JONCKHEERE VANPARYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JONCKHEERE VANPARYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.648.893

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 23.04.2014 14097-0468-009
26/09/2014
ÿþI,

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

ira na neerlegging ter gri

II !tliM1011 111111

me van l'aïe'

r NFFRGFr F11

UR BEL Griffie Rechtbank Koophandel

19- 201f 3E 1 2 SEP 2014

sTAATo Gent Ageing Brugge

--)d 1 -1 De gefier

.A.



WIONIT

19,-

BELGISCH

Ondernerningsnr ; 0810.648.893

Benaming

(voluit) Jonckheere - Vanparys

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Flillestraat 37 8020 Ruddervoorde

(volledig adres)

Onde

Bij beslissin de maatecbapp

Oude Gen

eere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Ciao Jan Zaakvoer

113 8000 Brugge

wijziging maatschappelijke zetel

de zaakvoerder dd I september 2014, om 14 uur, gehouden ten maatschappelijke zetel, is zetel met ingang van 1 september 2014 om 08 uur, verplaatst naar:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

22/10/2013
ÿþ1

M d Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste Ni, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

llIII~VVIn~IV'VhN~l~ll~I

*13160393

Ondernemingsnr : 0810.648.893

Benaming

(voluit) : Jonckheere - Vanparys

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burg 7 Torhout 8820

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder dd 09 augustus 2013, om 14 uur, gehouden ten maatschappelijke zetel, is de maatschappelijke zetel met ingang van 12 augustus 2013 om 08 uur, verplaatst naar :

Hillestraat 37 Oostkamp (Ruddervoorde) 8020

Klaus Jonckheere

Zaakvoerder

tr l~ii"i"i~~ vcn ¬ :v`

rechtbank vail ' xtr r_ ZA'. Brugge  af F-, ,, ."

. .,

op 1 1 2013

20/03/2013
ÿþ háod WAN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JII!mI~IIIN~IIUIII

3095 39

be, g 6i Ste

i fll

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0810.648.893

Benaming

(voluit) : KLAUS HOUSING

(verkort) :

Rechtsvorm: Coommánditaire vennootschap

Zetel : Burggraaf Henri De Spoelbergdreef 11, 9831 Deurle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Omvorming Comm.V. in een BVBA

Uit een akte verleden voor Annelles Vanquathem, geassocieerd notaris met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis), op twintig februari tweeduizend en dertien, houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap " KLAUS HOUSING", waarvan de zetel gevestigd is te 9831 Deurle, Burggraaf Henri de Spoelbergdreef 11, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING  VERSLAGGEVING

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8820 Torhout, Burg 7. De vergadering beslist vervolgens dat de statuten van de vennootschap hiermee in overeenstemming zullen gebracht worden.

TWEEDE BESLISSING -- NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen naar "Jonckheere Vanparys", De vergadering beslist vervolgens dat de statuten van de vennootschap hiermee in overeenstemming zullen gebracht worden.

DERDE BESLISSING - DOELSWIJZIGING

De voorzitter legt een staat van actief en passief voor gedateerd op 30 november 2012 en een verslag van de zaakvoerder van 6 februari 2013.

1/ De vergadering beslist het bestaande doel van de vennootschap te vervangen door:

"De vennootschap heeft tot doel:

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1,Het optreden ais vastgoedmakelaar en vastgoedbemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil,' verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen. Het beheer van gebouwen en verlenen van alle mogelijke diensten voor het behoorlijk functioneren van gebouwen, het waarnemen van mandaat als syndicus. Het optreden als vastgoedpromotor, handel in vastgoed, verkaveling, sleutel op de deur, projectontwikkeling. Alle diensten inzake vastgoedexpert, zoals schatten, plaatsbeschrijving', en schaderegeling.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verachtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,: erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

3.De uitbating van een welnesscenter en aanverwante activiteiten. Dit omvat onder meer de uitbating van een centrum met sauna's, zonnebanken, fitness, Turks bad, jacuzzi, zwem- en bruisbaden. Tevens de verkoop van dranken, snacks en bereide maaltijden, al dan niet ter plaatse bereid, voor verbruik ter plaatse of om mee te nemen.

4.De uitbating van een 'Bed & Breakfasf-faciliteit.

5.De uitbating van een feestzaal.

6.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge 1 7.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

8.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

9.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

10.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

11.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

2i De vergadering beslist de statuten van de vennootschap met deze doelswijziging in overeenstemming te brengen.

3i De vergadering verklaart dat de formaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld. De zaakvoerder heeft de voorgestelde doelswijziging omstandig verantwoord in een verslag dat in de agenda vermeld werd. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lectuur van voormeld verslag.

VIERDE BESLISSING - KAPITAALSVERHOGING

A. De vergadering beslist een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeventienduizend zeshonderd euro

(¬ 17.600,00) om het aldus te brengen van duizend euro

(¬ 1.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00), met creatie van honderd zesenzeventig nieuwe aandelen,

Deze kapitaalsverhoging geschiedt door inbreng in speciën.

Aangezien de twee enige vennoten in gelijke mate zullen inschrijven op de kapitaalverhoging wordt er beslist dat er geen uitgiftepremie zal moeten betaald worden,

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening bij de BNP PAR1BAS FORT1S met nummer 001-6915880-50, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door de financiële instelling op 19/02/2013, dat in het dossier zal worden bewaard.

Deze inschrijving en storting gebeurde als volgt

-Door de heer JONCKHEERE Klaus, voornoemd, voor een som van achtduizend achthonderd euro volledig volstort.

-Door mevrouw VANPARYS Guénaël, voornoemd, voor een som van achtduizend achthonderd euro volledig volstort.

De vergadering verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de inbreng volledig werd volstort.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van 176 nieuwe aandelen met een nominale waarde van 100 euro per aandeel, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengende vennoten, toegekend als volgt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Aan de heer JONCKHEERE Klaus, voornoemd, 88 nieuwe aandelen,

- Aan mevrouw VANPARYS Guénaël, voornoemd, 88 nieuwe aandelen,

De aanwezige vennoten verklaren zich akkoord met deze inschrijving op de nieuwe aandelen,

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

B, Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging:

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt werd zodat het

kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186).

C. De vergadering beslist vervolgens dat de nominale waarde der aandelen wordt afgeschaft en dat deze voortaan een fractiewaarde zullen hebben van elk 11186ste van het kapitaal.

D. De vergadering beslist gelet op voorgaande beslissingen dat de nieuwe tekst der statuten hiermee in overeenstemming zal worden gebracht.

VIJFDE BESLISSING  VERLENGING BOEKJAAR

1 1 De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van ieder jaar.

21 Dienvolgens besluit de vergadering dat statuten hieraan zullen aangepast worden.

3/ De vergadering besluit het lopend boekjaar te verlengen zodat dit boekjaar dat op één juli tweeduizend en twaalf begonnen is, zal lopen tot dertig september tweeduizend en dertien.

ZESDE BESLISSING -- DATUM JAARVERGADERING

11 De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zef gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om tien uur.

21 Dienvolgens besluit de vergadering dat de statuten hiermee in overeenstemming zullen gebracht worden. 3/De vergadering besluit hierbij de eerstvolgende jaarvergadering te houden op de eerste vrijdag van de maand maart in tweeduizend en veertien om tien uur.

ZEVENDE BESLISSING - VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, Peter Vandewalle, BDO Bedrijfsrevisoren, te Roesalare, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 november 2012.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per 30 november 2012 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De besluiten van het verslag van de revisor Peter Vandewalle van BDO Bedrijfsrevisoren te Roeselare, luiden als volgt:

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 november 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Comm.V KLAUS HOUSING werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 1.101,69 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Het netto-actief is 18.550,00 EUR  1.101,69 EUR _ 17.448,31 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Het netto-actief is 6.200,00 EUR  1.101,69 EUR _ 5.098,31 EUR kleiner dan het volgestort minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Zelfs ais de vennootschap die zich omzet een netto-actief heeft dat kleiner is dan het geplaatst kapitaal en het volgestort minimumkapitaal voorzien door het Wetboek van vennootschappen, dan kan de omzetting plaatsvinden. Terzake moet echter worden gewezen op het specifieke risico dat eruit voortvloeit, met name onder meer de eventuele aansprakelijkheid van de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap (artikel 785 wetboek van vennootschappen) en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikel 333 Wetboek van vennootschappen). Voorafgaandelijk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 17.600,00 EUR om het te brengen van 1.000,00 EUR op 18.600,00 EUR, door een inbreng in geld. Daaruit volgt dat voormelde risico's zich niet zullen voordoen als de kapitaalverhoging van 17.600,00 EUR wordt gerealiseerd voor de omzetting.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Comm.V KLAUS HOUSING in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 4 februari 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA"

ACHTSTE BESLISSING- OMZETPING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0810.648.893 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 november 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de hierboven vermelde personen gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen reeds onder hen bestond, onder de juridische vorm van een gewone commanditaire vennootschap;

NEGENDE BESLISSING  AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst ais volgt luidt:

TITEL I : BENAMING ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1.Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt Jonckheere - Vanparys,

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aanspra-'kelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te 8820 Torhout, Burg 7,

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, blj eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten, Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel;

iI.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het optreden ais vastgoedmakelaar en vastgoedbemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen. Het beheer van gebouwen en verlenen van alle mogelijke diensten voor het behoorlijk functioneren van gebouwen, het waarnemen van mandaat als syndicus. Het optreden als vastgoedpromotor, handel in vastgoed, verkaveling, sleutel op de deur, projectontwikkeling. Alle diensten inzake vastgoedexpert, zoals schatten, plaatsbeschrijving en schaderegeling.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht .,), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3.De uitbating van een welnesscenter en aanverwante activiteiten. Dit omvat onder meer de uitbating van een centrum met sauna's, zonnebanken, fitness, Turks bad, jacuzzi, zwem- en bruisbaden. Tevens de verkoop van dranken, snacks en bereide maaltijden, al dan niet ter plaatse bereid, voor verbruik ter plaatse of om mee te nemen.

4.De uitbating van een 'Bed & Breakfasr-faciliteit.

5.De uitbating van een feestzaal,

6.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

7.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

8.Het waarnemen van bestuursopdrachten en --mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

9.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

10.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen,

1 , ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardlg, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels bepaald in Artikel 24 van de statuten; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

TITEL Il ; KAPITAAL AANDELEN AANSPRAKELIJKHEID

Artikel 5.Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO

(¬ 18.600,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL III ; ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot

telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 13, Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 17, Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

AFDELING 2 - BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 27, Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Á , ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat ais zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger

neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand

aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 28. Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 29. Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

TITEL 1V : BOEKJAAR - JAARREKENINGEN -WINSTVERDELING.

Artikel 31. Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, I ° van

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 32. Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

TITEL V : ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 34. Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in Artikel 24 van de statuten,

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-'gen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 35. Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering

4 " i

van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de In omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden óm die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. ln dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

TITEL VI : BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

TIENDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder, en met name van de heer JONCKHEERE Klaus Pieter Lieven, geboren te Gent op tien mei negentienhonderd vierentachtig, wonende te 8480 Ichtegem, Aartrijkestraat 118, en besluit tevens dat de kwijting die zal gegeven worden door de eerstkomende jaarvergadering aan de zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eveneens zal gelden als kwijting voor de ontslagnemende zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid.

ELFDE BESLISSING

De vergadering besluit tevens, nu de nieuwe statuten zijn vastgesteld en de omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is verwezenlijkt, over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerder.

Na beraadslaging besluit de vergadering te benoemen tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

De heer JONCKHEERE Klaus Pieter Lieven, geboren te Gent op tien mei negentienhonderd vlerentachtig, wonende te 8480 Ichtegem, Aartrijkestraat 118, die uitdrukkelijk verklaart dit mandaat te aanvaarden,

De zaakvoerder zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

TWAALFDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

DERTIENDE BESLISSING - VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale: en diverse administraties, aan Bvba Cnockaert & Salons, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor beredeneerd analytisch uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Francis Moeykens met zetel te

8310 Brugge (Sint-Kruis)

Bijlagen

-Expeditie van de akte

-Verslag bestuursorgaan met staat van actief en passief

-Verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor=

behouden

aan het

8etgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JONCKHEERE VANPARYS

Adresse
HILLESTRAAT 37 8020 RUDDERVOORDE

Code postal : 8020
Localité : Ruddervoorde
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande