JOSEPHA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JOSEPHA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.151.914

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.06.2014, NGL 17.07.2014 14319-0168-013
04/04/2014
ÿþ e MO M'id 11.1

rige In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Netanteciegcé te lottes vin île

reohtban " " " an

Etru e afdelina ta Oustenat

2014

Griffieoe ortie-





Ondernemingsnr : 0444.151.914

Benaming

(voluit) (verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Generaal Jungbiuthiaan 3 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgetekend door notaris Peter De Baets te Koksljde op 14 maart 2014,: geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 17 maart 2014, boek 6/118 blad 08 vak 18,' ontvangen vijftig euro (50,00) de ontvanger a.i. (getekend) Luc De Bergh, dat de buitengewone algemene' vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap Josepha, niet zetel te 8400 Oostende,:. Generaal Jungbluthlaan 3, opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Hugo de Grave te Lo, Reninge op 14 mei 1991, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 juni daama, onder. nummer 44, niet eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE CESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a) dat bij algemene vergadering van éénendertig december tweeduizend en dertien, door de vennoten bij unanimiteit werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid van het Wetboek Inkomsten Belasting 92.

Dat bij zelfde algemene vergaderingen van éénendertig december tweeduizend en dertien werd beslist om de uitgekeerde dividenden na roerende voorheffing terug in te brengen in het kapitaal door middel van een kapitaalsverhoging, dit om aan de voorwaarden van artikel 537, eerste lid van het WIB 92.

Een kopie van de notulen van voormelde algemene vergadering zullen aan onderhavige akte gehecht blijven.

b) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of' vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sedert meer dan 15 dagen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

b.1. Verslag opgesteld op zeventien januari tweeduizend en veertien door de bedrijfsrevisor, Burgerlijke. Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle (bedrijfsrevisor), overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de Raad van Bestuur aangesteld

De conclusies van het verslag van de voornoemde bederevisor, luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in cie NV JOSEPHA, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de aandeelhouders van de NV JOSEPHA verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 900.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 900.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is. voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap. uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering' leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng: uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 135 aandelen van de NV JOSEPHA, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

JOSEPHA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de NV JOSEPHA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 17 januari 2014

BOO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Verslag opgesteld op zeventien januari tweeduizend en veertien door de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, samen met een eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

C) Kapitaalverhoging

c.i. De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zevenendertigduizend achthonderd euro (¬ 37.800,00), om het kapitaal van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) te verhogen tot honderd en zevenduizend achthonderd euro (¬ 107.800,00) door inbreng in nature, mits boeking van een uitgiftepremie op de onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies', en door creatie van honderd vijfendertig (135) nieuwe aandelen;

c.2. De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in nature, door de voornoemde vennoten in hun respectievelijke aandelenverhouding:

De inbreng betreft het vorderingsrecht op het netto-dividend, tegen een globale uitgifteprijs van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00), welke uitvoerig beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, waarvoor zij honderdvijfendertig (135) nieuwe aandelen toegekend krijgen, te weten:

- de heer Vandaele Bart, voornoemd, honderdvierendertig nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde;

- mevrouw Beel Hilde, voornoemd, één nieuw aandeel zonder aanduiding van nominale waard.

Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, te weten achthonderd tweeënzestigduizend tweehonderd euro (¬ 862.200,00) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening 'ufgiftepremies'.

c.3, De voorzitter stelt vast dat ondergetekende notaris de comparanten sub 1 en 2 uitdrukkelijk heeft gewezen op het feit dat ingevolge de bepalingen van hun huwelijksvermogensrecht de uitgekeerde tussentijdse dividenden ais aanwinsten toekomen aan het gemeenschappelijk vermogen. Bijgevolg zijn het niet de comparanten sub 1 en 2 in persoonlijke naam die intekenen op de kapitaalverhoging doch wel de huwgemeenschap, ongeacht het feit dat de nieuwe aandelen op naam zullen staan van de comparanten sub 1 en 2.

De vermogenswaarde van deze nieuw toegekende aandelen valt bijgevolg dan ook volledig in het gemeenschappelijk vermogen.

De comparant sub 1 en 2 erkennen door ondergetekende notaris met betrekking tot het voorgaande voldoende te zijn ingelicht en ontslaan ondergetekende notes dan ook van elke aansprakelijkheid dienaangaande.

c.4. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd en zevenduizend achthonderd euro (¬ 107,800,00) is gebracht en is vertegenwoordigd door driehonderd vijfentachtig (385) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

a) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achthonderd tweeënzestigduizend tweehonderd euro (¬ 862.200,00), om het kapitaal van honderd en zevenduizend achthonderd euro fi 107.800,00) te verhogen tot negenhonderd zeventigduizend euro (¬ 970.000,00) door incorporatie van uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen.

b) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op negenhonderd zeventigduizend euro (¬ 970.000,00) is gebracht en is vertegenwoordigd door driehonderd vijfentachtig (385) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT - AANPASSING ARTIKEL BETREFFENDE HET KAPITAAL

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten aan te passen aan het hiervoor genomen besluit, zodat de tekst van artikel vijf van de statuten thans vastgesteld wordt als volgt

1-let geplaatst kapitaal bedraagt negenhonderd zeventigduizend (970.000,-) euro en is verdeeld in driehonderd vijfentachtig (385) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/driehonderd vijfentachtigste (1/385ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag door de raad van bestuur, binnen de voorwaarden vermeld in het hierna volgend artikel veertien van de statuten, opgetrokken worden met één miljoen tweehonderdvijftigduizend (1.250.000,-) EURO. Het kapitaal kan gewijzigd worden."

VIERDE BESLUIT

I 'à

_ -

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen

besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten

Voor-

beheden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd. 14 maart 2014

- verslag van het bestuursorgaan

- verslag bedrijfsrevisor

- expeditie van de geceedineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.06.2012, NGL 23.07.2012 12328-0032-019
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 20.07.2011 11325-0263-019
08/03/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.02.2011, NGL 02.03.2011 11050-0410-017
07/02/2011 : VE033028
05/07/2010 : VE033028
04/08/2009 : VE033028
13/07/2009 : VE033028
07/07/2008 : VE033028
08/08/2007 : VE033028
30/06/2006 : VE033028
30/06/2005 : VE033028
29/03/2005 : VE033028
08/10/2004 : VE033028
26/07/2004 : VE033028
09/12/2003 : VE033028
04/08/2003 : VE033028
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.07.2015, NGL 26.08.2015 15482-0387-012
13/09/2002 : VE033028
24/02/2001 : VE033028
10/08/1999 : VE033028
04/02/1992 : VE33028
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0587-012

Coordonnées
JOSEPHA

Adresse
GENERAAL JUNGBLUTHLAAN 3 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande