JOZVOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOZVOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.534.201

Publication

24/08/2015
ÿþl "' sna neerlegging ter ïr

"

In de bijlagen bij het B1~y~1~~S a ~á~6}e~~>°~ te~la

~~ at3k oo~ an e

l hikfel5

9Unê g$i~~~ Brugge

arlffEer --

~

53

4201

Griffie

lood Woed 11.1

ken kopie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

JOZVOS



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8310 Brugge (Sint-Kruis), Vossensteert 180

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING -" BENOEMING  VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 7 augustus 2015 is opgericht door 1, mevrouw VANTIEGHEM Régine Alphonse, geboren te Brugge op acht november negentienhonderdzevenenvijftig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kamperfoeliestraat 2; de heer AMPE Jan Marie Cornelius, geboren te Hamme op tien januari negentienhonderdachtenvijftig, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Vossensteert 180; 3. mevrouw SAINT GUILAIN Dominique Marie, 8000 Brugge, Houthulststraat 13; 4. de heer CORTVRIENDT Mathias Dirk Ingrid, huisarts, geboren te Brugge op zeventien juni negentienhonderdtweeëntachtig, wonende te 8730 Beernem, Elzenbosselke 1 bus 23; 5. mevrouw BAKELANDT Julie Marie-Jeanne Michel, geboren te Brugge op zeven augustus negentienhonderdzesentachtig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Pieter de Conincklaan 92 bus 101, voor onbepaalde duur en met als doel:

De aankoop en verkoop van onroerende goederen, het verwerven van zakelijke rechten op onroerende goederen, het oprichten en laten oprichten van gebouwen, het verhuren en onderhuren van gebouwen of gedeelten van deze gebouwen en het in opstal geven en/of houden van onroerende goederen.

Het beheer van patrimonia, omvattende onroerende en roerende waarden.

Het uitvoeren of laten uitvoeren van algemene bouwwerken in de meest ruime zin van het woord, het verlenen van waarborg ten behoeve van derden.

De vennootschap mag aldus, en zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn, alle onroerende goederen, gebouwen en gronden aankopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, toezicht uitoefenen, alle onroerende goederen opmeten, afpalen en schatten, alle studies, ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitwerken, optreden als promotor, meester van het werk voor alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken, bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken en afbreken.

De vennootschap zal zowel in binnen- als in het buitenland, in het algemeen alle commerciële,, burgerlijke, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen mogen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het maatschappelijke doel.

De vennootschap kan zowel in binnen- als in het buitenland door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om op het even welke wijze deelnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in' België als in het buitenland tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- ais buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

of die haar ontwikkelingen kunnen bevorderen.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven ais volgt door voornoemde mevrouw VANTIEGHEM Régine ten belope van twintig aandelen, hetzij voor drieduizend zevenhonderd twintig euro; door voornoemde heer AMPE Jan ten belope van twintig aandelen, hetzij voor drieduizend zevenhonderd twintig euro; door voornoemde mevrouw SAINT GUILAIN Dominique ten belope van twintig aandelen, hetzij voor drieduizend zevenhonderd twintig euro; door voornoemde heer CORTVRIENDT Mathias ten belope van twintig aandelen, hetzij voor drieduizend zevenhonderd twintig euro; door voornoemde mevrouw BAKELANDT Julie ten belope van twintig aandelen, hetzij voor drieduizend zevenhonderd twintig euro

De oprichters verklaarden dat alle aandelen, waarop zij hebben ingeschreven, zijn volgestort in speciën ten belope van het geheel, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting,

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap ING BELGIË, met zetel te 1000 Brussel, Marnixlaan 24.

Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 4 augustus 2015 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor aile rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde donderdag van de maand mei om negentien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2016

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2017

Werden aangesteld ais zaakvoerder voor onbepaalde duur voornoemde mevrouw Régine VANTIEGHEM en voornoemde mevrouw Julie BAKELANDT, die beiden verklaard hebben het mandaat te aanvaarden.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vôôr registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Wetboek van Registratierechten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOZVOS

Adresse
VOSSENSTEERT 180 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande