KAMELEON CONCEPTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KAMELEON CONCEPTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 812.170.805

Publication

20/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

!RIMMI MONITEU

ti3-fil BELGISCH

Ondernemingsnr : 0812.170.805

Benaming

(voluit) : Kameleon Concepts

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Slachthuisstraat 42 - 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vennoot - Kapitaalsverhoging - Uitbreiding maatschappelijk doel

Op 02 januari 2014 werd te leper, Slachthuisstraat 42 de bijzondere algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de vof Kameleon Concepts.

1.Ontslag d.d. 03 mei 2013 van de vennoot mevrouw DUMOULIN Annelies.

De voorzitter vermeldt dat mevrouw DUMOULIN Annelies dd 03 mets 2013 is uitgetreden als vennoot, en haar enig aandeel overeenkomstig art. VII van de statuten heeft overgedragen aan de overblijvende medevennoot, die de overdracht van het aandeel heeft aanvaard.

Na beraadslaging beslist de bijzondere algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de overdracht te aanvaarden, en uiterlijk 02 mei 2014 te beraadslagen over de toetreding van een tweede vennoot.

2.Toetreding vennoot

De voorzitter vermeldt dat de heer SMIS Martin zich schriftelijk kandidaat heeft gesteld om toe te treden tot

de vennootschap.

Na beraadslaging beslist de bijzondere algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de toetreding dd 2 januari 2014 van dhr SMIS Martin te aanvaarden door hem het aandeel van de vorige vennoot, Mevr DUMOULIN Annelies, over te dragen.

Op 13 juli 2014 werd te leper, Slachthuisstraat 42 de bijzondere algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de vof Kameleon Concepts.

1.Verhoging van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR), onderverdeeld

in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.,

Overeenkomstig art. IV kan het maatschappelijk kapitaal gewijzigd worden door eenparige beslissing van

een buitengewone algemene vergadering.

De voorzitter vermeldt dat de heer SMIS Martin het kapitaal wenst te verhogen met negen honderd en tachtig euro (980 EUR) tegen uitgifte van 98 aandelen.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met negen honderd en tachtig euro (980,00 EUR) om het kapitaal te brengen van duizend euro (1.000,00 EUR) op duizend negenhonderd en tachtig euro (1,980,00 EUR), door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, met de creatie van 98 nieuwe aandelen, in te schrijven door dhr Martin SMIS.

Comparanten verklaren dat voornoemd ingebracht bedrag verkregen is ingevolge de overschrijving van een en twintig duizend honderd en zevenentachtig euro (21.187,50 EUR), bestaande uit negen honderd en tachtig euro (980,00 EUR) maatschappelijk kapitaal en twintig duizend twee honderd en zeven komma vijftig euro (20.207,50 EUR) inbreng rekening-courant, welke steeds terugbetaalbaar is op eerste verzoek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Meer-4'

ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

v Alle comparanten verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop in geld ingeschreven werd, volstort is. De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is. Derhalve bedraagt het kapitaal van de vennootschap thans duizend negenhonderd en tachtig euro (1.980,00 EUR), vertegenwoordigd door honderdachtennegentig aandelen.

2.Uitbreiding van het maatschappelijk doel

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door uitbreiding ervan met volgende

activiteiten in België en in het buitenland:

- invoeren en verkopen van brandblusapparaten

- invoeren en verkopen van alcoholische en niet alcoholische drank

- groot- en kleinhandel van diverse goederen voor ondernemingen, instellingen en particulieren zoals

materialen m.b.t. de brandveiligheid, relatiegeschenken, geschenkartikelen, computermateriaal, elektronische

goederen, enz, en dit in de meest ruime zin

- alle activiteiten van catering en traiteur

- verhuur en lease van vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei, elektrische huishoudapparaten, tafels,

stoelen, decors en tenten

- het uitbaten van café-restaurant, taverne en/of brasserie

- het uitbaten van een afhaalrestaurant en/of drive-in restaurant, de verkoop aan de toog of via telefoon, fax,

internet van eetwaren en dranken

- de exploitatie van discotheken, dancings en privéclubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties

- het organiseren van reizen, excursies van kortere duur, regelen van 'reizen op maat', onderdak en vervoer van reizigers en toeristen

- alle activiteiten als holding, patrimoniumvenootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen

Deze activiteiten betreffen ondermeer:

-De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken:

-Het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmacht drager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin

-Alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren

-Het beheren van eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen of verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Barbez Koen



Op de laatste blz. van duik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAMELEON CONCEPTS

Adresse
SLACHTHUISSTRAAT 42 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande