JONAFIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JONAFIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.544.466

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 10.09.2014, NGL 29.09.2014 14602-0112-014
30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 11.09.2013, NGL 26.09.2013 13593-0286-014
17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 12.09.2012, NGL 13.09.2012 12560-0458-014
10/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300168*

Neergelegd

06-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): JONAFIE

0832544466

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 8755 Ruiselede, Gallatasstraat 1

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende, Meester Véronique DE SCHEPPER, Notaris te Wingene,

op zes januari tweeduizend elf,

Blijkt hetgeen volgt:

AANDEELHOUDERS

1) De heer LANCKRIET Johnny José, belg, geboren te Gent op drieëntwintig januari duizend negenhonderdeenenzestig, rijksregisternummer 610123-335-69, echtgenoot van mevrouw Nadine Verhelle, hierna genoemd, wonende te 8755 Ruiselede, Gallatasstraat 1;

2) Mevrouw VERHELLE Nadine Maria Raymonde, belg, geboren te Opbrakel op tweeëntwintig december duizend negenhonderddrieënzestig, rijksregisternummer 631222-326-33, echtgenote van de heer Johnny Lanckriet, wonende te 8755 Ruiselede, Gallatasstraat 1;

De heer Johnny Lanckriet en mevrouw Nadine Verhelle zijn gehuwd te Brakel op 21 mei 1986 onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Robert De Schepper, voornoemd, op 6 mei 1986, welk stelsel werd gewijzigd, ingevolge wijzigend huwelijkscontract verleden voor notaris Véronique De Schepper te Wingene op 11 februari 2009, zonder dat deze wijziging een dadelijke verandering in de samenstelling van de vermogens of nog een wijziging van de essentiele kenmerken van het stelsel tot gevolg had.

3) Mevrouw DE SPIEGELAERE Mariette Henriette, belg, geboren te Maldegem op veertien maart

duizend negenhonderddrieëndertig, rijksregisternummer 330314-234-60, niet herhuwde weduwe van de

heer Frans Lanckriet, wonende te 8700 Tielt, Hondstraat 116;

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een Naamloze vennootschap en met de

naam  JONAFIE .

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8755 Ruiselede, Gallatasstraat 1.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie

en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan zaakvoerders en hun gezin, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico s in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt drie miljoen zevenhonderdveertigduizend euro (3.740.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd veertig (3.740) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizendzevenhonderdveertigste (1/3.740ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het is volledig volgestort.

Inbreng in natura

1. De heer Johnny LANCKRIET, voornoemd, verklaart in te tekenen op drieduizend zeshonderd vijfendertig (3.635) aandelen en betaalt deze af door in de vennootschap, een inbreng te doen van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

- duizend tweehonderd negenenzestig (1.269), volledig volstorte, aandelen op naam

van de naamloze vennootschap  LANCKRIET , met zetel te 8755 Ruiselede, Gallatasstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder ondernemingsnummer 0446.429.830;

- achtenvijftig duizend zeshonderd negenennegentig (58.699), volledig volstorte,

aandelen op naam van de naamloze vennootschap  LADESCO , met zetel te 8700 Tielt, Hondstraat 116, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder ondernemingsnummer 0446.429.731;

- vijftienduizend zeshonderd negenenveertig (15.649), volledig volstorte, aandelen op

naam van de naamloze vennootschap  LAVECO , met zetel te 8755 Ruiselede, Gallatasstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder ondernemingsnummer 0444.432.719;

2. Mevrouw Nadine VERHELLE, voornoemd, verklaart in te tekenen op negenentachtig (89) aandelen en betaalt deze af door in de vennootschap, een inbreng te doen van:

- negenenzestig (69), volledig volstorte, aandelen op naam van de naamloze

vennootschap  LANCKRIET , met zetel te 8755 Ruiselede, Gallatasstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder ondernemingsnummer 0446.429.830;

- negenennegentig (99), volledig volstorte, aandelen op naam van de naamloze

vennootschap  LAVECO , met zetel te 8755 Ruiselede, Gallatasstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder ondernemingsnummer 0444.432.719;

3. Mevrouw Mariette DE SPIEGELAERE, voornoemd, verklaart in te tekenen op zestien (16) aandelen en betaalt deze af door in de vennootschap, een inbreng te doen van:

- zeshonderd (600), volledig volstorte, aandelen op naam van de naamloze

vennootschap  LADESCO , met zetel te 8700 Tielt, Hondstraat 116, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder ondernemingsnummer 0446.429.731;

Alle verschijners verklaren dat alle aandeelhouders van de naamloze vennootschappen  Lanckriet ,  Ladesco en  Laveco , allen voornoemd, zich voorafgaandelijk aan deze akkoord hebben verklaard met de voorgenomen inbreng door de hiervoor vermelde personen, zoals hierna beschreven, en dat de statuten van zelfde vennootschappen zich niet tegen deze inbreng verzetten.

Zij verklaren dat het hier geen preferente aandelen betreffen en dat al deze aandelen regelmatig stemrecht hebben, zodoende dat het stemrecht ook niet om een of andere reden werd geschorst of verloren is gegaan.

Elke partij verklaart te weten dat hij door de inbreng van zijn aandelen het stemrecht in de betrokken vennootschap verliest, doch stemrecht bekomt in de nieuwe vennootschap  Jonafie .

1. De fractiewaarde van voormelde aandelen bedraagt:

- zesenveertig euro tweeënveertig cent (46,42 EUR) per aandeel, voor wat betreft

de naamloze vennootschap  Lanckriet ;

- twintig euro achtenvijftig cent (20,58 EUR) per aandeel, voor wat betreft de

naamloze vennootschap  Ladesco ;

- acht euro negenentwintig cent (8,29 EUR) per aandeel, voor wat betreft de

naamloze vennootschap  Laveco ;

2. De werkelijke waarde van voormelde aandelen wordt door nagemelde bedrijfsrevisor geschat als volgt:

- de duizend driehonderd achtendertig (1.338) aandelen van de naamloze

vennootschap  LANCKRIET mits één miljoen zeshonderd achtenzestig duizend euro (1.668.000,00 EUR);

- de negenenvijftig duizend tweehonderd negenennegentig (59.299) aandelen van

de naamloze vennootschap  LADESCO mits één miljoen vijfhonderd éénennegentig duizend vijfhonderd euro (1.591.500,00 EUR);

- de vijftienduizend zevenhonderd achtenveertig (15.748) aandelen van de

naamloze vennootschap  LAVECO , mits vierhonderd tachtig duizend vijfhonderd euro (480.500,00 EUR).

De aldus onder 2. geschatte waarde van alle ingebrachte aandelen, worden in nagemeld bedrijfsrevisoraal verslag samen geschat mits drie miljoen zevenhonderd veertigduizend euro (3.740.000,00 EUR).

Deze inbreng wordt uitvoering beschreven in het hierna vermelde verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VYVEY & Co , bedrijfsrevisor, met exploitatiezetel te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1, hier vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1. De vennootschap zal de eigendom van de ingebrachte effecten verwerven, evenals het daarmee verbonden genot, vanaf de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

2. De vennootschap zal vanaf de dag waarop zij eigenaar zal zijn alle belastingen (en kosten) die de ingebrachte effecten bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze effecten, ten laste nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. De inbrenger verklaart dat alle ingebrachte aandelen volledig volgestort zijn en vrij zijn van alle verzet (en lasten) welkdanig ook.

4. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte effecten niet het voorwerp hebben uitgemaakt van een pand, van een bewaargeving of van een onderpand, noch van enige vorm van beslag.

5. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger voortvloeiend uit de huidige inbreng.

6. Ingevolge bovenvernoemde inbreng, valt de vennootschap niet onder artikelen 627, 631 en

632 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Ter vergoeding van deze inbreng, waarvan de comparanten verklaren volledig kennis te hebben, wordt

aan:

- de heer Johnny LANCKRIET, voornoemd, die aanvaardt, drieduizend zeshonderd vijfendertig (3.635) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizend zevenhonderd veertigste (1/3740ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en die volledig volgestort zijn, toegekend;

- mevrouw Nadine VERHELLE, voornoemd, die aanvaardt, negenentachtig (89) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizend zevenhonderd veertigste (1/3740ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en die volledig volgestort zijn, toegekend;

- mevrouw Mariette DE SPIEGELAERE, voornoemd, die aanvaardt, zestien (16) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizend zevenhonderd veertigste (1/3740ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en die volledig volgestort zijn, toegekend;

VERSLAGEN VAN DE OPRICHTER(S) EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VYVEY & Co , bedrijfsrevisor, met exploitatiezetel te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1, hier vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, aangewezen door oprichters, allen voornoemd, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

 Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 444 van het wetboek van vennootschappen, bij de verrichting van oprichting door middel van inbreng in natura, dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d. de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de volstorting van 3.740 aandelen zonder nominale waarde van de op te richten vennootschap  JONAFIE zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de mogelijke gebeurtenissen na balansdatum en onder voorbehoud van niet-geboekte claims en niet-geboekte verbintenissen bij de diverse vennootschappen waarvan de aandelen worden ingebracht.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 01 oktober 2010

B.V.B.A. VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

(getekend)

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor

2. De oprichters hebben een bijzonder verslag opgesteld, zoals voorgeschreven door hetzelfde artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING VAN BESTUURDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, wanneer is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, tot de dag van de gewone

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee

aandeelhouders zijn.

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op twee.

Wordt tot bestuurder benoemd:

10 De heer Johnny LANCKRIET, voornoemd.

20 Mevrouw Nadine VERHELLE, voornoemd.

Alle bestuurders erkennen het hen toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen dit mandaat verzet.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en vijftien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Inkoop eigen aandelen

Binnen de wettelijke voorwaarden kan de raad van bestuur besluiten tot het verkrijgen van eigen aandelen of winstbewijzen, of certificaten die daarop betrekking hebben, indien dit noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden. Deze mogelijkheid is slechts vijf jaar geldig te rekenen van de bekendmaking van de oprichtingsakte verleden voor notaris Véronique DE SCHEPPER te Wingene op zes januari tweeduizend elf in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Zij is hernieuwbaar.

DAGELIJKS BESTUUR  BIJZONDERE OPDRACHTEN

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van dagelijks bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon.

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur, handelend als college en onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

De gedelegeerd bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden worden toegekend, wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering komt elk jaar samen de tweede woensdag van de maand september om achttien uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergadering, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, in principe op de zetel, tenware een andere plaats -in het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is- zou worden aangeduid in de oproepingen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand september van het jaar tweeduizend en twaalf om achttien uur.

STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

vermeerderd aantal stemmen in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend. BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één april en wordt op eenendertig maart van het daarop volgende jaar afgesloten.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op eenendertig maart van het jaar tweeduizend en twaalf.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen zoals voorzien in artikel zes hiervoor.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn. VEREFFENING

Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van effecten van de vennootschap verdeeld worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen en rekening houdend met hun respectieve rechten. VOLMACHT

De comparanten verklaren volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  A&T Mechelen , met zetel te 2801 Mechelen-Heffen, Keramiekstraat 18 (ondernemingsnummer 0431.696.718), met mogelijkheid tot

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de fiscale

administraties en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

RAAD VAN BESTUUR

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op

de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerde bestuurder(s).

Wordt tot voorzitter van de raad van bestuur benoemd:

De heer Johnny LANCKRIET, voornoemd.

Wordt tot gedelegeerd bestuurder benoemd:

De heer Johnny LANCKRIET, voornoemd.

Voornoemde erkent de hem toegekende mandaten te aanvaarden en niet getroffen te zijn door

enige maatregel die zich tegen deze mandaten verzet.

Zijn mandaten zijn kosteloos.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2015
ÿþ>

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va. s e a

M

2 8 -04-

Gent Afdeiin Brugge

BELGISCH STAATS° _A De r

mod 11.1

ONITEUR BELG

2.C.5

EERGELEG D

GrRechtbank Koophandel

12 APR 2015

L~ ,,~i`~l~

i

M







Ondememingsnr : 0832.544.466

Benaming (voluit) : Jonafie

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gallatasstraat I

8755 Ruiselede

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering: kapitaalvermindering

Uit een akte verleden voor de ondergetekende, Meester Véronique DE SCHEPPER, notaris te Wingene,

op 9 april 2015, blijkt dat de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING van de aandeelhouders;

;i navolgende beslissingen heeft genomen:

li 1. Kapitaalvermindering ten belope van tweehonderd veertig duizend euro (240.000,- EUR), om hete

ii kapitaal van de vennootschap te brengen van drie miljoen zevenhonderd veertigduizend euro (¬ 3.740.000,00) op drie miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 3.500.000,00), zonder vernietiging van aandelen, maar met

vermindering, naar evenredigheid, van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen, i

Deze kapitaalvermindering beoogt de terugbetaling aan de aandeelhouders van een gedeelte van het werkelijk gestort en voor terugbetaling vatbare kapitaal.

Deze kapitaalvermindering mag slechts plaatshebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering besluit bijgevoeg het vrijgekomen bedrag van; tweehonderd veertigduizend euro (240.000,- EUR) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik; van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad, en geeft het; bestuursorgaan opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

i De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op data die hete

bestuursorgaan aan de aandeelhouders zal bekendmaken.

2. Aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen beslissing tot kapitaalvermindering doori schrapping van de tekst van artikel 5 van de huidige statuten om deze te vervangen door volgende tekst: " Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 3,500.000,00); en is verdeeld in drieduizend zevenhonderdveertig (3.740) aandelen zonder nominale waarde die ieder,

;i één/drieduizendzevenhonderd veertigste (1/3.740s1e) van het kapitaal vertegenwoordigen." I

Het kapitaal van de vennootschap bedroeg bij haar oprichting op 6 januari 2011, drie miljoen: zevenhonderdveertigduizend euro (¬ 3.740.000,00), verdeeld in drieduizend zevenhonderdveertig (3.740); aandelen zonder nominale waarde die ieder één/drieduizendzevenhonderd veertigste (1/3.74031e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders,; gehouden voor meester Véronique De Schepper, te Wingene, op 9 april 2015, werd het kapitaal van de vennootschap verminderd met tweehonderd veertig duizend euro (240.000,- EUR), door terugbetaling van een; gedeelte van het werkelijk gestort en voor terugbetaling vatbare kapitaal, zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering, naar evenredigheid, van de fractiewaarde van aile aandelen in het maatschappelijke vermogen."

3. Aanpassing van artikel 28 van de huidige statuten aan de gewijzigde wetgeving, door schrapping;

van de tekst van de tweede alinea van artikel 28 om deze te vervangen door volgende tekst:

ri

; "De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van

:;

koophandel ter bevestiging worden voorgelegd."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier om uitsluitend te dienen tot inlassing;

in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Naam en hoedanigheid: ,

Notaris Véronique De Schepper te Wingene.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

w -4

Voor-

behouÜle` aan het Belgisch Staatsblad

- ontledend uittreksel proces-verbaal - coördinatie van de statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'r'

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 09.09.2015, NGL 13.10.2015 15648-0283-014
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 14.09.2016, NGL 30.11.2016 16690-0062-016

Coordonnées
JONAFIE

Adresse
GALLATASSTRAAT 1 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande