K & S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K & S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.633.371

Publication

22/01/2013
ÿþ 4 Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TEUR BELGE " ,cc.r" ctptrL GID t~É Gr;t,-rfiw d1w, RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 7! -01- 2013 BRUGGE (Af&" Iîng Srugge)

STAATSBLAD I DEC. xOr2r e.

Griffie

H

Ondernemingsnr : 0474.633.371

Benaming

(voluit) : K EN S

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8755 Ruiselede, Schietspoelstraat, 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 26 december 2012, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "K EN S", opgericht bij akte verleden voor Notaris Alfons Loontjens, te Izegem, op 20 april; 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei daarna, onder het nummer,

" 20010510-257, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal'

van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Bernard Loontjens te Izegem op 27 ' september 2010, bekendgemaakt In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 oktober daarna, onder het

nummer 10156929, gehouden op 26 december 2012, heeft beslist wat volgt:

1. Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt door de zaakvoerders van de over te

" nemen vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "K EN S" en van de" overnemende vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OMNISERVICES met zetel te 6755 Ruiselede, Schietspoelstraat, nummer 1, B.T.W.-BE 0472.622.503 (RPR Brugge) op 27:

" september 2012 en neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge (Afdeling Brugge) door, zowel de over te nemen vennootschap ais de ovememende vennootschap, telkens op 03 oktober 2012,' bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 oktober daarna onder het nummer 12170048 voor wat de over te nemen vennootschap betreft en onder het nummer 12170047 voor wat de ovememende vennootschap betreft.

2. Instemming met de verrichting waarbij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OMNISERVICES", met zetel te 8755 Ruiselede, Schietspoelstraat, 1, B.T.W.-BE 0472.622.503 (RPR Brugge), hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "K EN S", bij wijze van fusie overneemt en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

3. Aan de aandeelhouders van de honderd zes en tachtig (186) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "K EN S" zullen duizend tweehonderd negentig (1.290) nieuwe aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "OMNISERVICES" worden toegekend, zonder opleg. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de ovememende vennootschap vanaf 1 juli 2012.

4. Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 juli 2012 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten' voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd.

Het handelsfonds van de overgenomen vennootschap, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0474.633.371, is vrij en onbelast van alle in het algemeen bevoorrechte schulden en lasten en is niet belast met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en geen enkel bestanddeel van het handelsfonds is bezwaard met pand en de vennootschap heeft geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds verleend.

5. Vaststelling dat, overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerders van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

' 6. Vaststelling dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de

ovememende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MON

BELGISC

1i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

lDIIIIIYIn278I IIN 1ICI

'1301

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de iusie van rechtswége'en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1.de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2.de vennoten van de overgenomen vennootschap worden vennoten van de overnemende vennootschap, 3.de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

7, Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de s ' kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

De jaarrekening van de overgenomen vennootschap over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd tot op datum van 30 juni 2012 zal door het bestuursorgaan van die vennootschap opgemaakt worden; Zij wordt onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en zal vermeld worden in een afzonderlijke notule van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

8. Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke , bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elke zaakvoerder van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a)om aile formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b)als vergoeding voor de overdracht duizend tweehonderd negentig (1.290) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c)deze nieuwe aandelen te verdelen onder de vennoten van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen dcor de overnemende vennootschap;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ' ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van aile zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

Bijzondere volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE VANDER PAELT", met zetel te 8700 Tielt, Meulebeeksesteenweg, nummer 65, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatstelling, alle nuttig of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 26 december 2012

se Voor- " behouden aan het Belgisch Staatsblad







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

28/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 27.11.2012 12644-0297-014
15/10/2012
ÿþMof Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I II (II III IIll II II iIIH II1

" ZZZ,OQ~B"

NEERGELEGO ter GsttY

RECKtMt K VAN KOOFMNIDEt- TE

BRUGGE (Afdeti g Brugge)

Fla der

Griffie

Ondernemingsnr : 0474.633.371

Benaming

(voluit) : K EN S

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8755 RUISELEDE, SCHIETPOELSTRAAT 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BVBA "K EN S" DOOR DE BVBA 11OMNISERVICES'1

Uit het voorstel tot fusie door overneming van de BVBA "K EN S" door de BVBA "OMNISERVICES" dd. 27/09/2012 blijkt:

11. dat de zaakvoerder van de BVBA "OMNISERVICES" en de BVBA "K EN S" aan de respectieve vennoten voorstelt om, in toepassing van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tot fusie over te gaan door overneming van de BVBA "K EN S" door de BVBA "OMNISERVICES"1 waarbij alle rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap;

2/, dat de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OMNISERVICES", met zetel te 8755 Ruiselede, Schietpoelstraat 1, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft als doel;

N Het verrichten van alle activiteiten inzake plattelandstoerisme;

BI De uitbating van één of meer horecazaken en eet- en drankgelegenheden zoals daar zijn hotels, restaurants, tearooms, ijssalons, cafés, brasseriën, frituren, snackbars, bistro's, taveernes, dancings, balzalen, vergaderruimtes, snooker- en biljartzalen, enz.;

CI De uitbating van één of meer traiteurdiensten, de aan- en verkoop van alle eetwaren en dranken, alcoholische en niet-alcoholische dranken, snacks, snoep, belegde broodjes, tabakswaren, cadeauartikelen, prullaria, kranten en tijdschriften;

DI De organisatie van alle recepties, bals, feesten, ceremonteën, seminaries, sportkampen en sporttoernooien, braderieën, concerten en festivals, uitstappen en in het algemeen van alle evenementen, alsmede het ter beschikking stellen van accommodatie en materiaal daarvoor;

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in papierwaren en -artikelen, boeken, tijdschriften en kantoorbenodigdheden, huishoudelijke artikelen, verbandstoffen, ijzerwerk, geschenkartikelen, fantasieartikelen, marokijnwaren, doe-het-zelf materialen, knutselmaterialen, verlichtingsartikelen en elektrische en elektronische artikelen en apparaten;

FI De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in, de huur en verhuur, fabricatie en productieontwikkeling van alle computermateriaal, hard- en software, games, websites, (tele)communicatie- en media-apparatuur alsmede van al hun onderdelen, benodigdheden en bijhorigheden;

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in en productie van alle textielproducten, stoffen en confectie;

HI De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in tweehandsmateriaal en de opkoop van stocks;

l/ Het aan- en verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, renoveren, exploiteren, beheren, onderhouden, huren en verhuren, leasen en in leasing geven, verkavelen, uitvoeren van aile onroerende goederen en bouwwerken en voltooiingwerken met betrekking tot alle onroerende goederen; het uitvoeren of laten uitvoeren van alle aannemingswerken, zowel private als openbare;

J/ Het optreden als tussenpersoon bij voormelde handelingen, het uitvoeren van de activiteiten van vastgoedpromotie, projectontwikkeling en projectmanagement;

K/ Het verrichten van alle daarmee samenhangende diensten en in de meest ruime zin van het woord: het uitvoeren van alle immobiliaire verrichtingen en handelingen zowel in België als in het buitenland, en verder onder meer, ais bouwheer, het uitgeven en laten uitvoeren door derden van opdrachten, werken, studies, plans

_.en.projecten.in_verband metalle vastgoedverrichtingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

U Het verrichten van alle prestaties inzake vastgoedmakelarij, het optreden als verkoopagent en verhuringagent en de exploitatie van één of meer inimobiliënkantoren, met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van leningen en financiering, de expertise, het beheer en het valoriseren, laten bouwen of verbouwen van onroerende goederen, alsmede de coördinatie van de bouwwerkzaamheden op de werf, al dan niet in samenwerking met onderaannemers, en het opmaken en uitwerken van alle ontwerpen en plannen daaromtrent;

MI Het beheren en onderhouden van onroerende goederen waaronder begrepen de uitvoering van syndicopdrachten;

NI Het deelnemen aan beurzen, evenementen, vakanties, reizen en incentives in binnen- en buitenland en het analyseren van vastgoedopportuniteiten in het buitenland;

0/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in, en de huur en verhuur van aile bouwmaterialen, gereedschappen en werktuigen;

PI De in- en uitvoer, aan- en verkoop van, de groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in en fabricatie en bewerking van alle bouwmaterialen;

W Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

RI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdiinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

SI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondern emi ngen;

T/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

UI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

VI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

WI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Xi Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet";

3/. dat de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K EN S", met zetel te 8755 Ruiselede, Schietpoelstraat 1, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft als doel:

L Voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in deelneming met derden:

N Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

BI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

CI Het uitoefenen van activiteiten van bouwpromotie en het uitvoeren van alle bouwwerkzaamheden al dan niet in coördinatie met onderaannemers;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

DI Het ontwerpen of laten ontwerpen van plannen voor gebouwen, sportvelden en recreatieterreinen, stedenbouw en ruimtelijke ordening, restauratie en herinrichting van bestaande gebouwen, evenals het opmaken van lastenkohiers en het vervullen van alle administratieve werkzaamheden die daar betrekking op hebben;

BI Het uitoefenen van activiteiten van veiligheidscoördinator;

F/ het uitvoeren van alle aannemingswerken, zowel private als publieke, zoals daar ondermeer zijn grondwerken, metsel- en betonwerken, behang-, schilder- en pleisterwerken, timmer- en schrijnwerken, elektriciteitswerken, bedradingen en elektrotechnische installaties (inclusief bewakings- en alarminstallaties), ijzer- en metaalwerken, loodgieterswerken en sanitaire werkzaamheden (inclusief plaatsen, herstellen en onderhouden van verwarmings- en koelinstallaties), vloer- en dakwerken, reinigingswerken, ruim- en slopingswerken, voegwerken, installaties en herstellingen van hard- en software en netwerken; de coördinatie van alle bouwwerkzaamheden in samenwerking met onderaannemers;

GI De uitbating van één of meer horecazaken waaronder begrepen, zonder daartoe beperkend te zijn, hotels, restaurants, cafés, tearooms, snackbars, brasserieën, frituren, ijssalons, feestzalen, dancings, koffiehuizen, snooker- en biljartzalen;

HI de uitbating van één of meer traiteurdiensten, de aan- en verkoop van alle bereide en niet bereide, koude en warme maaltijden, dranken, snoepgoed, fruit, groeten, brood en patisserie en rookartikelen, de verhuur van automaten en speeltoestellen;

1/ de organisatie van alle feesten, ceremoniën, bals, happenings, braderieën, sportkampen, seminaries, vergaderingen, festivals, voordrachten, concerten, voorstellingen en wedstrijden, alsmede het ter beschikking stellen van alle accommodatie en benodigdheden daartoe;

J/ de verhuur van kamers, al dan niet met ontbijt;

Kf het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

U Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

MI Het .waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

N/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

01 Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

PI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IL Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld In de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.";

4/, dat aan de houder van de 186 aandelen van de over te nemen vennootschap 1.290 nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden;

5/. dat onmiddellijk na de buitengewone algemene vergaderingen die tot de fusie zullen besluiten, de zaakvoerder van de overnemende vennootschap het aandelenregister van de overgenomen vennootschap "K EN S" zal vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar aangetekende aandelenbezit van de vermelding "omgeruild tegen x aantal aandelen van de overnemende vennootschap "OMNISERVICES" ingevolge fusie door overneming de dato ...1...1......", en dat vervolgens het hiermee overeenstemmend aantal aandelen van de betrokken vennoot ingeschreven zal worden in het aandelenregister van de overnemende vennootschap en aldaar door de betrokken vennoot ondertekend;

61. dat de 1.290 nieuwe aandelen zullen deelnemen in de winst van de overnemende vennootschap, zoals de bestaande aandelen, vanaf 01/0712012;

71. dat alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap vanaf 01/07/2012 zullen geacht worden te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap;

8/. dat er geen bijzondere rechten worden toegekend aan de vennoten van de over te nemen vennootschap;

91. dat er op verzoek van alle vennoten van de overnemende en over te nemen vennootschap toepassing wordt gemaakt van artikel 695 §1, laatste lid W, Venn, dat in een vrijstelling voorziet van het opmaken van het verslag van een revisor of externe accountant m.b.t. de fusie indien aile vennoten hiermee instemmen, en dat aan de BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT", met zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door de heer Jacky GODEFROIDT, bedrijfsrevisor, opdracht is gegeven om voor de overnemende vennootschap het verslag inzake inbreng in natura op te stellen conform artikel 313 W. Venn., waarvoor de bezoldiging is vastgesteld op ¬ 1.750,00;

101, dat aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

Saskia DOBBELS

zaakvoerder

k

Rijlagen bf h et Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 03.09.2011, NGL 28.11.2011 11617-0085-017
18/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 05.09.2010, NGL 15.11.2010 10604-0562-017
07/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 06.10.2009 09799-0215-017
21/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 06.09.2008, NGL 19.11.2008 08815-0335-017
29/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 01.09.2007, NGL 24.10.2007 07779-0227-016
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 02.09.2006, NGL 24.10.2006 06844-4444-015
28/10/2005 : KO151828
23/09/2004 : KO151828
30/09/2003 : KO151828
17/10/2002 : KO151828

Coordonnées
K & S

Adresse
SCHIETPOELSTRAAT 1 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande