KALIKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KALIKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.444.986

Publication

24/09/2014
ÿþRechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel VISSERSKAAI40 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING + VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

1. De algemene vergadering benoemt Tiwari Arjun als zaakvoerder vanaf 1/10/2014.

2. De algemene vergadering heeft eenparig besloten de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgende adres : Werfplein 31, 8000 Brugge.

TIWARI ARJUN

ZAAKVOERDER

Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Griffie Rechtbank Koophandel

*14174522*

Ondernemingshr : 0811.444.986 Benaming

(voluit)

(verkort)

hee az Be Sta.

KALIKA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

........

Op de laatste blz. van Lulk B vermeiclen : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.07.2012, NGL 30.07.2012 12365-0455-013
17/02/2015
ÿþ1

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Il Zetel : Werfplein 31

8000 Brugge

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme --; ;; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; :; drieëntwintig december tweeduizend veertien, geregistreerd op het registratiekantoor Brugge-AA; op zes januari tweeduizend vijftien, register 5 boek 000 blad 000 vak 0335, ontvangen 50 euro,! ;; De ontvanger, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « KALIKA » te Brugge, Werfplein 31,

waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen : i

1. - De vergadering nam akte van het ontslag van volgende niet-statutaire zaakvoerder met;

i, ingang van vijfentwintig september tweeduizend en tien: i

I; De heer SACHIN K.C., geboren te Baglung (Nepal) op zesentwintig augustus negentienhonderd! li tachtig wonend te 3000 Leuven, Tervuursestraat nummer 24 bus 106, niet-statutair zaakvoerder! ii blijkens de oprichtingsakte verleden voor notaris Joz WERCKS te Kessel-Lo (Leuven) op; li zevenentwintig april 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht mei:

daarna onder nummer 20090508-0065639.

;; Dit ontslag blijkt uit de beslissing genomen door de zaakvoerder op vijfentwintig september; !i tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes december; ;; daarna, onder nummer 20101215-0181760.

li - De vergadering nam akte van de benoeming van volgende niet-statutair zaakvoerder met! ingang van één oktober tweeduizend en veertien:

De heer TIWARI Arjun Babu, geboren te Taklung (Nepal) op eenendertig januari;

negentienhonderdtweeënzeventig wonend te 8000 Brugge, Werfplein nummer 31. ;

Deze benoeming blijkt uit de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van vijftien; ii september tweeduizend en veertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van; vierentwintig september daarna onder nummer 20140924-0174522.

- De vergadering besloot tot het ontslag van volgende niet-statutaire-zaakvoerder, met ingang! i; van heden:

De heer GA]MER Omhari, geboren te Chirang (Bhutan) op zeven december negentienhonderdzevenenzeventig, wonend te 3000 Leuven, Parijsstraat 16 bus 3, statutair

i: zaakvoerder blijkens de oprichtingsakte verleden voor notaris Joz WERCKS te Kessel-Lo (Leuven)!

,:

!; op zevenentwintig april 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht;

mei daarna onder nummer 20090508-0065639.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting van zijn mandaat.

;; 2. De vergadering bevestigt dat de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar huidige; ;; zetel, blijkens beslissing genomen door de zaakvoerder op vijftien september tweeduizend en :; veertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig september; daarna, onder nummer 20140924-0174522.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot zetelverplaatsing, besloott! ;; de vergadering artikel 3 van de statuten (zetel) te vervangen door de tekst zoals verder vermeld. 1

?: ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

MONITEUR BELGE

0 9 -02- 2015

BELGISCH

STAATSBL'D

111E ser_ r-,

Griffie Rechtbank Koophandel

3 0 JAN 2015

Gergtling Brugge

`A grffficr

1,1111111111

+150 15

Vr behc aai Belg Staa

'II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0811.444.986 ;

.

Benaming (voluit) : KALIKA ;

(verkort) ,

:

e Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mot! 11.5

3. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het' bestuursorgaan aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en veertien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van het bestuursorgaan, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

4. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het betrokken artikel door de tekst zoals verder vermeld.

5. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering om volledig nieuwe statuten aan te nemen, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zullen de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "KALIKA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Werfplein 31.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen elk met een fractiewaarde van één honderdste van het kapitaal.

5. Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van elk kalenderjaar.

6. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars.

De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd.

De vereffenaar(s) heeft/hebben de bevoegdheden vermeld in het wetboek van vennootschappen met inbegrip van deze die de machtiging van de algemene vergadering vereisen.

Indien er meer dan één vereffenaar is oefenen zij hun bevoegdheden apart uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts vertegenwoordigd worden door haar (gezamenlijk optredende) vereffenaar(s) of door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven stuk dat aan de medecontractant wordt vertoond en dat de volmacht slechts geldt voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen:

a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan; evenwel is de vennootschap verbonden door de handtekening van een volmachtdrager handelende binnen de grenzen van zijn volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht.

In alle akten die de vennootschap verbinden moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap verbindt, vermeld worden In welke hoedanigheid hij optreedt. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. De hoegrootheid van de bezoldiging wordt bepaald door de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder kan zelf zijn ontslag aanbieden en dit ontslag moet om rechtswerking te krijgen niet aanvaard worden door de algemene vergadering.

Een zaakvoerder-rechtspersoon moet op zijn kosten een vaste vertegenwoordiger aanduiden.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Op de laatste biz. van LGik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



- Het inrichten en uitbaten van alle soorten horeca-zaken, waaronder bar, snackbar, pitta-bar, frituurinrichting, kleine restauratie met verkoop van pizza's, pasta's, salades, enzovoort, restaurant, hotel, traiteur, thuislevering, meeneemrestauratie, en/of de combinaties ervan, In een vaste of mobiele inrichting;

- Verkoop van installatiemachines voor horeca en alle; voedingswaren voor horeca;

- Aanmaken en verkoop van aile bakkerijproducten;

- Het organiseren van. party's, openluchtevenementen, optredens, concerten, dansavonden, culturele en sociale activiteiten in de. meest ruime betekenis;

- Op het opleiden en begeleiden alsook de selectie van personeel;

- Het oprichten, kopen en verkopen en de uitbating van horeca-zaken en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horecasector zoals de verhuring van feestzalen en andere ruimten, het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden de uitbating van gezelschapspelen, de uitbating van café, taverne, tearooms, brasserie, discotheek, private clubs, dancings, restaurant, cabaret of enig andere etablissement ressorterend onder de horecasector en in het algemeen de uitbating van drank-, feest- en eetgelegenheden, zowel in grote als kleine restauratie, de aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende goederen en rechten alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende; en onroerende goederen te bevorderen;

- Groothandel in kleding, inclusief sportkleding;

- Groothandel in lederwaren en reisartikelen;

- Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen niet overheersen (verkoopoppervlakte < 2.500m2);

- Detailhandel in niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk;

- Gespecialiseerde detailhandel in geschenken m.b.t. de woninginrichting;

- Detailhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften in gespecialiseerde winkels;

- Detailhandel in spellen en speelgoed in gespecialiseerde winkels;

- Detailhandel in damesbovenkleding in gespecialiseerde winkels;

- Detailhandel in herenbovenkleding in gespecialiseerde winkels;

- Detailhandel in baby- en kinderbovenkleding in gespecialiseerde winkels;

- Detailhandel in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding in gespecialiseerde winkels;

- Detailhandel In kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels;

- Detailhandel in dames-, heren-, baby- en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires

in gespecialiseerde winkels (algemeen assortiment);

- Detailhandel in lederwaren en reisartikelen in gespecialiseerde winkels;

- Kleinhandel in souvenirs, ambachtelijke producten en religieuze artikelen;

- Kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enzovoort;

- Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen;

- Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd;

- Overige groothandel in consumentenartikelen, niet eerder genoemd;

- Detailhandel in antiquiteiten in winkels;

- Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen;

- Groothandel in dranken, algemeen assortiment;

- Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan;

- Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen;

- Detailhandel in tabaksproducten in gespecialiseerde winkels;

- Detailhandel in boeken, kranten en tijdschriften in kiosken.

Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend doch enkel aanwijzend.

Zij zal haar doel nastreven in België zowel ais in het buitenland op allerlei wijzen en volgens de

modaliteiten die haar het best geschikt lijken.

Het verrichten van aile handelingen die met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of

daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Indien bepaalde activiteiten gereglementeerd zouden zijn, dan zal de vennootschap die

activiteiten slechts mogen uitoefenen na het bekomen van de wettelijk vereiste attesten van

beroepsbekwaamheid."

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook,

zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen,

aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden,

van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

B. Het toestaan van leningen en kredietopening aan rechtspersonen en ondernemingen of'

particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en ka pitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERDE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelzaak.

10. Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de derde donderdag van juni om 18.00 uur.

Bovendien kunnen algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer een vennoot of commissaris erom verzoekt. Deze verzoeker zorgt zelf voor de bijeenroeping van de andere vennoten en deelt in de bijeenroeping de agenda mee.

De vergaderingen worden voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder en bij ontstentenis van zaakvoerders door de oudste aanwezige vennoot.

De agenda van de vergadering en besluiten worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering.

Behoudens bijzondere wettelijke of statutaire regels beslist de vergadering slechts wanneer de helft van het kapitaal is vertegenwoordigd en bij gewone meerderheid.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over in de agenda vermelde punten, tenzij alle vennoten aanwezig zijn.

Elke vennoot kan op de algemene vergadering vertegenwoordigd zijn door een volmachtdrager, ai dan niet vennoot, op voorwaarde dat deze volmacht schriftelijk verleend wordt. De volmacht wordt gevoegd bij de notulen van de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem indien de uitoefening van de eraan verbonden rechten niet is geschorst.

Na afloop van de vergadering worden de notulen ondertekend door de vennoten die zulks wensen. De voorzitter maakt melding van de beweegredenen van hen die de notulen niet ondertekenen. G. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Kantoor DEBA, Boekhouding, te 8300 Knokke, Dumortierlaan nummer 55, vertegenwoordigd door de heer VERBEKE Nicolas, evenals aan zijn aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen warden.

Voor ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

a r mod 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap 'Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

t



Op de laatste blz. van htJik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 02.09.2011 11530-0456-013
19/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 16.08.2010 10415-0195-013
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.09.2015 15604-0191-012

Coordonnées
KALIKA

Adresse
WERFPLEIN 31 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande