KANTOOR SCHOLLAERT - VERHAEGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR SCHOLLAERT - VERHAEGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.433.295

Publication

21/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INGEKOMEN TER GRIFFIE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1.0 JAN. 2014

vemen

Ondernemingsnr : 0435.433.295

Benaming (voluit) : KANTOOR SCHOLLAERT-VERHAEGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 35

8650 Houthulst

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 27/12/2013, dat: De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KANTOOR SCHOLLAERT-VERIIAEGHE", tot volgende beslissingen is overgegaan:

" EERSTE BE LUIT: WIJZIGING ZETEL

De vergadering beslist met algemene stemmen om de statuten in overeenstemming brengen met de wijziging van het adres van de zetel naar 8650 Houthulst, Markt 35 en bepaling dat de zetel mag verplaatst' worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige-, beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen wan het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

TWEEDE B SLUIT: AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN.

De vergadering beslist met algemene stemmen de nominale waarde van de aandelen van de vennootschap af te schaffen en te vervangen door een fractiewaarde. Bijgevolg heeft ieder aandeel een fractiewaarde van éénzevenhonderd vijftigste (1/750) van het maatschappelijk kapitaal.

DERDE BESLUIT: CONVERSIE NAAR EURO.

De vergadering beslist met algemene stemmen het kapitaal uit te drukken in euro.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat het kapitaal achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) bedraagt.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING JAARVERGADERING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de datum van de jaarvergadering gewijzigd wordt;; en voortaan gehouden zal worden de laatste zaterdag van de maand juni om zeventien uur. De statuten worden dienovereenkomstig aangepast.

" VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING EERSTKOMENDE JAARVERGADERING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat, in uitvoering en bij toepassing van het voorgaande besluit, de eerstkomende jaarvergadering zaI gehouden worden op de Iaatste zaterdag van de maand juni. tweeduizend veertien om zeventien uur.

ZESDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de burgerlijke,, vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BDO',

" Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer Bruno:

Pouseele, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen kapitaalverhoging, opgemaakt op 16/12/2013.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing

van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA KANTOOR SCHOLLAERT-VERHAEGHE,

bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA KANTOOR

SCHOLLAERT-VERHAEGHE zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111111111M1!)11111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 135.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van , 135.000, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrierevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de. voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedr ffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.698 aandelen van de BVBA KANTOOR SCHOLLAERT-VERHAEGHE, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA KANTOOR SCHOLLAERT VERHAEGHE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. "

Verslag raad van bestuur

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 16/12/2013 en ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal , neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van eenennegentigduizend zeshonderd drieënzeventig euro tweeënveertig cent (E 91.673,42) om het kapitaal te brengen op honderd en tienduizend tweehonderd vijfenzestig euro drieënveertig cent (E 110265,43) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van drieduizend zeshonderd achtennegentig (3.698) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd vijfendertigduizend euro (E 135.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van drieënveertigduizend driehonderd zesentwintig euro achtenvijftig cent (E 43.326,58), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De heer Kristof Schollaert verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van honderd vijfendertigduizend euro (E 135.000,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op honderd vijfendertigduizend euro (E 135.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan de heer Schollaert van drieduizend zeshonderd achtennegentig (3.698) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van honderd vijfendertigduizend euro (E 135.000,00).

Deze drieduizend zeshonderd achtennegentig (3.698) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het Iopende boekjaar pro rata temporis.

Toekenning lidmaatschapsrechten

De aldus onderschreven drieduizend zeshonderd achtennegentig (3.698) nieuwe aandelen worden, als volledig volgestort toegekend aan de onderschrijver ervan, dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk ' Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de heer Kristof Schollaert alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aars het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Tussenkomst:

Is hier tussengekomen, mevrouw GOUDESEUNE Carine Sabine Cornelia, geboren te Ieper op zeventien september negentienhonderd eenenzeventig, wonend te 8650 Houthulst, Vogelzangdreef 1, echtgenote van de heer SCHOLLAERT Kristof, voornoemd, dewelke na voorlezing van het vorige, verklaart en bevestigt:

- dat zij ermee instemt dat de heer Schollaert Kristof het hoger beschreven dividendvordering, dewelke toebehoort aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot, inbrengt hi de vennootschap;

- dat zij ermee instemt dat de lidmaatschapsrechten, verbonden aan de drieduizend zeshonderd achtennegentig (3.698) aandelen die toegekend worden ingevolge de inbreng in natura die toebehoort aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot, worden toegekend aan haar echtgenoot alleen, de heer Schollaert Kristof, voornoemd;

- dat haar echtgenoot, de heer Schollaert Kristof voornoemd, jegens de vennootschap derhalve zal gelden , als enige vennoot met betrekking tot deze drieduizend zeshonderd achtennegentig (3.698) aandelen, en dat de vermogenswaarde van deze aandelen zal toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen haar en haar echtgenoot.

AlEemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekende

ZEVENDE BESLUIT: TWEEDE KAPITAALVERHOGING -- INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van drieënveertigduizend driehonderd zesentwintig euro achtenvijftig cent (E 43.326,58), om het kapitaal te brengen op honderd drieënvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (£ 153.592,01) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ACHTSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is.

Hierbij wordt het kapitaal daadwerkelijk op honderd drieënvijftigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 153.592,01) gebracht en is het vertegenwoordigd door vierduizend vierhonderd achtenveertig (4.448) aandelen, zonder nominale waarde.

NEGENDE BESLUIT: AANNEMING NIEUWE STATUTEN.

De vergadering besluit overeenkomstig de genomen besluiten hiervoor en na actualisering met onder meer verwijdering van alle verwijzingen in de statuten naar de vennootschappenwet, volledig nieuwe statuten aan te nemen. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel 1 : Aard - Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "Kantoor Schollaert-Verhaeghe".

Die benaming moet voorkomen in alle stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding `Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de letters "BVBA" en het ondernemingsnummer.

De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt,

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8650 Houthulst, Markt 35.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Uitbating van een spaarbank tegen commissie.

Bemiddeling inzake hypothecaire en andere leningen, financieringen, geldbeleggingen, leasing en alle verzekeringen, dit alles als tussenpersoon, makelaar en/of tegen commissie.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doek en dat van aard is de ontwikkelingen van haar onderneming te bevoreren en haar klantenbestand uit te brieden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Het beheer is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de grime van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel 5 : Geplaatst kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd drieënviigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (C 153.592,01) en is vertegenwoordigd door vierduizend vierhonderd achtenveertig (4.448) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vierduizend vierhonderd achtenveertigste (1/4.448) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Artikel 14 : Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door hetzij de enige vennoot, hetzij door een of meer statutaire en/of gewone zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen. '

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Schollaert Kristof

voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door

' enige maatregel die zich hiertegen verzet,

De algemene vergadering kan ten alle tijde bijkomende (gewone) zaakvoerders aanstellen, waarbij zij de

modaliteiten van het mandaat bepaalt.

Artikel 15 : Machten.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet,

vallen onder zijn bevoegdheid

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele

delegatie van machten en zullen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen

benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van

machten.

Artikel 21: Jaarvergaderingen,

Ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand juni om zeventien uur, heeft de jaarvergadering plaats in

de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op

hetzelfde uur.

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekening voor goedkeuring tekenen.

Artikel 29: Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de

jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één `

geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen en overeenkomstig de bijzondere '

wettelijke en bestuursrechteljke bepalingen die op haar toepasselijk z jn.

Wat de vennootschappen betreft die niet aan de voorgaande bepalingen onderworpen zijn, moeten de '

afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten worden uitgevoerd volgens de door

de zaakvoering vastgestelde waarderingsregels.

° De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België, worden neergelegd.

Artikel 30: Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de netto-winst uit van

een boekjaar,..  _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aart het

,Belgisch

" Staatsblad

mod 11.1

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve éénhiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

= De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid

' der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt. "

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten' niet mogen worden uitgekeerd

Onder netto-actief moet worden verstaan het totaal-bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Artikel 33: Vereffenaars.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd

Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, evenwel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandel jke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit, Artikel 34: Verdeling.

Het netto-actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel

TIENDE BESLUIT: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de , ' statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te Ieggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van West" met zetel te 8900 Ieper, R, Colaertplein 21 bus 3, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aIle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor-

behouden

aart het

.Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel,

Pierre Maere,

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie wijzigingsakte

Coördinatie en historiek

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 21.08.2013 13445-0158-014
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 24.07.2012 12338-0537-014
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 21.07.2011 11328-0015-014
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 16.07.2010 10309-0029-014
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 02.07.2009 09373-0361-014
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 22.07.2008 08444-0200-013
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 28.06.2007 07311-0191-012
29/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 23.08.2006 06668-1629-012
08/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.06.2005, NGL 05.07.2005 05436-4626-012
11/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 26.06.2004, NGL 05.10.2004 04715-4523-013
07/08/1993 : VE31345

Coordonnées
KANTOOR SCHOLLAERT - VERHAEGHE

Adresse
MARKT 35 8650 HOUTHULST

Code postal : 8650
Localité : HOUTHULST
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande