JONGEREN & DIVERSITEIT, AFGEKORT : J & D

Association sans but lucratif


Dénomination : JONGEREN & DIVERSITEIT, AFGEKORT : J & D
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 834.305.017

Publication

28/11/2011
ÿþbe

a

& 5t<

f IIf1 f1l fI1 1110111 1 11f II fi 10

*11179035*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I111

NEERGELEGD

16. 11. 1011

EI PC -iTBANK KOOPHANDEL1 te KORTRIJK

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : g zl , o , 0.'41

Benaming

(voluit): Jongeren & Diversiteit

(verkort) : J&D

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lindestraat 12 8790 Waregem

Onderwerp akte : Wijziging statuten,benaming en ontslaan raad van bestuur

Uittreksel uit de notulen van de Statutaire Algemene Vergadering d.d. 18 october 2011

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tussen ondergetekenden

Kasmi Saloua 03109/1988 Waregem

Arroudi Zouhira 08/08/1991 Waregem

Seyns Natasja 22/05/1974 Waregem

Kasmi Nourreddine 04/12/1960 Berkane

Benziyane Jamal 5/01/1973 Marokko

Ettijrini M'Hamed 1948 Marokko

Kasmi Brahim 12/091971 Fassir

Mansouri Mustapha 20/02/1974 Berkane

Mansouri Mohamed 23/01/1977 Berkane

Amarir EL Housseini 1958 Marokko

Mansouri Soufyane 22/03/1983 Berkane

Arroudi Mohammed 01/02/1971 Marokko

wordt overeengekomen de statuten en de benaming te wijzigen en nieuw raad van bestuur te vormen

overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002. Hoofdstuk I. Benaming, zetel en doel

Artikel 1

De vereniging draagt de naam "Socio-cultureel integratiecentrum", en is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Lindestraat 12, 8790 Waregem, gelegen in het gerechtelijk; arrondissement Kortrijk. De zetel kan binnen het gerechtelijke arrondissement gewijzigd worden bis eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 3

Het doel van de vereniging is werken aan een samenleving die positief omgaat met diversiteit en met de gevolgen van migratie en waarin mensen die behoren tot een etnisch culturele minderheid volwaardig: participeren aan het maatschappelijk leven. De vereniging levert inspanningen en zet middelen in om de eigen' organisatie te diversifiëren en te interculturaliseren en een grotere waaier aan volwassenen te bereiken.

De vereniging wil ook deJongeren een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden, kansen op ontplooiing en: maatschappelijke versterking aan te reiken, het sociaal weefsel tussen jongeren en de lokale samenleving te: versterken door hun maatschappelijk engagement te stimuleren. De vereniging wil opkomen voor een open,' tolerante, sociale en warme samenleving waarbij de zelfredzaamheid en emancipatorische processen van de: jongeren warden bevorderd en waarbij het algemeen maatschappelijk belang en gemeenschapsvorming centraal staan.

Hiertoe zal de jeugdwerking een instuif- en ontmoetingsruimte opriohten en beheren, en deze doelstellingen',

" realiseren door onder meer recreatieve, vormende, culturele, sociale en sportieve activiteiten te ontplooien.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

~f& Hoofdstuk Il. Leden

Artikel 4

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden en niet aan de toegetreden leden. De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten en het huishoudelijk reglement. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

Artikel 5

Beslissingen over de toetreding van werkende leden behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. Werkend lid is wie zich mee inzet in de jeugdwerking voor de realisatie van de doelstellingen. Het huishoudelijk reglement concretiseert de voorwaarden van dit engagement en de wijze van kandidaatstelling.

Werkende leden die niet langer voldoen aan de voorwaarden gesteld in het huishoudelijk reglement worden als ontslagnemend beschouwd.

Artikel 6

Het bedrag van de jaarlijkse bijdragen van de toegetreden leden wordt bepaald door de raad van bestuur.

Het maximum van deze bijdrage is vastgesteld op 150 euro.

Hoofdstuk Ill. Algemene vergadering

Artikel 7

De algemene vergadering heeft de bevoegdheden opgesomd in artikel 4 van de wet van 27 juni 1921:

" de wijziging van de statuten;

" de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

" de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

" de ontbinding van de vereniging;

" de uitsluiting van een werkend lid;

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

" alle gevallen waarin de statuten dat vereisen;

Artikel 8

De jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben in de loop van de eerste semester. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens wanneer de raad van bestuur dit noodzakelijk acht of wanneer ten minste één vijfde van de leden van de algemene vergadering erom vraagt.

Artikel 9

De bijeenroeping gebeurt elektronisch, tenzij het lid uitdrukkelijk vraagt dit per telefonische oproep of sms te ontvangen, en dit tenminste 8 dagen voor de dag van de vergadering. Deze uitnodiging bevat de datum, plaats en agenda van de vergadering. Elk voorstel dat ondertekend is door 1120e van de leden voorkomend op het ledenregister wordt op de agenda geplaatst.

Artikel 10

De algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda staan, wanneer 2/3 van de

aanwezige leden of vertegenwoordigde leden daarmee akkoord gaan.

Artikel 11

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of in geval van

afwezigheid van de voorzitter, door een gevolmachtigde bestuurder.

Artikel 12

Elk lid mag zich op de algemene vergadering door een ander lid laten vertegenwoordigen via een

schriftelijke volmacht.

Artikel 13

De algemene vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Haar beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Beslissingen over de wijziging van de statuten, uitsluiting van een lidmedewerker of vrijwillige ont-ibinding van de vereniging gebeuren volgens de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, en niet volgens de gewone meerderheid waarvan in het eerste lid sprake.

Artikel 14

Toegetreden leden mogen als waarnemer de algemene vergadering bijwonen en mogen zich tot de vergadering richten mits toestemming van de voorzitter. Externen kunnen als waarnemer door de raad van bestuur worden uitgenodigd op de algemene vergadering als dit in het belang van de vzw is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 15

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in notulen die worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Deze notulen zijn ter inzage op de maatschappelijke zetel van de vereniging. De bekendmaking van de besluiten wordt vastgesteld in het binnenhuisreglement.

Een uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering kan door de raad van bestuur worden verstrekt aan elke derde die aantoont dat hij er belang bij heeft.

Hoofdstuk IV. Raad van bestuur

Artikel 16

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minimum 3 leden. De bestuurders handelen

als college. Zij worden eenvoudige meerderheid van stemmen benoemd door de algemene vergadering voor

een termijn van 4 jaar. De wijze van kandidatuurstelling en verkiezing wordt opgenomen in het

binnenhuisreglement. Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd.

Artikel 17

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of als deze afwezig is, door een door de raad van bestuur gevolmachtigde bestuurder. ledere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen

Artikel 18

De raad van bestuur kan ten allen tijde ontslagen worden door de algemene vergadering, die daarover beslist met een gewone meerderheid van de stemmen. Iedere bestuurder kan zelf ontslag nemen via schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter of door een aankondiging op de raad van bestuur waarvan akte moet genomen warden. De volgende algemene vergadering zal dit ontslag moeten bekrachtigen.

Artikel 19

De raad van bestuur vergadert minstens viermaal per jaar en zo vaak als nodig, op bijeenroe-ping van de voorzitter of plaatsvervanger. Hij kan slechts geldig beslissen wanneer de meerderheid van de leden aanwezig is. Zijn beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van de stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

Artikel 20

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen, die ondertekend worden door de voorzitter en een bestuurder. Het notulenboek ligt op de maatschappelijke zetel van de vzw ter inzage van de werkende leden.

Artikel 21

De raad van bestuur heeft alle bevoegdheden die niet wettelijk of statutair aan een ander orgaan van de vereniging zijn toegewezen. Hij kan bepaalde van deze bevoegdheden delegeren.

De raad van bestuur is onder meer bevoegd voor het inrichten van werkgroepen en adviesraden, het opstellen en wijzigen van het binnenhuisreglement, het aannemen van giften, het aanvaarden van werkende leden, het vaststellen van de jaarlijkse bijdrage van de toegetreden leden, het aangaan van hypothecaire leningen, het uitgeven van obligaties en het instellen van rechtsvorderingen.

Artikel 22

Bij gerechtelijke handelingen wordt de vereniging vertegenwoordigd door een door deze raad aangeduide

bestuurder. Bij buitengerechtelijke handelingen is de vereniging geldig verte-genwoordigd door de handtekening

van de voorzitter, van een ander lid van de raad van bestuur of van een gevolmachtigde.

Hoofdstuk V. Diversen

Artikel 23

Elk jaar legt de raad van bestuur de jaarrekening en begroting ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering, die hiermee kwijting verleent aan de bestuurders. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar. In afwijking hiervan begint het eerste boekjaar op datum van de ondertekening van deze overeenkomst om te eindigen op 31 december.

Artikel 24

Wijzigingen in de statuten worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door

de wel van 2 mei 2002.

.+

1'

t

MOD 2.2

Luftt B - Vervolg

Artikel 25

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd

door de wet van 2 mei 2002.

Hoofdstuk VI. Ontbinding

door-

bahouden dan het Befa`ach

Strem fe

Artikel 26

Bij vrijwillige ontbinding duidt de algemene

bevoegdheden.

vergadering een of twee vereffenaars aan en bepaalt hun



Artikel 27

Ingeval van ontbinding wordt het netto overblijvend actief overgemaakt aan een door de algemene

vergadering aangeduide vereniging,

Op dezelfde Algemene vergadering werden met eenparigheid van stemmen benoemd als bestuurders:

Mansouri Mohammed 23/01/1977 Berkane

Mansouri Soufyane 22/03/1983 Berkane

Benziyane Jamal 01/05/1973 Berkane

en deze bestuurders worden ontslaan:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Aansluitend op de Algemene vergadering heeft de Raad van bestuur met eenparigheid van stemmen beslist de functies als volgt vast te leggen:

Ahalli Jamel 02/12/1982 Waregem

Ahalli Taoufik 13/03/1983 Waregem Ettijrini Fatima 30/06/1988 Waregem

Mansouri Mohammed 23/01/1977 Berkane Mansouri Soufyane 22/03/1983 Berkane Kasmi Saloua 03/09/1988 Waregem Benziyane Jamal 01/05/1973 Berkane Seyns Natasja 22/05/1974 Waregem Arroudi Zouhira 08/08/1991 Waregem voorzitter bestuurder Secretaris penningmeester Ondervoorzitter Bestuurder

Opgemaakt te Waregem op 18 october 2011 Tekst

Op de laatste biz. var. buik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vartegenaroordigen

Verso " Naam ren hand?ekenino

18/03/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Luik B

Mao 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffe

Voor- behoudi aan he Belgisc Staatsbl

-7. 03. 2011

1 1-03- 2Jf1

HIBANK KOOPHANDEL KQRTRP(

riffie

MONITEUR BELG

Dl .ECT"ION NEERGELEGD

RE

" 1109295]*

BELGISCH STAATSES:

BESTUUR

I"

Ondernemingsnr : ee .3o

Benaming

(voluit) : Jongeren & Diversiteit

(verkort) : J&D

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lindestraat 12

Onderwerp akte : Oprichting vzw

Uittreksel uit de notulen van de Statutaire Algemene Vergadering d.d. 18 februari 2011

Tussen ondergetekenden

Ahalli Jamel 02/12/1982 Waregem

Ahalli Taouftk 13/3/1983 Waregem

Kasmi Saloua 03/09/1988 Waregem

Arroudi Zouhira 08/08/1991 Waregem

Seyns Natasja 22/05/1974 Waregem

Ettijrini Fatima 30/06/1988 Waregem

Kasmi Nourreddine 04/12/1960 Berkane

Zlailouh Mohamed 03/02/1972 Marokko

Benziyane Jamal 5/01/1973 Marokko

Saghir Benaissa 1958 Marokko

Ettijrini M'Hamed 1948 Marokko

Kasmi Brahim 12/091971 Fassir

Mansouri Mustapha 20/02/1974 Berkane

Ahalli Noureddine 1954 Izakiren

Kasmi Mohamed 10/01/1966 Fassir

Mansouri Mohamed 23/01/1977 Berkane

Amarir EL Housseini 1958 Marokko

wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de bepalingen

van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Hoofdstuk L Benaming, zetel en doel

Artikel 1

De vereniging draagt de naam "Jongeren & Diversiteit", afgekort "J&D", en is opgericht voor onbepaalde

duur.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Lindestraat 12, 8790 Waregem, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk. De zetel kan binnen het gerechtelijke arrondissement gewijzigd worden bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 3

Het doel van de vereniging is:

Jongeren een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden, kansen op ontplooiing en maatschappelijke versterking aan te reiken, het sociaal weefsel tussen jongeren en de lokale samenleving te versterken door hun maatschappelijk engagement te stimuleren. De vereniging wil opkomen voor een open, tolerante, sociale en warme samenleving waarbij de zelfredzaamheid en emancipatorische processen van de jongeren worden bevorderd en waarbij het algemeen maatschappelijk belang en gemeenschapsvorming centraal staan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

,r

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Hiertoe zal de jeugdwerking een instuif- en ontmoetingsruimte oprichten en beheren, en deze doelstellingen realiseren door onder meer recreatieve, vormende, culturele, sociale en sportieve activiteiten te ontplooien.

Daarnaast kan de vzw alle activiteiten ontplooien die bijdragen tot de verwezenlijking van deze doelstellingen, met inbegrip van winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de niet-winstgevende doelstellingen.

Hoofdstuk Il. Leden

Artikel 4

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden en niet aan de toegetreden leden. De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten en het huishoudelijk reglement. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

Artikel 5

Beslissingen over de toetreding van werkende leden behoren tot de bevoegdheid van de raad van bestuur. Werkend lid is wie zich mee inzet in de jeugdwerking voor de realisatie van de doelstellingen. Het huishoudelijk reglement concretiseert de voorwaarden van dit engagement en de wijze van kandidaatstelling.

Werkende leden die niet langer voldoen aan de voorwaarden gesteld in het huishoudelijk reglement worden als ontslag nem end beschouwd.

Artikel 6

Het bedrag van de jaarlijkse bijdragen van de toegetreden leden wordt bepaald door de raad van bestuur.

Het maximum van deze bijdrage is vastgesteld op 150 euro.

Hoofdstuk III. Algemene vergadering

Artikel 7

De algemene vergadering heeft de bevoegdheden opgesomd in artikel 4 van de wet van 27 juni 1921:

" de wijziging van de statuten;

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

" de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

-de ontbinding van de vereniging;

-de uitsluiting van een werkend lid;

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

" alle gevallen waarin de statuten dat vereisen;

Artikel 8

De jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben in de loop van de eerste semester. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens wanneer de raad van bestuur dit noodzakelijk acht of wanneer ten minste één vijfde van de leden van de algemene vergadering er om vraagt.

Artikel 9

De bijeenroeping gebeurt elektronisch, tenzij het lid uitdrukkelijk vraagt dit per telefonische oproep of sms te ontvangen, en dit tenminste 8 dagen voor de dag van de vergadering. Deze uitnodiging bevat de datum, plaats en agenda van de vergadering. Elk voorstel dat ondertekend is door 1/20e van de leden voorkomend op het ledenregister wordt op de agenda geplaatst.

Artikel 10

De algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda staan, wanneer 2/3 van de

aanwezige leden of vertegenwoordigde leden daarmee akkoord gaan.

Artikel 11

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of in geval van

afwezigheid van de voorzitter, door een gevolmachtigde bestuurder.

Artikel 12

Elk lid mag zich op de algemene vergadering door een ander lid laten vertegenwoordigen via een

schriftelijke volmacht.

Artikel 13

De algemene vergadering is geldig samengesteld ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Haar beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Beslissingen over de wijziging van de statuten, uitsluiting van een lidmedewerker of vrijwillige ontbinding van de vereniging gebeuren volgens de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, en niet volgens de gewone meerderheid waarvan in het eerste lid sprake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

Artikel 14

Toegetreden leden mogen als waarnemer de algemene vergadering bijwonen en mogen zich tot de vergadering richten mits toestemming van de voorzitter. Externen kunnen als waarnemer door de raad van bestuur worden uitgenodigd op de algemene vergadering als dit in het belang van de vzw is.

Artikel 15

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in notulen die worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Deze notulen zijn ter inzage op de maatschappelijke zetel van de vereniging. De bekendmaking van de besluiten wordt vastgesteld in het binnenhuisreglement.

Een uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering kan door de raad van bestuur worden verstrekt aan elke derde die aantoont dat hij er belang bij heeft.

Hoofdstuk IV. Raad van bestuur

Artikel 16

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minimum 3 leden. De bestuurders handelen als college. Zij worden eenvoudige meerderheid van stemmen benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van 4 jaar, en moeten bij benoeming minstens de helft leden tellen, die de leeftijd van 30 jaar nog

niet bereikt hebben. De wijze van kandidatuurstelling en verkiezing wordt opgenomen in het

binnenhuisreglement. Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd.

Artikel 17

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of als deze afwezig is, door een door de raad van bestuur gevolmachtigde bestuurder. Iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen

Artikel 18

De raad van bestuur kan ten allen tijde ontslagen worden door de algemene vergadering, die daarover beslist met een gewone meerderheid van de stemmen. iedere bestuurder kan zelf ontslag nemen via schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter of door een aankondiging op de raad van bestuur waarvan akte moet genomen worden. De volgende algemene vergadering zal dit ontslag moeten bekrachtigen.

Artikel 19

De raad van bestuur vergadert minstens viermaal per jaar en zo vaak als nodig, op bijeenroe-ping van de voorzitter of plaatsvervanger. Hij kan slechts geldig beslissen wanneer de meerderheid van de leden aanwezig is. Zijn beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van de stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

Artikel 20

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen, die ondertekend worden door de voorzitter en een bestuurder. Het notulenboek ligt op de maatschappelijke zetel van de vzw ter inzage van de werkende leden.

Artikel 21

De raad van bestuur heeft alle bevoegdheden die niet wettelijk of statutair aan een ander orgaan van de vereniging zijn toegewezen. Hij kan bepaalde van deze bevoegdheden delegeren.

De raad van bestuur is onder meer bevoegd voor het inrichten van werkgroepen en adviesraden, het opstellen en wijzigen van het binnenhuisreglement, het aannemen van giften, het aanvaarden van werkende leden, het vaststellen van de jaarlijkse bijdrage van de toegetreden leden, het aangaan van hypothecaire leningen, het uitgeven van obligaties en het instellen van rechtsvorderingen.

Artikel 22 "

Bij gerechtelijke handelingen wordt de vereniging vertegenwoordigd door een door deze raad aangeduide

bestuurder. Bij buitengerechtelijke handelingen is de vereniging geldig verte-genwoordigd door de handtekening

van de voorzitter, van een ander lid van de raad van bestuur of van een gevolmachtigde.

Hoofdstuk V. Diversen

Artikel 23

Elk jaar legt de raad van bestuur de jaarrekening en begroting ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering, die hiermee kwijting verleent aan de bestuurders. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar. In afwijking hiervan begint het eerste boekjaar op datum van de ondertekening van deze overeenkomst om te eindigen op 31 december.

"

MOO 2.2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Artikel 24

Wijzigingen in de statuten worden geregeld overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door

de wet van 2 mei 2002.

Artikel 25

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd

door de wet van 2 mei 2002.

Hoofdstuk VI. Ontbinding

Artikel 26

Bij vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering een of twee vereffenaars aan en bepaalt hun

bevoegdheden.

Artikel 27

Ingeval van ontbinding wordt het netto overblijvend actief overgemaakt aan een door de algemene

vergadering aangeduide vereniging,

Op dezelfde Algemene vergadering werden met eenparigheid van stemmen benoemd als bestuurders:

Ahalli Jamel 02/12/1982 Waregem Ahalli Taoufik 13/03/1983 Waregem Kasmi Saloua 03/09/1988 Waregem Arroudi Zouhira 08/08/1991 Waregem Seyns Natasja 22/05/1974 Waregem Ettijrini Fatima 30/08/1988 Waregem

Aansluitend op de Algemene vergadering heeft de Raad van bestuur met eenparigheid van stemmen beslist de functies als volgt vast te leggen:

Ahalli Jamel 02/12/1982 Waregem voorzitter

Ahalli Taoufik 13/03/1983 Waregem bestuurder

Kasmi Saloua 03/09/1988 Waregem bestuurder

Arroudi Zouhira 08/08/1991 Waregem penningmeester

Seyns Natasja 22/05/1974 Waregem Secretaris

Ettijrini Fatima 30/06/1988 Waregem Bestuurder

Opgemaakt te Waregem op 18 februari 2011 Tekst

Getekend door de voorzitter

Jamel Ahalli

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JONGEREN & DIVERSITEIT, AFGEKORT : J & D

Adresse
LINDESTRAAT 12 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande