JONCKHEERE TINA

Société en commandite simple


Dénomination : JONCKHEERE TINA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 632.779.203

Publication

07/07/2015
ÿþl'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

15 6 1B*

Ondernerningsnr ; b C3Z . 775..203 Benaming

(voluit) :Jonckheere Tina CommV Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap Zetel : Gistelsesteenweg 84, 8460 Westkerke Onderwerp akte ; oprichting

Op datum van 15/06/2015 zijn samengekomen,

.4

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 6 JUN 2015

Gent Afdeling

d ostendc

e griffiear

Mevrouw JONCKHEERE TINA , geboren te Menen op zevenentwintig mei negentienhonderdtachtig

(2710511980) en wonende te 8460 Westkerke,

Gistelsesteenweg 84.

De Heer DEKETELAERE JEFFRY, geboren te Gastel op acht augustus negentienhonderdeenenzeventig;

(07/08/1971) en wonende 8470 Moere, Provincieweg

95,

Genoemden verschijners zijn overeengekomen, een gewone commanditaire vennootschap, als volgt op te richten.

STATUTEN

Artikel 1. Naam

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap, met de benaming "Jonckheere Tina Comm.V. ".

Artikel 2, Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Gistelsesteenweg 84, 8460 Westkerke. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats bij gewoon besluit van de zaakvoerder die de bevoegdheid heeft; om de zetelwijziging bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van, derden

Het thuisverplegen, verzorgen, helpen, adviseren zowel op medisch als op sociaal gebied van behoeftige

personen en dit enerzijds voor rekening van voornoemde personen en anderzijds voor rekening van derden.

Het verzekeren van bezoldigde ambulancedienst.

Het vervullen van alle andere taken welke behoren tot het domein van de ge-

zondheidsopvoeding en voorlichting zoals het uitgeven van tijdschriften, het organiseren van voordrachten,'

het uitbouwen van een gezondheidstehuis of

rusthuis in samenwerking met meerdere disciplines (artsen, kinesisten, diëtisten,

enz...).

Het vervoeren van zieken en organiseren van bijscholing en

Het uitoefenen van medische pedicure en manicure.

Het verlenen van diensten en het verstrekken van hulp aan zorgbehoevenden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

gehandicapten en andersvaliden.

Zij mag tevens alle navolgende handelingen verrichten, zoals aan- en verkoop,

huren en verhuren van allerlei medisch materiaal of instrumenten in verband met

verpleging van zieken, alsmede alle materialen voor dergelijke verpleging, dit alles

in de meest ruime betekenis van het woord en zonder enige beperking.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen,

Alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen verlenen voor leningen toegestaan aan derden. Zich borg stellen tot waarborg van eigen of door derden aangegane verbintenissen onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doei of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, deelname, samenwerking, fusie, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar doel te bevorderen, zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5. Kapitaal -- Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500 ¬ (vijfhonderd euro), vertegenwoordigd door 500 aandelen zonder vermelding van nominale waarde en is als volgt onderschreven

" Jonckheere Tina 499 euro (499 aandelen)

" Deketelaere Jeffry 1 euro (1 aandeel)

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort op bankrekening BE60 1030 3966 3570

Artikel 6. Beherende en stille vennoten

Mevrouw Jonckheere Tina is de hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt de beherende vennoot genoemd. De Heer Deketelaere Jeffry is stille vennoot en draagt verder niet bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van zijn inbreng. De stille vennoot stelt geen enkele daad van bestuur maar zal het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 7, Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één niet - statutaire zaakvoerder, Mevrouw Jonckheere Tina , dle voor de ganse duur van de vennootschap wordt benoemd. Haar mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van de financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is het éénparig akkoord van alle vennoten vereist.

Artikel í3. Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slecht overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft,

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap. Wanneer geen der vennoten wenst gebruikt te maken van inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde vermits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9. Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10. Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement en zal afgesloten worden op 30 september 2016.

Artikel 11. Winstverdeling

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden verdeeld hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12. Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding ais deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13. Jaarvergadering  Bijzondere Algemene Vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand maart om 18 u op de maatschappelijke zetel, en dit voor de eerste keer in maart 2017,

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van : de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder, het instellen van de vennootschapsvordering tegen hen of het verlenen van kwijting.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, met name om te besluiten tot benoeming van de zaakvoerder, tot vervroegde ontbinding van de vennootschap, in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het geplaatst kapitaal, de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal door besluit van de zaakvoerders, de aflossing van het kapitaal, wijziging van het doel, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders, die één vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De zaakvoerder kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten samenroepen, Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden, De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of in zijn afwezigheid door een aangestelde van de Algemene Vergadering via gewone meerderheid der stemmen. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, doch mits aanwezigheid van de zaakvoerder(s). Is deze niet aanwezig, dan kan een tweede vergadering belegd worden, die beraadslaagt en besluit, ook al is de zaakvoerder afwezig. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen en mits instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s). Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De buitengewone algemene vergadering kan over een statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de algemene vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en mits aanwezigheid van de zaakvoerder(s). Is het genoemde quorum niet bereikt of is geen zaakvoerder aanwezig, dan is de nieuwe bijeenroeping nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal en ongeacht de afwezigheid van de zaakvoerder(s).

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierden van de stemmen' verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s).

Artikel 14. Ontbinding -- Vereffening

ln geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na de sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Opgemaakt op 15/06/2015 in vijf exemplaren waarvan elke vennoot verklaart één origineel te hebben ontvangen, de volgende exemplaren zijn bestemd voor de registratie en neerlegging van de statuten.

Oprichter/zaakvoeder Oprichter/stille vennoot

Jonckheere Tina Deketelaere Jeffry



F

i

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

5, 22



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JONCKHEERE TINA

Adresse
GISTELSESTEENWEG 84 8460 WESTKERKE

Code postal : 8460
Localité : Westkerke
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande