JPL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JPL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.616.567

Publication

29/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111141,1111111111

NEERGELEGD ter GRIFFU: del

RJ=CIlTBAA+iK VAN K40FHANi13<,..TE_

BRUGGE (AfdenrtgBrugn4)

)ty. 0 7 gÀMI i413

d'écere7

Ondememingsnr: 0450.616.567

Benaming

(voluit) : JPL (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Witteleertouwersstraat 13, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming Zaakvoerder

In de buitengewone algemene vergadering van 01/07/2012 werd het ontslag van dhr. Joly Arnoud en dhr. Tolpe Luc aanvaard en dit met onmiddellijke ingang. Hierbij worden hen décharge gegeven voor de uitgevoerde handelingen als zaakvoerder. Tevens werd besloten om Dhr. Himpens François te benoemen als zaakvoerder dit per 0110712012.

Zaakvoerder

Himpens François

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 17.04.2012 12090-0105-008
10/05/2011
ÿþmod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0450.616.567

Benaming : JPL

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jagersstraat 49

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZETEL- EN DOELSWIJZIGING - ONTSLAG - BENOEMING - MACHTIGINGEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 5 april 2011, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor, vier bladen, vijf verzendingen, op 14 april 2011, boek 263, blad 37, vak 17, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van "JPL", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor notaris Maurice Henri Quaghebeur te Oostende, vervangende zijn ambtgenoot notaris Pierre De Maesschalck te Oostende, op 26 juli 1993 bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 augustus daarna, onder nummer 930817-118, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 20 april 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 21 mei, onder nummer 10073946, houdende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar huidig adres, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

11 de verplaatsing van de zetel van de vennootschap thans gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Jagersstraat 49, naar 8000 Brugge, Witteleertouwersstraat 13, de schrapping van de tekst van artikel 2 van de statuten en de vervanging ervan door volgende tekst:

"De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Witteleertouwersstraat 13, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

De zetel mag elders overgebracht worden in België bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtname van de taalwetgeving en bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad."

21 a) lezing van het verslag door de zaakvoerder opgesteld, met verantwoording nopens de wijziging van het maatschappelijk doel en van de bijgevoegde staat van actief en passief der vennootschap de dato 31 januari 2011, en dus niet meer dan drie (3) maand voordien werd opgemaakt, en rangschikking ervan in het register. der notulen van de vennootschap.

b) de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en de tekst van artikel 3 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft voor doel:

a) Managementvennootschap voor het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, recreatie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting, technisch commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies, b) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschap, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen. c) Het verlenen van zo persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden. d) Het vervoer van personen en goederen door middel van motorfietsen, personenwagens, vrachtwagens, autobussen, schepen, vliegtuigen en andere mogelijke vervoermiddelen gemotoriseerd of niet, in binnen- en buitenland. Taxi en dépannagedienst. e) De huur en verhuur van rollend materiaal met of zonder chauffeur, in binnen- en buitenland. De aan  en verkoop en het opslaan van goederen evenals de verhuur van stapelplaatsen. t) Alle om het even welke verrichtingen aangaande de uitbating van reisagentschappen, het inrichten van reizen zowel in het binnen- als in het buitenland, het huren van hotels en spijshuizen. g) De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel . in nieuwe en tweedehandse personenwagens, vrachtwagens, autobussen en motorfietsen, en andere. gemotoriseerde vervoermiddelen, alsmede het onderhoud en herstellen ervan. De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle toebehoren en wisselstukken van voormelde vervoemx"ddelen, alles in de ruimste zin van het woord. h) De aan- en verkoop van tuinartikelen en alle aanverwanten; i) Timmer- en schrijnwerken; j) Het ontwerpen en vervaardigen van meubels; k) winkelinrichtingen; I) De groot- en kleinhandel, bewerking, in en uitvoer van hout, PVC en aanverwante producten al of niet afgewerkt; m) Het verhuren van

Op de lai+iSte t)fL van I,itilG p vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de j)erÇO(0)r?(en)

'tïel-CBqC: de rechtspersoon ten aanzien van derden te 4vertegeffsYilt;rC4ig£'.'1

Verso N'aâi?i en flaf"oteheriff?i3

III~uuiiil 11111 iu 111iu

bel at Be Sta

NËERGEI_EGD ter GRIFFIE der

.- i~tEGt 1;I.ANK VAN KOOPHANDEL TE

RUG QE (Afdeling Bnigge)

G sop;

Griffie

MONiTC L!rs

/ 2-'05- 2

BELGISCH STAATSLA~ ~

BESTUUF~ ~,J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

materialen; n) Het uitvoeren van metsel- en betonwerken; o) Het tegelzetten in. Woningbouw en industriebouw; p) De aan- en verkoop en verhuur van nieuwe of te renoveren woningbouw in binnen- en buitenland. q) De aan-en verkoop, de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehandse artikelen bestemd voor jacht en sportschieten en het uitoefenen van deze sporten, alsmede het onderhoud en herstellen ervan. r) De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehandse toebehoren en wisselstukken aangaande jacht en sportschieten en de beoefening van deze sporten: s) De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehandse vrij verkrijgbare wapens, namelijk "wapens voor - wapenrekken", zoals opgenomen in de lijst gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 4 april 2008. t) De aan-en verkoop, de in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in geschenkartikelen voor binnen en buiten, decoratiemateriaal, lederwaren, tapijtwapen, pepjuwelen, bijouterie en allerhande andere materialen. Dit te : verkopen in winkels of verkoopszalen of bij particulieren. u) Het uitbaten van drank- eet- of koffiehuizen met daarbij horende verkoopstoebehoren. y) De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot en kleinhandel in nieuwe en tweedehands sanitair, jacuzzi's, warmwaterbaden,en toebehoren alsmede de herstelling ervan. w) De aan en verkoop, de in en uitvoer, de groot en kleinhandel in nieuwe en tweedehandse artikelen bestemd i voor de ruitersport en de beoefening van deze sport. x) De aan en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehandse kleding, lingerie en toebehoren, alsook het onderhoud en herstellen van kledij en lingerie.

Oit voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrecht-streeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap kan zich borgstellen ten voordele van derden mits vergoeding. Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennoot: schappen kunnen uitoefenen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht."

31 de aanvaarding van het ontslag aangeboden door Mevrouw Heidi Suwier, zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden. Bij gebrek op heden aan een actuele goedgekeurde balans zal over de kwijting van haar bestuur beslist worden op de eerstvolgende Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering).

4/ de benoeming met ingang vanaf heden van nieuwe bijkomende niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- de Heer Luc Tolpe, wonende te 8210 Zedelgem, Gentweg 52, die verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden. Zijn opdracht is onbezoldigd.

- de Heer Arnaud Joly, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Frederik Sanderlaan , die verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden. Zijn opdracht is onbezoldigd.

5/ het verlenen van de nodige machten:

- aan de zaakvoerders om de hoger genomen beslissingen te verwezenlijken;

- aan de ondergetekende notaris Van Caillie om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de statuten te coördineren in overeenstemming met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsbiad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Henry Van Caillie.

Tecieliik hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering 5 april 2011.

- De gecoördineerde tekst der statuten.

r r" -" 1

Voor-behoiden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaats!e niz vaan Luik. 13 venr.eiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persn'o)nrert) bt voe. d de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenw ordigen

Verso Naa'n en 4:'it4<neke i¬ 'g

08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 01.07.2010 10267-0097-008
11/02/2009 : OO049930
08/08/2008 : OO049930
04/10/2007 : OO049930
07/09/2006 : OO049930
31/10/2005 : OO049930
03/08/2005 : OO049930
30/09/2004 : OO049930
18/06/2004 : OO049930
05/08/2003 : OO049930
19/09/2002 : OO049930
03/10/2000 : OO049930
28/12/1999 : OO049930
17/08/1993 : OO49930
12/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
JPL

Adresse
WITTELEERTOUWERSSTRAAT 13 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande