JULIUS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JULIUS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 566.906.503

Publication

30/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

advocaten.

Alleen advocaten die op het tableau van de Orde van Advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige activiteit als advocaat zoals hiervoor bepaald in het doel, uitoefenen zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die een vennoot namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat.

De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de vennootschap wordt verzekerd overeenkomstig de voorschriften van de Orde van Advocaten te Kortrijk. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de vennootschap is wel beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsverantwoordelijkheid verzekerd is, voorzover dit bedrag niet lager is dan het maximumbedrag van de basispolis onderschreven door de Orde van Advocaten te Kortrijk.

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wier belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een andere vennoot.

Indien één van de leden geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing.

Indien een vennoot door de Raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

De verdeling van de dossiers geschiedt uitsluitend volgens de wens van de cliënten.

In geval van ontbinding van de vennootschap de vennoten een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, zullen die worden aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden door één of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de Stafhouders van de Orde waarvan zij deel uitmaken of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zes-

honderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door driehonderd (300) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

Mevrouw Julie Van Acker, voornoemd verklaart in te schrijven voor driehonderd (300) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/driehonderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00).

Het saldo, hetzij ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00) zal ter beschikking der vennoot¬schap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerders, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Iedere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het tableau van de Orde van Advocaten moeten zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder-vennoot vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte. Iedere zaakvoerder-vennoot kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of Orde van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht. Onverminderd de vergoeding van kosten, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de zaakvoerders-vennoten voor de door hen voor rekening van de vennootschap verrichte professionele activiteiten.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het stemrecht.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand april.

Tenzij anders bepaald door het bestuursorgaan vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Jaarlijks wordt van de nettowinst voor¬eerst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds; de verplich¬ting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

VOLMACHT

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan de BV ov BVBA CB-I met zetel te 8560 Wevelgem, Roeselarestraat 249, en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING  SLOTBEPALINGEN

1/ Benoeming zaakvoerder.

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeen¬komstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten, mevrouw Julie Van Acker, voornoemd tot zaakvoerder te benoemen. Zelfde mevrouw Julie Van Acker verklaart deze functie te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van een bestuursmandaat. De zaakvoerder zal in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot/vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal/zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

2/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand april in het jaar 2016.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

3/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparante verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

Neergelegd: expeditie van de oprichtingsstatuten

12/05/2015
ÿþr. (n/7 Mod Woid 11.1

---~à -, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1l(111111113111111uu

Ondernemingsnr : 0566.906.503

Benaming

(voluit) : Julius

(verkort)



NEERGELEGD

2 9 APR. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd.GffielK



Rechtsvorm : Bv ovv bvba

Zetel : Bosstraat 4, 8570 Anzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslaggeving quasi-inbreng

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 24/04/2015:

De vergadering neemt kennis van het verslag opgesteld door bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin bvba, alsook van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld in toepassing van artikel 222 Wetboek Vennootschappen.

Een origineel van elk van deze verslagen wordt neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. De vergadering gaat over tot de bevestiging van de verwerving van de beschreven activa.

Julie Van Acker

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JULIUS

Adresse
BOSSTRAAT 4 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande