JOLIEN INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JOLIEN INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 446.815.553

Publication

22/07/2014
ÿþBenaming (voluit) : JOLIEN INVEST

(verkort) ; *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fleydehoekstraat 8

8630 Veurne (Beauvoorde)

Onderwerp akte : Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 27 juni 2014, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Jolien invest en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: beslissing tot ontbinding

De buitengewone algemene vergadering besloot met eenparigheid van de stemmen om de

vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 27 juni 2014. Dientengevolge zal de naamloze vennootschap "JOUEN INvEsT' vanaf vandaag enkel nog bestaan voor haar vereffening.

Om van deze beslissing tot ontbinding blijk te geven in de statuten, werd artikel twee van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Op 13 maart 1992 werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde tijd; op 27 juni 2014 werd zij vervroegd ontbonden".

TWEEDE BESLUIT: ontslag bestuurders - benoeming van de vereffenaar en de bepaling van zijn machten

a. De vergadering verklaarde kwijting te verlenen aan de bestuurders van de ontbonden;

vennootschap voor de uitoefening van hun opdracht gedurende het lopende boekjaar tot heden.

De vergadering besloot bovendien om ter gelegenheid van de eerst volgende algemene vergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening, te beraadslagen over de kwijting en ontheffing voor de uitoefening van haar beheer in het afgelopen boekjaar.

a. Met algemeenheid van stemmen werd besloot om aan te stellen tot vereffenaar, mevrouw Joke,;

Nevejan, die deze opdracht heeft aanvaard, en op erewoord verklaarde alle waarborgen van': rechtschapenheid te bieden, nooit in staat van faillissement te zijn verklaard en nooit enige veroordeling te hebben opgelopen die voorkomt in de lijst van de uitsluitingsgronden bedoeld artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen, en meer in het algemeen niet getroffen te zijn door', enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat,

De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van haar benoeming, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Voor zoveel als nodig verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen machtiging aan de zopas benoemde vereffenaar om het in artikel 184 zesde lid bedoelde eenzijdig verzoekschrift te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

" Voor het geval de Rechtbank van Koophandel de benoeming van voornoemde vereffenaar niet zou ;-beyestig_en,. besloot de. algem rieyer deringm^etaigemeeaheid_van.stemmen_on).subsidiair._aan_te.

Op de laatste buz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam eis hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtbank van Koophandel Gent

10 JULI 20%

Voor-

behoud aan het Betgisc

Staatslila

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCEL¬ GD TER GRIFFIE

Afdeling Vêmg

Ondernemingsnr : 0446.815.553

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

stellen tot vereffenaar: mevrouw Mireille Melis, ln geval de Rechtbank ook de benoeming van deze _ persoon tot vereffenaar niet zou bevestigen, biedt de algemene vergadering de Rechtbank aan om in een nieuwe algemene vergadering een andere vereffenaar voor te stellen.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar besloot de vergadering dat dit mandaat onbezoldigd wordt uitgeoefend, tenzij de algemene vergadering anders besloot.

b. Met algemeenheid van stemmen besloot de vergadering dat de vereffenaar:

- de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van haar mandaat. Zo heeft de vereffenaar, al dan niet afzonderlijk handelend, en onverminderd de bevoegdheden vermeld in artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen, de bevoegdheid om zonder enige machtiging van de algemene vergadering, de baten van de vennootschap te gelde te maken, daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van elle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

- alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Zij zal beroep mogen doen op deskundigen (Juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

- alle akten van de vennootschap in vereffening, geldig kan ondertekenen zonder tegenover derden zijn machten te moeten verantwoorden. ln geval meerdere vereffenaars zijn benoemd, zullen alle akten van de vennootschap in vereffening, geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

c. Met algemeenheid van stemmen besloot de algemene vergadering dat de vereffenaars ervan worden ontslagen een inventaris op te maken, en zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

d. Overeenkomstig artikel 189bis en volgende van het Wetboek van Vennootschappen dient de vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, en één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar, een omstandige staat van de toestand van de vereffening (die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en aangeeft wat nog moet worden vereffend) overmaken aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, en dit op straffe van afzetting door de rechtbank, en een geldboete van vijftig tot tienduizend euro. Eveneens dient de vereffenaar, vôôr de afsluiting van de vereffening, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, ter goedkeuring voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

e. De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Zij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigt hun de goederen die zij voor de andere verdeling heeft overgehouden. Na afloop van de vereffening en ten = minste één maand voor de algemene vergadering, brengt de vereffenaar, overeenkomstig artikel 194 Wetboek van Vennootschappen, aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

Overeenkomstig artikel 192 van het Wetboek van Vennootschappen is de vereffenaar aansprakelijk

voor de tekortkomingen in haar bestuur. Zij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering

aangaan.

f. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is overeenkomstig artikel 183 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zo'n vennootschap kan overeenkomstig artikel 183 § 3 van hetzelfde wetboek slechts worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De stuiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

Deze vergadering wordt geschorst om de vereffenaar toe te laten voor de vereffening van de vennootschap te zorgen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

bahpuden

aan het

eetglscih

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hendrik DEBUCQUOY :notaris



Voor-

behpuden

aan het

Beigiscili

Staattbiad

~







tegelijk

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- aangehecht verslag bestuurders;

aangehecht verslag extern accountant;

- aangehechte staat van actief en passief;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

opdolaamte biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

31/12/2013 : VE033629
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.06.2014, NGL 31.12.2014 14711-0571-011
28/03/2013 : VE033629
28/12/2012 : VE033629
19/01/2012 : VE033629
30/12/2010 : VE033629
27/09/2010 : VE033629
01/04/2015
ÿþ1uhI

IIIHhIIi0iu~u miMu

+150 8092*

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELbUU i kK Rechtbank van Koophandel Gent

2.0 MAART 2015

Afdeling \M

Ondernemingsnr : 4446.815.553

Benaming (voluit) JOLIEN INVEST in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

zetel Heydehoekstraat 8, 8630 Veurne, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Sluiting van de vereffening

Tekst

Uit de buitengewone algemene vergadering dd. 12/03/2015 blijkt dat het verdelingsplan per 18/12/2014 werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Veurne op 21/01/2015 en dat de vereffening van de NV Jollen Invest werd afgesloten.

De vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit op 12/03/2015, en verklaart dat de NV JOLIEN INVEST, met zetel te 8630 Veurne, Heydehoekstraat 8, opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening.

De boeken en beschelden van de NV zullen worden bewaard gedurende een periode van vijf jaar door mevrouw Joke Nevejan, Heydehoekstraat 8, 8630 Veurne.

Nevejan Joke

vereffenaar

Op de laatste blz, van luik 43 vermelden : R-ata : hlááni ëri }ïoedànigheid van-Ere instrumenterendé notaris, hetzij van d psrsb(d)ri(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/01/2010 : VE033629
24/11/2009 : VE033629
22/01/2009 : VE033629
05/02/2008 : VE033629
23/11/2006 : VE033629
14/11/2006 : VE033629
28/11/2005 : VE033629
18/11/2004 : VE033629
20/11/2003 : VE033629
04/12/2002 : VE033629
09/11/2001 : VE033629
04/11/1999 : VE033629
01/01/1995 : VE33629
15/10/1994 : VE33629
06/01/1994 : VE33629

Coordonnées
JOLIEN INVEST

Adresse
HEYDEHOEKSTRAAT 8 8630 BEAUVOORDE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande