JUCAVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUCAVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.181.093

Publication

30/06/2014
ÿþRechtsvorm:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 8301 Knokke-Heist, Ermitage 9

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone Algemene Vergadering - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit de notulen op twaalf juni tweeduizend veertien opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

1. Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, de Heer KOOPMAN Vincent te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 18, aangesteld door de zaakvoerder aangaande de inbreng in nature hierna bepaald, over de beschrijving van de inbreng, over de toegepaste methode van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"Besluit

Voorgestelde verrichting is de emanatie van de maatregel voorgesteld door de zaakvoerder, op basis waarvan de jaarrekening voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2013 in going-concern is opgemaakt Deze jaarrekening, in de veronderstelling van de voortzetting van de activiteiten dewelke verantwoord werd, door de geplande kapitaalverhoging, is op 16 mei 2014 goedgekeurd door de algemene vergadering.

De realisatie van de kapitaalverhoging (totaal EUR 391.400,00), om het kapitaal van EUR 18.600,00 te' brengen op EUR 410.000,00, bij de inbrenggenietende vennootsohap BVBA JUCAVI bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de rekening courant door de zaakvoerder  enig vennoot mevrouw Cathy Braem voor dit bedrag, waarvoor zij twee nieuwe aandelen ontvangt. Er is geen andere vergoeding voor deze inbreng in naturel bedongen.

De uitgifteprijs voor de nieuwe aandelen is conventioneel bepaald gezien het negatief eigen vermogen er-r de éénhoofdig-heid van het aandeelhouderschap. De nieuwe aandelen hebben dezelfde karakteristieken als de; bestaande en delen in de winst vanaf hun creatie.

Derhalve zal het kapitaal van EUR 410.000,00, volledig volgestort, vertegenwoordigd zijn door 102 nominatieve aandelen die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting met betrekking tot de inbreng in natura, zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat:

.de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, waarbij de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

" de beschrijving van de inbreng in nature, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

.de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden enige methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en met de conventionele uitgifteprijs van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Knokke - Heist, 27 mei 2014

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor"

2, Om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd euro

(¬ 391.400,00-) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-) op vierhonderd en tienduizend euro (¬ 410.000,00-) door creatie van twee (2) nieuwe aandelen hetzij 1 aandeel type A en 1 aandeel type, B; zongle.r_yermelding, man nominale, wearde.van _dezelfsle. aard_ en_genielepd_va ciezelfde rechten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

IE

De griffier

Ondernerningsnr 0834.181.093 Benaming

(voluit) : Jucavi

(verkort) :

Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111M1H1511111

MONITEUR

21 -06-_G1SCH ST

BELG NEERGELEGD

2131/1 Griffie Rechtbank Koophandel

1 B JUN 21114

ATSBL D Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

..... .... ......... 

en voordelen ais de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

Toekenning van één nieuw aandeel type A en één nieuw aandeel type B aan Mevrouw Braem Cathy voornoemd, ais tegenprestatie voor de inbreng van haar schuldvordering ten belope van driehonderd éénennegentig duizend vierhonderd euro (¬ 391.400,00-) die zij bezit ten leste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JUCAVI". Deze twee aandelen zijn geheel volgestort.

3. Om de inbreng te verwezenlijken: Op dit ogenblik is tussengekomen: Mevrouw BRAEM Cathy, voornoemd, die na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap JUCAVI en aantoont dat zij houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuldvordering ten leste van de voornoemde vennootschap "JUCAVI".

Vervolgens verklaart zij inbreng te doen in de vennootschap JUCAVI van een gedeelte van haar schuldvordering, ten bedrage van driehonderd éénnegentig duizend vierhonderd euro (¬ 391.400,00-) ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

4. Om de kapitaalverhoging vast te stellen: Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op vierhonderd en tienduizend euro (¬ 410.000,00-) en is vertegenwoordigd door honderd en twee (102) gelijke aandelen hetzij éénvijftig aandelen TYPE A en éénenvijftig aandelen TYPE B zonder vermelding van de nominale waarde,

5. Om ARTIKEL VIJF van de statuten aan te passen dienaangaande: Teneinde de statuten van de vennootschap in over-eenstemming te brengen met de voorgaande resoluties, beslist de vergadering artikel vijf (Kapitaal) van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende als volgt:

"ARTIKEL VIJF - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERD EN TIENDUIZEND EURO (¬ 410.000,00-)

Het is verdeeld in honderd en twee (102) aandelen, waarvan vijftig (51) gelijke aandelen TYPE A en vijftig (51) gelijke aandelen TYPE B zonder vermelding van nominale waarde.

Tot verhoging van het maatschappe-ilijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van artikel 302 en artikelen 305 tot en met 313 W.Venn.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in volte eigendom toe aan de blote eigenaar. Evenwel is hij ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in voile eigendom toe. Evenwel is hij ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht. In geval de vennootschap éénhoofdig is geworden, geldt evenwel de bepalingen van artikelen 237 en 344 W.Venn.

Tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal, kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de bepalingen van artikelen 316 tot en met 318 W.Venn.. De oproeping tot deze vergadering moet het doel van de kapitaalsvermindering en de wijze waarop ze zal gebeuren vermelden. Bij iedere kapitaalsverminciering moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden,"

6. Om volmacht te verlenen aan de zaakvoerder tot uitvoering van de beslissingen die voorafgaan, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

P Voorbehouden

Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd viti6r de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0190-010
02/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh



Be, Stad

1fi3076ltlll110 IIIl"l1lIIIII*2

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AtdRiing Brugge)

op: 21 SEP. ZU1Z gr e

Griffie

Ondernemingenr : 0834.181.093

Benaming

(voluit) : JUCAVI

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ERMITAGE 9, 8300 KNOKKE-HEIST

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - VASTE VERTEGENWOORDIGING

BESLUITVORMING VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN D.D. 21-09-2012

Het ontslag van dhr. Vincent FLAMAND wordt op heden (21-09-2012) geacteerd en

aanvaard.

Hij werd benoemd voor een onbepaalde duurtijd, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap op

18 februari 2011 gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 maart 2011 onder

N° 11039954.

Er wordt niet voorzien in zijn vervanging. Mw. Cathy BRAEM benoemd ter zelfde gelegenheid (18-02-2011) voor een onbepaalde duur, blijft zodoende enige zaakvoerder.

Voor zover de" vennootschap is aangesteld als bestuursorgaan in vennootschappen, dan wordt thans beslist

dat de vennootschap, overeenkomstig artikel 61 § 2 W.Venn., als vaste vertegenwoordiger aanduidt:

mw. Cathy BRAEM, die wordt belast met de uitvoering van dergelijke mandaten in naam en voor rekening

van de vennootschap.

Dit, voorzover toepasselijk ter vervanging van dhr. Vincent FLAMAND als vaste vertegenwoordiger.

Cathy BRAEM

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

14/03/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



0834181093

Ondernemingsnr :

Benaming : (voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ermitage 9

8301 Knokke-Heist

Onderwerp akte :Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Eric Deroose, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, op 18 februari 2011 en met volgend registratierelaas: geregistreerd te Knokke-Heist negen bladen geen renvooien op 2lfebruari 2011 boek 5/136 blad 76 vak 13 ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR).

Vorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: Jucavi

Zetel van de vennootschap: Ermitage 9 te 8301 Knokke-Heist

Duur : Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Oprichters: 1/ Mevrouw BRAEM Cathy Cecile, rijksregistemummer 71.11.20-304.82, geboren op twintig november negentienhonderd éénenzeventig, ongehuwd, wonende te 8301 Knokke-Heist, Ermitage 9; 2/ De Heer FLAMAND Vincent Antoine Carlos, rijksregistemummer 69.07.05-325.53, geboren op vijf juli negentienhonderd negenenzestig, ongehuwd, wonende te 8301 Knokke-Heist, Ermitage 9.

Maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro, verdeeld in 100 aandelen, waarvan vijftig gelijke aandelen TYPE A en vijftig gelijke aandelen TYPE B zonder vermelding van nominale waarde volstort als volgt: door Mevrouw BRAEM Kathy, voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van negenduizend driehonderd euro waarvoor haar vijftig gelijke aandelen TYPE A worden toegekend en door de heer Flamand Vincent, voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van negenduizend driehonderd euro waarvoor haar vijftig aandelen TYPE B worden toegekend.

Boekjaar : Van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Reserve, winstverdeling, ontbinding: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf: genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van' het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van. stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden' op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van'

belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort. De,

overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat; ieder van hen bezit. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd, met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld: naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat, de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet: onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan. Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffeningkosten te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Op cie laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ONITEUR BELGE

DIRECTION

0 7 _03 " 2011

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdelingBrugge)

op: 2 5 FEB, 2II

Griffie

De griffier,

LGISCH STAAT ~ BESTUUR

" 11039954* 1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

/A

4 "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door TWEE zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Daarbij dient telkens één zaakvoerder te worden voorgedragen door de aandeelhouders TYPE A en één zaakvoerder door de aandeelhouders TYPE B.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. ln alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaak-voerder(s) onmiddellijk voorafgegaan worden door deze woorden: "Voor Jucavit, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de (een) zaakvoerder.

Externe vertegenwoordigingsmacht; Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Voor alle handelingen die een waarde te boven gaan van vijfduizend euro (¬ 5.000,00-) dient de vennootschap vertegenwoordigd te worden door een zaakvoerder voorgedragen door de aandeelhouders TYPE A en een zaakvoerder voorgedragen door de aandeelhouders TYPE B.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten. Het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden de functie van een zaakvoerder ten einde loopt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand né het beëindigen van de functie om in zijn vervanging te voorzien

Commissaris: geen

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, de creatie, de verwerving en de exploitatie van onroerende goederen, de aankoop, de verkoop, de bouw, de uitrusting, de promotie, het beheer, de omvorming, de herstelling, de verhuring, , de studie en de realisatie van verkavelingen van onroerende goederen, de projektontwikkeling en meer in het algemeen, alle handelingen in verband met onroerende goederen en de verhuring. het optreden als tussenpersoon of agentschap in onroerende goederen, verzekeringen en hypothecaire leningen.

Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen. Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden bij aile commerciële activiteiten. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand, ook onder de vorm van borgstellingen, aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan te vergemakkelijken. Zij mag een belang nemen door inbreng in geld of in natura, door fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of op te richten zaken, ondernemingen en vennootschappen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, analoog of konneks is met het zijne, of van aard is de ontwikkeling ervan te vergemakkelijken.

Jaarvergadering: de laatste donderdag van juni om twintig uur.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Niet-Statutaire zaakvoerder: 1) Mevrouw Braem Cathy Cecile, wonende te 8301 Knokke-Heist, Ermitage 9. Haar ambt is bezoldigd; 2/ De Heer Flamand Vincent Antoine Carlos, wonende te 8301 Knokke-Heist, Ermitage 9. Zijn ambt is bezoldigd.

Vaste vertegenwoordiger: Indien de bvba Jucavi wordt benoemd als zaakvoerder of bestuurder van een andere vennootschap zal het ambt van vaste vertegenwoordiger door Mevrouw Braem worden uitgeoefend, hetgeen deze verklaart te aanvaarden.

Overname: De oprichters nemen alle verbintenissen over welke werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting sedert 15/1/2011.

Voor ontledend uittreksel:

Eric Deroose, geassocieerd notaris.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JUCAVI

Adresse
ERMITAGE 9 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande