JUST IN TIME, AFGEKORT : J.I.T.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JUST IN TIME, AFGEKORT : J.I.T.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 412.396.389

Publication

24/11/2011
ÿþgtaatsbMád _ /471ï/2OIf - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle ding ter griffie van de akte

f Mp D

F Eigil }. G E r- D

7~'~

~-~-GrscH s rl~grs4 p BESYCJ UR

Luik B

V beh aa Bel Staa

A II I~IIImV~IIIIVIV I

*11177191*

Ondernemingsnr : Benaming : 0412.396.389

(voluit) : JUST IN TIME

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Weggevoerdenlaan 5 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte :

FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte` te Kortrijk, op 21 oktober 2011, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 26 oktober 2011, 11 bladen 0 renvooien, boek 953 blad 57 vak 03, Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. Inspecteur (get) L.Vanheuverzwijn, houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap " NST IN TIME ", in het kort "J.I.T.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Weggevoerdenlaan 5, dat met eenparigheid vang stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1. Principieel besluit tot fitsie.

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin, voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "JUST IN TIME", in het kort "J.I.T.", overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "TRANSPORT: INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort "T.I.N.".

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen hebben zich er van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken, vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "JUST IN TIME",; in het kort "J.LT.", besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "TRANSPORT: INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort "T.I.N." besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "JUST IN TIME", in ' het kort "J.I.T." over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "TRANSPORT INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort. "T.I.N." en zonder omwisseling van aandelen, op basis van de balans van de over te nemen vennootschap per 30 juni 2011.

Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "JUST IN TIME", in het kort "J.I.T.", één miljoen zevenhonderd drieënnegentigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro negen cent (¬ 1.793.732,09); bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de naamloze vennootschap "JUST IN TIME", in het kort "J.LT." sedert 1 juli 2011 tot op heden:

RECHTBANK KOOPHANDEL

riefeeRIJK

a `.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

voor rekening zijn van de naamloze vennootschap "TRANSPORT INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort "T.I.N.".

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar clientèle, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten en alle getuigschriften van vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal goederenverkeer over de weg die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

d. Het overgegane vermogen omvat actief- en passiefbestanddelen.

e. Onroerende goederen.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat geen onroerende goederen.

2. Gevolgen.

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschap "JUST IN TIME", in het kort "J.I.T.", met alle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "TRANSPORT INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort "T.I.N.". De aandelen van de naamloze vennootschap "JUST IN TIME", in het kort "J.I.T.", in het bezit van de naamloze vennootschap "TRANSPORT INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort "T.I.N." zullen door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "TRANSPORT INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort "T.I.N." worden vernietigd door schrapping van deze aandelen in het aandelenregister van de naamloze vennootschap "NST IN TIME", in het kort "J.I.T.".

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 30 juni 2011 waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap "JUST IN TIME", in het kort "J.I.T.", één miljoen zevenhonderd drieënnegentigduizend zevenhonderd tweeëndertig euro negen cent (¬ 1.793.732,09) bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2011 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "TRANSPORT INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort "T.I.N.".

Alle activa en passiva van de naamloze vennootschap "JUST IN TIME", in het . kort "J.LT.", gaan over op de overnemende naamloze vennootschap "TRANSPORT INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort "T.I.N.".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende naamloze vennootschap "TRANSPORT INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort "T.I.N.".

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat :

- enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "JUST IN TIME", in het kort "J.I.T." door de naamloze vennootschap "TRANSPORT INTERNATIONAL NIEUWENHUYSE", in het kort "T.I.N." werd verwezenlijkt.

- anderzijds de naamloze vennootschap "NST IN TIME", in het kort "J.I.T." definitief opgehouden heeft te bestaan.

BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HLB Sefico", te 1160 Brussel, Vorstlaan 191 met kantoren te Kortrijk, Hendrik Consciencestraat 4, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve `formaliteiten inzake Kruispuntbank Ondernemingen en, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aa:. het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/10/2011
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MM 2.0



Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

" r~CS~ I~I'.ICI~I~.UX 3u~'

GS"C(.il

i ~'~~ t: -.'Grèfïe

cté%e rvé Id 1

au 11111

Moniteur " 11158812"

belge

N° d'entreprise : 0412396389

Dénomination

(en entier) : JUST IN TIME en abrégé "J.I.T."

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Rue de Menin 150, 7700 MOUSCRON

Obiet de l'acte : TRANSFERT SIEGE SOCIAL

Extrait du procès-verbal de la réunion du conseil d'administration du 1 octobre 201d

Le conseil d'administration a décidé par application de l'article 2 des statuts, de transférer le siège social de 7700 Mouscron, Rue de Menin 150 à 8500 Kortrijk, Weggevoerdenlaan, 5.

Pour extrait conforme,

SA VAN MARCKE TRADING GROUP "VMT'

Administrateur-délégué,

représentée par la SCRL CPCVM représentée

elle-même par

Magdalena DE ROECK,

19/09/2011
ÿþ Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 2.0

*11 140893*

Rés

Mor bE

'

N° d'entreprise : 0412396389

Dénomination

(en entier) ; JUST IN TIME en abrégé "J.I.T."

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Rue de Menin 150, 7700 MOUSCRON

Objet de l'acte : PUBLICATION PROJET DE FUSION AVEC NIEUWENHUYSE "T.I.N."

Publication projet de fusion avec NV Transport International 0418.765.925).

Certifié exact,

SA VAN MARCKE TRADING GROUP "VMT"

Administrateur-délégué,

représentée par la SCRL CPCVM

représentée elle-même par

Magdalena DE ROECK,

NV TRANSPORT INTERNATIONAL Nieuwenhuyse "T.I.N." (RPM Kortrijk -

Mentionner sur la dernière page du Volet B:

Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

18/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 20.06.2011, DPT 13.07.2011 11293-0193-033
07/02/2011 : TO080786
23/11/2010 : TO080786
30/07/2010 : TO080786
23/03/2010 : TO080786
05/10/2009 : TO080786
28/07/2009 : TO080786
10/07/2009 : TO080786
16/07/2008 : TO080786
17/10/2007 : TO080786
28/09/2007 : TO080786
20/07/2007 : TO080786
19/07/2006 : TO080786
23/06/2005 : TO080786
30/07/2004 : TO080786
28/07/2004 : TO080786
20/07/2004 : TO080786
31/07/2003 : TO080786
31/07/2003 : TO080786
22/05/2003 : TO080786
26/07/2002 : TO080786
09/08/2001 : TO080786
12/07/2001 : TO080786
07/07/2000 : TO080786
23/07/1999 : TO080786
17/07/1998 : TO80786
26/06/1997 : TO80786
27/07/1996 : TO80786
03/09/1994 : BL501704
20/08/1992 : BL501704
20/08/1991 : BL501704
05/08/1989 : BL501704

Coordonnées
JUST IN TIME, AFGEKORT : J.I.T.

Adresse
WEGGEVOERDENLAAN 5 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande