JORGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JORGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.177.525

Publication

30/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWcrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

1\leeRGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandei

MONITEUR BE _GE

23 -J9- 201

BELGISCH STAAT BLACent Afge.ljng Brugge

uriff

De grPier

11111N1111818

1 6 SEP 2.614

Ondernemingsnr: 0479.177.526

Benaming

(voluit) Ji5rGo

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8755 Ruiselede, Bruggestraat 140A

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 12 september 2014, neergelegd v66r registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JeirGo", gevestigd te 8755 Ruiselede, Bruggestraat 140A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge), met ondernemingsnummer 0479.177.525.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Wijziging van het boekjaar om voortaan te beginnen op 1 januari en te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar«

Het lopende boekjaar zal aldus worden verlengd en afgesloten worden op 31 december 2014 in plaats van 30 september 2014.

2. Wijziging van de datum van de jaarvergadering naar de tweede maandag van de maand juni om 19.00

ULM

De eerstvolgende jaarvergadering zal aldus gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni 2015 om 19.00 uur.

3.1. Verwijzing naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 19 juni 2013 waaruit blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als statutair zaakvoerder, met ingang van 19 juni 2013; aangeboden per gewone brief door de heer Jorgen DE COSTER, wonende te 8766 Ruiselede, Bruggestraat 72,: bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 september 2013 onder nummer 13136882.

3.2. Vaststelling, voor zover ais nodig, dat de heer Jorgen DE COSTER niet van rechtswege werd vervangen door een plaatsvervangend zaakvoerder overeenkomstig de statuten, en dat sinds 19 juni 2013 derhalve volgende personen als enige zaakvoerders optreden binnen de vennootschap;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSULL", gevestigd te 9990 Maldegem, Koningin Fabiolalaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0831.985.727, vast vertegenwoordigd door de heer DE LILLE Luc, nationaal nummer 63.01.27 401-22, wonende te 9990 Maldegem, Koningin Fabiolalaan 20;

- de gewone commanditaire vennootschap "MAJANI", gevestigd te 8700 Tielt, Wingensesteenweg 50,. ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge), met ondernemingsnummer 0818.021.586, vast vertegenwoordigd door de heer DE BRAUWER Jacques, nationaal nummer 56.04.19 1294 20, wonende te 8700 Tielt, Wingensesteenweg 50;

- de heer LAMBRECHT, Stefaan Zeno Gaston, nationaal nummer 62.12.28 391-58, wonende te 8861 Ardooie (Koolskamp), Lichterveldsestraat 103.

3.3. Schrapping van het volgende betreffende het artikel inzake bestuur

"Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld de heer Jeirgen DE COSTER. Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Als plaatsvervangend zaakvoerder is aangesteld de heer Gerard DE COSTER. Hij volgt van rechtswege de zaakvoerder op in geval van diens ontslag, overlijden of ingeval hij in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Als plaatsvervangend zaakvoerder in subsidiaire orde is aangesteld mevrouw Mariette DE NEVE. Zij volgt de plaatsvervangend zaakvoerder op in geval van diens ontslag, overlijden of ingeval hij in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen."

4. Verwijzing naar de beslissing van de zaakvoerder tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar huidig adres vanaf 16 april 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 april 2007 onder nummer 07049700.

..... _ ......  .« ......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e 4- " 5. Wijziging van de externe vertegenwoordigingsmacht waardoor iedere zaakvoerder de vennootschap in en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge buiten rechte vertegenwoordigt.

Integrale vernieuwing van de statuten, aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, aan de

"corporate governance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe

statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de rechtsvorm, de naam, de duur, het doel en het

kapitaal.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt:

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "JiirGo".

ZETEL

8755 Ruiselede, Bruggestraat 140A.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende

handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

 Het nemen, rechtstreeks of onrechtstreeks, van minderheids- en of meerderheidsparticipaties in binnenlandse en buitenlandse vennootschappen en dit door middel van fusie, inbreng, inschrijving of aankoop van effecten, alsmede het beheren en valoriseren van deze participaties.

 De vennootschap mag het mandaat van bestuurder of directeur belast met het dagelijks bestuur opnemen om de beheersmacht en het zeggingschap in voldoende belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Managementassistentie en  ondersteuning in de zin van professionele en onafhankelijke adviezen verstrekken op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief, financieel en personeelsbeheer, enzovoort

Deze opsomming geldend als illustratie en niet limitatief.

Het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, te gelde maken en valoriseren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de activiteiten die door de wet voorbehouden zijn aan verrnogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

Zij kan alle handels-, nijverheids , financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

Zij kan zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als agent of als vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, zelfs ten gunste van natuurlijke personen en ten aanzien van vennootschappen waarin zij geen belang of deelneming heeft, één en ander evenwel slechts in zoverre daartoe geen erkenning of machtiging van overheidswege vereist is.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Het is verdeeld in achtduizend zevenentachtig (8.087) aandelen zonder nominale waarde.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, hierna jaarvergadering" genoemd, wordt gehouden op de tweede maandag van de niaand juni om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag,

ledere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADER1NG-STEMRECHT

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

OEKJAAR

Flet boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Evenwel, vanaf het boekjaar per 31 december 2016 van de vennootschap zal maximaal overgegaan kunnen worden tot uitkering van de netto-winst van de vennootschap, dit met een jaarlijks minimum van 25% van de netto-winst en voor zover deze winstuitkering het belang van de vennootschap niet schaadt.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte en gecoördineerde statuten.

ç.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)*n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.02.2014, NGL 12.02.2014 14034-0012-016
05/09/2013
ÿþ~

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~ROO

29 ~R BELG(2MONITE

ELGISCH 4 103..< ,.C,f

teNKVAJ K~i: ïee J2k

sTAA7'sr BRu~e ("Mien aSe

pE

2 Ag

a3

Griffie eva gt,exg



~





Ondernemingsnr : 0479.177.525

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bruggestraat 140A, 8755 RUISELEDE

(volledig adres)

Onderveer" akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van 19 juni 2013 blijkt dat. de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag als statutair zaakvoerder, met ingang van 19 juni 2013; aangeboden per gewone brief door de heer Jï rgen DE COSTER, wonende te 8755 RUISELEDE, Bruggestraat 72.

De vergadering heeft vervolgens met éénparigheid van stemmen besloten de hierna vermelde personen. voor onbepaalde duur te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, die aanvaarden:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KONSULL, met maatschappelijke zetel te 9990' MALPEGEM, Koningin Fabiolalaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder het ondernemingsnummer 0831.985.727, waarvoor de heer Luc DE LILLE, wonende te 9990 MALDEGEM,' Koningin Fabiolalaan 20 aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger om haar, overeenkomstig artikel 61 §2a van het Wetboek van Vennootschappen te vertegenwoordigen bij de uitoefening van haari zaakvoerdersmandaat in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JÜRGO, met zetel te 87551 RUISELEDE, Bruggestraat 140A, Het mandaat van vaste vertegenwoordiger geldt voor de termijn van voormeld' zaakvoerrdersmandaat en wordt onbezoldigd uitgeoefend.

_ de gewone commanditaire vennootschap MAJANI, met maatschappelijke zetel te 8700 TIELT,' Wingensesteenweg 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brugge onder het ondernemingsnummer 0818.021.586, waarvoor de heer Jacques DE BRAUWER, wonende te 8700 TIELT,' Wingesesteenweg 50 aangesteld werd als vaste vertegenwoordiger om haar, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen te vertegenwoordigen bij de uitoefening van haar zaakvoerdersmandaat in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JÜRGO, met zetel te 8755 RUISELEDE, Bruggestraat 140A. Het mandaat van vaste vertegenwoordiger geldt voor de termijn van voormeld zaakvoerrdersmandaat en wordt onbezoldigd uitgeoefend.

- de heer Stefaan LAMBRECHT, wonende te 8851 ARDOOIE (KOOLSKAMP), Lichterveldsestraat 103, Voormelde zaakvoerdersmandaten nemen ingang op 19 juni 2013.

Voor éénsluidend uittreksel.

KONSULL bvba, niet-statutair zaakvoerder

vertegenwoordigd door

LUc DE LILLE, vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 10.04.2013, NGL 18.04.2013 13090-0345-015
21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 12.11.2011, NGL 15.12.2011 11638-0084-014
17/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.02.2011, NGL 11.03.2011 11056-0485-015
14/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 31.03.2010, NGL 08.04.2010 10089-0340-014
23/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 31.03.2009, NGL 17.04.2009 09113-0057-014
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 02.02.2008, NGL 29.02.2008 08060-0339-015
03/04/2007 : BGA019207
20/02/2007 : BGA019207
03/03/2006 : BGA019207
07/03/2005 : BGA019207
03/03/2004 : BGA019207
09/01/2003 : BGA019207

Coordonnées
JORGO

Adresse
BRUGGESTRAAT 140A 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande