JVC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JVC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.287.465

Publication

18/06/2014
ÿþIII

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*14118753*

Ondernemingsnr : 0471.287.465

Benaming

(voluit) : JVC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Platanen 30b, 8300 Knokke-Heist

(volledig.adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 07/03/2014 heeft unaniem beslist, vanaf heden, de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Cottagepad 11, 8300 Knokke-Heist.

De Grande Ingrid (zaakvoerder)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

uffeN 2014

Gent Afdeling Brugge De griffier

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid vin de instruMe'nterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

05/01/2015
ÿþmoà 11.1

NEERGELEGD

i eonfbank Koophandel

l/lIfI/f/IIlI//flhh//IIIIf/II/f/flh//f/llf/flfONITEJRBELGE ~8DFC201

*1500166T* 2 4 -12- 2014 Gent Afdeiing Brugge

J"._ GISCH STAATSBL ____Gl~~igriffier

In de bijlagen bij het Belgisch Sta - . , lad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de - kte

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Onciernemingsnr ; 0471.287.465

Benaming (voluit) : BVBA JVC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cottagepad 11

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - wijziging boekjaar en jaarvergadering - bevestiging zetelverplaatsing - wijziging doel vaststelling nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 11 december 2014, nog niet geregistreerd, dat mevrouw DE GRANDE Ingrid Flora, geboren te Brugge op 8 december 1953, niet meer gehuwd, wonende te 8300 Knokke-Heist, Cottagepad 11, enige vennoot, handelend als Buitengewone i Algemene Vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `B.V.B.A. JVC", opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Henry Van Gaillle op 15 februari 2000, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20000308-277, navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één december om te eindigen op dertig november van het

daarop volgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de enige vennoot het lopend boekjaar aangevangen op 1 januari

2014 te verlengen tot 30 november 2015.

De statuten worden dienovereenkomstig aangepast.

(2) besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei om zestien uur.

i Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand mei

van het jaar tweeduizend en zestien.

De statuten worden dienovereenkomstig aangepast.

(3) bekrachtiging van de beslissing van de zaakvoerder de dato 7 maart 2014, waarbij de zetel van de. vennootschap verplaatst werd naar 8300 Knokke-Heist, Cottagepad 11, welke beslissing gepubliceerd werd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 18 juni daarna, onder nummer 14118753.

De statuten worden dienovereenkomstig aangepast.

(4) het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen als volgt

"De Vennootschap heeft als doel:

1. Specifieke activiteiten

- Het verlenen van advies en service op administratief, juridisch, financieel, commercieel en

bedrijfseconomisch vlak;

- Optreden bij de begeleiding en het management van ondernemingen;

- Het verstrekken van advies betreffende de organisatie en de productie van ondernemingen;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

- het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium

- de aankoop, verkoop en verhuur van materiaal

II. Algemene activiteiten

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten ondernemingen; en rechtspersonen, het bevorderen, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

r Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

C. de vennootschap kan zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen zaak.

D, het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen ln en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuunier of analoge opdrachten en functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtsfiguren.

E.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

F. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

G. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe "

vormen van technologie en hun toepassingen.

Ill. Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen

A. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering en het leasen van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, tegoeden en/of vorderingen, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een geljkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

De statuten worden dienovereenkomstig aangepast zoals voorzien in het vijfde besluit hierna.

(5) de huidige tekst van de statuten integraal te schrappen en een nieuwe tekst vast te stellen zoals hierna is bepaald, rekening houdende met de hierboven genomen beslissingen evenals de huidige wetgeving

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "B.V.B.A. JVC".

Artikel 2 - Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Cottagepad 11, met gevolg dat het vennootschapdossier wordt bijgehouden op de zetel van de Rechtbank van Koophandel te Gent  afdeling Brugge.

Artikel 3 - Doel.

De Vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

- Het verlenen van advies en service op administratief, juridisch, financieel, commercieel en

bedrijfseconomisch vlak;

- Optreden bij de begeleiding en het management van ondernemingen;

- Het verstrekken van advies betreffende de organisatie en de productie van ondernemingen;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

- het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium

- de aankoop, verkoop en verhuur van materiaal



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

II. Aigemene activiteiten

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten ondernemingen en rechtspersonen, het bevorderen, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

C. de vennootschap kan zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen zaak.

D. het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge opdrachten en functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtsfiguren.

E.Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

F. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

G. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

IIi. Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen

A. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering en het leasen van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel en in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, tegoeden en/of vorderingen, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, vereniging en of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel ln België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 15 februari 2000.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderddrieëntwintigduizend negenhonderd zesenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 123.946,76). Het is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste (11500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting.

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en vcor rekening van de

rechtspersonen,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Monitéur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

A

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

De opdracht van zaakvoerder is kosteloos tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 10 - Machten van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 11 - Vertegenwoordiging der vennootschap.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen.

Artikel 12 - Delegatie van machten.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid aan een of meerdere directeurs of gevolmachtigden, vennoten of niet, hun machten gedeeltelijk overdragen,

Artikel 15 - Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand mei om zestien uur (16.00u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Te allen tijde kan een Bijzondere Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een Buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerders en de commissarissen, indien er zijn, zijn bevoegd een Algemene Vergadering bijeen te roepen. Zij moeten die bijeenroepen, binnen een termijn van één (1) maand, wanneer het gevraagd wordt door vennoten die één/vijfde (1/5de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

De oproeping tot de Algemene Vergadering geschiedt bij aangetekende brief ten minste vijftien (15) dagen voor de Algemene Vergadering.

De Gewone Algemene Vergaderingen (jaarvergaderingen) en de Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, aangeduid in de bijeenroepingen.

De Buitengewone Algemene Vergaderingen dienen gehouden worden in hetzelfde taalgebied van de zetel en voor een Belgische notaris.

Alle eigenaars van aandelen, gekend in het aandelenregister, worden toegelaten op de Algemene Vergadering. Elke overdracht van aandelen in het aandelenregister wordt gedurende een periode van zeven (7) dagen véór de Algemene Vergadering geschorst.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Wanneer de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen,

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als Algemene Vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 16 - Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één (1) stem.

Artikel 18 - Vertegenwoordiging.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, behoudens indien de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, kan elke vennoot zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber, die zelf vennoot moet zijn.

Artikel 19 - Maatschappelijk boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één december en eindigt op dertig november van het daaropvolgende jaar.

Artikel 21 - Winstverdeling.

Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de noodzakelijke afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf (5) procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10d) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Indien er, om de een of andere reden door de wet toegelaten, voorafnemingen gedaan worden op de wettelijke reserve, die aldus deze reserve op minder zouden brengen dan tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal, dan zouden de jaarlijkse voorafnemingen van vijf (5) procent op de nettowinst opnieuw dienen gedaan totdat de wettelijke reserve terug tien (10) procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De Algemene Vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

~ Meer-

A behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het deel van de winst dat volgens beslissing van de Algemene Vergadering zal uitgekeerd worden, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Artikel 23 - Ontbinding.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege of door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de Algemene Vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting daarvan.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de Algemene Vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het instituut der accountants, die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op

volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven. -

Véér de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt opgesteld, moet de notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap, waarbij hij optreedt overeenkomstig het bovenvermelde, gehouden is.

In de akte worden de conclusies overgenomen van het verslag dat de'conimissaris-revisor, de revisor of de accountant heeft opgemaakt.

Artikel 24 - Benoeming van vereffenaars.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zullen er één of meer vereffenaars benoemd worden, vennoten of niet bij gewone meerderheid van stemmen en kunnen deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen ten allen tijde ontslagen worden.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Artikel 25 - Vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris, dan wel een bestuurder of een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap, op het ogenblik van het indiening van dit eenzijdig verzoekschrift, haar zetel heeft.

Tenzij de Algemene Vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor een wijziging aan de statuten de vereffeningswijze op een andere manier geregeld heeft, wordt de opbrengst van de vereffening in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningskosten, het regelmatig betaalde en nog niet uitbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder ai de aandelen verdeeld.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden op te vragen.

Indien de vennootschap aandelen zonder stemrecht heeft uitgegeven, dient er evenwel vóór elke andere uitkering aan de vennoten uit hoofde van hun kapitaalinbreng, rekening gehouden te worden met het bepaalde in artikel 480 van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 26 - ontbinding-vereffening in één akte.

ingevolge artikel 184, §5 Wetboek Vennootschappen is de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte slechts mogelijk indien voldaan wordt aan de volgende cumulatieve voorwaarden:

- er wordt geen vereffenaar benoemd;

- er geen passiva werd opgenomen in de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek Vennootschappen;

- alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met éénparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Tegelijk hiermee neercielead.

De expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 11 december2014.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.09.2011, NGL 11.12.2012 12666-0309-013
19/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.09.2012, NGL 11.12.2012 12666-0256-010
14/09/2011 : BG092524
05/10/2010 : BG092524
05/09/2008 : BG092524
06/11/2006 : BG092524
24/02/2006 : BG092524
02/01/2006 : BG092524
21/10/2004 : BG092524
23/09/2003 : BG092524
09/01/2003 : BG092524

Coordonnées
JVC

Adresse
COTTAGEPAD 11 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande