KAOMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAOMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.387.424

Publication

12/09/2013
ÿþMod Werd 19.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0871.387.424

Benaming

(voluit) : KAOMI

(verkort) :

NEERGELEGD

03. 09. 2013

r,P-r:ij-I i DAN FH/tNG781.,

13 9637

Voor" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Wortegemseweg 82

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe, te Zulte, op 13 augustus 2013, dragende de volgende vermelding van registratie: "Geregistreerd vier bladert geen verzendingen te Deinze op 21 augustus 2013, boek 511 blad 12 vak 19. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) vr. De ea. Inspecteur, (get.) Colombie Koen Adj: Financieel assistent", dat de vennoten van de BVBA "KAOMI", met zetel te 8790 Waregern, Wortegemseweg 82, samengekomen zijn en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen  vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten is voldaan

1. De vergaderingen nemen kennis en gaan over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de voornoemde respectievelijke aandeelhouders van beide vennootschappen verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel van beide vennootschappen ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 3 juni 2013 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROSHI", voornoemde ovememende vennootschap, en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAOMI", voornoemde overgenomen vennootschap, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, op 14 juni 2013 en de neerlegging werd bekendgemaakt in Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2013, onder nummer 2013-06-2610097295 en 2013-06-2610097296 .

2, De aandeelhouders van de respectievelijke vennootschappen bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de respectievelijke vennootschappen kennis te nemen van de volgende stukken en documenten van de respectievelijke vennootschappen, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

- de fusievoorstellen;

- de jaarrekening over de laatste 3 boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

- de jaar verslagen en de eventuele verslagen van de revisoren/commissarissen over de laatste 3 boekjaren. 3. De vergaderingen verklaren de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te

kennen en zij ontslaan de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Verrichting gelijkgesteld aan fusie door overneming  Ontbinding zonder vereffening - Overgang onder algemene titel van het vermogen

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

1, Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAOMI" en vermogensovergang

De vergaderingen keuren het voormelde fusievoorstel goed. -

De vergaderingen betuigen bijgevolg hun instemming met de verrichting waarbij de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROSHI", hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAOMI", hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering, noch voorbehoud, onder algemene titel, zijnde zowel de rechten als de verplichtingen, over op de, overnemende vennootschap en wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

e 13 tor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 overeenkomstig het

fusievoorstel, geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de fuserende vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergaderingen keuren de eigendornsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het rechte van de (handel)naam, de merken en de logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met de algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels, De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is ais huurder of verhuurder,-

- aile intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de ovememende vennootschap zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap, die nodige formaliteiten , vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijk bijzondere wetgeving ter zake

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De ovememende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de ovememende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

De verschijners verklaren dienaangaande dat de "overgenomen vennootschap" geen onroerende goederen ln eigendom heeft en erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn aangaande de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van onroerende goederen.

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechterlijk

continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de

ovememende vennootschap.

Derde beslissing: Statutenwijzigingen overnemende vennootschap "ROSHI":

De vergadering stelt vast dat ingevolge voormelde fusie de statuten van de overnemende vennootschap

"ROSHI" niet dienen te worden aangepast

Vierde beslissing: Machten tot uitvoering

(...)

Voor eensluidend uittreksel

Getekend door notaris Xavier Van den Weghe, met standplaats te Zulte

-Tegelijk-neergelegd: uitgifte

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, h bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte Verso : Naam en handtekening

Op de laatste

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 28.06.2013 13233-0015-011
26/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

14. 06. 2013

eREGHiDANI+ KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0871.387.424

Benaming

(voluit) : KAOMI

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : WORTEGEMSEWEG 82 - 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

De zaakvoerders van onderstaande vennootschappen hebben op drie juni tweeduizend en dertien (3/06/2013) beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen:

" De BVBA °ROSHI", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Wortegemseweg 82 en ingeschreven in het Register van Rechtspersonen te Kortrijk dragende het ondernemingsnummer 0445.874.455;

" De BVBA "KAOM1", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Wortegemseweg 82 en ingeschreven in het Register van Rechtspersonen te Kortrijk dragende het ondememingsnummer 0871.387.424;

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

-voor de overnemende vennootschap: de heer SCHELFHOUT Ronny -voor de overgenomen vennootschap: de heer SCHELFHOUT Ronny

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde raad van bestuur van de ovememende vennootschap en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.)

Identificatie van de overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROSHI" gevestigd te 8790 Waregem, Wortegemseweg 82.

1II iI1I 1I I1 II'iI 1I III Ili II

*13097296*

V faeh aa Be'. Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t f ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 29 november 1991 onder de benaming "Verkoop- en marketingkantoor Ronny Schelfhout", in het kort "VMK. R. Schelfhout" (bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 24 december 1991 onder nummer 911224-169)

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 10 december 2007 met wijziging van het doel en de benaming in de huidige (bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 december 2007 onder nummer 0186958).

Waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe te Zulte op 2 september 2011 inzake een geruisloze fusie met Unikadoo Bvba (bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober 2011 onder nummer 0162561).

De statuten van de vennootschap werden nadien niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Kortrijk onder het nummer 0445.874.455.

hierna genoemd de "overnemende vennootschap"

Namens haar tekent:

De heer Schelfhout Ronny, zaakvoerder, geboren te Sint-Gillis-Waas op negen augustus negentienhonderd

zestig, wonende te 9870 Olsene, Houtstraat 34.

Identificatie van de overgenomen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kaomi" gevestigd te 8790 Waregem, Wortegemseweg 82.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 14 januari 2005 (bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op lfebruari 2005 onder nummer 0020316

Waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe te Zulte op 2 september 2011met wijziging van het doel en kapitaalsverhoging (bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 2011 onder nummer 0159174).

De statuten van de vennootschap werden nadien niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonen register te Kortrijk onder het nummer

0871.387.424.

hierna genoemd de "overnemende vennootschap"

Namens haar tekent:

De heer Schelfhout Ronny, zaakvoerder, geboren te Sint-Gillis-Waas op negen augustus negentienhonderd

zestig, wonende te 9870 Olsene, Houtstraat 34

FUSIEVOORSTEL

In aanmerking nemende dat de zaakvoerders van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende de fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, in bijzonder artikel 719 1°, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de zaakvoerders van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat de fusie zal worden doorgevoerd door:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.Ovememende vennootschap: de besloten vennootschap "ROSHI", voornoemd, die volgens artikel 2 van de statuten als doel heeft:

1. De groot- en kleinhandel en fabricatie van land- en tuinbouwproducten, fungiciden, pesticiden, ontsmettingsstoffen, reinigingsproducten en aanverwante producten.

2. De handelsagentuur, verkoop op kommissie, import en export van voormelde producten en van de meest diverse producten en van alle land- en tuinbouwmachines.

3. Alle activiteiten die verband houden met marktonderzoek en productontwikkeling

4. Het organiseren van beurzen, tentoonstellingen en informatievergaderingen.

5. Het inrichten van cursussen, seminaries en opleidingen met betrekking tot marktonderzoek, publiciteit, verkoop, persoonlijke ontwikkeling en aanverwanten.

6. Het verspreiden en uitgeven van boeken, tijdschriften, syllabussen, videocassettes en informatiedragers in het algemeen met betrekking tot marktonderzoek, publiciteit, verkoop en persoonlijke ontwikkeling.

7. Het verlenen van adviezen, het opmaken en uitweken van een marketingstrategie en reclamecampagnes

voor bedrijven en vrije beroepen.

8, Bijstand verlenen tot het ontwerpen van publicitaire drukweken en het uitgeven ervan voor eigen rekening

en voor rekening van derden.

9. Het opleiden van personeel, trainen van vertegenwoordigers en personeelsselecties.

De vennootschap kan zicht bovendien borgstellen voor andere vennootschappen en participeren in

vennootschappen zowel in het binnenland als in het buitenland.

die als gevolg van de fusie door overneming het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap verkrijgt.

2.Over te nemen vennootschap of overgenomen vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAOMI", voornoemd, die volgens artikel 3 van de statuten als doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a.Het bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen, inzonderheid door het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren louter voor eigen rekening, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

c:Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

d.Het verlenen van managementadvies aan bedrijven. Een en ander evenwel met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vermogens-beheerders en beleg-gingsadviseurs.

e.Het bevorderen van nijverheids- en handelsondernemingen in de breedste zin en dit door deel te nemen in de oprichting, de reorganisatie, de kapitaalsuitbreiding en het beheer van zulke ondernemingen en door het verstrekken van de financiële middelen en adviezen die zulke ondernemingen voor hun werking nodig hebben,

f,Het beheer van vennootschappen, adviezen bedrijfsconsulent, bedrijfseconomische raad- en of toelichtingen. Zij kan ook functies van beheerders of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen,

Het verrichten van alle daden betreffende deze goederen en diensten die verband houden met haar doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten date verge-makkelijken.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmet-ten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Die als gevolg van de fusie door overneming haar gehele vermogen afstaat aan de overnemende vennootschap.

Toekenning van aandelen

Aangezien alle aandelen van de over te nemen vennootschap ingevolge overeenkomst van aandelenoverdracht toebehoren aan de overnemende vennootschap worden geen aandelen uitgekeerd ter vergoeding.

Er wordt geen opleg ln geld voorzien

Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

' VooI-behouden iùn het Belgisch Staatsblad

Bijzondere rechten (art. 719 3° W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn Identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijzondere voordelen (arts 719 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden.

Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

-in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zij vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring voor eind juli tweeduizend en dertien zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op drie juni tweeduizend en dertien, (03/06/2013), te Waregem, in

origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken

van koophandel van Kortrijk overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Schelfhout Ronny

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 20.07.2012 12326-0201-012
20/10/2011
ÿþ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na ne g.gin " ter griffie van de akte

Mal 2.0

jGEL

I

27. 09, 2

u L)

RECN^BAN OKK O IPfP

L 27. n9: 2011

Orif

r\ORTR,.+K

" 11159174*

Ondernemingsnr : 0871.387.424

Benaming

(voluit) : KAOMI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Wortegemseweg 82"

Onderwerp akte : Statutenwijziging - wijziging doel - kapitaalvehoging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Xavier Van den Weghe, te Zulte, op 02 september 2011, dragende de volgende vermelding van registratie: "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Deinze op 06 september 2011. Boek 505 Blad 10 Vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). W. De ea. Inspecteur (get.) Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent", dat de vennoten van de BVBA "KAOMI", met zetel te 8790 Waregem, Wortegemseweg 82, samengekomen zijn en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit  Bespreking alarmbelprocedure

De leden van de vergadering verklaren hun beslissing de dato 4 mei 2011, met betrekking tot het verslag opgemaakt door de zaakvoerders in datum van 14 april 2011, houdende de maatregelen tot hèrstel van de financiële toestand van de vennootschap "KAOM1", in uitvoering van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen, te bevestigen.

Zodoende wordt door de vergadering de beslissing bevestigd om de activiteiten van de vennootschap verder te zetten en niet over te gaan tot haar ontbinding.

De vergadering verklaart door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede besluit  Eerste kapitaalverhoging met honderd vijfenzeventigduizend euro (175.000,00 ¬ ) om het te brengen van twintigduizend (20.000,00 E) naar honderd vijfennegentigduizend euro (195.000,00 ¬ ), door uitgifte van achthonderd vijfenzeventig (875) nieuwe aandelen op naam en zonder nominale waarde. De uitgifteprijs van de aandelen bedraagt afgerond tweehonderd euro (200,00 E).

Deze achthonderd vijfenzeventig (875) nieuwe aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de eventuele winst van het lopende jaar pro rata temporis.

2. Afstand voorkeurrecht door de bestaande vennoten (...)

3. Onderschrijving- inbreng

De achthonderd vijfenzeventig (875) nieuwe aandelen worden terstond onderschreven aan de prijs van tweehonderd euro (200,00 ¬ ) per aandeel en volstort door inbreng in geld voor een bedrag van honderd vijfenzeventigduizend euro (175.000,00 ¬ ), door de BVBA ROSHI, voornoemd.

Het genoemde bedrag werd voor het verlijden van onderhavige authentieke akte bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de Landbouwkrediet bank, agentschap te 9170 Meerdonk, Polderstraat 27, onder bijzonder nummer BE52 1030 1485 4509.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door voornoemde instelling in datum van 31 augustus 2011, is aan mij, notaris, overhandigd om ten kantore in het dossier van de vennootschap KAOMI bewaard te blijven.

4. Aanvaarding en vergoeding

Beslissing vergadering om deze inbreng te aanvaarden en ter vergoeding van de gedane inbreng aan de

inbrenger, de achthonderd vijfenzeventig (875) nieuwe aandelen toe te kennen.

5. Vaststelling van het kapitaal thans effectief gebracht is op honderd vijfennegentigduizend euro (195.000,00 E), vertegenwoordigd door negenhonderd vijfenzeventig (975) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Derde besluit  Aanpassing statuten aan de hiervoor genomen besluiten, als volgt:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfennegentigduizend euro (195.000,00 E). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door negenhonderd vijfenzeventig (975) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één 1 negenhonderd vijfenzeventigste (1/975ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Noor-b ,iouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Vierde besluit  Uitbreiding van het doel van de vennootschap

Verslag

Ontslag voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder in datum van 12 juni 2011.

Staat activa en passiva

Een staat van activia en passiva werd opgemaakt in datum van 30 juni 2011

Wijziging doel

De algemene vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om het doel te wijzigen en de bestaande tekst van artikel 4 der statuten volledig te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a.Het bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernémingen, inzonderheid door het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren louter voor eigen rekening, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

c.Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

d.Het verlenen van managementadvies aan bedrijven. Een en ander evenwel met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

e.Het bevorderen van nijverheids- en handelsondememingen in de breedste zin en dit door deel te nemen in de oprichting, de reorganisatie, de kapitaalsuitbreiding en het beheer van zulke ondernemingen en door het verstrekken van de financiële middelen en adviezen die zulke ondernemingen voor hun werking nodig hebben.

f. Het beheer van vennootschappen, adviezen bedrijfsconsulent, bedrijfseconomische raad- en of toelichtingen. Zij kan ook functies van beheerders of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het verrichten van alle daden betreffende deze goederen en diensten die verband houden met haar doel.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar doel of die het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondememingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken."

Zesde besluit  Volmachten zaakvoerder - Coördinatie van de statuten (... }

Zevende besluit  Volmacht wordt gegeven aan Accountantskantoor Vandorpe, Provoost, De Lille & Co, te 9870 Zulte (Olsene), Oudenaardestraat 113 A en al haar vertegenwoordigers en werknemers, om, ingevolge de genomen besluiten, de nodige wijzigingen aan te brengen in het ondernemingsloket

Voor eensluidend uittreksel

Getekend door notaris Xavier Van den Weghe, met standplaats te Zulte

Tegelijk neergelegd: uitgifte, uitgifte, gecoordineerde statuten, verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 24.05.2011 11128-0280-011
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 23.06.2010 10204-0425-011
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 15.07.2009 09416-0176-011
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 26.08.2008 08616-0333-010
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.11.2007, NGL 27.11.2007 07813-0376-011

Coordonnées
KAOMI

Adresse
WORTEGEMSEWEG 82 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande