KAPPERSHUIS ANJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAPPERSHUIS ANJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.542.495

Publication

04/04/2014
ÿþ Mod Ward 1 LI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lag,1101

II

UI

Niiltereitte ter tente Vega

reetbank van ko

- afdeling te Oosten

Bru

0

ri ie fYeor,Yterv

"

........

I

1

Ondemerningsnr 0831.542.495

Benaming

tvoluin KAPPERSHUIS ANJA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Zwanestraat 4 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 01/02/2014 blijkt

De benoeming van mevrouw Verbeke Charlotte, wonende te 6900 leper, Menenstraat 26 met ingang vanaf 01/02/2014. Zij aanvaardt haar mandaat.

Oe benoeming van de heer Deknock Jan, wonende te 8820 Torhout, Margareta van Constantinopelstraat 2, met ingang vanaf 01/02/2014. Hij aanvaardt zijn mandaat.

Getekend,

Bos mans Anja

Zaakvoerder

Bijlagen bij- het Belgisch-Staatsblad " $4/04/2014

w y "

Op de tinitate blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris. helzij van de eerso(o)n(en) bevoegd de lechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

02/04/2014
ÿþMM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0831.542.495

Benaming

(voluit) : KAPPERSHUIS ANJA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8820 Torhout, Zwanestraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSUITBREIDING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op; negentien maart tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aasprakelijkheid, KAPPERSHUIS ANJA, met zetel te 8820 Torhout, Zwanestraat 4, ingesohreven in het rechtspersonenregister' onder nummer 0831.542.495, BTW nummer BE 831.542.495.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

1. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerders de: dato drie maart tweeduizend en veertien, opgesteld bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van; Vennootschappen, met een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per éénendertig december tweeduizend en dertien, waarin deze omstandig de door hen voorgestelde wijziging van het doel verantwoordt, aangezien alle leden van de vergadering erkennen een afschrift van dit verslag te hebben, ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

2. De vergadering verklaart daarop het doel van de vennootschap uit te breiden door artikel 3 van de: statuten te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel : zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of in samenwerking met derden:

1. Uitbaten van kapsalon dames en heren met manicure, epilatie en gelaatsverzorging. De verkoop van' produkten voor haar- en huidverzorging, reukwaren en pruiken, vertegenwoordiging van parfumerie-artikelen en' van alle andere artikelen die met coiffure samengaan.

2. Het uitbaten van een kapsalon in de meest ruime zin: de haarverzorging (wassen, knippen, kleuren, enz.), alsook het verlenen van advies op gebied van haarverzorging en andere schoonheidsverzorging.

3. De exploitatie, opleiding, advies- en dienstverlening in en van een instituut voor geestelijke en lichaamswelzijn in de meest uitgebreide zin (bijvoorbeeld: welnesscomplex, kuuroord, stoom- en andere baden, solariums, allerhande sauna- en badinrichtingen, fitnesscentra, thalasso-therapie, relaxatie, massage, yoga, licht-klank- en kleurentherapie, stressbehandeling, lichaamsgewichtbehandeling kortweg gezondheidszorg, schoonheidsbehandeling, gezichtsverzorging, maai- en pedicure, nagelstudio, esthetiek, aanbrengen van makeup)

4. De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling in: allerhande producten met betrekking tot: haarverzorging en schoonheidsverzorging, parfumerie-, drogisterij-, cosmetica-, toilet-, dieet-, natuur-, en. andere aanverwante producten, voedingssupplementen, kruiden, onderhouds- en overige verzorgingsproducten, modieus textiel en (modelkleding)accessoires, trendy artikelen en (imitatie)sieraden, enz.

5. De uitbating van een café, cafetaria, brasserie, feestzaal, tea-room en tafelhoudersbedrijf, dit alles in de: ruimste zin van het woord. Verkoop van dranken voor, in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door : café's, bars, nachtclubs, bierhallen of feestzalen. Het verstrekken van logies, de verhuur van kamers en vakantiewoningen, al dan niet met ontbijt. De verkoop van snacks, het verstrekken van eenvoudige maaltijden. Het organiseren van vertoningen, feestelijkheden, manifestaties en happenings zoals daar onder andere en zonder enige beperking zijn optredens, feesten, recepties, thema-avonden, diners en spektakels.

6. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welkei goederen, in het kort: tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

VI

Diu 4~ u0724 +ii ui

*1

i

II

be a Bc Stz

melRergetegcl ter 'wr1ffie Vin fás

reehtbank ven koophandel

Brugge - . . - ' . : _ . .: r>rde

Op I SARI 2014

Griffie

, ~T_--__s~ i: -" }

r4



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beeoudefi aan het Belgisch

Staatsblad

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen. met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals .de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde persorien aangegaan die , het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

8. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

9. Het ter beschikking stellen van onroerende en roerende goederen aan de zaakvoerders, als vorm van bezoldiging,

10. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve diegene die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

11. Het optreden als bestuurder of als vereffenaar of het waarnemen van welk mandaat ook in andere

vennootschappen.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring

" en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder in geld en/of in natura.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, -burgerlijke,---roerende-en--onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel,

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig doel of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve'' bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of waarvoor aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen worden uitgeoefend nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de ' desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan,

Zij heeft in het algemeen dè volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen,

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken."

3. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de zaakvoerders, en de

gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 16.07.2013 13311-0278-014
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 22.06.2012 12202-0436-014
04/05/2015
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

t

DhIIr~ii 1111

5063290N" a

Ondememingsnr : 0831.542.495

Benaming

(voluit) : KAPPERSHUIS ANJA

(verkort)

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

21 APR 2015

ent Afdeling ie fl rlP

.

-De griffier

c

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwanestraat 4 te 8820 Torhaut

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/01/2015 gehouden ten zetel van de vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist:

- om met ingang vanaf 01/01/2015 mevrouw Deknock Janne, wonende in de Marie Popelinptantsoen 7 bus 0202 te 8000 Brugge, te benoemen tot zaakvoerder. Zj aanvaardt haar mandaat.

- om met ingang vanaf 01/01/2015 de heer Deknock Klaas, wonende in de Statiestraat 55 bus a te 8980 Passendale, te benoemen tot zaakvoerder. Hij aanvaardt zijn mandaat.

Getekend,

Bosman Anja,

Zaakvoerder

Coordonnées
KAPPERSHUIS ANJA

Adresse
ZWANESTRAAT 4 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande