KANTOOR DESCHEEMAECKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR DESCHEEMAECKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.598.559

Publication

12/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 07.03.2014 14060-0590-015
13/01/2014
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8750 Wingene, Beernemsteenweg, 118

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Regime artikel 537 WIB 92

Uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Heike Labo te Brugge op 16 december 2013,, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt vóór registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR DESCHEEMAECKER", met zetel te 8750 Wingene, Beememsteenweg, 118, opgericht bij akte verleden voor notaris Alphonse Lacourt destijds te Oostende op 17 oktober 1977, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad op 29 oktober daarna onder nummer 3917-18, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "KANTOOR DESCHEEMAECKER"  Artikel 1 van de statuten wordt derhalve geschrapt en vervangen door de volgende, tekst:

"Artikel 1- RECHTSVORM -- NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming: "KANTOOR DESCHEEMAECKER".

TWEEDE BESLISSING

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor "BDO Bedrijfsrevisoren" Burg. Ven. Cvba te Roeselare, Kwadestraat, 153/5, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ZAKENKANTOOR DESCHEEMAECKER, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA ZAKENKANTOOR DESCHEEMAECKER zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 600.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 600.000,00 EUR

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het, uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 220 aandelen van de BVBA ZAKENKANTOOR; DESCHEEMAECKER, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader' van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ZAKENKANTOOR DESCHEEMAECKER en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

NITEUR E

07 -01- 2 BEL i.ISCH STAT

ELGE 1,Yr.rr~~'~~'~~'^"'~

~~~~G~~.~~ -

cr~taA~" 1~ ~rn"" ,.~na~>~ta

BFtlfCi(3ïM V,ruroNG BRUGGE)

Te. AD ~ffierien.

Ondernemingsnr : 0417.598.559 Benaming

(voluit) : "ZAKENKANTOOR DESCHEEMAECKER"

(verkort) :

Bijlagen bij lieïRéïgïscliStaatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderdtweeëndertigduizend euro (¬ 132.000,00) om het kapitaal te brengen van honderdvijftigduizend euro (¬ ï50.000,00) op tweehonderdtwee-entachtigduizend euro (¬ 282.000,00) door inbreng in natura, mits creatie en Uitgifte van tweehonderd twintig (220) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven én in te schrijven tegen de globale prijs van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00), inbegrepen een globale Uitgiftepremie van vierhonderdachtenzestigduizend euro (¬ 468.000,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De heer Descheemaecker Marc, wonende te Wingene, Beernemsteenweg, 118, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van ijfhonderdvijfennegentigduizend tweehonderd euro (¬ 595.200,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van dertig november tweeduizend en dertien.

Mevrouw Rommel Claudine, wonende te Wingene, Beernemsteenweg, 118, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van vierduizend achthonderd euro (¬ 4.800,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van dertig november tweeduizend en dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbrengt

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van tweehonderd twintig (220) nieuwe kapitaalsaandelen en dit als volgt;

- aan de heer Descheemaecker Marc worden tweehonderd achttien (218) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van vijfhonderdvijfennegentig-duizend tweehonderd euro (¬ 595.200,00),

- aan mevrouw Rommel Claudine worden twee (2) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van vierduizend achthonderd euro (¬ 4.800,00).

Deze tweehonderd twintig (220) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar

rechten voor vrij, zuiver onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

DERDE BESLISSING

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderdachtenzestigduizend euro (¬ 468.000,00), om het kapitaal te brengen van tweehonderdtweeëntachtigduizend euro (¬ 282.000,00) op zevenhonderdvijftigduizend euro (E 750.000,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderd zeventig (470) aandelen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 750.000,00) en is verdeeld in vierhonderd zeventig (470) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

In toepassing van artikel 537, le lid WIB 92 werd bij akte-kapitaalsverhoging verleden voor notaris Heike Laloo te Brugge op 16 december 2013 het kapitaal verhoogd van honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) met een bedrag van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) om het te brengen op zevenhonderdvijftigduizend euro (E 760.000,00) "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VIJFDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering beslist een derde alinea toe te voegen aan artikel 20 van de

statuten, luidend als volgt:

' "Ingeval van overlijden van de zaakvoerder, de heer Descheemaecker Marc, wordt mevrouw Rommel

' Claudine vanaf de dag van het overlijden aangesteld tot zaakvoerder, zonder beperking van duur?

Wat door mevrouw Rommel Claudine voornoemd, alhier tussenkomende, wordt aanvaard.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CPJ-Accountants BV bvba evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket,

Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD: de expeditie van de akte-wijziging der statuten, het verslag van de

bedrijfsrevisor, het bijzonder verslag van de zaakvoerder en de coördinatie van de statuten.

Laloo Heike

Notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 07.03.2013 13060-0047-016
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 07.04.2012, NGL 27.04.2012 12100-0150-016
12/03/2010 : BG094362
27/11/2009 : BG094362
13/10/2009 : BG094362
30/07/2009 : BG094362
04/07/2008 : BG094362
10/08/2007 : BG094362
12/07/2005 : BG094362
16/08/2004 : BG094362
16/06/2003 : BG094362
29/06/2002 : BG094362
17/05/2001 : OO024184
01/09/1999 : OO024184
17/07/1999 : OO024184
01/01/1997 : OO24184
01/01/1995 : OO24184
01/01/1992 : OO24184
07/04/1990 : OO24184
01/01/1989 : OO24184
01/01/1988 : OO24184
01/01/1986 : OO24184
01/01/1986 : OO24184
01/01/1986 : OO24184

Coordonnées
KANTOOR DESCHEEMAECKER

Adresse
BEERNEMSTEENWEG 118 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande