K2MA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K2MA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.702.463

Publication

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.12.2013, NGL 30.01.2014 14017-0440-013
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 21.12.2014, NGL 05.01.2015 15001-0163-012
12/03/2012
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0840702463

Benaming

(voluit) : K2MA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen dat de buitengewone algemene vergadering de dato 11 februari 2012 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K2MA, met maatschappelijke zetel te 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6, de volgende beslissingen heeft genomen.

Eerste beslissing

De tweehonderd aandelen zonder nominale waarde worden omgezet in honderd aandelen zonder nominale waarde van categorie A en in honderd aandelen zonder nominale waarde van categorie B.

Dienvolgens luidt artikel 5 der statuten voortaan als volgt:

"Het kapitaal bedraagt zeshonderd duizend euro (600.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde.

De aandelen zijn onderverdeeld in aandelen van categorie A, genummerd 1 tot en met 100, en in aandelen van categorie B, genummerd van 101 tot en met 200."

Tweede beslissing

Vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde van categorie A worden toegekend aan mevrouw SCHOTTE Kathieen, vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde van categorie A worden toegekend aan de heer BOLT Marko en honderd (100) aandelen zonder nominale waarde van categorie B worden toegekend aan mevrouw SCHOTTE Katrien.

Derde beslissing

De huidige regeling inzake de bestuursbevoegdheid en de vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt gewijzigd en dienvolgens worden de huidige artikelen 11 en 12 der statuten vervangen door de navolgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door zaakvoerders, waarvan het aantal minstens twee moet bedragen en waarvan minstens één moet voorgedragen worden uit een lijst van kandidaten, voorgedragen door de vennoten van categorie A en minstens één moet voorgedragen worden uit een lijst voorgedragen door de vennoten van categorie B.

De bekendmaking van de benoeming van de zaakvoerders moet verwijzen naar de lijst waarin zij respectievelijk waren opgenomen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Indien een functie als zaakvoerder vacant wordt, moeten de overige zaakvoerders onmiddellijk een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen om in die vacature te voorzien. Zij doen dat door de benoeming van een zaakvoerder gekozen uit een lijst voorgedragen door de houders van aandelen van de groep die de zaakvoerder wiens functie vacant is geworden, had voorgedragen.

De zaakvoerders oefenen het bestuur gezamenlijk uit.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a, door minstens twee zaakvoerders, waarvan minstens 'Mn moet benoemd zijn uit een lijst, voorgedragen door de vennoten van categorie A, en waarvan minstens één moet benoemd zijn uit een lijst, voorgedragen

door de vennoten van categorie B. "

ONITEUR BELGE

01_03'É012 ISCH STe?'SBL,,,;,

NEERGELEGD

24. 02. 2012

RECHT ~~ O~FiANDEL

Ilitiltlp,11j1111111

IU

ELc

bi

B St

b. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp."

Er wordt ontslag gegeven van hun mandaat als statutaire zaakvoerd ers aan de heer BOLT Marko, aan mevrouw SCHOTTE Kathleen en aan mevrouw SCHOTTE Katrien. Er wordt hen tevens décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

Vierde beslissing

De nieuwe tekst der statuten wordt, artikel per artikel en in hun geheel, onder meer met het oog op de aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen, goedgekeurd.

Vijfde beslissing

De heer BOLT Marko Roelf, geboren te Bedum (Nederland) op zes en twintig februari negentienhonderd twee en zeventig, wonende te 2830 Willebroek-Tisselt, Weerstanderslaan 11, wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, voorgedragen door de titularissen van de honderd aandelen van categorie A, en de heer DECLERCQ Willem Frits Jules Gabriël, geboren te Kortrijk op één en twintig november negentienhonderd negen en zeventig, wonende te 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6 wordt benoemd ais niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, voorgedragen door de titularis van de honderd aandelen van categorie B.

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Koen De Raeymaecker

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte

~

Voor-

behouden

aan iet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/11/2011
ÿþr---,~*~-~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerl g u - _ de akte

BELG-

 n





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

1111111 II1 flhl lll ll Il l lI II11 I ll

" 111,515"

20i1

I

t`GrsCH s ~~r st_." -~; f BESTt~11; ;

---~y.

ERGELEGD

2 0. 10. 2011

HECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

0 3 -n

Ondernemingsnr : yo,

Benaming

(voluit) : K2MA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen op 15 oktober 2011 dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K2MA met maatschappelijke zetel te; 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6.

De vennootschap heeft als doel:

1/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen: en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste: zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, risicobeheer, ICT, productie. en algemeen bestuur.

3/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies. "

4/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en eigen onroerende zakelijke rechten zoals het in vruchtgebruik, in erfpacht of een recht van opstal geven op eigen onroerende goederen, alsmede de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,; verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende; goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van eigen roerende goederen, alsmede alle handelingen die. rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de eigen roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van; verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze eigen roerende en: onroerende goederen.

5/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

6/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,i onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan; depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kap ita lisati eon d e memi ngen.

7/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

8/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

9/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke; goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

10/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe: vormen van technologie en hun toepassingen.

11/ Verkoop en aankoop van alle onroerend goed, handel voor eigen rekening in onroerend goed zoals flats,; flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond enz.

12/ Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

13/ Projectontwikkeling voor nieuwbouw of voor renovatiewerken.

14/ Het verlenen van alle diensten en het uitvoeren van alle werken die noodzakelijk zijn of aangewezen zijnei teneinde een eigendom optimaal verkoopsrijp te maken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

15/ Het optreden als bouwonderneming, het uitvoeren van allerlei bouw- en aannemingswerken van alle aard en het verbouwen en renoveren.

16/ De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de intracommunautaire verwervingen en leveringen van alle materialen en producten voor de bouwnijverheid, de fabricatie en het vervoer van alle bouwmaterialen, tuinartikelen, verfproducten, houtproducten en allerlei producten en materialen dienstig tot het bouwen en onderhouden van gebouwen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het kapitaal bedraagt zeshonderdduizend Euro (600.000 EUR), is vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde, die werden onderschreven door 1. de heer BOLT Marko Roelf, geboren te Bedum (Nederland) op zes en twintig februari negentienhonderd twee en zeventig, wonende te 2830 Willebroek-Tisselt, Weerstanderslaan 11, 2. mevrouw SCHOTTE Kathleen Christiane Liesbeth, geboren te Brugge op vier en twintig mei negentienhonderd zes en zeventig, wonende te 2830 Willebroek-Tisselt, Weerstanderstaan 11 en 3. mevrouw SCHOTTE Katrien Gwendoline Greta, geboren te Brugge op negentien april negentienhonderd negen en zeventig, wonende te 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6 en die werden volstort ten belope van achthonderd euro per aandeel, derwijze dat de som van honderd zestig duizend euro ter beschikking staat van de vennootschap vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de daartoe bij de BNP PARIBAS FORTIS BANK geopende rekening.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eigenaars toebehoort of indien een aandeel in pand gegeven werd, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid worden om deze lidmaatschapsrechten uit te oefenen. Indien er tussen de personen in onverdeeldheid geen overeenstemming bereikt wordt over de enkele persoon, kan iedere persoon in onverdeeldheid vragen aan de rechtbank om een persoon aan te duiden.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door de navolgende statutaire zaakvoerders, die het bestuur gezamenlijk uitoefenen.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd:

- de heer BOLT Marko Roelf, geboren te Sedum (Nederland) op zes en twintig februari negentienhonderd twee en zeventig, wonende te 2830 Willebroek-Tisselt, Weerstanderslaan 11.

- mevrouw SCHOTTE Kathleen Christiane Liesbeth, geboren te Brugge op vier en twintig mei negentienhonderd zes en zeventig, wonende te 2830 Willebroek-Tisselt, Weerstanderslaan 11.

- mevrouw SCHOTTE Katrien Gwendoline Greta, geboren te Brugge op negentien april negentienhonderd negen en zeventig, wonende te 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6.

Bij beëindiging van het ambt van zaakvoerder van mevrouw SCHOTTE Katrien, om welke reden ook, zal zij van rechtswege in dezelfde hoedanigheid worden opgevolgd door de heer DECLERCQ Willem Frits Jules Gabriël, geboren te Kortrijk op één en twintig november negentienhonderd negen en zeventig, wonende te 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door haar statutaire zaakvoerders, die gezamenlijk optreden.

b. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Jaarlijks wordt op de laatste zondag van november om 14.00 uur een algemene vergadering gehouden in de zetel tenzij er een oproep gebeurt en daarin een andere plaats aangeduid wordt.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders en bij ontstentenis van zaakvoerders, door de oudste vennoot. De agenda van de vergadering en de beslissingen worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering.

Elke vennoot kan ter algemene vergadering vertegenwoordigd zijn door een volmachtdrager.

Geen enkele algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering minstens viervijfde van alle stemgerechtigde aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen,onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap verzonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en behoudens anders gezegd in deze statuten, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder vereist de beslissing van vennoten die minstens vier/vijfden van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Het boekjaar loopt van één juli tot en met dertig juni van elk kalenderjaar.

Van de nettowinst wordt jaarlijks één/twintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen om deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, ze te reserveren of ze over te dragen.

Er wordt toelating gegeven aan de zaakvoerders om overeenkomstig de voorschriften, in de vormen en termijnen bepaald door het wetboek van vennootschappen, een voorschotdividend uit te keren.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in verhouding met hun respectieve aandelen. Elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan verplicht worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft gebracht. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum van de oprichting en eindigt op 30 juni 2013.

Volmacht: wordt gegeven:

- aan Accofisc Kortrijk bvba, te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67, vertegenwoordigd door de heer KERKHOF Gunther, alsook aan Luminad bvba, vertegenwoordigd door mevrouw HOLVOET Sabine te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde federale en regionale overheidsdiensten financiën, alsook ten aanzien van de diensten in het ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen , inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsmede ten aanzien van alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der Zelfstandigen met betrekking tot de jaarlijkse bijdrage van vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

- aan Accofisc Kortrijk bvba te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67,vertegenwoordigd door de heer KERKHOF Gunther, evenals zijn bedienden en lasthebbers, om elk afzonderlijk handelend met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen voor de Administratie

der Directe Belastingen en indirecte belastingen.

Aan de navolgende personen wordt een bijzondere volmacht verleend, ieder met macht om alleen op te treden, voor:

- Alle handelingen van dagelijks bestuur die ondermeer, naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden ondermeer inhouden: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere.

- Het afsluiten, hemieuwen, verlengen, wijzigen, verbreken, het alles tegen de prijzen, bedingen en voorwaarden die de lasthebben gepast zal vinden, van huurcontracten, inbegrepen huurcontracten voor méér dan negen jaar, handelshuurcontracten, inbegrepen handelshuurcontracten voor méér dan negen jaar, erfpachtovereenkomsten en opstalovereenkomsten.

De lasthebber heeft de macht om de staat van de goederen op te maken en na te zien; alle, zelfs grove, herstellingen te doen; alle bestekken en aanbestedingen te sluiten; alle opdrachten te geven aan syndicussen en beheerders van de gebouwen; de algemene vergaderingen van mede-eigendom bij te wonen; alle opzeggingen te doen of te aanvaarden; in te roepen en te doen gelden alle voordelen en mogelijkheden voorzien door alle, zelfs mondelinge, overeenkomsten, door de wet - onder meer door de bijzondere wetten op handelshuurovereenkomsten en landpachten - en door de gebruiken.

In het algemeen heeft de lasthebber alle machten om alle belangen van de lastgever, als huurder, handelshuurder, erfpachthouder en opstalhouder, te behartigen.

Ingeval één of verschillende der hoger vermelde handelingen door de lasthebber bij sterkmaking verricht werden, dan zal de lastgever deze goedkeuren en bekrachtigen.

De lasthebber kan, in het kader van de uitvoering van deze bijzondere volmacht, alle rechtshandelingen sluiten, alle akten en stukken ondertekenen, alle pleegvormen vervullen, woonplaats kiezen, en in het algemeen

Voor-

_ behouden

aan het Belgisch 'Staatsblad

alle handelingen verrichten die in het kader van de onderhavige bijzondere volmacht vallen en alles doen wat

noodzakelijk of nuttig zal zijn, zelfs al is het niet uitdrukkelijk hier vermeld.

Deze bijzondere volmacht wordt verleend aan:

- de heer BOLT Marko Roelf, geboren te Bedum (Nederland) op zes en twintig februari negentienhonderd twee en zeventig, wonende te 2830 Willebroek-Tisselt, Weerstanderslaan 11.

- mevrouw SCHOTTE Kathleen Christiane Liesbeth, geboren te Brugge op vier en twintig mei negentienhonderd zes en zeventig, wonende te 2830 Willebroek-Tisselt, Weerstanderslaan 11.

- mevrouw SCHOTTE Katrien Gwendoline Greta, geboren te Brugge op negentien april negentienhonderd negen en zeventig, wonende te 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6.

- de heer DECLERCQ Willem Frits Jules Gabriël, geboren te Kortrijk op één en twintig november

' negentienhonderd negen en zeventig, wonende te 8930 Menen-Lauwe, Knokbeeklaan 6.

"

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Koen De Raeymaecker

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 26.11.2016, NGL 29.11.2016 16688-0200-012

Coordonnées
K2MA

Adresse
KNOKBEEKLAAN 6 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande