KARI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KARI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.955.025

Publication

11/06/2014
ÿþU . t

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de alle



Ondernemingsnr: 0445.955.025

Benaming

(voluit) : KARI

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vcrm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schachteweidestraat 45 - 8902 ZILLEBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : uittreksel fusievoorstel d.d.14105/2014

FUSIEVOORSTEL

A. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECUPERE HENDRIK ACCOUNTANCY" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8902, leper, Schachteweidestraat 45,

Vennootschap opgericht onder de naam "DECUPERE & PARTNERS" bij akte verleden voor notaris Michaël Mertens te leper, op 06 januari 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2011 onder nummer 11300266. Statutenwijziging biij akte verleden voor notaris Eric Himpe te leper, op 07 februari 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 06 maart 2012 onder nummer 12050723. Met een laatste statutenwijziging bij akte verleden voor notaris Eric Himpe te leper, op 21 maart 2014, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 april 2014 onder nummer 14083897.

Rechtspersonenregister nummer 0832.642.258, bevoegde Rechtbank van Koophandel leper, BT.W.-plichtig BE 0832.642.258.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt per 31/12/2013 vijfentwintigduizend euro ( 25.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder overeenkomstig de aanstelling in de

oprichtingsakte:

-De heer Decupere Hendrik, wonende te 8902 leper, Schachteweidestraat 45,

A hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KARL" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8902, leper, Schachteweidestraat 45.

Opgericht voor notaris Luc Ghesquiere te leper, op 19 december 1991, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 07 januari 1992 onder nummer 920107-566, Statuten voor de laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor notaris Michaël Mertens te leper, op 15 maart 2012 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 05 april 2012 onder nummer 12069035, sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0445.955.025 RPR te leper, BTW-plichtig BE0445.955.025.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventig duizend euro (75.000,00 EUR). Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizend vierhonderdvijftigste (1/1.450ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig de benoeming op 21 maart 2014, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 april 2014 onder nummer 14078106, -De heer Decupere Hendrik, wonende te 8902 leper, Schachteweidestraat 45.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

B hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen A en B verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676-1 W. Venne dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die al houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één

hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

De vereiste voorwaarden, opdat er fiscale vrijstelling bij fusie is, zijn:

-de zetel (werkelijke en! of statutaire) van de inbrengende vennootschap moet in de E.E.G. gelegen zijn.

-de inbreng moet, (eventueel) na aftrek van de op het tijdstip van inbreng door de inbrengende vennootschap verschuldigde sommen, uitsluitend vergoed worden door toekenning van aandelen, die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen, gebeurlijk samen met een vergoeding in geld,

-gans het bezit van de opgeslorpte vennootschap moet worden ingebracht, d.w.z. vergoed worden met aandelen (buiten eventueel een kleine vergoeding in geld = hoogstens 1/10 van de nominale waarde van de aandelen)

-er moeten twee of meer vennootschappen bestaan met reeds een eigen activiteit gedurende een zekere tijd, opdat fusie mogelijk is.

-één of meer vennootschappen moeten verdwijnen, op de opslorpende vennootschap na.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voort eggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de bvba "KART" overgaat naar de bvba "DECUPERE HENDRIK ACCOUNTANCY", voormeld.

Aire aandelen van de bvba "KARI", verenigen zich in handen van de bvba "DECUPERE HENDRIK ACCOUNTANCY", zoals vastgesteld in staat van activa en passiva per 31.12.2013.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten worden uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de

opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteit van de belastingconsulent

1° het vertrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belmastingconsulment;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengsten van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstellingen verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingenzowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren

-het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen

De venncotschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake,

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap na afstand van één aandeel, alle aandelen In de overgenomen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014.

Artikel 5: Motivatie

De bvba "KART" is volledig in handen gekomen van bvba DECUPERE HENDRIK ACCOUNTANCY door de verkoop van de aandelen zoals blijkt uit de tussentijdse staat opgesteld per 31 december 2013. Deze transactie kadert in de toepassing van artikel 332 en 333 W.Venn, waarbij er een vrijwillig ontslag is gekomen van de zaakvoerders. Gelet op de lopende kredieten is een fusie verantwoord omdat binnen de activiteit van de

a

~

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

overnemende vennootschap voldoende liquiditeit kan gegenereerd worden om te voldoen aan de bancaire verplichtingen,

Artikel 6; Fusie badwill.

Conform Advies CBN 2009/06  d.d. 01/04/2009

ln geval participatie hoger is dan eigen vermogen van opgeslorpte vennootschap:

Vooreerst dient nagegaan te worden of met toepassing van de gemeenrechtelijke bepalingen van het boekhoudrecht, het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap moet gecorrigeerd worden:

-de artikelen 61, § 1, derde lid in fine, en 64, § 1, derde lid in fine, KB W.Venn. bepalen dat aanvullende of uitzonderlijke afschrijvingen moeten teruggenomen worden indien zij niet langer verantwoord blijken;

-de artikelen 49 en 55, KB W.Venn. bepalen dat waardeverminderingen en voorzieningen niet gehandhaafd mogen blijven in de mate waarin zij op het einde van het boekjaar hoger zijn dan vereist volgens een actuele beoordeling,

Het betreft hier slechts de gemeenrechtelijke waarderingsregels die ook los van elke fusieverrichting moeten

toegepast worden.

Uiteraard staat het de overgenomen vennootschap ook vrij om met toepassing van de gemeenrechtelijke

bepalingen van het boekhoudrecht,

-hetzij materiële of financiële vaste activa te herwaarderen wanneer hun waarde, bepaald in

functie van het nut voor de vennootschap, op vaststaande en duurzame wijze uitstijgt boven

de gebruikswaarde;

-hetzij afschrijvingen op materiële en immateriële vaste activa terug te nemen wanneer blijkt dat het voordien toegepaste afschrijvingsplan wegens gewijzigde economische of

technologische omstandigheden een te snelle afschrijving tot gevolg had.

De hiervoor vermelde mogelijke correcties kunnen niet worden toegepast zodat conform het advies volgende dient te gebeuren

"... is de boekwaarde van de aandelen na waardecorrecties en na waardeaanpassingen met toepassing van de gemeenrechtelijke bepalingen van het boekhoudrecht of waardetoerekeningen bij fusie, nog steeds groter dan het overeenstemmende aandeel in het eigen vermogen, dan wordt dit verschil al naargelang het geval geactiveerd als goodwill of ten laste genomen door de overnemende vennootschap.

In de gegeven omstandigheden kan gesteld worden dat de meerwaarde dient toegewezen te worden aan de grondwaarde van het onroerend goed.

Artikel 7: Dividenden.

Er zal (kan) naar aanleiding van de fusie geen dividend worden uitgekeerd.

Artikel 8: Aandelen-voordelen.

Er zal naar aanleiding van de fusie geen aandelen uitgegeven worden noch andere voordelen toegekend worden.

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter Griffe van de Rechtbank van Koophandel te leper door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

Hendrik DECUPERE

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d,14/05/2014

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2014
ÿþ(01\_ mea Mo d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111111111111111111111111111 I

Voor *14078106*

behouo

Setahb

Ondernemingsnr: 0445.955.026

Benaming

(voluit) : KARI

(verkort):

o re 2 31 MARI 2014

-Ç e Griffie

, -

CI) Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

tu Zetel: Diksmufdseweg 457 - 8904 IEPER-BOEZINGE

li (volledig adres)

..= Onderwerp akte: ontslag/benoeming zaakvoerder - wijziging maatschappelijke zetel

L« e

CI)



..

e c:p

X e

MS

rm CI)

wl

CI)

e e

-9

'

Z c::

eq

-...

mi-c::

c:: , i

m

MS et

.9

04

04

+à CA

ne

Cà rM

.-

DL

11 P:



CI)

41

:=1

..=

e

CI)

Ce

04

:=1 P:

Op de laatste

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 21/03/2014 blijkt:

" " het vrijwillig ontslag van de heer Ivan DECUPERE, de heer Jan-Klaas DECUPERE en mevrouw Jolien

DECUPERE als niet-statutaire zaakvoerder met onmiddellijke ingang

- de benoeming van de heer Hendrik DECUPERE als niet-statutaire zaakvoerder met onmiddellijke ingang

Onmiddellijke na zijn benoeming wordt door de enige zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de onderneming met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar 8902 ZILLEBEKE, Schachteweidestraat 45 Er is geen vestiging meer te 8904 BOEZINGE, Diksmuiclseweg 457.

Hendrik DECUPERE

zaakvoerder

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

08/12/2014
ÿþMod Word 11.i

Iljbai,:î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0445.955.025 Benaming

(voluit) : KARI

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Schachteweidestraat 45, 8902 leper-Zillebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OVEREENKOMSTIG ARTIKELEN 719 EN VOLGENDE WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN (overgenomen vennootschap)

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op dertien november tweeduizend veertien, dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd 18 roi geen verzending te lste Kant. Reg. Veurne de 21/11/2014 boek 448 blad 56 vak 17 Ontvangen 50,00 euro", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap BV ovv BVBA "KART" de volgende besluiten heeft genomen:

§ 1, Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KART", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECUPERE HENDRIK ACCOUNTANCY", die houdster is van alle aandelen van de vennootschap "KARL".

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "KARL" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de over-nemende vennootschap "DECUPERE HENDRIK ACCOUNTANCY", wordt bepaald op één januari tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "KARL" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "DECUPERE HENDRIK ACCOUNTANCY", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De overnemende vennootschap zal de kosten en lasten van de fusie door overneming en alle nog niet gevorderde en niet geboekte toekomstige belastingen en lasten moeten dragen en zal eventueel ook genieten van de voordelen van alle lopende overeenkomsten met personeel of alle andere derden, en zal de overgenomen vennoctschap vrijwaren van elk verhaal. De vennootschap "DECUPERE HENDRIK ACCOUNTANCY" zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap "KARL",

Vermits de overnemende vennootschap houder is van alle aandelen in de overgenomen vennootschap worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking van haar aandelen plaats. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen niet-stemgerechtigde aandelen waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van de fusie vernietigd worden.

Er zijn geen vennoten van de gefuseerde vennoot-schappen die bijzondere rechten hebben, er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

Aan de zaakvoerders van de gefuseerde venncotschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

C, Ten gevolge van deze fusie houdt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KARL" vanaf heden op te bestaan.

§ 2, Ontslag

Door de fusie vervalt de opdracht van de huidige zaakvoerder van de overgencmen vennootschap "KART",

namelijk de Heer Hendrik Decupere, voornoemd.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

,Voor-tiehtnden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de. vennoten van de ovememende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor de bestuursopdracht die werd vervuld van één januari tweeduizend en veertien tot de dag van de verwezenlijking van de fusie.

WETTIGHEIDSVERKLARING

De ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven voor een met fusie door overneming gelijk-gestelde verrichting met toepassing van de procedure, voorgeschreven door de artikelen 719 tot 727 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723, tweede lid, van het Wetboek van Vennoot-schappen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 22.08.2013 13456-0501-019
05/04/2012 : IET000215
05/04/2012 : IET000215
20/01/2012 : IET000215
29/12/2011 : IET000215
29/12/2011 : IET000215
07/09/2011 : IET000215
06/09/2010 : IET000215
02/06/2009 : IET000215
28/04/2009 : IET000215
05/08/2008 : IET000215
10/07/2008 : IET000215
25/07/2007 : IET000215
14/07/2006 : IET000215
27/07/2005 : IET000215
27/07/2004 : IET000215
19/12/2003 : IET000215
23/10/2003 : IET000215
30/07/2003 : IET000215
30/07/2003 : IET000215
03/08/2002 : IET000215
26/04/2002 : IE033776
24/07/2001 : IE033776
24/02/2000 : IE033776
31/07/1999 : IE033776
07/01/1992 : IE33776

Coordonnées
KARI

Adresse
SCHACHTEWEIDESTRAA 45 8902 ZILLEBEKE

Code postal : 8902
Localité : Zillebeke
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande