JOLILE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOLILE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.149.313

Publication

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 24.08.2013 13471-0376-009
16/12/2011
ÿþ Mod 2.1

1.. i.tÁ53 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111

*11188792*

0 fi DE 201t

BRUSS

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.149.313

Benaming

(voluit) : Jolile

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Coöperatieve Vennootschap

Zetel : Louizalaan 486 bus 7, 1050 Brussel

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerders dd. 21 september 2011 blijkt dat er beslist werd de maatschappelijke? zetel van de vennootschap vanaf 1 oktober 2011 over te brengen naar:

ZEEDIJK 640

8300 KNOKKE

Leo Donné

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van._.___--... Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

14/04/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11056551

esa

0..4 Av R. et

Griffie

Ondernemingsnr : 83S 4g 313

Benaming :

(voluit): JOLILE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan 486 bus 7

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte, verleden voor meester Ghislain de Schaetzen, notaris te Tongeren, op dertig maart tweeduizend en elf, blijkt dat : - De heer DONNE, Leo Maria Eddy, geboren te Hasselt op vijf juli negentienhonderd zevenenveertig, nationaal nummer 47.07.05 293-11, en zijn echtgenote, Mevrouw CREEMERS, Lizette Jeanne Mathilde Ghislain, geboren te Hasselt op zeventien mei negentienhonderd éénenvijftig, nationaal nummer 51.05.17 204-04, samen wonende te 3700 Tongeren, Henisstraat 25. Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Janssen Romain te Zonhoven op zes maart negentienhonderd drieënzeventig, niet gewijzigd tot op heden. - De Heer DONNE, Leo Joy Thea Manu René Maurice Georges Lode Hugo Guy Ivo, geboren te Hasselt op veertien augustus negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.08.14 I21-02, ongehuwd en 1 verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3500 Hasselt, Wanbeekstraat 3.

Een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "JOLILE".

Het kapitaal bedraagt vierhonderd duizend euro (400.000 EUR) en is verdeeld in vierhonderd (400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën en werden als volgt onderschreven:

- door de heer DONNE Leo Maria, voornoemd, op vijfentwintig (25) aandelen categorie A, hetzij in totaal voor vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00);

- door mevrouw CREEMERS Lizette, voornoemd, op vijfentwintig (25) aandelen categorie A, hetzij in totaal voor vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00);

- door de heer DONNE Leo Joy, voornoemd, op driehonderd vijftig (350) aandelen categorie B, hetzij in totaal

voor driehonderd vijftigduizend euro (E 350.000,00). j

Totaal : vijftig (50) aandelen categorie A en driehonderd vijftig (350) aandelen categorie B, hetzij het volledig E maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld, werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in

oprichting bij !

BNP Parbas Fortis.

Een bankattest, gedateerd op 28 maart 2011, werd als bewijs van de storting overhandigd aan de

instrumenterende notaris. Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd i

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 486 bus 7.

~..~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~'

Voorbehouden aan het --FeT isE fi Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige Brussels hoofdstedelijk gebied.

DOEL j

- Het administratief en financieel beheer van gerechtsdeurwaarderskantoren en alle aanverwante activiteiten die ermee verenigbaar zijn. - Het verlenen van advies en bijstand aan derden.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin met het oog op de vorming van een patrimonium.

- De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse.

- Het opnemen van bestuursmandaten in en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van I haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders die door de algemene vergadering voor

onbeperkte termijn benoemd worden met gewone meerderheid der stemmen. I

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap tel realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor, krachtens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Hun ambt is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. a)Is er slechts één bestuurder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

b)Zijn er twee bestuurders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te beraadslagen.

c)Zijn er drie of meer bestuurders, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de

algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGING

a) Is er slechts één bestuurder dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. I

b) Zijn er twee bestuurders aangesteld dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

c) Zijn er drie of meer bestuurders aangesteld dan vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt ook door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk

optreden. j

ALGEMENE VERGADERING j

Elk jaar op zeventien mei om vijftien uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende; werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een I reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maat- ' schappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen. VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van i de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, j met gewone meerderheid van stemmen.

1 De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars. 1

Luik B - vervolg

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

l

bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De vereffenaars vormen een college.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen I eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OVERGANGSBEPALINGEN Einde van het eerste boekjaar Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel

van onderhavige akte en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op zeventien mei van het jaar tweeduizend en dertien om vijftien uur. Overname van verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting.

De vennootschap die thans is opgericht, neemt de verbintenissen over die werden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert een februari tweeduizend en elf. Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum waarop de vennootschap I rechtspersoonlijkheid bekomt. Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee (2). Worden tot bestuurder benoemd met eenparigheid van stemmen voor onbeperkte duur met ingang van de neerlegging van het uittreksel op de Griffie van de Rechtbank : 1° De heer DONNE Leo Maria, voornoemd.

2° Mevrouw CREEMERS Lizette, voornoemd.

Dit mandaat kan bezoldigd worden mits beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan boekhouder Eric Haenen, of elke andere persoon die door hem wordt aangewezen teneinde alle stukken te ondertekenen, alle nodige verklaringen af te leggen en in het algemeen alle j nodige handelingen te stellen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Raad van bestuur

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van de voorzitter.

Wordt tot voorzitter van de raad van bestuur benoemd :

- Mevrouw CREEMERS Lizette, voornoemd.

Dit mandaat kan bezoldigd worden mits beslissing van de algemene vergadering.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSFA ds~atâîiehislain de Schaetzen Neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

~._.. 1°'2\

~~ \%.\

~~ " ,~ ~~. .," ` ~ ~ k ~~

~ ~- " :;~í«;

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 31.08.2015 15572-0270-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 31.08.2016 16576-0190-009

Coordonnées
JOLILE

Adresse
ZEEDIJK 640 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande