JOTAVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOTAVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.779.039

Publication

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 30.09.2013 13608-0225-010
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 25.10.2012 12617-0093-010
28/02/2011
ÿþLuik B

mod 2.1

ti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rveaergelegd ter griffie ven tig

rechtbank van koophandel

Brugge  afdelin osteri

Griffieup grrrNer

Ondernemingsnr : p g33. 73.

Benaming : JOTAVI

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verhelststraat 2

8460 Oudenburg

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard MUYLLE te Middelkerke op tien februari tweeduizend en;. elf, geregistreerd « te Oostende I op veertien februari tweeduizend en elf ; zveen bladen geen verzendingen Boek 751 blad 46 vak 9. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25). De E.a. Inspecteur-Ontvanger a.i. (getekend);; Nathalie Steenkiste » houdende de oprichting van de besloten vennoostchap met beperkte aansprakelijkheid;; « JOTAVI » met zetel te 8460 Oudenburg, Verhelststraat 2, dat :

1) door volgende personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

De Heer INGHELBRECHT Johan Arthur Feliclen Roland, geboren te Oostende op tien maart negentienhonderd negenenzestig, en zijn echtgenote Mevrouw VANGHELUWE Tamara Jozef Liliane,:! geboren te Torhout op vierentwintig oktober negentienhonderd eenenzeventig, beiden wonende te 8460:! Oudenburg, Polder 17.

2) de vennootschap de naam « JOTAVI » draagt

3) de zetel van de vennootschap gevestigd is te 13460 Oudenburg, Verhelststraat 2.

4) de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van!: de oprichtingsakte

5) De vennootschap tot doel heeft

1. ALGEMEEN

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,;; onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en;; opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur;; van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende; goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking;; tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren;; van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm; ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3 Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke!! vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties;; verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,:; spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

4. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun;, toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante;; immateriële vaste activa;

6. Het verlenen van diensten en adviezen.

7. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

St

" 11031951'

00 6 FEB.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

w ~ mod 2.1

L



Voorbehouden aaniiet Belgisch Staatsblad

8. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of

ondernemingen.

Il. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met

inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden

borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn,

zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de

desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

6) Het kapitaal van de vennootschap twintigduizend euro (20.000,00 EUR) bedraagt. Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van honderd euro (¬ 100,00) elk, onderschreven door de heer Johan Inghelbrecht, voornoemd, voor honderd (100) aandelen, volledig volstort en door mevrouw Vangheluwe Tamara, voornoemd, voor honderd (100) aandelen, volledig volstort.

7) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Worden benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerders : 1) de heer Johan Inghelbrecht, voornoemd, en 2) mevrouw Tamara Vangheluwe, voornoemd.

8) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand september om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in september tweeduizend en twaalf.

9) Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig maart tweeduizend en twaalf.

10) Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies

en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) De vennootschap neemt, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over die vanaf één oktober tweeduizend en negen in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bernard Muylle te Middelkerke.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 10.07.2015, NGL 23.07.2015 15333-0544-010

Coordonnées
JOTAVI

Adresse
VERHELSTSTRAAT 2 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande