KAZAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAZAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.726.602

Publication

29/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte NEERGELEGD

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblac

I1IIIla19~p1~~ll~l~gtl

0~l 873'

1ON1TEL R BELGE

2 2 -04- 201it -G1SCH STAATSBLAD

14, 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0863126.602

Benaming (voluit) ; KAZAND

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westlaan 466

8800 Roeselare

Onderwerp akte :BVBA: FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE BVBA "KAZAND" DOOR DE NV "GROEP IMFIRO" - proces-verbaal van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen VAN DEN EYNDE, notaris te Roeselare;; (standplaats Rumbeke), op 30 december 2013, om negentien uur vijftien, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAZAND",.; waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8800 Roeselare, r; Westtaan 466, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit Kennisname van documenten en verslagen

1. De vergadering neemt kennis van en gaat over tot de bespreking van het hierna vernielde document waarvan; de voorzitter verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was en waarvan de vennoten; kosteloos een afschrift konden bekomen,

Het betreft het fusievoorstel de dato 25 oktober 2013, opgesteld door de bestuursorganen van onderhavige, vennootschap en van de naamloze vennootschap "GROEP IMFIRO" met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan; 466, In toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd voor beide vennootschappen neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 30 oktober 2013,; zegge uiterlijk 6 weken voor onderhavige algemene vergadering, en de neerlegging ervan werd vcod onderhavige vennootschap bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 november daarna; nummer 20131112/ 170394.

2. De aandeelhouders bevestigen, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, in hun hoedanigheid van; houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van onderhavige vergadering een afschrift; ontvangen te hebben van het hiervoor vermelde fusievoorstel, in toepassing van artikel 697 paragraaf 1 van het; Wetboek van vennootschappen.

De vennoten erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en, documenten, in toepassing van artikel 697 paragraaf 2 van het Welboek van vennootschappen, te weten:

1. voormeld fusievoorstel;

2, de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen;

3. de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

3. De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij';. ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Een kopie van het op 30 oktober 2013 door de griffie van de Rechtbank van Koophandel van en te Kortrijk;{ afgestempelde fusievoorstel zal door ondergetekende notaris in haar dossier bewaard blijven. Het origineel afgestempelde exemplaar zal door de overnemende vennootschap bewaard worden.

Tweede besluit - Verslagen

Alle vennoten verklaren alhier, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, conform artikel 694 tweede;; lid en artikel 695 § 1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, afstand te doen van het opstellen van de verslagen bedoeld in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen. Conform artikel 695; §2 is het verslag overeenkomstig artikel 602 Wetboek van vennootschappen vereist.

Derde besluit- Kennisname van wijzigingen in de vermogenstoestand

;; Aile vennoten verklaren er mee in te stemmen, overeenkomstig artikel 696, laatste alinea van het Wetboek van;; vennootschappen, dat de bestuursorganen van beide vennootschappen ontslagen worden van mededeling van gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de vermogenstoestand, sedert de datum van het fusievoorstel, van de bij: de fusie betrokken vennootschappen, te weten onderhavige vennootschap en de naamloze vennootschap; "GROEP IMFIRO".

Vierde besluit - Fusiebesluit - Ontbinding - Overgang onder algemene titel van het vermogen ;>

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 1 ~.i

1. Fusie door overneming van onderhavige vennootschp door de naamloze vennootschap "GROEP IMFIRO" en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 25 oktober 2013 door de bestuursorganen van onderhavige vennootschap "KAZAND" en van de naamloze vennootschap "GROEP IMFIRO", en dat werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van en te Kortrijk op 30 oktober daarna, en waarvan de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 november daarna onder nummer 20131112/170394.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "GROEP IMFIRO", met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 466, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAZAND", met zetel te 8800 Roeselare, Westraan 466, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot een zelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening,

2. Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen _ Ruilverhouding

Aan de vennoten van de honderd twintig (120) aandelen "KAZAND" zal één (1) volgestort nieuw uit te geven aandeel van de naamloze vennootschap "GROEP IMFIRO" worden uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast: de ruilverhouding "GROEP IMFIRO" / "KAZAND" wordt bepaald op één (1) nieuw aandeel per één aandeel van de over te nemen vennootschap.

De vennootschap "GROEP IMFIRO" bezit honderd negentien (119) van de honderd twintig (120) aandelen van onderhavige vennootschap "KAZAND", doch zal ten gevolge van de fusie, overeenkomstig artikel 703, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, geen eigen aandelen verkrijgen, aangezien voormeld artikel bepaalt dat er geen omwisseling plaatsvindt van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf of door een tussenpersoon.

3. Uitreikingswüze

De vergadering beslist, overeenkomstig het fusievoorstel, en gezien de aandelen van de overnemende vennootschap op naam zijn, dat de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "GROEP IMFIRO", de volgende gegevens zal aanbrengen in het aandelenregister van de naamloze vennootschap "GROEP IMFIRO":

¢' de identiteit van de nieuwe aandeelhouder;

het aantal aandelen dat aan de nieuwe aandeelhouder toebedeeld is;

de datum van het fusiebesluit.

De vergadering beslist tevens dat de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "GROEP IMFIRO", het aandelenregister van de overgenomen vennootschap "KAZAND" zal vernietigen door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door de inschrijving naast het aldaar per vennoot aangetekende aandelenbezit van de woorden "omgeruild tegen (aantal) aandelen van de naamloze vennootschap "GROEP IMFIRO" met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

4. Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Het enige, nieuw uitgegeven aandeel van de overnemende vennootschap zal deelnemen in de winst van deze

vennootschap vanaf 01 juli 2013.

Het nieuwe uitgegeven aandeel is van dezelfde aard en verleent dezelfde rechten als de reeds bestaande

aandelen van de naamloze vennootschap "GROEP IMFIRO".

5. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 juli 2013 geacht boekhoudkundig

verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

6. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

7. Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie

betrokken vennootschappen.

8. Eigendomsovergang & Voorwaarden van de overgang

Aldus stemt de vergadering in met de fusie met voormelde vennootschap "GROEP IMFIRO", overnemende vennootschap, mits overdracht aan deze laatste van de algeheelheid der activa en passiva van het vermogen van onderhavige vennootschap "KAZAND", overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2013.

Alle handelingen verricht sinds 01 juli 2013 door de overgenomen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap. De veranderingen die eruit voortvloeien in de activa en passiva van de overgenomen vennootschap zullen ten bate of ten schade zijn van de overnemende vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden van deze opdracht worden hernomen in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

Deze beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben vanaf het ogenblik van het nemen, door de buitengewone algemene vergadering der vennoten/aandeelhouders van zowel de overgenomen als de overnemende

vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva in het vermogen van de overgenomen vennootschap naar de overnemende; en dit na goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders der overnemende vennootschap van de statutenwijzigingen die uit de fusie voortvloeien overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Vijfde en laatste besluit- Bevoegdheden

De algemene vergadering:

> verleent alle bevoegdheden aan voornoemde heer TITECA Vincent, hier persoonlijk aanwezig en uitdrukkelijk aanvaardend, teneinde de opgeslorpte vennootschap te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de fusie en om te waken over het verloop van de overdrachtsbewerkingen naar de overnemende vennootschap betreffende de inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op 30 juni 2013 in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

In het bijzonder zal genoemde heer TITECA Vincent met betrekking tot het ene (1) nieuwe aandeel van de overnemende vennootschap toezien op de bijwerking van het register van de aandelen op naam ten laste van de overnemende vennootschap,

Bij deze overdracht ten gevolge van de fusie is voornoemde tevens gemachtigd om:

- de hypotheekbewaarder te ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen; alle zakelijke rechten, voorrechten en/of ontbindende rechtsvorderingen te verzaken; opheffing te verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen;

- de overgenomen vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende en/of aanvullende akten,

en in geval van vergissing of vergetelheid In de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene verrnogensoverdracht ten gevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen vermeld worden in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

- alle formaliteiten te vervullen in het rechtspersonenregister en bij de B.T.W.;

- onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van zijn bevoegdheden afvaardigen zoals hij dat bepaalt en voor de door hem vastgelegde duur.

" volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig procesverbaal.

" bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TITECA HENRI ACCOUNTANCY' met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, RPR Kortrijk, ondememings- en BTW-nummer 0882.371.584, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en desgevallend de diensten van de BTW) te verzekeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND 1l1TTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.11.2013, NGL 02.01.2014 14001-0561-011
12/11/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondernemingsnr : 0863.726.602

Benaming

(voluit) : Kazand

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westlaan 466, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Fusievoorstel (art. 693 Wetboek van vennootschappen)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Neerlegging van het fusievoorstel dd. 25 oktober 2013 inzake de fusie door overneming van BVBA KAZAND (over te nemen vennootschap) door NV GROEP IMFIRO (overnemende vennootschap),

NV GROEP IMFIR0, zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door de heer Vincent TITECA

http://www.auditas.betfusievoorstel/Groeplmfiro-Kazand.pdf







Mod 2.1

~1; n i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCELt(:::u

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ll

*13174 4

311. 10, 2013

KOOPHANDEL

Jet

10/06/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

VI

VIII

BELGE

NEERGELEGD

2013 2 7. 05. 2013

eTSC3LAD AECe8 OÉliANdEL

" 13087141'

bel a; BE Sta

3E

1110NfTEU

0 3 -06-

f.GISCH S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.726.602

Benaming

(voluit) : Kazand

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westlaan 466, 8800 Roeselare

Onderwerp akte : Fusievoorstel (art. 693 Wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het fusievoorstel dd. 14 mei 2013 inzake de fusie door overneming van BVBA Kazand en de CVBA Vincere (over te nemen vennootschappen) door NV Groep lmfiro (overnemende vennootschap).

NV Groep lmfiro, zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door de heer Vincent Titeca

http://www.auditas. be/fusievoorstellen/Groeplmfiro-Kazand-Vincere.pdf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.11.2012, NGL 14.02.2013 13035-0099-012
10/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.11.2011, NGL 06.02.2012 12028-0122-014
24/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging-ter_grifie van de akte

Ondernemingsnr:0863.726.602

Benaming

(voluit) : KAZAND

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : WESTLAAN 466, 8800 ROESELARE

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

De algemene vergadering heeft op 7 november 2011 kennis genomen van het ontslag van de bvba Vlato als zaakvoerder van de vennootschap per 4 november 2011.

Op dezelfde algemene vergadering werd beslist geen bijkomende zaakvoerder te benoemen. Getekend,

De nv Groep Imfiro, zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door de heer Vincent Titeca

Op" dataatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij.van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11177296

p~

3ELGIÇ^y

. I

_ ~~I~

" p.. ~ 1N" -,;...n-, . -- "

--

e~ nplr" V-.7

Ya b'S

Voor" behoi aan h Belgi. Staat

-9.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.11.2010, NGL 15.02.2011 11033-0112-014
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.11.2009, NGL 05.01.2010 10001-0368-014
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.11.2008, NGL 17.02.2009 09048-0262-012
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 17.11.2007, NGL 15.02.2008 08044-0240-012
02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 18.11.2006, NGL 29.01.2007 07027-2148-011
18/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 19.11.2005, NGL 10.01.2006 06006-2070-010

Coordonnées
KAZAND

Adresse
WESTLAAN 466 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande