JUTOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JUTOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.635.107

Publication

05/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

Ondernemingsnr : 0824.635.107

Benaming (voluit) : Jutor

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Désiré Van de Wallestraat 15 - 8800 Roeselare

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging  Kapitaalverhoging door inbreng in

natura

t ~

iL'~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

III1I~9M~~IMI~VIINVM

*1A035301

MOMIE R BELGE

2 9 -D - 2014 ELGISCH TAATSBLAD



NEt-flGELEGD

2 3. Ot 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

..,.GretifsTRIJK

Uit een proces-verbaal opgemaakt door de notaris Christophe K1NT te Staden op 20 januari 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jutor, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Désiré Van de Wallestraat 15 - 8800 Roeselare, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben, ontvangen, met name:

- al liet verslag opgesteld door CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer

Francis Rysman, Bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la,

overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld;

De conclusies van het verslag van CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Francis Rysman, Bedrijfsrevisor, voornoemd, worden hierna letterlijk weergegeven:

"7. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in Jutor BVBA, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in Jutor BVBA met zetel te 8800 Roeselare, Désiré Van de Wallestraat 15 voor een totale inbrengwaarde van 174.500,00 EUR bestaat uit 50 aandelen van Schoenen Etienne BVBA ingebracht door mevrouw Sybille Renier.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 3.078 volledig volstorte aandelen van Jutor BVBA, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, die elk 1/4.078 " van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedr jfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Francis Rysman, bedrsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedreevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de door de partijen toegepaste waarderingsmethode voor de inbreng in natura in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion" is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J Kortrak 18 december 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Vandelanotte Bedr Jfsrevisoren BV CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Francis Rysman

Bedrierevisor"

b/ het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit : kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen, beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met ZEVENENVIJFTIG DUIZEND TWEE HONDERD VIJFIIG EURO TACHTIG CENT (57.250,80 EUR) om het van achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 EUR) op VIJFENZEVENTIG DUIZEND ACHT HONDERD VIJFTIG EURO TACHTIG CENT (75.850,80 EUR) te brengen door inbreng in natura door mevrouw Sybille Renier, voornoemd, van VIJFTIG (50) AANDELEN van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Schoenen Etienne", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Wallenstraat 24, met ondernemingsnummer 0824.865.333.

Deze inbreng wordt vergoed door drie duizend en achtenzeventig (3.078) nieuw uit te geven aandelen van de vennootschap JUTOR, uitgereikt zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

Op deze drie duizend en achtenzeventig (3.078) aandelen zal worden ingeschreven worden door voormelde inbreng in natura, waarvan:

 Zevenenvijftig duizend tweehonderd vijftig euro tachtig cent zal geboekt worden in kapitaal;

 Honderd zeventien duizend twee honderd negenenveertig euro twintig cent als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd procent (100%).

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

Vervolgens komt tussen:

Mevrouw Renier Sybille, voornoemd, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart in te brengen.

vijftig (50) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Schoenen Etienne", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8800 Roeselare, Wallenstraat 24, met ondernemingsnummer 0824.865.333.

nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Mevrouw Sybille Renier verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen en bevestigen deze aandelen vrij te kunnen overdragen. Zij verklaart dat noch de statuten van de vennootschap waarvan de aandelen worden ingebracht, noch enige conventionele of wettelijke bepaling onderhavige overdracht van aandelen belemmert, gezien de inbrenger verklaart dat de overige venno(o)t(en) van de vennootschap "Schoenen Etienne'; voornoemd, uitdrukkelijk verklaard heeft/hebben in te stemmen met voormelde inbreng in natura.

In ruil worden haar DRIE DUIZEND EN ACHTENZEVENTIG (3.078) AANDELEN toegekend, hetgeen zij uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Voormelde inbreng geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap bekomt de volle eigendom van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen van dragen.

2/De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar alsmede op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap. 3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke last, elk voorrecht, pand of beslag.

4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.1 B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9° 94 en 171, 4° van het W.LB. 92, ten laste gelegd van de inbrengers, te dragen en te betalen.

Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op VIJFENZEVENTIG DUIZEND ACHTHONDERD VIJFTIG EURO TACHTIG CENT (75.850,80 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door VIER DUIZEND EN ACHTENZEVENTIG (4.078) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie"

Voor-benouden Vaan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik R - Veninin

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie zijnde HONDERD EN ZEVENTIEN DUIZEND TWEE HONDERD NEGENENVEERTIG EURO TWINTIG CENT (117.249,20 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Derde besluit:

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met HONDERD EN ZEVENTIEN DUIZEND TWEE HONDERD NEGENENVEERTIG EURO TWINTIG CENT (117249,20 EUR)

zodat het kapitaal zal verhoogd worden van VIJFENZEVENTIG DUIZEND ACHT HONDERD VIJF 1IG EURO

TACHTIG CENT (75.850,80 EUR), tot HONDERD DRIEËNNEGENTIG DUIZEND HONDERD EURO (193.100 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij honderd en zeventien duizend twee honderd negenenveertig euro twintig cent (117.249,20 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van HONDERD EN ZEVENTIEN DUIZEND TWEE HONDERD NEGENENVEERTIG EURO TWINTIG CENT (117.249,20 EUR) verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd drieënnegentig duizend honderd euro (193.100 EUR), vertegenwoordigd door vier duizend en achtenzeventig (4.078) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend.

Vierde besluit aanpassing van de statuten

Ingevolge de genomen besluiten, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld op honderd drieënnegentig duizend honderd euro (193.100,00 EUR).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in VIER DUIZEND EN ACHTENZEVENTIG (4.078) aandelen zonder nominale waarde, elk een gelifte fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend. "

Viifde besluit: toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, en aan de BV ovv BVBA AG Fisc, alsmede haar bedienden, aangestelden en lasthebbers,met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Zesde besluit

De vergadering geeft aan de notaris de opdracht tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werd in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe HINT Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-gecoördineerde tekst der statuten per 20 januari 2014;

-verslag van de bedrijfsrevisor aangaande inbreng in natura;

-verslag bestuursorgaan aangaande de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.11.2013, NGL 26.11.2013 13674-0010-009
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.01.2013, NGL 21.01.2013 13013-0141-009
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.11.2011, NGL 05.01.2012 12004-0221-009

Coordonnées
JUTOR

Adresse
DESIRE VAN DE WALLESTRAAT 15 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande