KC-ID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KC-ID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.864.029

Publication

27/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-01-2015

Griffie

*15301597*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578864029

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

KC-ID

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

(verkort) :

Oostrozebekestraat 25 8720 Dentergem

Onderwerp akte :

 KC-ID

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter

Te 8720 Dentergem, Oostrozebekestraat 25

UITTREKSEL - OPRICHTINGSAKTE

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ronny Van Eeckhout, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen , met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van 16 januari 2015, dat onder de naam  KC-ID , door:

De heer CALLEWAERT Kristof, geboren te Deinze op eenentwintig juli negentienhonderd vijfenzeventig (identiteitskaartnummer 591-1292306-77, nationaal nummer 75.07.21-155.63), ongehuwd, wonende te 8720 Dentergem, Oostrozebekestraat 25.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8720 Dentergem, Oostrozebekestraat 25.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op drieduizend euro (3.000,00), vertegenwoordigd door dertig (30) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één­/dertigste(1/30ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze dertig (30) aandelen werd er ingeschreven in geld door de heer Kristof Callewaert, voornoemd, voor drieduizend euro (3.000,00 ¬ ), volledig volstort.

Het totaal bedrag van de gedane stortingen, hetzij drieduizend euro (3.000,00 EUR), is vanaf nu ter beschikking van de vennootschap, zoals comparant verklaart en erkent.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter. Zij draagt de benaming  KC-ID .

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8720 Dentergem, Oostrozebekestraat 25.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3  Doel

I. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van

derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Advies verlenen in het vakgebied van de chemie

- Produceren van, handel drijven in en distributie van kunststoffen en additieven

- Uitvoeren van wetenschappelijke onderzoeken

- Recycleren, herwerken en ophalen van kunststoffen

- Advies verlenen bij subsidieaanvragen, octrooiaanvragen en certificaten

- Opmaak en organisatie van laboratoria

- Technisch management

- Kwaliteitsmanagement

- Algemeen management

- Geven van opleidingen en conferenties

II. Daarenboven mag de vennootschap in zowel in België als in het buitenland:

1. beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het karakter van immo-activiteit aan te nemen. Zij mag activiteiten ontwikkelen met betrekking tot het oordeelkundig beheer van haar roerend en onroerend patrimonium, alsmede alle verhandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling en de verfraaiing. De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal en pachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, op de hiervoor vermelde rechten waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen ;

2. de vennootschap mag door inbreng, fusie, inschrijving, overname, opslorping of op om het even welke andere wijzen deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel ;

3. de vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van vennootschappen die, zoals de onderhavige vennootschap, actief zijn op het gebied van ontwikkeling, research, productie en tussenpersoon in de handel i.v.m. kunststoffen en e.d.m. ;

4. de vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Deze opsomming is louter enuntiatief met dien verstande dat de vennootschap geen activiteiten zal verrichten waarvoor een vergunning nodig is, zonder deze vergunning eerst te hebben gekregen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieduizend euro (3.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door dertig (30) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ dertigste (1/30ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ten laatste vijf jaar na de oprichting of zodra de vennootschap een equivalent van vijf voltijdse werknemers te werk stelt, moet de vennootschap haar maatschappelijk kapitaal verhogen om het ten minste te brengen op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Zodra het maatschappelijk kapitaal is verhoogd zoals hiervoor is beschreven, verliest de vennootschap het statuut van  starter en zijn de bepalingen van artikel 223, eerste en tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Na het verstrijken van een termijn van drie (3) jaar na de oprichting zijn de vennoten hoofdelijk gehouden jegens de belanghebbenden voor het eventueel verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en het bedrag van het geplaatst kapitaal.

Zolang de vennootschap het statuut van  starter heeft, kan zij niet overgaan tot een kapitaalvermindering.

De aandelen zijn op naam.

Artikel 11  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de laatste donderdag van de maand april, om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

De heer CALLEWAERT Kristof, geboren te Deinze op eenentwintig juli negentienhonderd vijfenzeventig (nationaal nummer 75.07.21-155.63).

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23  Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 24  Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25  Winstverdeling

Het batig saldo van de jaarrekening ,na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en het geplaatst kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 26 : ontbinding en benoeming vereffenaars.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege wordt ontbonden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd worden door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars vormen een college.

Artikel 27 : bevoegdheden van de vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 28 : verdeling.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de nettoactiva eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Artikel 29: verlies van kapitaal

Voor wat betreft de maatregelen te nemen bij verlies van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt verwezen naar de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op de laatste donderdag van de maand april van het jaar tweeduizend zestien om achttien uur.

OVERNAME VERBINTENISSEN.

De oprichter verklaart dat in uitvoering van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de vennootschap alle verbintenissen overneemt welke zijn aangegaan door de oprichter voor de vennootschap in oprichting en dit vanaf één januari tweeduizend vijftien, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan. VOLMACHT

De comparant en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling , aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name:

De heer Roland Van Cauwenberghe, accountant, wonende te 8700 Tielt, Wingensesteenweg 37.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte oprichting dd. 16 januari 2015

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.04.2016, NGL 30.09.2016 16639-0460-012

Coordonnées
KC-ID

Adresse
OOSTROZEBEKESTRAAT 25 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande