten verdwijnen, op de opslorpende vennootschap na.

3.DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

3.1.Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dal ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zulten voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de bvba PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE" overgaat naar de bvba "JOJUSI , voormeld.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap, Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten ais holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen,

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

-het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruiten met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

-projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

I. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen,

Il, a. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende

goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

c, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

d. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

e, het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen;

f. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa,

g. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden,

h, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

i, het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, vereniging en/of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiele transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig,

3.2.Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

t e

r oI. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De nulverhouding is gesteund op volgende waarderingsmethodieken per vennootschap.

Als waarderingsmethode wordt voor de bvba JOJUSI de substantiële waarde gehanteerd gelet op de recente oprichting.

Ais waarderingsmethode wordt voor de bvba PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE gebruik gemaakt van de gemengde methode,

Op basis van deze waarderingsmethode bedraagt de waarde per 30/09/2014 van:

De overnemende vennootschap (JOJUSI bvba): 25.181,39 EUR

De over te nemen vennootschap( PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE): 573.249,30 EUR

De waarde van één aandeel van de bvba JOJUSI bedraagt 135,38 EUR.

De waarde van één aandeel van de bvba PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE bedraagt 458,60 EUR.

De ruilverhouding is ais volgt: 1.250 oude aandelen PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE BVBA tegen 4.235 nieuwe aandelen JOJUSI BVBA.

3.3.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

Aile aandelen zijn op naam en onmiddellijk na het verlijden van de notariële akte tot fusie worden de aandeelhouders van de over te nemen vennootshap bijgeschreven in het register en wordt het register van de over te nemen vennootschap vernietigd.

3.4.Datum voor deelname in de winst en bijzondere regeling betreffende dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen dee! in het bedrijfsresultaat en zijn dividend gerechtigd vanaf 1 oktober 2014.

3.5.Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 oktober 2014.

3.6.Fusiemotivering

PAUL FORREZ-BRUYNOGHE BVBA heeft behalve de huurgelden geen inkomsten. De bvba JOJUSI heeft de be$tuursmandaten in de diverse vennootschappen en gaat deze investeren in ondermeer een onroerend patrimonium en/of participaties. PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE BVBA, dat na de fusie opgenomen is In JOJUSI BVBA, kan de extra middelen aanwenden voor de uitbreiding van het patrimonium en/of participaties, Beide vennootschappen hebben een zelfde doelstelling en kunnen door de fusie meer middelen aantrekken. Door de recente aandelenoverdracht staan de vennootschappen onder een centrale leiding. De centrale administratie voorkomt het bijhouden van prestaties en uiteenhouden van facturaties om nadien onderling af te rekenen. Tegelijk wordt voor de cliënt een duidelijker beeld gevormd en zekerheid gecreeërd als die op lange termijn wil samenwerken en zal de financiële instelling een bredere basis en zekerheid hebben.

3.7. Dividenden.

Er zal naar aanleiding van de fusie geen dividend worden uitgekeerd,

3.8.Rechten (voordelen) die overnemende vennootschap toekent vennoten

Er zat naar aanleiding van de fusie geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders van

de over te nemen vennootschap.

Er zijn geen houders van andere effecten,

3.9.Bezoldigingen die worden toegekend aan de bedrijfsrevisor voor verslaggeving Art 695.

Aan de aandeelhouders van de overnemende en over te nemen vennootschap zal gevraagd worden om afstand te doen van de verslagen bepaald in artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen. Aan de bedrijfsrevisor V.R.C. BEDRIJFSREVISOREN BV ovv CVBA, Kwadestraat 151A Bus 42 te 8800 ROESELARE, vertegenwoordigd door Hedwig Vander Donck, wordt opdracht verleend om verslag te maken overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen,

I, I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

3.10.Aandelen-voordelen.

Er zal naar aanleiding van de fusie geen aandelen uitgegeven worden noch andere voordelen toegekend worden.

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

Paul Forrez

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 19/12/2014

Op de laatste blz. van _uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0561.967.322

Benaming

(voluit) : JOJUSI

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maaldestedestraat 49, 8902 leper-Zillebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN B.V.B.A. PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE (vergadering overnemende vennootschap)

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HiMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op veertien maart tweeduizend vijftien, dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd 35 rol geen verzending te Registratiekantoor leper, de 17/03/2015 boek 0 blad 0 vak 2313 Ontvangen 50,00 euro", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten genomen heeft

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL EN VERSLAGEN

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap nemen kennis van en bespreken de hierna vermelde stukken:

- het voormeld fusievoorstel waarvan de vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen de mogelijkheid hadden kosteloos een afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen en in de mate deze opgemaakt werden de verslagen van de respectievelijke zaakvoerders, over de laatste drie boekjaren van elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen;

- de verslagen over de voorgenomen inbreng in natura in de overnemende vennootschap ingevolge fusie, opgesteld door een bedrijfsrevisor en door de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in uitvoering en in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK --CHRiSTiAENS Bedrijfs-revisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, vertegenwoordigd door de heer Hedwig Vander Donckt, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de inbreng in natura in de overnemende vennootschap "JOJUSI" luiden als volgt:

"Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOJUSI", door een inbreng in natura bestaande uit de inbreng ingevolge fusie van alle actief en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, de BVBA "PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE" voor een totale waarde van 420.782,25 EUR kan ik besluiten dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, zijnde de nettoboekwaarde, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.235 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOJUSI", zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend een kapitaal ad. 30.986,69 EUR en een boeking van het saldo op de rekening "reserves" ad. 412.152,52 EUR en de rekening `overgedragen resultaat" ad. -22.356,96 EUR.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gezien wij de laatste stukken mochten ontvangen op datum van 13 maart 2015, konden wij niet voldoen aan de wettelijke termijn inzake het afleveren van ons verslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

II

*15052319'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging door inbreng in natura ingevolge fusie door overneming van de BVBA "PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE" door de BVBA "JOJUSI", te leper en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend."

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormeld fusievoorstel en van de voormelde verslagen nopens de inbreng in natura in de overnemende vennootschap.

Een origineel exemplaar van deze verslagen wordt door het bureau van de vergadering en door mij, notaris, "ne varietur" geparafeerd en zal samen met een uitgifte van deze notulen in het archief van de vennootschap bewaard worden.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap nemen vervolgens kennis van artikel 694 in fine en artikel 695, §1 in fine van het Wetboek van Vennootschappen en besluiten, met instemming van alle vennoten van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, in toepassing daarvan, af te zien van de verslagen bedoeld in artikel 694 en 695, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT FUSIE

N FUSIEVERRICHTINGEN

a. Vermogensovergang

11 De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOJUSI" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid "B.V.B.A. PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE" besluiten over te gaan tot de fusie door overneming, dit alles volgens de modalitéiten en tegen de voorwaarden bepaald in het fusievoorstel zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap "B,V.B.A. PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE" ter griffie van de rechtbank van koophandel te leper op negen en twintig januari tweeduizend vijftien, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien februari daarna, onder het nummer 15022094, en door de overnemende vennootschap "JOJUS!" ter griffe van de rechtbank van koophandel te leper op negenentwintig januari tweeduizend vijftien, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negentien februari daarna, onder het nummer 15027835.

2/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOJUSI".

3f De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOJUSI" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE".

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "B.V.B.A. PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE", zoals blijkt uit de jaarrekening per dertig september tweeduizend veertien, met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "JOJUSI", waarvan het kapitaal ingevolge de fusieverrichtingen gebracht wordt van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op negen en veertigduizend vijfhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 49.586,69)

b. Kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap - Vergoeding en wijze van uitreiking

1. Kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap

Ais gevolg van de fusie door overneming wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOJUSI" verhoogd met dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 30.986,69) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op negen en veertigduizend vijfhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 49.586,69).

2 Vergoeding  ruilverhouding

Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden vierduizend tweehonderd vijfendertig (4.235) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de vennoten als volgt

- aan Mevrouw Josephine Forrez, voornoemd, zevenhonderd twee en negentig (792) aandelen, die verklaart te aanvaarden;

aan Mevrouw Juliet Forrez, voornoemd, zevenhonderd negentig (790) aandelen, die verklaart te aanvaarden;

aan de Heer Simon Forrez, voornoemd, vertegen-woordigd als voormeld, zevenhonderd negentig (790) aandelen, die verklaart te aanvaarden;

- aan de Heer Paul Forrez, voornoemd, het vruchtgebruik van duizend achthonderd drie en zestig (1.863) aandelen, en aan Mevrouw Josephine Forrez, Mevrouw Juliet Forrez en de Heer Simon Forrez, allen voornoemd, de onverdeelde blote eigendom van zelfde duizend achthonderd drie en zestig (1.863) aandelen, die verklaren te aanvaarden.

Deze vierduizend tweehonderd vijfendertig (4.235) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten vanaf één oktober tweeduizend veertien.

Deze vierduizend tweehonderd vijfendertig (4.235) nieuwe aandelen zijn volstort in dezelfde verhouding als de oorspronkelijke aandelen van de gefuseerde vennoot-schap waar ze uit voortkomen.

3. Wijze van uitreiking

De vierduizend tweehonderd vijfendertig (4.235) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden als volgt:

Na onderhavige fusievermelding tekenen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens in:

- identiteit van de betrokken vennoten van de overgenomen vennootschap aan wie aandelen toegekend worden ingevolge onderhavige fusie zoals voormeld;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan de betrokken vennoten toekomt; - de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de betrokken vennoten, behoorlijk vertegenwoordigd, ondertekend.

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap vernietigen het aandelenregister van de overgenomen vennootschap door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar aangetekend aandelenbezit: omgeruild tegen het aantal aandelen van de overnemende vennootschap met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

c. Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één oktober tweeduizend veertien met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap,

d, Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

e. Aan de zaakvoerders van de overnemende en overgenomen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, Notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

1. Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap "B.V.B.A. PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE"

Het vermogen van de overgenomen vennoctschap "B.V.B.A, PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE", zoals blijkt uit de jaarrekening per dertig september tweeduizend veertien, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa- en passivabestanddelen:

ACTIVA

Vaste activa ;556.148,63 EUR

L Oprichtingskosten ; 0,00 EUR

II. Immateriële vaste activa : 0,00 EUR

Materiële vaste activa : 556.148,63 EUR

IV, Financiële vaste activa : 0,00 EUR

Vlottende activa : 154.593,04 EUR

V. Vorderingen op meer dan één jaar ; 0,00 EUR

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering : 0,00 EUR

VIL Vorderingen op ten hoogste één jaar : 19.535,17 EUR

VIII, Geldbeleggingen :102.763,80 EUR

IX. Liquide middelen : 32.226,86 EUR

X. Overlopende rekeningen : 67,21 EUR

Totaal activa :710.741,67 EU R

PASSIVA

Eigen vermogen :420.782,25 EUR

L Kapitaal :30.966,69 EUR

II. Uitgiftepremie :0,00 EUR

I!. Herwaarderingsmeerwaarden : 0,00 EUR

IV, Reserves :412.152,52 EUR

V. Overgedragen verlies of winst : -22.356,96 EUR

VI. Kapitaalsubsidies : 0,00 EUR

Voorzieningen

VII. Voorzieningen voor risico's en kosten : 0,00 EUR

Schulden :289.959,42 EUR

VIII. Schulden op meer dan één jaar : 0,00 EUR

IX. Schulden op ten hoogste één jaar : 288.699,87 EUR

X. Overlopende rekeningen : 1.259,55 EUR

Totaal passiva :710.741,67 EUR

Aldus bedraagt het NETTO VERMOGEN vierhonderd twintigduizend zevenhonderd twee en tachtig euro

vijfentwintig cent (¬ 420.782,25).

2/ Het vermogen van de overnemende vennootschap "JOJUSI"

Het vermogen van de overnemende vennootschap "JOJUSI", zoals blijkt uit de jaarrekening per dertig

september tweeduizend veertien, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa- en

passivabestanddelen, die als volgt gewaardeerd worden.

ACTIVA

Vaste activa :0,00 EUR

I. Oprichtingskosten : 0,00 EUR

IL immateriële vaste activa : 0,00 EUR

IIl, Materiële vaste activa : 0,00 EUR

IV. Financiële vaste activa : 0,00 EUR

Vlottende activa :36.330,04 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

V. Vorderingen op meer dan één jaar : 0,00 EUR

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering: 0,00 EUR

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar : 17,730,04 EUR

VIII. Geldbeleggingen :0,00 EUR

IX. Liquide middelen : 18.600,00 EUR

X. Overlopende rekeningen : 0,00 EUR

Totaal activa :36,330,04 EUR

PASSIVA

Eigen vermogen :25.181,39 EUR

I. Kapitaal :18.600,00 EUR

ll. Uitgiftepremie :0,00 EUR

lll. Herwaarderingsmeerwaarden : 0,00 EUR

IV. Reserves :1,860,00 EUR

V. Overgedragen winst of verlies : 4.721,39 EUR

VI. Kapitaalsubsidies : 0,00 EUR

Voorzieningen :0,00 EUR

Vll. Voorzieningen voor risico's en kosten : 0,00 EUR

Schulden :11.148,65 EUR

VIII Schulden op meer dan één jaar : 0,00 EUR

IX. Schulden op ten hoogste één jaar : 11.148,65 EUR

X. Overlopende rekeningen : 0,00 EUR

Totaal passiva :36.330,04 EUR

2. Algemene voorwaarden van de overgang

11 De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "B.V.B.A. PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE" gaan met alle rechten en plichten over op de overnemende vennootschap "JOJUSI"r Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één oktober tweeduizend veertien met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

21 De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan,

4/ Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid en haar aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoten, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak, indien van toepassing,

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

netto-waarde van het te vergoeden vermogen

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de netto-waarde van het hierboven beschreven te vergoeden vermogen van de overgenomen vennootschap "B.V.B.A. PAUL FORREZ-BRUYNOOGHE" dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de jaarrekening de dato dertig september tweeduizend veertien, vierhonderd twintig-duizend zevenhonderd twee en tachtig euro vijfentwintig cent (¬ 420.782,25), bedraagt.

boekhoudkundige verwerking

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de zoals hierboven vastgestelde netto-waarde ten bedrage van vierhonderd twintigduizend zevenhonderd twee en tachtig euro vijfentwintig cent (¬ 420.782,25), als volgt geboekt wordt in de overnemende vennootschap en onttrokken wordt van de eigen vermogensbestanddelen van de ovememende vennootschap zoals bepaald hierna:

Kapitaal:

- dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negen en zestig cent (¬ 30.986,69) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap.

u ' - vierhonderd en negenduizend drie en vijftig euro vijfentachtig cent (¬ 409.053,85) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap wordt toegevoegd aan de beschikbare reserves van de overnemende vennootschap,

" * Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge - drieduizend achtennegentig euro zevenenzestig cent (¬ 3.098,67) afkomstig van de wettelijke reserves van de overgenomen vennootschap wordt toegevoegd aan de wettelijke reserves van de overnemende vennootschap.

- twee en twintigduizend driehonderd zesenvijftig euro zesennegentig cent (¬ 22.356,96) afkomstig van het overgedragen verlies van de overgenomen vennootschap wordt toegevoegd aan het overgedragen verlies van de overnemende vennootschap.

DI VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, Notaris, vast te stellen dat, aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd zoals nader uiteengezet hiervoor, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt vast dat voorgaande kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werden zodat het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOJUSI" thans negen en veertigduizend vijfhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 49.586,69) bedraagt, vertegen-woordigd door vierduizend vierhonderd eenentwintig (4.421) aandelen.

VIERDE BESLUIT - GELIJKSCHAKELING VAN DE FRACTIEWAARDE VAN DE AANDELEN

De vergadering besluit de fractiewaarde van de bestaande aandelen en de nieuw uitgegeven aandelen naar aanleiding van voormelde kapitaalverhoging gelijk te schakelen. Zodoende zullen alle aandelen een zelfde stemrecht hebben.

Om de statuten van de overnemende vennootschap hiermee in overeenstemming te brengen, besluit de vergadering van de overnemende vennootschap "JOJUSI" de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negen en veertigduizend vijfhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (¬ 49.586,69). Het is verdeeld in vierduizend vierhonderd eenentwintig (4.421) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT -- EINDE MANDAAT ZAAKVOERDERS - KWIJTING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de fusie, de beëindiging vast van het mandaat van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, zijnde de Heer Paul Forrez en Mevrouw Mariane Bruynooghe. De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering der vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening opgemaakt na verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één oktober tweeduizend veertien tot op heden.

VIJFDE BESLUIT MACHTIGINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name om ondermeer het aandelenboek van de overgenomen vennootschap te vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en na aanbrenging van de vermeldingen zoals hiervoor vermeld in het tweede besluit en om de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap in te schrijven in een aandelenregister van de overnemende vennootschap.

De vergadering machtigt de ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de zaakvoerders, bedienden en aangestelden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Decupere & Partners", met zetel te 8900 leper, Ter Waarde 68, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0831.768.367.

VI. WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals deze door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Op zijn vraag hieromtrent voorafgaandelijk gesteld aan de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen, hebben deze medegedeeld dat er zich geen moeilijkheden hebben voorgedaan bij de vaststelling van de in het fusievoorstel opgegeven ruilverhouding en dat er geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschappen zich hebben verbonden geen fusie aan te gaan of waarbij de vennootschappen zich verplicht hebben de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen

rekening werd gehouden, noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de

gevolgen van de fusie zoals ze hiervoor is doorgevoerd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de fusieakte

- gecoördineerde statuten

- bijzonder verslag van de zaakvoerders betreffende de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura

Geassocieerd notaris Eric Himpe te leper

behouden

aan het

Belgisch

`` Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOJUSI

Adresse
MAALDESTEDESTRAAT 49 8902 ZILLEBEKE

Code postal : 8902
Localité : Zillebeke
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande