K VORM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K VORM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.660.972

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.03.2014, NGL 24.07.2014 14348-0323-015
23/01/2012
ÿþModWag111.1

In de bijlagen bij het Belgisch St na neetsieuetergLiffie van de

DJREC+JR FCa7,_ -

1- "

ad bekend te maken kopie

3 -01- 2112

RECHTBANK KO RTFi OPHANDEL KOj

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr W. 660. 932

Benaming

(voluit) : K VORM

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Doorniksewijk 4512 "

(volledig adres)

Onderworo akte : Oprichting uit partiële splitinsg van een bestaande vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 27.12.2011 van de BVBA K VORM dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT

In toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de algemene vergadering uitdrukkelijk de afstand vast door de vennoten van de overdragende vennootschap van de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen, in de mate dat dit artikel verwijst naar het splitsingsverslag.

TWEEDE BESLUIT

A. Splitsingsvoorstel

Na kennisneming aanvaardt de algemene vergadering van de overdragende vennootschap de uiteenzetting

vervat in het door de zaakvoerders op 3.11.2011 in toepassing van artikel 743 Wetboek van Vennootschappen

opgestelde voorstel met betrekking tot de partiële splitsing.

Dit voorstel werd door de overdragende vennootschap op 8 november 2011 neergelegd ter griffie van de

rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Deze neerlegging werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24

november daarna onder nummer 11177211.

,De algemene vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel,

B. Verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen

Vervolgens neemt de vergadering kennis van de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen:

1.in datum van 22.12.2011 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO bedrijfsrevisoren", met zetel te Brugge, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfarevisor, hiertoe aangesteld door zaakvoerders van de vennootschap;

2, door de oprichters van de BVBA K VORM (nieuw), zijnde de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud).

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt.

7. CONCLUSIES.

Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande niet geldelijke inbreng bij de besloten vennootsehap met beperkte aansprakelijkheid K VORM, met zetel te 8500 Kortrijk, Doorniksewijk 45 bus 2 stellen laat de volgende conclusies tue:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Beciriesrevisoren.

2. De oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De waardering van de overgenomen actief- en passiefbestanddelen gebeurt tegen boekwaarde in toepassing van artikel 78, paragraaf 2 van het KB van 30 januari 2001.

5. De voorgestelde waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en de waarde waartoe deze methoden van waardering leiden, komen niet overeen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De inbrengwaarde komt wel overeen met het

Op de laatste le. van Ltilk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" .aandeel in het eigen vermogen dat wordt overgedragen aan de BVBA K VORM ingevolge de partiële splitsing van de BVBA K VORM (oud: 0436.426.556) en dat bijgevolg door deze aandelen wordt vertegenwoordigd, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

6. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 5.880 aandelen.

7. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 22 december 2011,

BDO BEDRIJFSREVISOREN, Burg.Ven. CVBA

PETER VANDEWALLE, partner.

DERDE BESLUIT

Na aanvaarding van het splitsingsvoorstel, besluit de algemene vergadering om de hierna beschreven roerende goederen die thans toebehoren aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud), overeenkomstig het splitsingsvoorstel te doen overgaan op de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (nieuw), waarvan de statuten hierna volgen.

BESCHRIJVING VAN DE ACTIVA EN PASSIVA BESTANDDELEN DIE AAN DE BVBA K VORM (nieuw) WORDEN OVERGEDRAGEN

Deze worden nauwkeurig beschreven in het splitsingsvoorstel dat door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud) op 3.11.2011 werd opgesteld;

Voormelde activa- en passivabestanddelen die uit de partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud) naar de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid K VORM (nieuw) overgaan, worden cijfermatig uitgedrukt zoals hierna volgt en zoals dit uitgebreid vermeld wordt op de splitsingsbalans die als bijlage werd gehecht aan voormeld splitsingsvoorstel.

De opsplitsing van het eigen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud) is identiek aan de opsplitsing van het eigen vermogen van de BVBA K VORM (nieuw), zij het dat met het volgende rekening dient gehouden te worden :

" de uitsluiting van de bestanddelen van het eigen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud) die rechtstreeks gekoppeld zijn aan de activa van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud) die niet als onderdeel van de splitsing zullen worden overgedragen;

" de proportionaliteit van het resterende gedeelte van het totale eigen vermogen van de BVBA K VORM (nieuw) in vergelijking met het totale eigen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud).

Op basis van de hierboven aangegeven formule wordt de proportionaliteit bepaald op vierentachtig komma vijftig ten honderd (84,50%) voor wat betreft het kapitaal, de wettelijke reserve, de beschikbare reserve en het resultaat van het boekjaar.

De algemene vergadering besluit bijgevolg dat voormelde activa- en passivabestanddelen overgaan overeenkomstig het voormelde splitsingsvoorstel op de nieuw op te richten BVBA K VORM (nieuw).

Voorwaarden met betrekking tot de overgang van de activa en passiva bestanddelen naar de BVBA K VORM (nieuw)

AI De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen verder onder meer hetgeen hierna onmiddellijk volgt.

a.De ruilverhouding : aantal aandelen van de BVBA K Vorm (nieuw) die worden toegekend per aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud): elk aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud) geeft recht op één (1) aandeel in de BVBA K VORM (nieuw) en zal van dezelfde rechten en plichten genieten als de aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud).

b.vanaf 1 januari 2011 worden de verrichtingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud) voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA K VORM (nieuw).

c.De nieuwe aandelen die door de BVBA K VORM (nieuw) zullen uitgegeven worden, zullen onmiddellijk delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de BVBA K VORM (oud) sedert 1 januari 2011 boekhoudkundig geacht wordt verricht te hebben voor rekening van de BVBA K VORM (nieuw).

BI De overgang van de voormelde activa- en passivabestanddelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud) naar de nieuw op te richten BVBA K VORM (nieuw) geschiedt verder volledig onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden.

1.Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoor be-'paald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlij-+ke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door haar verkregen.

4.AI de activa en passivabestanddelen die in het splitsingsvoorstel niet uitdrukkelijk werden toegekend aan de BVBA K VORM (nieuw) blijven behouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud).

5.AIIe kosten, registratierechten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze splitsing en de overgangen van de vermogens, zullen gedragen worden door de partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud).

VIERDE BESLUIT

Oprichting van de BVBA K VORM (nieuw)

Bij deze akte wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarin voormelde activa en passiva bestanddelen van de partieel gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (oud) worden ingebracht, en waarvan het kapitaal wordt samengesteld door de hierna vermelde inbrengen en waarvan de statuten hierna volgen.

I. INBRENGEN - KAPITAALVORMING

Het kapitaal wordt gevormd door de inbreng van volgende activa en passiva bestanddelen van de partieel

gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM :

Totaal van het afgesplitste actief dat naar de bvba K VORM (nieuw) overgaat : vijfhonderd

drieëntwintigduizend zevenhonderd acht euro twaalf cent (523.708,120;

Totaal van het afgesplitste passief dat naar de BVBA K VORM (nieuw) overgaat : vijfhonderd

drieëntwintigduizend zevenhonderd acht euro twaalf cent (523.708,120; inbegrepen het kapitaal ten bedrage

van honderd zevenenveertigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 147.875,00);

Ingenottreding - Algemene Voorwaarden

1. De goederen worden overgedragen onder volgende voorwaarden:

-met alle gebruikelijke rechtswaarborgen;

-in de staat waarin ze zich thans bevinden;

-met alle zichtbare en verborgen gebreken;

2. Het genot van voormeld onroerend goed verkrijgt de BVBA K VORM (nieuw) vanaf 1 januari 2011.

II. STATUTEN

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K VORM (nieuw) worden

vastgesteld zoals hierna volgt.

TITEL I.: NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1.: Rechtsvorm Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de

naam " K VORM ".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Doorniksewijk 45 / 2.

De zetel van de vennootschap mag overgebracht worden naar elk andere plaats in België, bij eenvoudig

besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, onverminderd de

verplichting om de thans geldende taalwetgeving te respecteren.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel :

-de aankoop, verkoop, zowel in groot als in het klein, de invoer, de uitvoer, de consignatie, de

vertegenwoordiging en de commissie van alle artikelen en toebehoren uit de sanitaire, meubel-, bouwsector en

keukenindustrie;

-het verhuren van gebouwen en van diensten met het oog op het verrichten van administratief werk;

-het samenstellen, het plaatsen, het herstellen, het monteren van alle artikelen en toebehoren uit de

sanitaire, meubel-, bouwsector en keukenindustrie.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op

alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer, en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is alle burgerlijke-, handels-,

nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of

onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen

vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of

op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel

hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of

bevorderen en uitbreiden.

De opsomming is verklarend en niet beperkend en moet gelezen worden in de meest uitgebreide zin.

Artikel 4.: Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt

verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

TITEL Il. KAPITAAL AANDELEN

Artikel 5.: Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 147.875,00¬ , vertegenwoordigd door 5.880 aandelen zonder

vermelding van nominale waarde

Artikel 6.: Aard van de aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

TITEL III. BESTUUR VERTEGENWOORDIGING

Artikel 8.: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Tenzij anders bepaald door een algemene, buitengewone of bijzondere algemene vergadering wordt het

mandaat van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend. De bezoldiging van de zaakvoerder(s) komt ten laste van

de algemene kosten van de vennootschap, onverminderd de vergoeding voor zijn (hun) kosten.

Artikel 9.: Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

De heer Jan De Bruycker wordt benoemd als statutair zaakvoerder.

Artikel 10.: Vertegenwoordiging

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Artikel 11.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 12.: Jaarvergadering

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede maandag van de maand maart om veertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 13.: Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of in een andere plaats in Belgie, zoals

aangeduid in de oproepingen.

Artikel 14.: Beraadslaging Besluiten

a) Quorum:

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) Besluiten:

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een

bijzondere meerderheid voorziet.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de

berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 15.: Stemrecht Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 16.: Wijze van stemmen Vertegenwoordiging

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. De

volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de

notulen van de vergadering.

Artikel 17.: Schorsing van het stemrecht Inpandgeving van aandelen Vruchtgebruik

a) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten , mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

b) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

c) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven wordt door de eigenaar pandgever

uitgeoefend.

TITEL VI. BOEKJAAR

Artikel 18.: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap zal ingaan op 1 januari en eindigen op 31 december van ieder jaar.

TITEL VII. BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 19.:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt (mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen).

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de

zaakvoerder.

Artikel 20.: Benoeming van vereffenaar(s)

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

Artikel 21.: Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

ZEVENDE BESLUIT

De oprichters verklaren uitdrukkelijk dat het eerste boekjaar van de BVBA K VORM (nieuw) begint op heden, en zal eindigen op 31.12.2012, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 1 januari 2011 voor rekening van de BVBA K VORM (nieuw) werden gedaan en dat alle in naam van de in ' oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk worden overgenomen en bekrachtigd, zoals dit eveneens uitdrukkelijk vermeld wordt in het hiervoor vermelde revisoraal verslag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Volmacht

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de Fiduciaire Ryckeman Gebroeders te 8200 Sint Andries, D. Martensstraat, 22, om alle verrichtingen te doen met het oog op de inschrijving van de nieuwe BVBA K VORM in de Kruispuntbank der Ondernemingen en om alle administratieve formaliteiten, onder meer de registratie als S.T.W.-belastingplichtige, te vervullen.

Voor beredeneerd afschrift

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte 27/12/2011

- verslag revisor

- verslag zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vror-

'behouden

aan het Belgisch " Staztsblad

Coordonnées
K VORM

Adresse
DOORNIKSEWIJK 45, BUS 2 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande