JOPO BETON

Divers


Dénomination : JOPO BETON
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 839.905.281

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 24.03.2014, NGL 31.03.2014 14080-0421-011
30/09/2014
ÿþfor

Mar 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0839.905.281

Benaming

(voluit) : JOPO BETON

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: KRIEKESTRAAT 61, 8480 EERNEGEM

Onderwerp akte ; WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de bijzondere algemene vergadering van BVBA Jopo Beton, gehouden op de maatschappelijke zetel op 7 augustus 2014 werd beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Molenkotstraat 5, 8470 Moere.

P i LER et E. LEGD

Griffie Echtbank Koophandel

2014

Gent Afdarrosten

Dn crriffier

111 1111 1111.1i 11.111)1 11,11)11 1111

Zaakvoerder Follet Joachim

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 24.03.2013, NGL 03.04.2013 13081-0478-011
14/10/2011
ÿþMe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neuergere9c1 tUi 9nft. Q WA all

r;.,:~

J 1

l

11111

*11155448*

rechtbe,nk van koophandel Brugge - afdeling te Ouatent»

op 4 4 OKT. 7011

Ondernemingsnr : ~ 30 Benaming

(voluit): JOPO Beton

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8480 Ichtegem-Eernegem, Kriekestraat 61

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Eveline De Vlieger, te Ichtegem, op 29 september 2011, dat :

De heer POLLET Joachim Emiel, geboren Brugge op 14 augustus 1987, wonende te 8480 Ichtegem Eernegem, Kriekestraat 61, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam «JOPO Beton» heeft opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8480 Ichtegem-Eemegem, Kriekestraat 61.

*Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ )

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/100 ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt door

-door de heer Joachim POLLET in geld ingeschreven op 100 aandelen, volstort voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ )

Totaal: 100 aandelen.

*De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE24 1030 2647 8038 bij Landbouwkrediet Ag Gistel, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 september 2011 afgeleverd bankattest.

Het kapitaal is volgestort voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

'De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel.

'De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «JOPO Beton».

*De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8480 Ichtegem-Eernegem, Kriekestraat 61.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

'De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen-als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

* Het potlieren van betonvloeren en alle hiermee aanverwante activiteiten alsook de handel in aanverwante producten;

* Chapewerken;

'Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel;

'Verhuur van gereedschapswerktuigen en doe-het-zelf-materiaal;

* Het verrichten van alle mogelijke verrichtingen, voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemer, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

* Het uitvoeren van volgende werken:

plaatsen van vloer-en wandbekleding in alle materialen, de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, binnendeuren en scheidingswanden; plaatsen van ' afsluitingen en stellingen; ruimen van bouwterreinen, reinigen en ontsmetten van gebouwen en hun inhoud;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

invoegen, schilderen en reinigen van gevels en alle overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, het uitvoeren van klusjes en aanverwante activiteiten.

* De handel, import- en export, klein- en groothandel en handelsbemiddeling in goederen, bouwmaterialen en vloerbekleding. Deze opsomming is geenszins beperkend maar slechts aanhalend.

* De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

* Alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede zin van het woord, dit wil zeggen, de aankoop, verkoop, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen.

* De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

* De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

* Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

" De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

* De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

* De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake. Voornoemde opsomming is alleen aanhalend en geenszins limitatief.

'De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 E).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

"De jaarvergadering zal gehouden worden op 24 maart om 15.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

"Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

*Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

'De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

"iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

*iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

*De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of " rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2o van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

*Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van Vennootschappen.

`Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

*De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

*ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de . uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

*Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

De oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: -de heer Joachim POLLET, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat is bezoldigd, ingevolge een beslissing van de algemene vergadering.

*De comparant verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 september 2011.

*Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 oktober en zal worden afgesloten op 30 september 2012. *De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 24 maart 2013.

*De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan CPJ Accountants BVBA, Rietstraat 12, 8450 Bredene, BTW BE 0836.780.792, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor eensluidend uittreksel.

Eveline De Vlieger, notaris

worden tegelijk hiermede neergelegd :

uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JOPO BETON

Adresse
Zetel: KRIEKESTRAAT 61, 8480 EERNEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande