JVNR CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : JVNR CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 823.807.439

Publication

29/01/2014
ÿþ Mod 2.1

i ribt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

111111

*19028650*

Vc behc

aar

Belt Staal

Neargaiegd ier gee van de rechtbank van kooemndei 8 s ~ deling te 00S1

2G9;f~~.

7Zi

Ondernemingsnr : 0823807439

Benaming

(voluit) : JVNR CONSULTING

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOUBEKESTRAAT 68, 8211 AARTRIJKE

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 16/12/2013 blijkt dat:

De vennoten nemen kennis van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting dat voor bepaalde dividenden en onder bepaalde voorwaarden een (verlaagde) roerende voorheffing van 10 % (i.p.v. 25 %) voorziet Eén van de voorwaarden luidt dat het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal. vennootschapsrechtelijk heeft elke vennoot de vrije keuze om het door hem verkregen dividend al dan niet op te nemen in kapitaal.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de toekenning en betaalbaarstelling van een dividend van 30.000,00 euro dat overeenkomt met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering.

Aan de zaakvoerder wordt opdracht gegeven binnen de vijftien dagen na heden de roerende voorheffing in te houden, aan te geven en door te storten naar het bevoegd ontvangkantoor, daarbij rekening houdend met de hierna gemaakte individuele keuze van de vennoten.

De vennoten beslissen om het volledig verkregen dividend onmiddellijk te laten opnemen in kapitaal. Voormelde vennoten geven hierbij toestemming aan de zaakvoerder om het netto-dividend via incorporatie van rekening-courant op te nemen in het kapitaal. Er zal dus bijgevolg geen effectieve geldtransactie plaatsvinden maar alles zal gebeuren via de rekening-courant Gelet op de vennootschapsvorm is voor deze verrichting geen aanstelling van bedrijfsrevisor noodzakelijk.

indien het verkregen dividend om welke reden ook niet onmiddellijk opgenomen wordt in kapitaal, verbinden de vennoten er zich toe het bijkomend verschuldigd bedrag aan roerende voorheffing (15 %) onverwijld terug te betalen aan de vennootschap dewelke het op zijn beurt dan zal doorstorten aan het bevoegde ontvangkantoor ne opmaak van de corrigerende aangifte in de roerende voorheffing.

Zaakvoerder

De heer Vanreybrouck Jeroen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JVNR CONSULTING

Adresse
MOUBEKESTRAAT 68 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande