JP RACING

Association sans but lucratif


Dénomination : JP RACING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 508.556.647

Publication

02/01/2013
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

aveeergetega ter griffie yen 08

rechtbank van ka Brugge  a

op

19

tng te £3uster>tt»

C.

Griffieete ellelkr

Voor behouc

aan h

Belgis Staatst

111111

*13000798*

a6a" 3 556 PR

JP Racing

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

(verkort) : Vereniging zonder Winstoogmerk

Rechtsvorm : Markt 8 - 8470 Gistel

Zetel :

Onderwerp akte : Oprichting, vaststelling statuten en aanstelling bestuurders

De VZW JP Racing met maatschappelijke zetel te 8470 Gistel - Markt 8, werd opgericht door volgende

personen:

* Sanders ,iürgen, wonende te 8470 Gistel - Markt 8

* David Pascal, wonende te 8470 Gistel - Boomgaardstraat 11

* Galba Rita, wonende te 9700 Oudenaarde - Prins Leopoldstraat 92

De vereniging heeft tot hoofddoel het beoefenen van de motocross sport en het promoten ervan. Activiteiten kunnen ondermeer wedstrijden, uitstappen en evenementen zijn ter ontwikkeling van de sport.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

De vereniging telt minstens 2 leden. De ondertekende oprichters zijn de eerste leden. De nieuwe leden worden door het bestuur aangenomen. Hiertoe moet een verzoek door het kandidaat-lid aan het adres van de vereniging worden gericht. De beslissing van het bestuur wordt genomen bij gewone meerderheid, een eventuele weigering moet niet worden gemotiveerd. Door het aanvaarden van het lidmaatschap aanvaarden de leden de statuten van de vereniging. De geldig namens de vereniging aangegane verbintenissen verbinden aile bestuurders en leden van de vereniging hoofdelijk en ondeelbaar. De jaarlijkse bijdrage van de leden wordt door het bestuur vastgesteld (en bedraagt maximaal 150,00 euro). Door het betalen van de bijdrage bewijst men tevens zijn lidmaatschap.

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Hij moet dit schriftelijk meedelen aan het adres van de vereniging. Een lid dat zijn jaarlijkse bijdrage niet betaald, word geacht ontslag te nemen. De Algemene Vergadering kan besluiten om een lid uit te sluiten met een 2/3 meerderheid.

De vereniging wordt bestuurd door een bestuur van tenminste twee personen, die lid zijn van de vereniging. De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor onbepaalde duur. Zij kunnen te allen tijde ontslag nemen en zijn te allen tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering. De bestuurders kiezen onder elkaar minstens een voorzitter, een penningmeester en een secretaris.

Het bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter. De voorzitter is gehouden het bestuur bijeen te

roepen

* 1 keer per jaar, telkens de laatste vrijdag van de maand juni, de eerste maal in 2013

* op verzoek van 1 bestuurder

* op verzoek van 2/3 lid/leden

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of, indien deze afwezig is, door de oudste aanwezige bestuurder. Het bestuur kan slechts beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige bestuurders. Van elke vergadering van het bestuur worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris of door 2 andere bestuurders.

De vereniging wordt in alle handelingen en betrekkingen, in of buiten rechte, geldig vertegenwoordigd door

minstens 2 bestuurders. Het bestuur kan zijn bevoegdheid voor bepaalde handelingen echter overgedragen aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Moo 2.2

Liiik B -tiervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

één of meer bestuurders of derden. De beslissing tot het geven van dergelijke volmacht wordt genomen bij gewone meerderheid. De beslissing wordt vertegenwoordigd ten opzichte van derden door de handtekening van 2 bestuurders.

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van het bestuur of, indien deze afwezig is, door de oudste aanwezige bestuurder, Elk lid beschikt over één stem. Elk lid Kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen.

De Algemene Vergadering is bevoegd voor:

* benoeming en afzetting bestuurders

* uitsluiting van leden

* goedkeuring van begroting en rekeningen

* wijziging van de statuten

* ontbinding van de vereniging en bepaling van de bestemming van de goederen

* koop op afbetaling, of lening of krediet voor een bedrag in kapitaal vanaf 1240,00 euro

De vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vereniging zulks eist of wanneer 2/3 van de leden hierom verzoeken. De oproepingen tot de Algemene Vergadering moet ondertekend zijn door de voorzitter van het bestuur of door 2 bestuurders of door 2/3 van de leden.

Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris of door 2 bestuurders of door 2/3 van de leden.

Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris of door 2 andere bestuurders.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van de dag van de oprichting tot 31 december 2013.

Tot bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur:

* Sanders Jürgen

* David Pascal

* Galba Rita

Aldus opgemaakt in drie exemplaren en met éénparigheid van stemmen aanvaard op de oprichtingsvergadering, gehouden te Gistel op 1 december 2012.

Bestuurder, Bestuurder,

Sanders Jürgen, David Pascal,

Bestuurder,

Galba Rita,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JP RACING

Adresse
MARKT 8 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande