JONCKHEERE IR-ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JONCKHEERE IR-ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.951.695

Publication

05/02/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0829.951.695

Benaming (voluit) : JONCKHEERE IR-ARCHITECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een besloten vennootschap met

;1

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 134/3

8200 Brugge (Sint-Michiels)

11

Onderwerp akte : Statutenwijziging - vastklikken reserves

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-i Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  ; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; drieëntwintig december tweeduizend dertien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; ;; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat eri li een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap onder. de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « JONCKHEERE IR-: ARCHITECTEN » te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 134/3, waarbij volgende; beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besluit om een kapitaalvermindering door te voeren welke aangerekend wordt; op de belaste reserves in het kapitaal en dit voor een bedrag van negenduizend achthonderd en; zes euro tweeënvijftig cent (¬ 9.806,52), om het kapitaal te brengen van achttienduizend; zeshonderd euro (¬ 18.600) op achtduizend zevenhonderddrieënnegentig euro achtenveertig cent; (¬ 8.793,48). De vergadering stelt onmiddellijk de kapitaalvermindering door aanrekening op d& belaste reserves vast en verklaart dat het kapitaal werd gebracht op achtduizend; zevenhonderddrieënnegentig euro achtenveertig cent (¬ 8.793,48).

;, 2. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt; door de zaakvoerder, de dato achtentwintig oktober tweeduizend en dertien, met betrekking tot; de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

ï; De vergadering besloot met eenparigheid van stemmen, onder de voorwaarden en bepalingeni i; van artikel 537 van het WIB92, een dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van enerzijds; een tussentijds dividend voor een bruto-bedrag van :

;: a/ achthonderdveertigduizend zevenhonderd zeventig euro negenentachtig cent (C 840.770,89),; welke in fiscaal opzicht dient aangerekend te worden op de belaste reserves zoals deze bestonden per eenendertig december tweeduizend en elf, en in de boekhoudkundig en vennootschapsrechtelijk opzicht op de beschikbare reserves;

b/ anderzijds de belaste reserves ten bedrage van negenduizend achthonderd en zes euro tweeënvijftig cent (¬ 9.806,52), die uitgekeerd worden ingevolge de kapitaalvermindering; welke ;; in fiscaal opzicht samen een totale dividenduitkering van bruto achthonderdvijftigduizend vijfhonderdzevenenzeventig euro éénenveertig cent (¬ 850.577,41) vormen, welke te; verminderen is met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde; vijfentachtigduizend zevenenvijftig euro vierenzeventig cent (C 85.057,74), wat In totaal ;; zevenhonderdvijfenzestigduizend vijfhonderdnegentien euro zevenenzestig cent (C 765.519,67); netto-dividend geeft.

" de betaalbaarstelling van deze dividenden uit te stellen tot drieëntwintig december tweeduizend en dertien, zijnde de datum van huidige notariële akte.

De voorzitter stelt vast dat de dividenden op heden betaalbaar zijn, en verklaart dat de respectieve vennoten derhalve een dividendvordering bekomen op de vennootschap als volgt :

.1- de heer 5ONCKHEERE Pol Karel Maurits, geboren te Varsenare op zes mei negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Torhoutse Steenweg 491, voor een netto; I_bedtagilletzi ,_na.Jnliouding_ Stan_sle_s__oerende.vond effirag_van-1.0%%_i ioepassjn9_ 3can_.attikel_S.37É

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

LGE NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK vAN KOOPHANDELTE

°p gRt)13AJ~NN 2014 GE)

TSBJ_Ap Degriffler,

Griffie

luilil ui~uiu mi

*1A035176

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MCNITEUR BE

'' 9 -01- 20

SCH STAR

3E LG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

W.I.B. 1992, zevenhonderdvijfenzestigduizend vijfhonderdnegentien euro zevenenzestig cent (C 765.519,67).

Onder meer gezien de onduidelijkheden in de fiscale wetgeving aangaande de tarieven van de roerende voorheffing, wordt uitdrukkelijk bepaald dat het netto-dividend vaststaand is. Het is de vennootschap die eventuele bijkomende belastingen op de dividenduitkering zal betalen en voor haar rekening zal nemen.

Voormelde bruto dividenduitkering moet in fiscaal opzicht aangerekend worden : in fiscaal opzicht op de belaste reserves zoals die per 31 december 2011 bestonden.

3. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door BDO BEDRIJFSREVISOREN Burgelijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA, kantoorhoudende te 8800 roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen kapitaalverhoging.

De enige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De besluiten van het verslag opgemaakt door BDO BEDRIJFSREVISOREN Burgelijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA, kantoorhoudende te 8800 roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA JONCKHEERE IR-ARCHITECTEN, bestaat uit de inbreng van de vordering die de enige vennoot zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van bruto 840.770,89 EUR en een kapitaalvermindering door opname van belaste reserves ten bedrage van 9.806,52 EUR wat resulteert in een vordering van netto 765.519,67 EUR, voor een inbrengwaarde van 765.519,67 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en het doorvoeren van de beschreven kapitaalvermindering, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.670 aandelen van de Burg. BVBA JONCKHEERE IR-ARCHITECTEN, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA JONCKHEERE IR-ARCHITECTEN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 28 oktober 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden ter griffie.

4. De vergadering beslooit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negentienduizend vijfhonderd tweeënzeventig euro veertig cent (C 19.572,40) om het kapitaal te brengen van achtduizend zevenhonderd drieënnegentig komma achtenveertig cent (C 8.793,48) op achtentwintigduizend driehonderd vijfenzestig euro achtentachtig cent (C 28.365,88), door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van duizend zeshonderdzeventig (1.670) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen een globale prijs van zevenhonderdvijfenzestigduizend vijfhonderdnegentien euro zevenenzestig cent (C 765.519,67), inbegrepen een uitgiftepremie van zevenhonderd vijfenveertigduizend negenhonderd zevenenveertig euro zevenentwintig cent (C 745.947,27), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze duizend zeshonderdzeventig (1.670) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

5. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is.

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven door de heer JONCKHEERE Pol, voormeld, die verklaart in te schrijven op alle duizend zeshonderdzeventiy_(1..670) nieuwe aanijelen,, hij, volledig_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



volstort door inbreng in natura voor een bedrag van zevenhonderdvijfenzestigduizend vijfhonderdnegentien euro zevenenzestig cent (¬ 765.519,67), inbegrepen een uitgiftepremie ad zevenhonderd vijfenveertigduizend negenhonderd zevenenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 745.947,27), zijnde het netto dividend welke toegekend aan de heer JONCKHEERE Pol, voortvloeiende uit de beslissing genomen in het tweede besluit.

De inschrijver heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap 'LJONCKHEERE IR-ARCHIrECTEN"

De aldus duizend zeshonderdzeventig (1.670) onderschreven aandelen worden, als volledig volstort, toegekend aan de heer JONCKHEERE Pol, voormeld, die aanvaardt;

6. De vergadering besloot een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zevenhonderd vijfenveertigduizend negenhonderd zevenenveertig euro zevenentwintig cent (¬ 745.947,27) om het kapitaal te brengen van achtentwintigduizend driehonderd vijfenzestig euro achtentachtig cent (¬ 28.365,88) op zevenhonderd vierenzeventigduizend driehonderd dertien euro vijftien cent (¬ 774.313,15) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

7. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is.

8. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals verder vermeld.

9. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

1. De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt JONCKHEERE IR-ARCHITECTEN.

2. De zetel is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 134/3.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd vierenzeventigduizend driehonderd dertien euro vijftien cent (¬ 774.313,15).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderdtwintig (2.420) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizendvierhonderdtwintigste (1/2.420SCe) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars. Ais zelfstandige mandataris van de vennootschap kunnen de vereffenaars enkel natuurlijke personen zijn, gemachtigd om het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven op de Tabel.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, dan wordt/worden de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is / zijn beschouwd als vereffenaar(s).

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op de tabel van de Orde van architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder, de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden, beschikt de vennootschap over een termijn van (6) maanden om zich in regel te stellen. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt, moet binnen de termijn van zes (6) maanden een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist over de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Uitsluitend architecten zullen beslissingen nemen en handelingen stelten in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, vermeld worden.

Elke architectuurovereenkomst vermeldt de identiteit van de architect-vennoot, belast met de architectuuropdracht, die echter steeds in naam en voor rekening van de vennootschap-architect optreedt.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze gevolmachtigden dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerders volmachten verfenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



mod 11.1

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN,' met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdend met de wettelijke en deontologische regels van de Orde van Architecten:

A. Het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn om het beroep van architect uit te oefenen; het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

B. Het uitvoeren en opmaken van studies, ontwerpen, plannen en aanvragen voor de realisatie van bouwwerken en aanverwante, binneninrichting, stedenbouwkundige en landschapsprojecten en ruimtelijke ordening, en de controles op deze werken;

C. Het verrichten van materieel werk dat voortvloeit uit bouwkundige opdrachten, met onder meer tekenwerk, plannen, visualisaties, coördinatie en de uitvoering van de hieruit voortvloeiende lastgevingen;

D. Het uitvoeren van de functie van veiligheidscoördinator;

E. Het uitvoeren van EAP, EPB en EPC verslaggeving;

F. Het verlenen van diensten die verband houden met de uitoefening van het beroep van architect, zoals onder meer het uitvoeren van concept- en rentabiliteitsstudies, verkeerskunde, facilitymanagement, projectmanagement, opmetingen, topografie, expertises, milieuvergunningsaanvragen, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die onverenigbaar zijn met de uitoefening van het beroep van architect;

G. Het uitvoeren en opmaken van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken, zoals electriciteit, sanitair, verwarming, verlichting, verluchting, akoestiek;

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Bij de hierna onder deel II opgenomen bepalingen dient rekening te worden gehouden met het feit dat gelet op de verplichte burgerlijke aard van de vennootschap, het maatschappelijk doel geen daden van koophandel mag omvatten, tenzij deze duidelijk ondergeschikt en bijkomstig zijn aan het burgerlijk hoofddoel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect. De hierna vermelde bepalingen dienen dan ook in die geest te worden geïnterpreteerd. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. Gezien, volgens artikel 6 van de Wet van 20 februari 1939 en artikel 10 van het Reglement van Beroepsplichten, het beroep van aannemer van openbare of private werken onverenigbaar is met het beroep van architect, dienen alle termen als "bouw" en "verbouwing" te worden geïnterpreteerd dat de vennootschap dit doet in de hoedanigheid van bouwheer dan wel als diens mandataris.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen of participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten, op voorwaarde .

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

D. Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en op welke wijze ook, is mogelijk op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van uitsluitend professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap niet onverenigbaar is met het beroep van architect.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, behoudens de wettelijke of deontologische beperkingen; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar

bestuur:ders..)._en_.kan_.alle_.kosten_.maken_.,en_investeri ige n _doe n__die. _zij _nadig__of wenselijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

~ k ~

mod 11.1

acht. Hoewel de vennootschap bevoegd is om financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden: het gebeurt op een niet commerciële wijze, volgens het beheer van een goed huisvader en de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel-of een gedeelte van haar maatschappelijk doel, op voorwaarde dat deze tussenkomt of deelneming van uitsluitend professionele aard is en het doei en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers, en met architectenvennootschappen.

10. Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen warden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elke architect-vennoot kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen, waarvan hij zelf de agenda vaststelt.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, . L

,

m'A 11.i

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CLEMMENS ACCOUNTANTSKANTOOR, kantoor houdende te 8200 Berugge (Sint-Andries), Pieter de Conincklaan 33, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Meester Sophie Delaere, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.08.2013, NGL 30.08.2013 13506-0124-015
24/05/2013
ÿþ hrtod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11

Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbla

111U121!1111

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op: 0 8 ME! 2013

GM' " .,e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0829.951.695

JONCKHEERE 1R-ARCHITECTEN

Burgerlijke vennootschap o . v. v.

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Koningin Astridlaan 134/5, 8200 Brugge

: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Verslag van de zaakvoerder van 6 mei 2013

Volgende beslissing wordt met éénparigheid van stemmen genomen:

- De zaakvoerder beslist met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de

vennootschap te verplaatsen van Brugge, Koningin Astridlaan 134/5 naar Brugge,

Koningin Astridlaan 134/3, en dit vanaf 6 mei 2013.

Gedaan te Brugge op 6 mei 2013

de heer Jonckheere Pol voorzitter

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.07.2012, NGL 12.07.2012 12282-0588-017
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.08.2015, NGL 31.08.2015 15504-0277-014

Coordonnées
JONCKHEERE IR-ARCHITECTEN

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 134, BUS 3 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande