K.J. PLANTS

Société en commandite simple


Dénomination : K.J. PLANTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.982.226

Publication

11/02/2014
ÿþMotl Woftl i1.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31, 01. 2014

RECHTqj~iC KaOPHÁ~IDEL

kt~T~f RI.J K



1! I91E1

V

beh

aa

13e1

Staa

fl 11



i N

Onderneminganr : 0514 14 ( 35e MG "

Benaming

(voluit) : K.J. Plants

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Rozenstraat 119 - 8560 Moorsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 22/01/2014 werd de handelsvennootschap onder de vorm van een gewone Commanditaire: Vennootschap KJ Plants opgericht met zetel te Moorsele, Rozenstraat 119. De vennootschap werd opgericht; ° voor onbepaalde duur. De beherende, hoofdelijk aansprakelijke vennoot, tevens zaakvoerders, is de Heer: Demeulenaere Johan, wonende te Moorsele, Rozenstraat 119. De beherende vennoot is individueel bevoegd': om te besluiten over aile aangelegenheden die de vennootschap betreffen, hij wordt dan ook aangeduid als; zaakvoerder. De Heer Demeulenaere Johan brengt 1900.00 euro in op ogenblik oprichting van de commanditaire vennootschap op aandelen. Zijn mandaat is bezoldigd. Mevrouw Van Moerbeke Christine, Mille vennoot, is enkel aansprakelijk voor haar inbreng, zijnde 100,00 euro. Zij mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Adviezen en raadgevingen, daden van contrôle en toezicht, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden haar niet. Haar mandaat is onbezoldigd.

De vennootschap heeft tot doel:Installaties van centrale verwarming, installaties van allerhande sanitaire' toestellen in volledige onderaanneming. De installaties van allerhande klimaatregelingtoestelIen,, ventilatiesystemen. Dit alles in de meest ruime zin van het woorde, maar alsook in onderaanneming. De verkoop van allerhande electriciteitstoestellen, huishoudapparaten, vaatwerk, aardewerk, porselein, glaswerk,, niet electrisch huishoudtoestellen, audio- en videoapparatuur zoals radio, tv's, satelieten, videocamera's, hifimateriaal. Alsook de reparatie van deze apparaten. De verkoop van verlichtingsartikelen. De verkoop van: allerhande sanitair en verwarmingstoestellen in de meest ruime zin van het woord. De verkoop van allerhande' toestellen betreffende zuivering, ontkalking van water ed alsook de installatie van deze. Algemeen de bloementeelt, het kweken van bomen, planten en allerhande bloemen. Alle diensten die in verband zijn met de landbouw als zijnde het aanleggen en onderhouden van tuinen en parken. De bouw van autowegen en andere wegen, vliegvelden en sportfaciliteiten. Gespecialiseerde detailhandel in bloemen, planten, zaden en kunstmeststoffen in de meest ruime zin. Dit alles zowel in kleinhandel als in groothandel, in de meest rume zin van het woord. Het verlenen van intellectuele en dienstprestaties, al dan niet inzake hetgeen vermeld in voorgaande. De commanditaire vennootschap op aandelen kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden. Dit alles voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Het boekjaar loopt van 1 januari tem 31 december.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.000,00 euro,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, ingaande vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap door één en dezelfde lasthebber laten vertegenwoordigen.

Andere vennoten kunnen slechts toetreden mits toestemming van de beherende vennoten,

in geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen of ergenamen, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris opmaken.

Op 31 december van elk jaar zal er een winstberekening worden opgemaakt. Tevens zal er een balans en resultatenrekening worden opgesteld. Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

Jaarlijks wordt de Algemene Vergadering samengeroepen door de Heer Demeulenaere Johan, binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar. De Algemene Vergadering vindt plaats elke jaar de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur op het adres van de maatschappelijke zetel. Indien dit op een feest- of zondag valt wordt de vergadering verplaatst naar de eerstvolgende dag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overgangsreget het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf-ondertekening oprichtingsakte tot en met

éénendertig december van tweeduizend en veertien. De eerste algemene vergadering zal plaats vinden op de

laatste vrijdag van juni om 19u in het jaar tweeduizend en vijftien,

Demeulenaere Johan

Beherend vennoot

Van K8pedbekmChristina

Stille vennoot

~ . bohouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



 '-- '---'------ -'-'-'--'--'------------ ---'-'----'--------' '--- 

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoeda instrumenterende notaris, hetzij van de perso{oKen)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
K.J. PLANTS

Adresse
ROZENSTRAAT 119 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande