K & P CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : K & P CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 523.975.192

Publication

28/03/2013
ÿþ0 Moa Wo[d 11.1

ln de bislagen bis het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 9. 03. 2013

REChiTB K~~

)OPHANpEL

~JK

Ondernemingsnr : 05 3 Sa5, di99.

Benaming

(voluit) : K&P Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Honzebroekstraat 133 , 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Tekst

Bij onderhandse akte dd. 15 maart 2013 heeft de heer Pascal Steel, wonende in Honzébroekstraat 133 te 8800 Roeselare tesamen met een stille vennoot, een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

HOOFDSTUK I -- Benaming, zetel, duur, doel

Artikel 1

De vennootschap wordt aangegaan tussen de beherende vennoot, zijnde de heer Pascal Steel en een stille

vennoot

Artikel 2

De vennootschap handelt onder de benaming: "K&P Consult'.

De maatschappelijke zetel is thans gevestigd in de Honzebroekstraat 133 te 8800 Roeselare, maar kan door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot worden overgebracht naar om het even welke plaats in België. Door eenvoudige beslissing van de beherende vennoot, kunnen in België en in het buitenland bijhuizen worden opgericht.

Artikel 3

De vennootschap bestaat met ingang van heden voor onbeperkte duur binnen de perken van de wet.

Artikel 4

De vennootschap heeft tot doel :

Voor eigen rekening

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van. onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen: voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van: voormelde roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals kunstpatrimonia of het veewerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van diensten en adviezen aan derden, waaronder dienstprestaties en consulting van bedrijfseconomische, commerciële, juridische, financiële, technische, software, hardware, wetenschappelijke, wiskundige of administratieve aard ter ondersteuning van binnen- of buitenlandse ondernemingen onder andere in de sectoren van informatica, telecommunicatie, en computerbeveiliging.

-Het verlenen van advies en bijstand inzake de commerciële, administratieve, financiële en technische organisatie van rechtspersonen of ondernemingen.

-Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren van plannen en colsrdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

-Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, zoals die van vereffenaar of gevolmachtigde, of van managementstaken of expertiseopdrachten voor derden of voor de overheid.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën, en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven en beheer van octrooien, knowhow, intellectuele rechten en aanverwante immateriële vaste activa.

-De aan- en verkoop of tussenhandel of agentuur of makelaar, evenals de in- en uitvoer van om het even welke roerende goederen

-Bijstand verlenen bij het aan- en verkoopbeleid en de administratie van rechtspersonen of ondernemingen. Het cutsourcen van informatie, het organiseren van ontmoetingen, trainingen, en coaching of interim diensten van personen voor bedrijven in binnen- en buitenland.

-Organiseren van opleidingen, samenstellen van opleidingen, opleidingsadvies, bijlessen, geven van opleidingen, onderwijscoördinatie, ...

- Het organiseren van congressen, seminaries, promotieacties en bijeenkomsten in het kader van voorschreven activiteiten (alsmede het ter beschikking stellen van alle bijhorende uitrusting en faciliteiten). - Ontwerpen en uitvoeren van industriële elektriciteits-- en automatiseringsprojecten.

-Verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen,

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen (inbegrepen de onroerende leasing) verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ailes in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

HOOFDSTUK II - Beheer, kapitaal, aansprakelijkheid van de vennoten, overdracht van aandelen

Artikel 5

De vennootschap wordt thans beheerd door de beherende vennoot, zijnde de heer Pesal Steel aan wie de exclusieve bevoegdheid toekomt om de vennootschap te verbinden voor alle zaken die hem aasbelangen met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Artikel 8

De heer Pascal Steel schrijft in op negenhonderd negenennegentig (999) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van 999,00 euro,

De stille vennoot schrijft in op één (1) aandeel, dewelke volledig volstort wordt door inbreng van een bedrag van 1,00 euro. Derhalve bedraagt het totaal van de inbrengen 1.000,00 EURO, zijnde honderd percent van de thans aangegane verbintenissen tot inbreng.

HOOFDSTUK V  Inventaris, jaarrekening, winstverdeÏing

Artikel 19

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Het eerste jaar is een verlengd boekjaar en

nadien sluit het telkens jaarlijks af,

Op 30 juni stellen de beherende vennoten de inventaris op van de activa en passiva van de vennootschap,

sluiten zij de rekeningen af en stellen zij een staat van het vermogen op.

Artikel 20

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de maatschappelijke lasten en de delgingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te boeken op een reservefonds, Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst, wordt deze verdeeld in verhouding tot de stortingen der vennoten op de rekening van het maatschappelijk kapitaal.

HOOFDSTUK VI -- Ontbinding, vereffening

Artikel 22

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden of uit welke oorzaak ook, geschiedt de vereffening door de beherende vennoten of, bij hun ontstentenis, door één of meer vereffenaars door de stille vennoten aangesteld bij gewone meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap of na consignatie voor de aanzuivering, wordt het netto actief verdeeld onder al de vennoten in verhouding tot hun werkelijk gestort aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

HOOFDSTUK IX  Overgangsbepalingen

Artikel 25

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 juni 2014 De eerste algemene vergadering wordt

gehouden in december 2014

Artikel 26

Alle handelingen gesteld door de beherende vennoot worden geacht te zijn verricht voor rekening van de

vennootschap en dit met ingang van 1 maart 2013

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaart de vennootschap alle verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, over te nemen, en dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van uittreksel uit de oprichtingsakte.

Pascal Steel

Beherend vennoot

s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-).

behouden aan het Begisch

Staatsblad+

Coordonnées
K & P CONSULT

Adresse
HONZEBROEKSTRAAT 133 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande