KAFFA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KAFFA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.144.397

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 11.09.2013, NGL 31.10.2013 13653-0418-018
07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 12.09.2012, NGL 31.10.2012 12630-0220-018
16/01/2012
ÿþv 11

ber

aa

Be

Staff

111111111 1111111

*12013218*







Mod Wald 11.1

. r *i..,.. l'ti ~~~~ ~ ~:i:.rs. n~'}C.~r73S~S.yC~i~fJ

~t.~~1~LA"~.1`.t~ '..AA AA0Oi L32]Sg1JEL

- 5 JAN, 2012

Glifflua»E



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0454.144.397

Benaming

(voluit) : KAF FA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8660 De Panne, Sloepenlaan 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - STATUTENWIJZIGING - COORDINATIE STATUTEN

Dat blijkt uit een authentieke akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris te De: Panne de dato TWEEENTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN ELF, "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, 8 bladen, geen renvooien op 27 december 2011, Reg:5, boek 441, blad 45,vak 16.; Ontvangen : vijfentwintig euro (25EUR). De Eerstaanwezend lnstpecteur (getekend) Luc De Bergh.;" dat werd: gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten en vAn de Raad van Bestuur van de. Naamloze Vennootschap "KAFFA", met maatschappelijke zetel te 8660 De Panne, Sloepenlaan 20.

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0454.144.397 en BTW-plichtig onder het nummer 454.144.397.

Opgericht onder de maatschappelijke benaming "GOLFCLUB" blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Luc de Mûelenaere, Notaris met standplaats te GullegemNUevelgem op vier januari negentienhonderd vijfennegentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig januari daarna, onder' nummer 1995.01.281363;

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd (ondermeer aannemende actuele maatschappelijke; benaming) krachtens de besluiten van de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten gehouden en afgesloten voor het ambt van ondergetekende Notaris Serge Van Damme te De Panne op vijf april tweeduizend zes, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig april daarna, onder het nummer: 2006.04.28/0074919.

Waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

De Buitengewone Algemene Vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De algemene vergadering verleent verder volmacht aan de raad van bestuur om de bestaande aandelen aan toonder te vernietigen.

Artikel 7 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel 7. Aard van de aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven."

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de: eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is: aangewezen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen! alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van: artikel 234 van het: Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen.

TWEEDE BESLUIT:

De algemene vergadering besluit het deel van artikel 20 over de toelating tot de algemene vergadering eenvoudig wordt opgeheven en niet wordt vervangen.

DERDE BESLUIT:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist het artikel 27 van de statuten over de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de vennootschappenwet.

Dit artikel wordt vervangen door volgende bepaling.

Artikel 28. ONTBINDING  VEREFFENING - OMVORMING

1.Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden warden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Voor de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De aandeeihouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

2. De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VIERDE BESLUIT: ACTUALISATIE & COORDINATIE DER STATUTEN

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de voormelde besluiten, besluit de Algemene Vergadering dat de statuten vanaf heden luiden als volgt:

TITEL I - BENAMING - ZETEL- DOEL- DUUR

Artikel één.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een Naamloze Vennootschap, met de naam "KAFFA"

Artikel twee.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8660 De Panne, Sloepenlaan 20

Hij kan, zonder statutenwijziging, verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap mag, eveneens bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels, exploitatiezetels, bijhuizen of agentschappen oprichten en dit zowel in België als in het buitenland.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel :

het uitbaten of laten uitbaten van infrastructuur inzake golfsport, minigolf incluis;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

* het uitbaten of laten uitbaten van café, taverne, feestzalen, speeltuinen, hotels, snack-bar, frituur en restaurant, het inrichten van banketten, de verkoop en de bediening van gegiste en niet-gegiste dranken. Het in concessie nemen van goederen met het oog op deze activiteiten en mede alle horeca-bedrijvigheden in de ruimste zin van het woord;

* het vervoer van personen, het uitbaten van een taxi-en ceremoniebedrijf;

* de aankoop en verkoop, de oprichting en inrichting van handelszaken in de horeca-sector met de

toelevering en de verhandeling van alle goederen daarmee verband houdend;

* de klein- en groothandel, de in-en uitvoer, de vervaardiging van horeca-materieel en  materiaal;

* de bereiding en het uitdragen van maaltijden en dranken, hetzij met of zonder bediening;

* de klein-en groothandel, de in- en uitvoer, de vervaardiging van alle eetwaren, dranken, rookwaren en gelijkaardige goederen van welke aard ook, alsmede van de grondstoffen en aanverwante producten ervoor;

* de klein-en groothandel, de vervaardiging, de in- en uitvoer van electrische en electronische apparatuur en van andere aanverwante producten en alle grondstoffen ervoor;

* de fabricatie, in-en uitvoer, groot-en kleinhandel in hard- en software, de uitvoering van werken op computer;

* het vervaardigen, de klein-en groothandel, de in-en uitvoer van tapijten en textielstoffen in het algemeen,

van alle meublilair alsmede van de grondstoffen, hulpstoffen en aanverwante producten ervoor;

* consulting in verband met activiteiten opgenomen in onderhavig artikel;

studie-, organisatiebureau inzake inrichting van horecazaken, informatica en bedrijfsbeheer, alsook de

expertises voor de overheide-en privésector;

ª% het verwerven en beheren van participaties in vennootschappen voor eigen rekening;

* het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip

van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en de verhuring ervan;

* het beheer van haar onroerend patrimonium;

* de tussenkomst bij het oprichten, omvormen en likwideren van vennootschappen;

* de landbouw en tuinbouwexploitatie, de veefokkerij met alle aanverwante activiteiten;

* de verhuur van roerende goederen, met inbegrip van voertuigen;

* het beheren van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het uitoefenen

van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke vennootschappen, het verwerven, beheren en in

waarde stellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten.

Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met

derden, onder meer onder de vorm van technoconsult, assistentie op het gebied van engineering, technisch,

commercieel en industrieel advies met uitsluiting van financieel beheer.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids, financiële, roerende, onroerende of andere

verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan

met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch

alleen met het oog op beheer en valorisatie en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop;

zij mag echter onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag

belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in

ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar

onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen

vergemakkelijken.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij

rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening, in

de meest uitgebreide zin, met uitsluiting van transacties voor rekening van derden.

Artikel vier.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL 11. - KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel vijf.

Het geplaatst kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO

ACHTENDERTIG EUROCENT (¬ 81.973,38), vertegenwoordigd door TWEEHONDERD VIJFTIG (250)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder ÉÉN/TWEEHONDERDVIJFTIGSTE (11250ste) van

het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

Artikel zes.

Het kapitaal kan verhogen of verlagen bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend als voor

een statutenwijziging en mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften ter zake.

Artikel zeven.

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de

eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is

aangewezen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen

alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

u In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van

artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen.

Artikel acht

Voor de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en voor de uitoefening van alle rechten

verbonden aan het aandelenbezit, erkent de vennootschap in principe slechts één eigenaar per aandeel.

Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en naakte eigenaars en alle personen die samen in een

aandeel gerechtigd zijn moeten zich door eenzelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, zal bij splitsing van de blote eigendom en

het vruchtgebruik de door de vruchtgebruikers aangestelde persoon de aandelen vertegenwoordigen.

Ingeval van vruchtgebruik worden de aan het aandeel toebehorende rechten uitgeoefend door de

vruchtgebruiker, met uitzondering van volgende rechten welke toekomen aan de naakte eigenaar :

- stemming over kapitaalsverhoging of vermindering

- stemming over ontbinding van de vennootschap

TITEL Ill. - BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel negen.

Een raad van minstens het door de wet voorgeschreven minimum aantal door de algemene vergadering

benoemde bestuurders, al dan niet aandeelhouder, bestuurt de vennootschap.

De eerste bestuurders worden evenwel benoemd door de oprichters in de oprichtingsakte.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die gelast wordt met de

uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming

en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking

alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van bestuurder kan ten allen tijde worden herroepen. De duur van het mandaat bedraagt ten

hoogste zes jaar. Aftredende bestuurders zijn steeds herbenoembaar.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Het mandaat van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de

nieuwe benoeming is overgegaan.

Wanneer een mandaat van bestuurder voortijdig openvalt, zullen de overige bestuurders het recht hebben

een bestuurder aan te duiden.

De algemene vergadering zal in dat geval in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming

doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

Artikel tien.

De voorzitter roept de raad bijeen, telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist of op

aanvraag van de meerderheid der leden.

Bij ontstentenis van de voorzitter geschiedt de bijeenroeping door de oudste in jaren onder de bestuurders.

De oproeping vermeldt: plaats, dag, uur en agenda van de vergadering.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of

vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Ingeval de raad van

bestuur uit minstens drie leden bestaat, is, bij staking van stemmen, de stem van diegene die de vergadering

voorzit doorslaggevend.

Een lid van de raad dat verhinderd is kan zijn bevoegdheid overdragen aan een medelid, dat slechts één

lastgeving mag ontvangen en voor alleen die vergadering.

In de door de wet voorziene omstandigheden, kunnen de beslissingen ook bij eenparig schriftelijk akkoord

van de bestuurders worden genomen.

Artikel elf.

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in een proces-verbaal, in een daartoe

bestemd register in te schrijven en te ondertekenen door de aanwezige leden.

Afschriften of uittreksels voor rechtsdoeleinden dienen te worden ondertekend door de voorzitter of door

twee bestuurders.

Artikel twaalf.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de

algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in rechte, als eiseres of als verweerster, en voor rechtshandelingen, met inbegrip

van deze waarin een ambtenaar tussenkomt, vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder alleen.

Bovendien is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen het kader van

hun bijzondere volmacht.

Artikel dertien.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren

van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad en de vertegenwoordiging terzake

delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen

eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel veertien.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door een commissaris, indien dit wettelijk vereist is.

Wordt geen commissaris benoemd, dan bezit ieder aandeelhouder een individueel onderzoeks- en

controlerecht. Hij kan zich daartoe laten bijstaan door een accountant.

Artikel vijftien.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, behalve andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

TITEL IV. - ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS

Artikel zestien.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de

aandeelhouders. Zij heeft de bevoegdheid die bij de wet en bij onderhavige statuten bepaald zijn.

Artikel zeventien.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand september om tien uur dertig (10u.30).

Indien die dag samenvalt niet een wettelijke feestdag, wordt de algemene vergadering gehouden de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten

inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Artikel achttien.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in een andere plaats in de oproeping vermeld.

Artikel negentien.

De raad van bestuur kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of

een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij

deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer

één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, het

vragen.

Artikel twintig.

Opgeheven

Artikel éénentwintig.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door

een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om op de vergadering te worden toegelaten.

Artikel tweeëntwintig.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Er gelden geen stemrechtbeperkingen, behoudens diegene door dwingende bepalingen van de wet

voorgeschreven.

Artikel drieëntwintig.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij het door de wet vereist aantal

aandelen verenigt en het voorstel de door de wet voorgeschreven meerderheid van stemmen heeft verkregen.

TITEL V. - BOEKJAAR - JAARREKENING - BATIG SALDO

Artikel vierentwintig.

Het boekjaar loopt van één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Artikel vijfentwintig.

De raad van bestuur zorgt voor het opmaken van de inventaris en de jaarrekening.ln de mate als wettelijk

verplicht, stelt hij bovendien een jaarverslag op waarin hij het bestuur verantwoordt.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven

van de gang van zaken en van de algemene toestand van de vennootschap en het behandelt inzonderheid de

informatie over de door de wet opgelegde punten.

Artikel zesentwintig

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bij de winstverdeling moeten volgende regels in acht genomen worden:

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste

boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is

of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of

de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

niet alle oomdelen ' de uitke van dividenden aan de"

aandeelhouders in gelijke mate naar rato van het aanta aandelen dat zij bezitten, doch rekening houdend pro rata temporis en per aandeel met het bedrag van de op de aandelen verricht stortingen.

! De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, waarvan de uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de toekenning door de algemene vergadering. TITELV|~ 'ONTB|NO|NG & VEREFFENING - OMZETTING

; Artikel zevenentwintig 1 .Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

; of,zijnontstentenis, ' ~~diednnrdenamdxon

! bestuur vonÍ mongn~ezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand !| van de vennootschap opxoUediQe.geUnuwæenjui~ew~ay~weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders ;verzunden.

Onverminderd demogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan dovennoo~ohap~nohts ontbonden worden ;duur~nnbeuYuitv~ndevorgad~hngvo|gnnuderege|uxuureen`~o1u\en~Uziging~

algemene

! V0Ór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesto|d, moet de '

~nnheds na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, ' bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden. De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechWorkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch !up eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Noorde uitoefening van hun= !rnchten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering '

2~Do algemene vengaÓn~nWbenoemt éónofmeendoneveneffànaam~

' De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de. bovestigingvan hun banoemingingovu|gedobem|iauing van dea|gemenevergadering.

' De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van hel Wetboek van vennootschappen.

! De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen vvannoer! aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de ' !a|gemone vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

! De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de !vonyffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Onverminderd de rechten van de bevoorrechte aohu|dnisem, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare mchu|den, onder mftoek, wat deze 'betmeft. van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden beta|en, ingeval de ibmten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, ; onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de Vennootschap haar zetel heeft. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de !varoRenooraonderdevannotendege|denufwæandendieQe|ijkxeodee|dkunnenvvunJen.ZÜnverhandigenhun! de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

` 3. De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten. Artikel achtentwintig.

1 De aandeelhouders hebben zich uitdrukkelijk te gedragen naar de wettelijke voorsch/iften, voor alles wa in deze statuten niet is voorzien of zou strijdig zijn met de wet.

Artikel negenentwintig

De aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en veraMenoono, die in het buitenland wonen en geen woonplaats in België gekozen hebben, worden geacht woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap; waar hen alle uitnodigingen, kennisgevingen; aonmaninQen, dagvaardingen en betekoninAen! geldig worden gedaan.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Notaris Serge Van Dam me

worden tevens neergelegd

 ' ' een gelijkvormig afschrift de .dd22 2.2Ó

Op de laatste blz.van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

°

Voorbehouden ámnw~~ Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 14.09.2011, NGL 14.10.2011 11582-0114-018
18/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 08.09.2010, NGL 08.10.2010 10576-0395-017
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 09.09.2009, NGL 28.09.2009 09779-0120-015
09/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 10.09.2008, NGL 31.12.2008 08881-0126-014
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 12.09.2007, NGL 30.11.2007 07819-0239-015
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 13.09.2006, NGL 27.12.2006 06933-1212-016
28/04/2006 : KO134388
29/09/2005 : KO134388
06/10/2004 : KO134388
10/03/2004 : KO134388
21/02/2003 : KO134388
10/09/2002 : KO134388
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 09.09.2015, NGL 30.09.2015 15622-0260-018
01/11/1997 : KO134388
24/06/1997 : KO134388
01/01/1997 : KO134388

Coordonnées
KAFFA

Adresse
SLOEPENLAAN 20 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande