JOMI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JOMI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.753.913

Publication

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.08.2013, NGL 27.11.2013 13670-0059-012
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.08.2014, NGL 28.11.2014 14679-0369-012
03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.08.2012, NGL 28.11.2012 12648-0590-012
24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 20.08.2011, NGL 17.11.2011 11611-0302-012
14/04/2011
ÿþ "lad 2.1 (+ D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Illit3EtLUrii,h' 'FÉE {3RI.Pt' iE

RECHTBANK VAN KOOL

-il APR. 2011

vE¬ 7erjgti e

Voorbehouden iu 1111111111111111111111 Ifl

aan het *11057004*

Belgisch Staatsblad



_>







Ondernemingsnr : 0465.753.913

Benaming

(voluit) : JOMI

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lefebvrestraat 11 bus 203, te 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Statutenwijzigingen

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk Vanderstraeten, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een bvba Goossens & Vanderstraeten, geassocieerde notarissen, met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 24, op 24 maart 2011, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "JOMI", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Lefebvrestraat 11 bus 203, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0465.753.913, RPR Veume, volgende besluiten genomen werden (uittreksel).

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de bepalingen die van toepassing zijn wanneer een aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en blote eigendom in die zin te wijzigen dat aan de vruchtgebruiker steeds alle rechten toekomen, zowel de lidmaatschapsrechten (recht op deelname aan de vergadering, stemrecht,...) als bepaalde vermogensrechten (recht op dividend). Dientengevolge besluit de algemene vergadering om de tekst van de artikelen 7 en 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst.

Artikel 7

a) Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën, genieten de eigenaars van de op de dag der uitgifte bestaande aandelen van een evenredig voorkeurrecht met het oog op de onderschrijving der nieuwe aandelen. Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, en onder de voorwaarden die door de raad van bestuur vastgesteld worden.

b) De algemene vergadering, die over de kapitaalverhoging moet beslissen, kan nochtans met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor de statutenwijziging, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht beperken of opheffen.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de VRUCHTGEBRUIKER, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen die de VRUCHTGEBRUIKER verkrijgt uit hoofde van de uitoefening van het voorkeurrecht, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 10

De vennootschap erkent slechts één enkel eigenaar per aandeel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien meerdere personen eigenaar van een aandeel zijn, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van het aandeel ten overstaan van de vennootschap.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom, en behoudens afwijkende schriftelijke overeenkomst tussen partijen, zal de vruchtgebruiker het stemrecht uitoefenen met betrekking tot liet de aandelen. Dit zal eveneens het geval zijn bij alle stemmingen in verband met statutenwijzigingen.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit om de twintig duizend vijfhonderd zestig (20.560) aandelen van de vennootschap, die thans allen aan toonder zijn, om te zetten in aandelen op naam. De vergadering besluit om de tekst van het artikel 9 der statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst.

Artikel 9

Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door twintig duizend vijfhonderd zestig (20.560) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er zal in de zetel van de vennootschap een register worden gehouden van die aandelen op naam; elke aandeelhouder kan er inzage van nemen. De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen.

Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordiger(s), of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

DERDE BESLUIT

Ingevolge de recente wetswijzigingen met betrekking tot het Vennootschapsrecht, onder meer de corporale govemance, zoals deze allemaal werden overgenomen in het Wetboek van Vennootschappen, en rekening gehouden met het hiervoor genomen besluiten, besluit de vergadering de bestaande tekst der statuten te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst, die inhoudelijk hetzelfde blijft en die hierna volgt en die tegelijkertijd als gecoördineerde tekst der statuten dient beschouwd te worden. (uittreksel)

*De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "JOMI".

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Lefebvrestraat 11 bus 203.

* De vennootschap heeft tot doel :

" het beheer, voor eigen rekening, van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals het bouwen, het verbouwen, het renoveren, het onderhoud, de instandhouding, de herstelling, de verfraaiing, het valoriseren, het produktief maken, het in huur geven of nemen, het in erfpacht geven of nemen, het in opstal geven of nemen, het kopen en verkopen van onroerende goederen;

" het beheer van de roerende goederen door alle handelingen die rechtstreeks daarmee in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van die goederen te bevorderen;

" de participatie onder welke vorm het ook zij, in oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participaties, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op ieder andere wijze;

o kleinhandel in horloges en sieraden en kleinhandel in edelsmeedwerk

o Kleinhandel in kleding

o Kleinhandel in bovenkleding voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment)

o de kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enz.) voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment)

o Kleinhandel in bovenkleding voor heren

o de kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, boni, enz.) voor heren

o kleinhandel in bovenkleding voor dames

o kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enz.) voor dames

o Kleinhandel in baby- en kinderkleding

o de kleinhandel in baby- en kinderkleding

o Kleinhandel in onderkleding, lingerie, strand- en badkleding

o de kleinhandel in onderkleding, lingerie, strand- en badkleding

o Kleinhandel in kledingaccessoires

o de kleinhandel in hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's, enz.

o Kleinhandel in schoeisel en lederwaren

o Kleinhandel in schoeisel

o de kleinhandel in schoeisel

o Kleinhandel in lederwaren en reisartikelen

o de kleinhandel in lederwaren en reisartikelen van leer of van leervervangers

o Kleinhandel in reukwerk en cosmetica

o Kleinhandel in textiel, huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, sportkleding,

o groothandel in textiel, in schoeisel, kleding, kledingaccessoires, en bontartikelen.

o Groothandel in sportkleding, kledingaccessoires, zoals handschoenen, dassen, ceinturen en paraplu's;

o Groothandel in lederwaren en reisartikelen

o Het uitvoeren van klussen, schilderwerken, opknappingswerken, herstellingswerken.

In het algemeen mag de vennootschap alleen of in participatie, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor zichzelf of voor rekening van derden, alle welkdanige roerende, onroerende, commerciële, financiële of industriële verhandelingen of verrichtingen doen die verband houden met de bovenvermelde doelstellingen of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen.

De bedrijvigheid van de vennootschap mag zowel in België als in het buitenland worden uitgeoefend.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. * De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de oprichtingsakte.

* Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd en negen duizend zeshonderd negenenzestig komma nul acht euro (¬ 509.669,08), vertegenwoordigd door twintig duizend vijfhonderd zestig (20.560) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/twintig duizend vijfhonderd zestigste (1/20.560ste) van het kapitaal.

Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door twintig duizend vijfhonderd zestig (20.560) aandelen'

zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam.

* De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit tenminste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen. Bij staking der stemmen is het voorstel verworpen.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering der aandeelhouders bevoegd is.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging ervan, toevertrouwen en opdragen :

a) aan één of meer bestuurders, gekozen binnen de raad, alsdan gedelegeerd bestuurder genoemd;

b) aan één of meer personen gekozen buiten de raad, alsdan direkteur genoemd.

De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in het raam van dat bestuur, mogen

volmachten, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen,

toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als kollege de vennootschap in en buiten rechte en handelt door de

meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt

de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden :

ofwel, door een gedelegeerd bestuurder;

* ofwel, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden;

* ofwel, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen aan wie het dagelijks bestuur van de

vennootschap werd opgedragen;

* ofwel, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

* Elk jaar op de twintigste augustus om twintig uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genaamd, gehouden worden in de maatschappelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

' Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen werden afgetrokken, maakt de netto-winst uit van de vennootschap. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het geplaatst kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo van de netto-winst wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden. Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, met Inachtneming van de wettelijke voorschriften vervat in het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren tijdens het lopende boekjaar. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd. Tot uitkering van een tweede interimdividend tijdens hetzelfde boekjaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in effekten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effekten, ten bate van de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalsaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng. De gelijkheid met de niet-afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalsaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte;

*gecoördineerde statuten.

Getekend, geassocieerd notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aai het

Belgisch

LStaatsblad

01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 20.08.2010, NGL 25.11.2010 10614-0011-015
01/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 19.08.2009, NGL 25.11.2009 09864-0137-016
16/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.08.2008, NGL 10.10.2008 08779-0014-022
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 20.08.2007, NGL 30.11.2007 07809-0306-022
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 20.08.2006, NGL 30.11.2006 06885-0139-017
04/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 20.08.2005, NGL 27.09.2005 05707-0036-017
28/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2004, GGK 20.08.2004, NGL 25.10.2004 04744-0203-017
10/05/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2003, GGK 20.08.2003, NGL 05.05.2004 04128-0243-017
04/07/2003 : TGA009878
17/10/2002 : TGA009878
18/09/2002 : TGA009878
18/09/2002 : TGA009878
30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 20.08.2015, NGL 25.11.2015 15673-0386-012
15/01/2000 : TGA009878
19/06/1999 : TGA009878
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 20.08.2016, NGL 04.10.2016 16643-0500-012

Coordonnées
JOMI

Adresse
LEFEBVRESTRAAT 11, BUS 203 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande