KANTOOR VANDOORNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR VANDOORNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.706.416

Publication

08/10/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dit RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brucine)

~~ Z 7 SE% ~~

~ ~~~

~ 70o

~ ~ ~ eA

Luik B

Ondememingsnr Benaming Rechtsvorm

Zetei .(voliledig adres) Onderwerpen) akte

11111111

131 296

K. toor Vandoorne

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Egemstraat 104 - 8740 Pittem

Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 23 september 2013, ter registratie te Izegem, blijkt dat dat Mevrouw VANDOORNE Evelien Griet, geboren te Tielt op 27 augustus 1985, wonende te 8740 Pittem, Processiestraat 1 Bis, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht, genaamd 'Kantoor Vandoorne'.

Er blijkt verder uit de akte:

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8740 Pittem, Egemstraat 104.

2. De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

- optreden als tussenpersoon voor verzekeringen, de inrichting en uitbating van een verzekeringskantoor, omvattende het verlenen van adviezen omtrent alle takken van het verzekeringswezen, bij het verzekeren en laten verzekeren van alle risico's, de vertegenwoordiging van verzekeringsmaatschappijen uit binnen- en buitenland; het beheer van verzekeringsportefeuilles, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; het optreden als schaderegelaar voor om het even welke derde en dit na om het even welk schadegeval aan derden overkomen; kortom het verrichten van aile domeinen die normaal tot het domein van een verzekeringsmakelaar behoren;

- optreden als tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten;

optreden als tussenpersoon voor kredieten;

- zij kan optreden ais gevolmachtigde of als lasthebber van aile derden;

- het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin; bijstand verlenen en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur en het verlenen van administratieve prestaties;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van haar roerend patrimonium;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, de verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle onroerende goederen en onroerende rechten, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van aile gebouwen;

de vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn en deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel; De vennootschap kan optreden als bestuurder, directielid, zaakvoerder, beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen, zij mag zich borg stellen voor derden, zowel vennoten als zaakvoerders of andere derden(natuurlijke personen of rechtspersonen), en aan dezelfde personen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, dit alles mits dit niet in strijd is met wettelijke bepalingen die hierop zouden gesteld worden.

3. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (11100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Door mevrouw Evelien VAND00RNE werd ingeschreven op alle honderd (100) aandelen, waarop achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd volstort.

4. Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

5. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de tweed dinsdag van de maand juni om 17.00 uur. 6, De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

7, Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

- het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging ter griffie en wordt afgesloten op 31 december2014;

- de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni in het jaar 2015, om 17.00 uur.

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 september 2013. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Als niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld, voor onbepaalde duur,

-mevrouw VANDOORNE Evelien voornoemd,

-De heer VANDOORNE Marc André Maria Joseph, geboren te Tielt op 19 juni 1952, wonende te 8740 Pitten, Egemstraat 104,

VOLMACHT BTW - KBO

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDERVENNET GEERT ACCOUNTANCY met ondernemingsnummer 0898.935.226 te 8740 Pittem, Muylestraat 6, eveneens aan haar bedienden, aangestelden en Lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 22.07.2015 15336-0474-012

Coordonnées
KANTOOR VANDOORNE

Adresse
EGEMSTRAAT 104 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : Egem
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande